Antal euromillionspelare

Utveckling av jackpots och antal spelare

Grafik uppdaterad efter draget den 23 mars 2018

Diagrammet visar utvecklingen av jackpotten under de senaste 20 dragningarna. Det visar tydligt påverkan av den tillkännagivna jackpotten för deltagande i varje rita. Skalan anges i miljoner enheter. Således representerar figuren 30 båda 30 miljoner euro för jackpotten eller 30 miljoner kombinationer som spelas.

NY SPELARE? Registrera dig om 2 minuter.

Euro Millions spelet spelades; cré9eacute; 2004 och representerar det mest populära spelet av slumpmässiga drag på internet men även i tobaksvaror. Han tog med sig de största vinsterna i spelets historia.

Välj en securis9acute webbplats; och pålitlig. FDJ är den enda lagliga platsen i Frankrike för betalda dragspel, men andra erbjuder också att spela Euro Millions online. Du kan lättare validera dina nät, välja din spelplan, betala och vänta tills dina nummer kommer ut.

Registrera för att öppna ett onlinekonto. En viss mängd personuppgifter begärs och används i samband med att säkerställa spelarna. Flera betalningsmedel finns tillgängliga för att spela EuroMillions online: kreditkort, checka, överföra ... De tillåter att utföra dep9ocirc ts på ett säkert sätt.

Euro Millions spelet är ett slumpmässigt dragspel. Varje fredagskväll görs en rubbning under fogans kontroll. Det finns fem vinnande nummer av femtio och två av nio vinnande stjärnor. Det finns olika typer av spel möjligt.

  • den enkelt spel : Du väljer antalet rader du vill ha, då klickar du på 5 nummer och 2 stjärnor per raster, för en insats på 2 euro per raster.
  • den flera spel : Det låter dig öka dina chanser att vinna. Det spelas fram till slutet; på 9 nummer och / eller stjärnor per rutnät. Till exempel, för ett 9-tals multipel spel väljer du 9 nummer från den föreslagna 50, sedan 1 till 5 stjärnor.
  • den Flash-system : det här systemet väljer slumpmässigt slumpmässigt för dig, men det är möjligt att fylla i det antal nät som du önskar och låta de andra rutorna fylla i enlighet med "Flash-systemet".

För att vinna på Euro Millions måste du ha de 5 bra siffrorna och de 2 bra stjärnorna. Du vinner kitty-in. Men om du har minst 1 nummer och 2 bra stjärnor eller omvänt kan du också vinna några euro.

Franska spelare kan komma in i Joker + -dragen för ytterligare 2 € insats. Detta är ett 7-siffrigt vinnande nummer ritat under Joker + Draw. Det finns en chans på 10.000.000 för att hitta det siffriga vinnande numret i ordning.

Gér9eacute; I Frankrike av FDJ.fr är Euro Millions ett spel vars vinster är av gemensam fördelning, det vill säga att vinsterna inte är fasta men att de beräknas enligt spelarnas vadslagning och numret vinnare i varje rang i alla deltagande länder.

Den största vinsten som för närvarande registreras i Frankrike är 100 miljoner euro.

För spelare bosatta i Frankrike måste du ha ett franskt bankkonto. Din RIB (bankidentifikation) kommer att krävas vid registrering för att spela Euro Millions. För utlänningar, vet att myndigheterna i utlandet utför kontinuerliga valutakontroller.

Euro Millions är en förening av flera lotterier, på initiativ av Française des Jeux. Det omfattar totalt 11 deltagande länder (Storbritannien, Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal, Schweiz ...) som representerar nästan 214 miljoner individer, eller 214 miljoner potentiella spelare. Även om alla inte använder euron som sin valuta är kattungarna i euro.

Här är listan över de 15 senaste körningar av EuroMillions med sin avskärmning datum så att du inte glömmer att begära dina EuroMillions vinster före detta datum (annars dina inkomster går förlorade och revervés Euromillions jackpotten i)!

För att se de äldre resultaten, se EuroMillions resultatarkiv.

Nästa drag av Euromillions

Missa inte de kommande Euromillion-tecknen, markera omedelbart på din kalender, datumet för de följande fem teckningarna som kommer att äga rum och resultaten kommer att finnas tillgängliga, som varje vecka, på vår sida innan de franska spelen meddelar dem officiellt! Du kan även prenumerera på våra Euromillions resultatvarningar via e-post.

Alla Euromillions resultat

För att hitta en äldre upplaga, kolla in vår historia av Euromillions-teckningar, där du hittar månad för månad alla resultat från tidigare drag av spelet.

