Bästa keno nummer

WIN LOTO och EURO MILLIONS

LOTO-systemet. Hur man vinner på Lotto eller Euromillions? Systemet ändrar sannolikheten för att hitta vinnande nummer!

med det nya SK3 OPEN SYSTEMET

Som många spelare letar efter a metod, en teknisk se en trick eller a sak att vinna mer ofta hos keno. Om du vill hitta de framtida vinnande numren på Keno lättare så har vi en utmärkt systemet. Du kommer att ha helt ändrade sannolikheter för att hitta de vinnande numren helt enkelt! (några av demär "lycklig" men texakt ord är "sannolikheter") Och i ett chansspel är det enormt som en fördel!

Principen för vårt SK 3 OPEN-system

Chance kontrollerar inte sig själv. Att veta vinnande nummer i förväg är omöjligt. Men oftare har mycket bättre sannolikheter att ticka det är möjligt! Keno SK3 Open System bygger på denna princip. Bara en bra idé som fungerar!

Det är alltid chans att drar rätt antal, så på denna sida inget att göra. Men i spelet finns det andra saker som inte beror på chans. Så du kommer alltid

  • ett rutnät med 70 nummer.
  • Du måste kontrollera upp till 10 nummer.
  • FDJ drar fortfarande 20 vinnande nummer.

Så vi använder dessa 3 parametrar som inte har något att göra med chansen att förbättra din förmåga att hitta rätt antal. Det är bara en mycket bra idé att vi har lyckats med att få det att fungera.

Vad erbjuds du?

Med SK3-systemet kan ditt sätt att hitta rätt kenotal ökas enormt.

Vi säger inte att du kommer vinna, för du måste välja dina nummer igen och chansen bestämmer om du har rätt antal!

Men vi kan ändå ändra situationen radikalt! Titta, vårt system kan få de 20 nummer som räknas på ett val av endast 24 nummer! 20 vinnande nummer av 24! Vår nuvarande rekord är 13 bra siffror ut ur 24! Mer än 1 av 2 var vinnare!

FABIEN WINS 2000 € (april 2016)

Först och främst vill jag gratulera dig till ditt arbete eftersom det måste finnas några.

Jag vill också säga att tack vare ditt Keno-system vann jag 2000 euro.

" Det här lilla ordet för att berätta att jag prenumererar på ditt lotto-system och Keno igår kväll använde jag det som spelade Keno denna söndag (4 augusti). På de 3 rutorna med 10 nummer som jag spelade vann jag på 2 rutor med 5 nummer (6eurosx2) och 1 med 4 nummer (3 euro).

Jag använder dessutom ditt keno-system, spelar 4 nummer på en runda med 20 nummer med multiplikatorn och jag vann 50 euro x 3 eller 150 euro.

Helt enkelt att säga att jag älskar ditt system!

Det här är första gången jag har 7 nummer på Keno! Jag har aldrig haft mer än 5 nummer! Med nackdelar jag regelbundet 5 siffror och det visar att det är riktigt bra ditt system 25. För tillfället hos Keno är jag mottagare. Jag ville också köpa programvaran KenoLab3 på webbplatsen secretdujeu.com men hittills svarar ingen och jag betalade redan !! Du kommer inte ha en kontakt av en slump?

För Loto och Euromillions är det galet hur jag regelbundet har 3 bra siffror! Annars är jag inte långt från de fyra siffrorna, jag kolla alltid numret nästa!

Allt detta för att berätta att jag verkligen litar på och hoppas att jag en dag slog jackpotten med ditt system.

Med vänliga hälsningar Fabrice »

Det är det jag har en 5 av 5. Ett foto är värt hela världens palaver. (del bifogas)

Systemet fungerar verkligen. Vilken glädje. Jag gör - RE.

Vi ses snart för månen.

Jag gick med i gruppen System 25 det är mindre än 1 mindre (registrering runt 28/12/2014)! Jag har 3 gånger en 8/8 en 7/7 a 6/6 vilket inte är dåligt alls.

Men jag strävar efter jackpotten. Gå, uthållighet. Djupt ner.

Weena (notera biljetten i Francs CFP, Tahiti valuta, redan en hel resa!)

Vittnesmål om Paulo och Madame

Hej Pierre Marie ... för Keno Jag gjorde detsamma och igår kväll vann jag 200 euro med 7 nummer av 9 eftersom det skulle föröka sig med 10 bra dag Jacqueline

" I mars månad vann jag 1 gång 6 nummer av 6 (1000 €) och en gång 5 .. Jag drömmer igen. tack för dina meddelanden .. jag älskar det"

"Hej Pierre Marie,

Jag fick din email Jag spelar med hjälp av ditt 25 system, och jag spelar huvudsakligen

keno eftersom det är det spel som jag idag har tjänat mest pengar, inte miljoner euro, men summor som jag aldrig har vunnit med ett annat spel.

Jag använder din serie, men jag föredrar några nummer som jag associerar med dig. Till exempel i en serie tar jag finalen 7 (17-27-37-47) och jag knyter till nummer 51-52 61-62 och jag gör grid 7 och 8 nummer och jag vinner 5 eller 20 euro; Jag väntar med övertygelse 3000 eller 10.000 euro.

Med finalen 7 spelar jag också 11-12-13 eller 20-21 eller 63-65 dessa nummer kommer ut ganska ofta, så jag gifter mig med dem.

Med din serie börjar jag spela euromillion och jag tror att det kommer att fungera och jag kommer inte att misslyckas med att informera dig om min inkomster anonymitet jag bryr mig inte, lycka först och främst och jag vill tacka för vad du gör så att folket som följer dig kan hoppas vinna en dag vinsten som kommer att förändra livet (för gott).

