Astrologiskt tecken tapeter

I den grekiska mytologin skulle denna konstellation representera rammen av den Gyllene Fleeceen av Jasons saga.

I den grekiska mytologin skulle Taurus motsvara den nötkreaturform som används av Zeus för att begå europeisk kidnappning.

I grekisk mytologi representerade Gémeaux Castor och Pollux, tvillingbröderna i Hlina of Troy. Romersk mytologi såg Romulus och Remus där.

I grekisk mytologi var det också en liten krabba skickad av Hera för att stoppa Hercracs i sin kamp med Hydra och krossades för hans ansträngningar.

I grekisk mytologi motsvarar den Lejonet av Namn som dödades av Hercracs under det första av hans tolv verk.

Astrologi och astrologiska tecken

Vi har skapat den här sidan för alla fans avastrologi och eremitism. Det är inte bara ägnat åt studien av himmelska himmelska kroppar, men också och speciellt till astrologiska tecken och förutsägelser.

Liksom månens effekt på tidernas cykel, har planeterna ett verkligt inflytande på människans planet på jorden. Miljoner människor dagligen konsulterar prognoserna för deras astrologiska tecken.

Horoskopet är den mest kända och mest använda astrologiska praktiken som en förkärlekskonst, men astrologi handlar inte bara om att konsultera ditt astrologiska teckens horoskop.

Modern astrologi grГўce l†à ™ Г © fördjupad studie av ett tema astral en person, gör konsulten d†™ get prГ © dictions rГ © dem på sin framtida s†™ trycka l†™ samverkan mellan position planГЁtes dag och vid födelsetiden. Tack vare denna exakta analys av hans astrologiskt tecken, då är det möjligt för honom att ha i sitt händer ett unikt och personligt horoskop om sitt liv och sin framtid.

Vi har samlat för dig många artiklar och publikationer som omger historien omastrologi från antiken till nutid.

Studien av himmelska kroppar och astrologiska tecken finns i alla länder i världen och i varje civilisation.

Astrologi är universell. Astrologi är förfader.

De äldsta astrologiska spåren har hittats i Kina, men också i Maya och Aztec kulturer där astrologiska tecken hade en övervägande plats i relationerna och människornas framtid; och vi glömmer inte den fantastiska egyptiska civilisationen, som till dags dato fortfarande har många hemligheter att berätta om sin kunnande i tolkningen av de astrologiska tecknen.

Vi har också skapat hundratals sidor om astrologiska kompabiliteter som idag rådfrågas mer och mer på Internet. Alla våra astrologiska artiklar, alla våra horoskop, alla våra astrologiska kompabiliteter har blivit realiserade av en riktig astrolog så att dessa är mest exakta möjliga. Efter flera förfrågningar sätter vi 2 tal av clairvoyance till ditt förfogande, denna tjänst hanteras av Damien Livio själv.

Datumen för Baillier: från 21 mars till 20 april.

Första av zodiakens tecken står ansikten mot vågen. Tecken på initiativet, företaget och det vågiga, dess element är elden: Beel är en entusiast. Styrd av Mars, han är självständig och kan vara aggressiv. Men ölet är också modigt. Hans starka personlighet gör honom till en go-getter, han är ledarens figur som framför allt söker att vara lycklig. Gad Elmaleh, Jean-Paul Belmondo eller Eddie Murphy är också under tecken på Beier. En riktig eldboll, öl är därmed kapabel till stora prestationer. (läs fortsättningen av skylten Belaier)

Datumet för Taurus: från 21 april till 21 maj.

Feminint tecken styrs av Venus och Moon, Taurus står inför Scorpion. Stjärnans mest stabila astrologiska tecken har Taurus för sin del jorden. Nära naturen letar den efter äktheten och har viljan att konstruera hållbara saker, som kan tendera att göra det besittande och avundsjuk. På jakten på stabilitet litar Taurus inte på någon! Även om det är en seriös personlighet kan den vara lika sensuell, generös och särskilt uppriktig. Oxen är någon du kan lita på; Adèle, David Beckham, Patrick Bruel och Michel Cymes är också under tecken på Taurus. (läs fortsättningen av tecknet Taurus)

Dagen för Gémeaux: från 22 maj till 21 juni.

I astrologi står Gemini inför Skytten. Otillbörligt beskriven som instabil, det liknar förståelse och anpassning: Gemini är ett tecken kopplat till kommunikation med andra, som är förknippad med viss ceremonialitet ©. Regeringen av Mercury är Gemini så mångsidig. tills de blir motsägelsefulla och med en liten tendens att ibland sprida sig för mycket. Geminalerna är frivolous, kreativa och sällskapliga. Men samtidigt kan han vara mycket övertygande. Vi blir inte uttråkad med en Gemini, det är ett tecken fullt av överraskningar; Jean Dujardin, Johnny Depp, Marilyn Monroe, Bod Dylan och J. F. Kennedy står också under Geminiens tecken. (läs mer av skylten Gemini)

Cancerdatum: 22 juni-22 juli.