Registrera dig för att få per e-post resultatet av teckningarna:

Euromillions: rita, tid, resultat, vinster. Allt om den nya formeln

EUROMILLIONER - Rita och resultat av Euromillion av dagen, resultat från tidigare Euromillionsdrag, tidsgräns och hur man spelar, statistik över FDJ, rekord. Så här använder du Euromillions och zoomar på spelets nya regler.

Euromillions lotteriet är en fransk Games (FDJ) som föreslås i nio europeiska länder varje tisdag och fredag ​​för ett dussin ann9eacute är: Frankrike (och Monaco), Spanien, Storbritannien, Irland, Österrike, Portugal, Belgien, Luxemburg, Schweiz (och Liechtenstein). Euromillions hävdar placeringen av "största lotterispelet i världen", med 20 miljoner reguljära spelare. Som Loto, spelet erbjuder en stor jackpot, som går från 15 till 17 miljoner euro minimum från 27 september 2016. Den senare kan då gå till ett slut; 190 miljoner euro. Vinsterna är försäkrade från 2 bra siffror. Sedan 2014 garanteras en miljonär i Frankrike tack vare My Million (läs nedan). I september 2016 har spelet ändrat sina regler vilket möjliggör större jackpots, men också svårare att vinna. Förklaringar.

VIDEO - Allt om den nya versionen Euromillions.

Euromillionsdrag: datum och tid

Det finns två Euromillions teckningar per vecka: en på tisdag kväll och en på fredag ​​kväll, utförs av fog och i kamera, mellan 21:00 och 21:15.

Tidsgräns för att spela Euromillions

Tidsfristen för försäljningen av nätet för det europeiska lotteriet fastställs kl. 20 på natten för draget. Utöver räknas rutnätet för nästa dragning. Om du spelade ett rutnät (se "hur man spelar nedan"), gäller det för en enda rita.

5 nummer och 2 stjärnor: det här är vad du måste kryssa för att hoppas vinna på Euromillions tecknar. Under dragningarna dras 5 bollar verkligen bland 50 nummer; då dras 2 bollar, som motsvarar stjärnorna, bland 12 av maskinen (11 före den nya formeln).

> Genom att välja dina siffror själv:

FDJ har 23 000 försäljningsställen "tirage9quot; i Frankrike. När du går till en tobaksaffär, samla en spelbulletin. Du har flera rader framför dig. Du kan fylla en eller flera. Minsta insatsen är 2,5 euro för 1 Euro Millions single grid + 1 Min Million-kod per teckning.

I nätet, måste du först kontrollera (i form av kors) 5 nummer bland numérot9eacute lådor, es från 1 till 50. Då måste du kontrollera två stjärna bland de 12 stjärnorna numérot9eacute, es 1-12 (11 front den nya formeln).

Det här är det enklaste sättet att spela Euromillions.

Om du vill kan du dock komplicera spelet och kontrollera mer än 5 nummer eller mer än 2 stjärnor. Till exempel kan du välja 7 nummer, hoppas att bland dessa 7 nummer "vainqueurs9quot;. Genom att göra detta kan du öka dina chanser att vinna. Men i det här fallet kostar ditt nät mer än 2,50 euro.

När ditt nät är fyllt, ge det till tobaksaffären som spelar in ditt spel och ger dig ett spelkvitto i gengäld. Detta är dokumentet som kommer att användas för att hävda dina vinster om du vinner.

> Använda Flash-systemet:

Om du inte vill välja specifika nummer kan du skapa ett rutnät "flash9quot;. I det här fallet anger du helt enkelt den tobaksaffär som du vill ha Euromillions "flash9quot; och datorn väljer slumpmässigt siffror och stjärnor för dig. Kostnaden för nätet är densamma.

Du kan också spela direkt på den officiella hemsidan för de franska spelen. Men för det här måste du skapa ett konto, fylla i ett formulär med dina personuppgifter och bankuppgifter, ge en kopia av ditt identitetskort. (eller ditt körkort eller pass) samt en RIB i ditt namn (för betalningar vid vinst).

Du måste vänta på validering av FDJ innan du kan spela.

Men då är principen densamma som i en försäljningsplats "physique9quot; : Du kryssar nästan 5 nummer och 2 stjärnor; 2,50 euro debiteras på ditt konto och du väntar otåligt för dragningen ...

