Antalet paysafecard

Varför blev ett belopp dras av från min bra paysafecard men inte krediterad till nätbutiken?

I princip krediteras transaktionsbeloppet i nätbutiken i minuter. I mycket sällsynta fall (till exempel på grund av tekniska problem) kan det hända att nätbutiken inte kan uppnå önskad transaktion, trots att beloppet redan har tagits från din bra paysafecard.

I det här fallet, kontakta kundserviceavdelningen i webbutiken för att få en efterföljande kreditnot. Skicka följande transaktionsdata så att din förfrågan kan behandlas av webbutiken:

 • ID för transaktionen,
 • ID på nätbutiken,
 • Ditt användarnamn i webbutiken och
 • Den e-postadress du har registrerat i nätbutiken.

Du hittar alla uppgifter som nämns ovan i översikten över transaktionen i avsnittet om krediterad samråd.

 • bekvämt köp på nätet
 • omedelbar användning
 • online konsultation när som helst

Välj värdet på ditt kort, logga in och välj önskad betalningsmetod

När betalningen är gjord får du koden på ditt paysafecard

Ange koden på ditt paysafecard för att betala för dina inköp

paysafecard är världsledande inom online förbetalda betalningslösningar. Med paysafecard är betalningen lika snabb, enkel och säker som kontantbetalning. paysafecard är den perfekta lösningen för konsumenter som lägger vikt vid säkerheten i deras data, vill begränsa sina utgifter eller för alla som inte har ett kreditkort.

paysafecard, en av världens ledande förbetalda online betalningsmetoder och en del av Paysafe Holdings UK Limited. Du kan göra dina betalningar i tusentals online-butiker i de mest varierade sektorerna utan att avslöja någon information på ditt kreditkort eller kreditkort.

Det är så enkelt att använda paysafecard

Du hittar närmaste försäljningsstället tack vare sökfunktionen.

Du köper paysafecard. Du kan då välja mellan PIN-koder med olika värden 10, 25, 50 eller 100 euro.

 • Betala på tusentals nätbutiker genom att ange den 16-siffriga paysafecard-PIN-koden.

  Vi kunde inte identifiera din ort

  För att använda den här funktionen, tillåta åtkomst till din ort

  Värdet på den goda paysafecard som passar alla dina behov

  paysafecard finns i 46 länder runt om i världen. Beroende på land är paysafecard tillgängligt i olika mängder av landets valuta. Du kan således köpa mängden rätt paysafecard anpassat till var och en av dina behov.

  • När du köper din paysafecard-PIN väljer du från 10, 25, 50 eller 100 euro.
  • Värdet på PIN-koden är helt till ditt förfogande för att göra dina betalningar.
  • Om du inte använder hela PIN-koden under betalningen är den fortfarande tillgänglig som återstående kredit och kan användas senare.
  • Om du inte har använt hela din kredit efter tolv månader, kommer en månadsavgift på 3 euro att dras av din återstående kredit från den 13: e månaden.

  Betal med flera paysafecard-PIN-koder

  Vill du använda återstående kredit på flera paysafecard-PIN-koder? Du måste bara ange flera PIN-koder efter varandra vid betalningstillfället för att kombinera dem. På så sätt kan återstående kredit också utnyttjas fullt ut.

  Tusentals online-butiker inom spelbranschen, samhällsnätverk, musik, filmer och underhållning accepterar paysafecard!

  När du betalar med paysafecard behöver du inte ange någon personlig information eller ha ett bank- eller kreditkort. Din integritet förblir väl bevarad.

  Valutakonverterare

  paysafecard tillåter dig också att betala i utländsk valuta. Tack vare valutakonverteraren paysafecard upptäcker du omedelbart dagens växelkurs. Ange bara önskat belopp och valutorna för att konvertera det.

  Beloppet motsvarar för närvarande.

  Vid betalning i denna valuta registreras en aktuell skatt för utländsk valuta.

  Kostnaden för är redan beaktad.

  Ännu fler fördelar för dig!

  Upptäck också de andra paysafecard-produkterna. Oavsett om det är min paysafecard eller paysafecard Mastercard ®, betalar du alltid så säkert som med kontanter.

  Personligt betalningskonto: Hantera alla PIN-koder på ett ställe

 • min PLUS

  Njut av min PLUS, paysafecard-lojalitetsprogrammet, med varje användning av min paysafecard.

 • paysafecard Mastercard

  Det förbetalda kortet som låter dig göra betalningar som ett kreditkort, online eller offline i miljoner butiker.

 • Använd paysafecard som betalningsmetod i tusentals nätbutiker från en mängd olika sektorer.

  Tack vare paysafecard App har du även tillgång till paysafecard när som helst under dina resor. Hitta närmaste försäljningsstället eller kolla din mobil-PIN-kredit.

  Se vad som är nytt i online-betalning, spel, musik, filmer och underhållning i vårt nyhetsutrymme.

  paysafecard är synonymt med maximal säkerhet. Här hittar du användbar information för att säkert använda paysafecard samt tips för att skydda dig mot cyberbrottslighet.

  Geografisk situation | land

  Copyright © Paysafe Holdings UK Limited. Alla rättigheter förbehållna. Prepaid Services Company Limited är auktoriserat att utfärda elektroniska pengar och betalningsverktyg av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien i enlighet med Förenade kungariket "Electronic Money Regulations 2011" (registreringsnummer: 900021). paysafecard är ett registrerat varumärke som tillhör paysafecard.com Wertkarten GmbH. paysafecard Mastercard utfärdas av Prepaid Services Company Limited med licens från Mastercard International Inc. Mastercard är ett registrerat varumärke som tillhör Mastercard International Inc.