Styrs av Moon och Jupiter, Cancer står inför Stenbocken. Kvinnligt astrologiskt tecken vars element är vatten, cancer är både känslig och intuitiv. Ibland är melankoli, cancer älskar enkla saker och kommer alltid att ta hand om andra: dess känslighet är således utan tvekan den största tillgången till sin personlighet. Lady Diana, Tom Cruise och Louis Armstrong var också under tecken på cancer. Cancer måste därför vara noga med att inte bli överväldigad av sina känslor! Lugn och tyst, det är oftast konflikterna även om det kan vara mycket troligt att vara med. (läs mer av cancer tecken)

Lionens datum: från 23 juli till 22 augusti.

Kungligt tecken på zodiakirkeln, Leo står inför Vattumannen. Solens styrelse är lionen majestätisk, till och med till och med dominerande: stolt och bestämd, han gillar att beundras. Inte överraskande att lionen har för klassiskt element elden! Han älskar grandiose och gillar att vara honom grandiose; Jean Reno, Fidel Castro, Madonna eller Mike Jagger var också under tecken på Leo. Ofta söker man sig som mästare, förblir lejonet förutom en idealist. Han är både ägnad och passionerad men också generös. Leo är i slutändan aldrig i halva åtgärden eftersom. (läs fortsättningen av tecknet lejonet)

Dagen för Jungfru: från 23 augusti till 22 september.

Under planeten Merkurius står Jungfruen inför Pisces. Hans element är jorden, detta astraltecken är stabilt. Jungfruen föreställer blygsamhet och ärlighet. Tecken på anledning och försiktighet tenderar jungfruen att lida av brist på förtroende eftersom hon är för svår mot sig själv. Även om det kan göra henne en ömtålig personlighet, är Jungfruen redo att göra mycket för de andra medan man håller fötterna på marken; Mylene Farmer, Laurent Delahousse och Cameron Diaz ligger också under Jungfruens astrologiska tecken. Metical, samvetsgrann och lugn, Jungfruen är samtidigt rimlig, känslig och. (läs mer av det tomma tecknet)

Datumen för Libra: 23 september till 20 oktober.

Av alla de astrologiska tecknen är Libra det sanna tecknet på balans. Med luft som ett element är Libra ett kommunikativt och intellektuellt tecken. Detta tecken är relaterat till rättvisan som det är symbolen för; planeten som styr det är Venus. I evig strävan efter harmoni är Libra ofta en medlare. Dess flexibla, altruistiska och djupgående karaktär, liksom dess charm, förstärker sitt behov av att leva omgivet av de andra. Så kärlek har en mycket viktig plats, men var försiktig, missbruk inte våldets ömhet. (läs mer av balansen)

Skorpionsdatum: från 21 oktober till 22 november.

Med vatten för element, står Scorpion inför Taurus. Dominerad av Mars och Pluto är den starka punkten på detta tecken på horoskopet utan tvekan det kalla blodet och dess stora fasthet. Skorpionen har en stark personlighet i allmänhet att känna sig väl anpassad. Det är någon som är hel och ibland mycket krävande med sig själv. Dominerad av planeten Pluto är Skorpionen ett känsligt väsen som kan vara nervöst, ibland till och med lite otrevligt: ​​Skorpionen är tecknet av fantasi och konflikt! Om man lägger till sin kreativitet är det inte förvånande att Pablo Picasso, Florence Foresti eller Sophie Marceau är under Skorpionens tecken. (läs resten av skyltskorpionen)

Skyttens datum: 23 november till 21 december.

Astro tecken på sökandet efter visdom, Skytten står inför Gemini. Under påverkan av Jupiter är dess element eld: Skytten har en upprorisk personlighet medan den fortfarande är optimistisk. Fet, han är ambitiös. och ibland förmodligen alltför impulsiv! Skytten är en uppriktig person som inte tvekar att säga vad hon tycker, ibland att skada andra. Frihet är ytterst mycket viktigt för Skytten; Miley Cyrus, Brad Pitt, Vincent Cassel, Taylor Swift eller Beethoven var också under Skyttens tecken. Skytten tycker om att vara omringad eftersom saker inte blir för komplicerade, med en känsla av humor och mänsklig beröring. (läs resten av Skytten tecken)

Stenbockens datum: från 22 december till 20 januari.