Nya euromillionsregler (september 2016)

Med tanke på tisdagen den 27 september 2016 görs flera förändringar i spelet Euromillions. För det första går start jackpotten från 15 miljoner till 17 miljoner euro. FDJ lovar också en snabbare utveckling av denna summa vid teckning utan vinnare. Samhället9acute; lovar jackpots upp till i genomsnitt 64 miljoner euro var 5 teckningar. Det lovar också att dubbla antalet jackpots högre än 50 miljoner euro. Den maximala vinsten kommer emellertid att ligga kvar på 190 miljoner euro. Men denna keps kommer nu att tilldelas fyra drag som vinner innan de delas mellan nästa rankade vinnare (istället för två tidigare).

Mer exceptionella jackpots

FDJ kommer också att introducera "Ränta av miljonärer" (eller "European Millionaire Maker" i sin engelska version). Dessa är speciella jackpots som kommer att lämnas in för att rita. En kod kommer att associeras med varje biljett, vilket ger spelaren möjlighet att vinna ett pris utöver det som redan spelas. erbjuds av spelet. Den första rita "Ränta av miljonärer" kommer att äga rum i oktober 2016. FDJ lovar 25 till 50 vinnande nät för flera drag under året. En annan nyhet: super jackpots, fördelade 2 till 3 gånger om året, kommer att erbjudas med vinster på 130 miljoner euro mot 100 miljoner euro idag. Den första super jackpoten är planerad till 30 september.

Fler stjärnor, mindre chans att vinna

Men denna goda nyheter för spelarna motverkas av en utveckling av sannolikheterna. Stjärnnumren kommer inte längre att dras från 11 siffror, men från 12, vilket helt försvårar oddset för att vinna (se vårt tabell över sannolikheter nedan). Genom att lägga till en 12: e stjärna på det andra nätet, gör FDJ jackpotten ännu svårare att nå. I stället för en chans på 116 miljoner tidigare, den "Graal9quot; kommer nu att be om en chans på 139 miljoner kombinationer. Som jämförelse är Euromillions mycket lättare att vinna än de stora amerikanska lotterierna: MegaMillions kräver en chans på 258 miljoner och Powerball en chans på 292 miljoner att bli rik.

Priset på ett Euromillions-nät kommer att förbli detsamma i Frankrike (2,50 euro), men det ökar i vissa länder.

En annan utveckling av spelet i denna nya formel: de franska spelen erbjuder ett nytt alternativ, 9Eacute + duk, reserverad för franska spelare.

Star + är ett nytt alternativ som läggs till i spelet bara i Frankrike. Spelare av Euromillions kommer att ha möjlighet att vinna en summa pengar från en lyckad stjärna som kontrolleras i nätet (mot två siffror eller minsta stjärnor normalt). Att satsa på hans "bra star9quot; det kommer dock att betala 1 euro mer varje nät. Kostnaden för gallret ökas till 3,50 euro. FDJ har ännu inte meddelat den 9: e vinstskalan som det nya alternativet tillåter.

Min Million, en specificitet; av varje Euromillions-teckning för Frankrike (Franska republiken och Furstendömet Monaco) upprätthålls i staten. Det garanterar en vinst på 1 miljon euro i Frankrike för varje rita. Min miljon var läggs till i spelet i februari 2014, för att locka spelare som är rädda av den mycket låga sannolikheten att vinna jackpotten (enligt en chans av 116 miljoner sedan 1 på 139 miljoner - läs nedan). Det finns därför ett annat sätt att tjäna pengar med Euromillions. Och detta, utan att ha den vinnande kombinationen av dragbollar!

Principen om min miljon är enkel: för varje räckvidd av Euromillions validerat är en kod generisk; r9acute; (med två bokstäver och sju siffror). Sedan görs en rita mellan alla allmänna koder. I praktiken görs dragningen bland alla som har köpt och validerat ett Euromillions-nät. Den glada ägaren till rätt kombination blir en miljonär genom att pocketing en miljon euro.

Utöver 10 tilldelade koder kommer ett på varandra följande kodintervall att tilldelas dig. Alla koder i det här intervallet kommer att vara deltagare.

Läs mer om My Million

Euromillions resultat: resultat

För att vinna under Euromillions nattdrag, måste minimumet ha hittat de två stjärnorna eller två goda siffror. För att vinna jackpotten och bli mycket rik måste du ha kontrollerat de 5 siffrorna och 2 stjärnor som slumpmässigt spelats i dragningen. Din vinst beror sedan på antalet släppta nummer, men också antalet personer som hade samma vinnande kombination som du. Vinnarna av rank 1 delar beloppet av jackpotten.