  Registrera dig nu för vårt gratis nyhetsbrev. Således kommer du kontinuerligt att informeras om alla tävlingar och erbjudanden för tillfället.

  Med paysafecard betalar du enkelt, snabbt och säkert online, som med kontanter. Få paysafecard hos någon av de 480 000 butikerna världen över och betala i tusentals online-butiker. Du behöver inte ange någon personlig information eller bank- eller kreditkortsinformation. Med paysafecard förblir din privata sfär helt bevarad. V Paysafecard är en säker online betalningsmetod som inte kräver ett kreditkort eller annan bankinformation som gör transaktionerna lätta. Säker utan risker.B Efter flera månaders hårt arbete har vi lyckats skapa en Free Paysafecard Code Generator som är funktionell till 100%, tack vare vilken du kommer att kunna få så mycket Paysafecard Code som du vill ha det och gratis, du kan använda det överallt där betalningssättet accepteras, om du vill veta mer, se hur vår Free Paysafecard Code Generator fungerar i video nedan.

  Anvisningar för användning:

  • Steg 1: Hämta den komprimerade filen som innehåller programvaran Paysafecard Code Generator v2.2
  • Steg 2: Komprimera programmet och kör det Generator Paysafecard Code v2.2
  • Steg 3: Välj ditt land. Efter valet av länder måste du välja valuta och, givetvis, önskad mängd.
  • Steg 4: Klicka på "Generera" -knappen och vänta lite för att din Paysafecard-PIN ska generera.

  Kännetecken för kodgenerator Paysafecard Free:

  • Funktionskoder
  • Fungerar för alla länder
  • IndГ © tectable
  • Utan virus
  • Proxy support
  • Lätt att använda
  • Få Г dag

  Mollie tillåter dig att snabbt och enkelt acceptera varje betalning som görs via paysafecard. Paysafecard är en betalningsmetod som består av ett kontantkort och används i 43 länder. På bara 10 minuter kan du börja samla betalningar gjorda via Paysafecard. Det finns ingen dold avgift och endast framgångsrika transaktioner debiteras.

  Acceptera betalningar från kunder runt om i världen.

  Används huvudsakligen av butiker som specialiserat sig på spel och teknik.

  Betalningar är 100% garanterade så snart de är auktoriserade av kunden.

  Dina kunder kan betala ett enda köp med flera paysafecards.

  paysafecard är en betalningsmetod som gör det möjligt för köpare att använda ett kontantkort för att betala för sina inköp på nätet. De behöver inte fylla i sin personliga bankinformation.

  Dess användning kräver inte innehav av ett kreditkort eller till och med ett bankkonto. paysafecard är Europas ledare på förbetalda betalningskort och paysafecardkort kan köpas från över 500 000 distributörer. De tillgängliga beloppen är 5, 10, 20, 50 eller 100 euro. Det är möjligt att köpa andra valutor. paysafecard är en föredragen betalningsmetod för unga konsumenter eller konsumenter som saknar bankkonto. Dessa förbetalda kort används ofta för onlineköp av spel, filmer, böcker eller programvara. Andra tjänster inkluderar utgifter för sociala nätverk, datingsidor, VoIP-tjänster, webbhotell och online resebyråer.

  Hur fungerar paysafecard?

  När en kund väljer att betala med paysafecard måste han redan ha ett förbetalt kort eller använda sitt paysafecard online-konto. Vid tidpunkten för betalningen kommer han att bli ombedd att ange en kod på baksidan av det förbetalda kortet eller hans paysafecard-konto. Betald belopp kommer sedan att dras av från kortet. Det är möjligt att använda flera kort för att betala för ett enda köp.

  Varför använda paysafecard med Mollie?

  Med hjälp av paysafecard med Mollie kan du erbjuda dina kunder en viktig betalningsmetod tack vare en enda integration. Med vår strömlinjeformade integrationsprocess kan du snabbt börja acceptera betalningar utan att behöva gå igenom långa administrativa förfaranden när du själv installerar en anslutning. Enkelt och intelligent, vårt API gör det möjligt att utveckla en solid integration, även i händelse av starka tillströmningar på din webbplats. Vårt API och Dashboard gör att du kan göra direktbetalningar och exportera dina data i olika format för att göra ditt bokföringsarbete enklare. Vårt erbjudande är konkurrenskraftigt och innehåller inga dolda avgifter. Med Mollie är det väldigt enkelt att integrera paysafecard på din webbplats. Du kommer inte slösa bort tidsregistrering, och vi ger dig alla nödvändiga uppgifter och verktyg för att enkelt kunna integrera denna betalningsmetod. Våra priser är transparenta och vi tar ut endast en liten procentandel för varje transaktion. Dessutom ger vi dig en Dashboard som ger dig tillgång till olika data och statistik relaterade till dina transaktioner. Mollie är otvetydigt den enklaste plattformen för att effektivt integrera paysafecard som betalningsmetod.

  Denna betalningsmetod är tillgänglig med betalningar. Lär dig hur du integrerar dessa olika betalningsmetoder och accepterar betalningar och donationer online med Mollie.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  3 + = 10

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map