Ett stjärntecken av förnuft, Stenbocken står inför cancer. Styrs av planeten Saturnus, Stenbocken har en särskilt lugn personlighet. Tillförlitlig, ärlig, uppriktig, man kan räkna med honom; dess element är jord, det är väl förankrat i realidad. En Stenbock är någon du kan lita på. Stenbocken tenderar emellertid att fråga lite för mycket för dem omkring honom, framför allt för att han behöver känna sig älskad. Han kan ibland vara en ömtålig person, även om han inte visar det; Omar Sy, Jim Carrey och Teddy Riner är också under tecken på Stenbocken. (läs fortsättningen av stenbockens tecken)

Datumet för Vattumannen: från 21 januari till 19 februari.

Ett tecken på hopp och drömmar, Vattumannen står inför lejonet. Med luft som ett element är Vattumannen öppen för förändring. vilket innebär att det ibland kan vara oförutsägbart! Han är en idealist som vet hur man ska vara intelligent; Shakira, Ashton Kutcher, Clara Morgane, Cristiano Ronaldo, Jules Verne och Roosevelt var också under det astrologiska tecknet Aquarius. Vattumannen är styrd av Uranus och håller sig till sin självständighet och kan till och med se överlägsen, vilket inte hindrar det från att vara generös. Detta är förmodligen tecknet på zodiaken som innehåller de flesta motsägelserna, särskilt eftersom det är en personlighet som kan ha problem med att visa sig som det egentligen är; livet är fullt av överraskningar med en vattenman. (läs resten av tecknet Vattumannen)

Datumet för fisken: från 20 februari till 20 mars.

Senast bland tecknen på zodiaken, står Fiskarna inför Jungfru. Liksom öl är fiskarna symbol för förnyelse men också för evigheten! Dess element är logiskt vattnet, Fiskarna är som han styrdes av planeten Merkurius som gör den till en personlighet som är så mystisk som imaginär; Fiskarna har också en mycket stor konstnärlig känsla. Känslig och empatisk, Fiskarna kan alla offer för dem som är omkring honom. Det är en drömmare som ibland saknar förtroende för honom, vara blyg eller pessimistisk. Rihanna, Bruce Willis, Daniel Craig, Victor Hugo, Einstein föddes under denna astraltecken. (läs resten av skyltfisken för att få veta betydelsen av detta tecken astrologiska)

Är ditt tecken kompatibelt med någon annan? Vilka är dina förälskelser, i kärlek, i vänskap? För att svara på det, använd antingen kalendern för att hitta ditt astrologiska tecken och följ sedan sidorna relaterade till kompatibiliteten mellan de astrologiska tecknen, oavsett deras zodiacal uppstigning eller välj tecknet som du motsvarar så klicka på den föreslagna länken i slutet av sidan.

Den här webbplatsen använder cookies från Google för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med Google. Genom att acceptera denna webbplats accepterar du användningen av cookies. OK

Vilken typ av män smälter du enligt ditt astrologiska tecken?

I kärleksfrågor har astrologi ett svar på allt! För att skära ner de dåliga erfarenheterna och hitta den goda, den sanna, är det nödvändigt att titta lite mer på ditt astrologiska tecken. Vilken typ av män är mest sannolikt att bli kär i dig om du är Vattuman, Jungfru eller Fisk? Svara!

Killen som blir kär i dig kommer att vara lika motiverad och konkurrenskraftig som du. Han kommer se dig som den mest Beyoncé av non-Beyoncé på planeten och vill bli din Jay-Z.

Du lockar män som, som du, njuter av de små nöjen i livet: en bra film, Nutella och helst en hund (eller två eller tre) som lurar vid elden.

Den som smälter för dig kommer inte att förklara dig sin flamma genom att översvämma dig med textblommablått eller bjuda in dig att äta i en stjärnig restaurang. Nej, det kommer att överraska dig med en enkel pizza och ett glas vin.

Vem blir kär i Gemini-kvinnan?

Chiller framför Netflix hela dagen lång, tre helger i rad, det är spännande för dig såväl som pimpsten.

Goda nyheter! De män du lockar är lika spontana och hyperaktiva som du är. De enda saker de planerar är helgen vandringar till restaurangerna som ska testas i veckorna.

Begreppettristess i paret du är helt främling (men ditt bankkonto vill att du blir uttråkad lite mer).

Du är inte en att hylla en främling. Du måste se en man två, tre, fyra gånger tidigare släppa taget.

Män som blir kär i dig vet hur man tar sig tid att bygga något. Ditt typiska mönster? Mötet i en väns hus, som omvandlas till vänskap som blir kärlek. Romantik i sitt rena tillstånd.