Det finns totalt 13 vinnande led:

FDJ-källa - vinstbord som föregicks av speländring 27 september *

Som Super Lotto Super Lotto, finns det Super Jackpots Euromillions i de exceptionella dragningarna. Per den 30 september 2016 stiger dessa från 100 miljoner euro till 130 miljoner euro.

För att tillåta sina spelare att se resultatet av drag Euromillions varje kväll har FDJ inrättat ett partnerskap med TF1. Euromillions resultaten dévoil9eacute; s på luften varje tisdag och fredag ​​kväll mellan 22.30 och 23.15. Det är också möjligt att få en lista över de nummer som dras på hemsidan www.fdj.fr där koder publiceras Min miljoner till 08:35 ET Euromillions dra kväll från 23.30. Euro Millions - My Million mobil app kan du också veta resultatet av varje rita. Det är också möjligt att konsultera domen tél9eacute; telefon på 3256 (0,35 euro TTC / min) eller via SMS genom att skicka "EUML9quot; till 61113 (0,35 euro TTC per frakt exklusive kostnaden för ett SMS). Varje kväll sänder Linternaute.com resultatet av lotteriet redan kl. 21.30. Alla Euromillions-resultat offentliggörs i EUT.

Om du spelar på en tobaksaffär, besök bara ett JDF-uttag inom 60 dagar för att dra tillbaka dina vinster. De betalas omedelbart genom presentationen av kvittot. FDJ informerar dem om att de är befriade från inkomstskatt. Utöver 300 euro kommer det dock vara nödvändigt att gå till ett betalningscenter av La Française des Jeux. Efter 3000 euro måste du presentera en bit ID.

Om du spelade online betalas betalningen genom att kreditera FDJ-kontot tills det är gjort. 3.000 euro. Vidare görs en automatisk överföring till spelarens bankkonto, men än en gång framläggningen av identitetshandlingar. kommer att krävas. För mer information om betalningsvillkoren återgår FDJ till rubriken "Juridiska meddelanden och föreskrifter9quot; av hans webbplats.

Resultaträkning på Euromillions

Euromillions jackpotten, som börjar från 17 miljoner euro, ökar varje natt tills den vinner. Under de senaste sex åren har ackumulerade uppgifter om belopp uppkommit. Den staggerande vinsten på 190 miljoner euro, rekordvinst i Euromillions, upprättades; décroch9eacute; vid två tillfällen: 10 augusti 2012 av en britt och 24 oktober 2014 av en portugisisk. Men under de två dragningarna fick biljetter som validerades i Storbritannien kungen att bli multimillionärer. Denna rekord kan för närvarande inte slås: 190 miljoner euro är verkligen det maximala beloppet som de franska spelen ställer. Om det inte finns någon vinnare när gränsen nås, slås jackpotten upp i spel fyra gånger. Beyond, rank 1 jackpotten "kommer helt omfördelas till nästa rang med minst en vinnare" specificerar FDJ.

185 miljoner euro bestämdes också; intjänat den 12 juli 2011 i Förenade kungariket, 169 miljoner den 13 november 2012 och 162 miljoner den 13 september 2011 i Frankrike, 137 miljoner den 13 juni 2014 i Spanien. Exceptionella jackpots, sedan spelets skapelse, är den genomsnittliga vinsten 37 miljoner euro.

Men Euromillions-dokumenten är fortfarande långt ifrån världsrekord. Den absoluta rekord av segrar vinner; vid ett lotteri i världen är 1,6 miljarder dollar. Denna summa upprättades; Vunnit av tre tur i januari 2016 på Powerball, det viktigaste amerikanska spelspelet. Tidigare hade 656 miljoner dollar upprättats; vann i mars 2012, i USA, under en historisk rita av spelet Mega Millions. Men eftersom 3 spelare hade samma vinnande biljett, fick de drygt 218 miljoner dollar vardera. Den 18 maj 2013, vid Powerball-tecknet i USA, hade dock bara en tur rätt biljett. Han fick $ 590 miljoner. Inte långt från rekordet 2016 ...

Euromillions och FDJ: hur mycket kostar det?

Om spelarna har mycket liten chans att vinna rank 1, franska spelen, vinner den varje gång. Omfördelningen till spelarna är bara 50 till 60%. Med andra ord kommer bara hälften av pengarna som spelarna spenderar till spel. När en person köper ett nät på 2 euro, hålls 1 euro av Française des Jeux och den andra euron kommer att läggas i spel för en annan rutt. I 2015, året för många jackpots, registrerade FDJ rekordomsättningen på 13,7 miljarder euro, med en försäljningsökning om 5,4%. Samhället9acute; hade då donerat 9 miljarder euro, fortfarande 66% av spelarna, spelare. En prestation relaterad till Lotto-och scratch-spelets framsteg. Euromillionsna, under tiden, registrerade en liten nedgång. Euromillions totala omsättning som registrerades 2013 var 6,6 miljarder euro. På tio år steg han; till nästan 50 miljarder euro.

Euromillions statistik: chanserna att vinna

På Euromillions har du 1 chans på 116 miljoner för att vinna jackpotten. Om chansen att bli väldigt rik är ganska låg, ger den genomsnittliga mängden kitty svagheten: med 5 bra siffror och 2 bra stjärntal, är det cirka 49 300 000 euro idag. Med ett stjärntal mindre, vinner den genomsnittliga vinsten; kollapser och går till 470 300 euro, med 1 chans av nästan 6,5 miljoner att vinna. Spelaren har hittat 5 bra nummer, men inget stjärna nummer vinner 80.000 euro i genomsnitt, men har chans att vinna 3 miljoner. Med endast 4 bra siffror och 2 stjärntal är den genomsnittliga vinsten endast 4 800 euro (en chans på 517 000). Det tar minst 2 bra siffror eller ett bra antal (en chans av 23) och två stjärntal (en chans av 46) för att vinna en vinst, en chans på 13 alla led, men den här överskrider inte några euro i genomsnitt.

Oddsen att vinna före och efter den nya formeln

Välj lotteri nummer

Att hitta de vinnande numren på EuroMillions är drömmen för alla som spelar det. Vissa människor gillar att sätta upp system och strategier av olika grad av komplexitet, andra låter chans bestämma och andra behöver fortfarande speciella betydelser för att välja sitt eget nät. EuroMillions ™.

Många väljer viktiga datum för sina nummer Euro Millions, en metod som begränsar dig direkt till endast de 31 första bollarna. Om ett nummer dras utöver 32 kommer du inte att kunna vinna jackpotten. Dessutom, om det är en chans att alla siffror är under 32, kanske du måste dela jackpotten med ett större antal spelare än vanligtvis på grund av det här systemet. Detta kommer att minska ditt potentiella resultat.

En annan lösning är att använda antal dörrar till hus där du har bott eller ens telefonnummer på släktingar, vilka inte är begränsade. Du kan välja siffror som är meningsfulla för dig, men du kommer inte släppa ut ur loppet för att vinna jackpotten om ett nummer större än 31 är ritat.

Det är bevisat att många väljer antal serier som 1, 2, 3, 4 och 5, som är lika lyckliga att dras, men som tvingar dig att också att dela dina vinster med ett ovanligt stort antal spelare om de skulle falla. På samma sätt väljer du kolumner eller hela rader, eller mönster som ritats av siffror i rutnätet, är populära metoder för att välja nummer, men konsekvenserna är lika dumma .

Ett sätt att se till att du inte begränsar ditt val är att välja dina nummer helt slumpmässigt. Du kan göra detta genom att välja Quick Pick-alternativet när du köper din biljett eller genom att använda EuroMillions Number Generator för att få så många slumpmässiga nät som du vill spela.

Även när du tror att du väljer slumpmässiga nummer manuellt, kan du fortfarande falla i medvetslösa mönster och dessa två metoder bidrar till att förhindra detta problem. Du är också mindre benägna att välja samma antal än andra spelare med ett slumpmässigt urval, så du måste dela dina vinster med färre personer om du vinner.

Vi får höra att många människor spelar det tidigare vinnande nätet i nästa draw, hoppas att samma nummer kommer att falla igen. Detta är uppenbart möjligt; i september 2009 blev samma bollar avfyrade under två på varandra följande dragningar till bulgariska nationella lotteriet. Men även om detta redan har hänt i Euro Millions måste du dela dina vinster med ett antal spelare och bara ta emot en del av det meddelade beloppet.

Vissa människor gillar att göra sina val på de siffror som drabbats oftast, medan andra föredrar att välja de som inte har dragits under lång tid , förlitar sig på att de måste falla en dag till Euro Millions. Dessa är kända som heta eller kalla tal och du kan hitta den här informationen på statistiksidan.

Upphovsrätt för dokument © 2018 Euro-Millions.com

Ansvarsfriskrivning: Innehållet och verksamheten på denna webbplats har inte godkänts eller godkänts av Camelot UK Lotteries Limited, National Lottery Commission eller SLE.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map