Vilken typ av man smälter för Lion-kvinnan?

Vid första anblicken verkar du vara arrogant, till och med narcissistisk, som kan avskräcka män som är mindre säkra på sig själva.

Din prins charmig att känna dig kommer att upptäcka din kärlek till andra genom din egen kärlek. Han kommer att veta att du bara har rätt i din hud.

Eftersom du inte behöver honom att komplimera dig mer än du gör, kommer han att förgöra ditt liv med riktiga saker (en överraskning börjar på helgen, ett majonnäsrecept att dö för.)

Du är en mycket uppmärksam person som kan lyssna på din bästa vän tålmodigt som hon berättar detaljerna i hennes paus för fjärde gången i rad. Du måste känna dig användbar.

Som ett resultat lockar du konstiga och ömtåliga människor som du har problem med att komma ifrån. Bland de många män som blir arg på dig, denman i ditt liv är en bra person som inte behöver din hjälp.

Tvärtom vet han hur man tar initiativ och följer dig i din restaurang pref9eacute; r9eacute; när du hade en svår dag.

Din försonande natur kan göra dig (felaktigt) passera för någon passiv, oförmögen att fatta beslut. Du brukar också krossas av männen "dominerande".

De sanna männen i ditt liv är kloka, precis som du. De ifrågasätter allt, särskilt sladder, som de inte ger upp (även när det är mycket frestande).

Det enda problemet i ditt idealiska par är när du måste välja vilken restaurang du går till denna kväll ("Jag vet inte hur du vill").

Vem blir kär i Scorpionkvinnan?

Du kan inte låtsas vara en super avslappnad tjej för att inte skrämma din partner. Med dig är det så du vill, när du vill, spelar det ingen roll om det börjar för hårt. Resultat? Ingen plats för obestämda killar.

Mannen som kommer att falla för dig måste vara lika passionerad som du. Han kommer snabbt att överväga din långsiktigt förhållande och kommer se din sida; intensiv som en kvalitet och inte något läskigt.

Du har det eleganta att sätta folk på lugn, även de mest inåtvända. Du är den som initierar resan mellan vänner, som talar mest till främlingar på kvällen, som sätter legegraven, ret9eacute; i de tyngsta situationerna.

Som ett resultat lockar du nästan alla som möter dig, men de som verkligen blir kär i dig är männen lite mer reserverade än dig. De som är mest övertygande mot din söta galenskap (din smak för karaoke, ditt begär för tatueringar när du är full, allt det.)

Du är en intensiv hyperaktiv: i sport, på jobbet, i livet, ger du allting. Detta gör att du snabbt krossar män för mjuk.

Mannen som definitivt kommer att knäcka för dig måste älska dig för vad du är: ambitiös och oförtröttlig. Han måste också vill börja en familj och göra en karriär.

Tillsammans är du ett par på Mr och Mrs Smith, pragmatisk och gränslös ambition (eller Kim och Kanye för de mest dåliga).

Vilken typ av man förfördes av Aquarius-kvinnan?

Politik, arbete, kärlek, du gillar att kritisera vad som är fel och gärna anmäla det till den intresserade (eller till dina Facebook-vänner genom en arg status).

Många skyller på dig för att vara för negativ. Men de som verkligen älskar dig ser motsatsen: om du engagerar så mycket är det att göra livet bättre.

Den typ av man du förför delar denna syn på saker och ser dig som ett par hjältar i modern tid, på Brangelina.

Detta är varför en person nйe April 20, 1958 а 03:00 lokal tid (GMT: 14,00), medan en person är Aries nйe April 20, 1965 а 03:00 lokal tid (GMT: 14,00), kommer att vara Taurus.

Det händer även när en dag är uppdelad mellan två tecken.

Låt oss ta dagen den 20 april 1970, som är Berry till 13:14 lokal tid (12:14 GMT), och är Taurus från 1:15 lokal tid (12:15 GMT). Se nedan:

- " Beräkning av universell tid och serietid Att konvertera din lokala födelsetid till Greenwich-tiden och känna till din universella tid.

- Använda verktyget Tabell av Sephardim "(Varav du kan se en skärmbild ovanför) leta efter solskiltet som motsvarar den tidigare beräknade universell tiden.

Vi pratar om lokal tid, universell tid, universell tid, Greenwich tid, GMT ... Jag vet att vi går vilse.

För att göra det enkelt:

- Lokal tid: Det här är den tid som är markerad i din familjebokbok. Den officiella födelsetiden.

- Universal Time är GMT (Greenwich Meridian Time) och från vilken ett födelsediagram är beräknat (astronomisk tidreferens).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map