Principen om keno-systemet är samma som för lotto. Se resultaten, 5 vinnare på bara ett år och den olyckliga Marie-Thérèse som saknade en jackpot på 11 miljoner euro! Systemet gör det möjligt för dig att lättare kunna kontrollera rätt antal! Det fungerar men du måste fortfarande hitta dessa nummer (annars skulle alla vinna varje rita!)

Hur gör SK3 Open System ?

När du spelar "normalt" Keno väljer du 10 nummer i ditt nät med 70 nummer. FDJ drar 20 vinnande nummer.

rapporten för att hitta siffrorna är så till 70 dividerat med 20 = 3,5

Med vårt system som vi kommer att förklara nedan kan du ha enligt uppställningarna ett förhållande på 1,20 i stället för 3,5 ! Det är praktiskt taget 3 gånger mer sannolikheter (några av demisent " lycka "men texakt ord är "sannolikheter").

Titta på detaljerna i den mycket enkla driften av vårt system.

PRINCIP FÖR ANVÄNDNINGEN AV SYSTEMET

Med vår SK3-system Vi föreslår att du satsar annorlunda.

I stället för att satsa på ett rutnät på 70 nummer satsar du bara på ett "rutnät" med endast 24 nummer! Det är därför mycket lättare att kolla vinnande nummer i varje rita!

Naturligtvis är vårt 24-siffriga nät bara en serie av siffror. Du kommer att satsa på officiella keno nyhetsbrev naturligtvis.

Så som vi sa till dig tidigare kanske vi har rätt nummer i vår serie med 24 nummer! Du ser fördelen och skillnaden! Men det här fallet kommer att vara exceptionellt. Av nackdelar har vi regelbundet utmärkta resultat som helt förvandlar hur du kryssar rätt antal.

För vårt system att fungera var vi tvungna att göra 3 uppsättningar med 24 nummer (exakt 2 uppsättningar av 23 och en av 24)

Med dessa 3 serier istället för en, blir möjligheterna att göra ett bra skott ökat tiofaldigt.

Vår nya SK3 Open-system ersätter den gamla SK3. Nyheten är en optimering av serien tack vare en månatlig uppdatering av serien.

Resultat från vårt SK3-system

Vid varje dragning, om du spelar de 3 rutorna som vi rekommenderar, innehåller minst en av våra serier 7 bra siffror på de 23 eller 24 som den innehåller.

Vi har ofta antingen 8 eller 9 nummer på en serie, och upp till 10.11 och 12 nummer för närvarande i bästa fall.

Det vill säga att med 12 vinnande nummer i serien med 24 nummer till exempel, när du kollade dina nummer var en av två en vinnare! Du ser fördelen med vårt system. Och naturligtvis hindrar ingenting dig från att ha 15, 16 eller till och med de 20 utgåvorna av teckningen i en av våra serier! (nuvarande rekord 13 bra siffror)

Svårigheten att utforma vårt system ligger i att definiera serienummer så att det åtminstone har så regelbundet som möjligt 8 eller 9 och + bra nummer. Eftersom det finns tusentals lösningar för att skapa serier men väldigt få som är vanliga! Det är värdet av vårt SK3 OPEN-system!

Låt oss nu se i verkligheten på de officiella dragningarna av KENO

Bedömning av användningen av vår SK3 SYSTEM

Vår SK3 SYSTEM har obestridliga kvaliteter för framgång.

Här i början av april våra bästa poäng för vårt system, dvs en av våra 3 serier innehöll minst 7 bra siffror men också ....

8 april 12 bra nummer! 1 av 2 !!

9 april 12 bra siffror! 1 av 2 !!

Keno är ett spel där du har de bästa oddsen att vinna. Faktiskt 20N ° är ritade och du behöver bara förutsäga 10N för att vinna. Med detta sagt är 10N ° kombinationer ganska sällsynta. Istället är du intresserad av att fokusera på kombinationer av 4N till 7N.

Därför är metoder / tips viktiga i Keno.

denTips nr 2 baseras på siffrorna som slutar med samma enhet. kallas finalen eller inpass det är samma metod som det handlar om.

Här är till exempel finalen i 2:

Du kommer att märka att finalerna kommer ut ungefär varje vecka med undantag. detta Keno trick rekommenderas starkt att hjälpa dig att förverkliga dina kombinationer.

Hur får man en kombination med en vinnande final?

En final har 7 nummer i sin helhet. I Keno drar, består de i allmänhet av 2 till 3N °. De kan nå 4N ° men det är mer sällsynt. Du har minst 2 olika finaler som kommer ut varje dag med drag.

För att hjälpa dig i dina val måste du följa finalen i formuläret eller välja bland de finaler som inte har släppts under veckan. Du kan också fylla i dina kombinationer med dina egna nummer. Eller blanda dem ihop.

Tips för att spela dina kombinationer med Keno trick nr 2

Kom ihåg att nästan alla finaler visas under veckan.

Välj 3N från två olika finaler och spela dem tillsammans: du kommer att ha en kombination av 6 N °. Det kommer ner till att välja 6N ° av 14 och du får chansen att bli nöjdare snabbare.

Exempel på de senaste 3 tecknen

Har kommit ut med minst 3N:

19-49-69 | 9-39-69 | 9-49

10-60 | 30-40-70 | 10-20-30-60-70

1-31-41-51-61 | 1-11-41-51 | 1-11-51

Tips för att välja dina nummer och finaler:

Med finalen av 1:

Antingen väljer du samma N °: the 1-11-51 var ute 2x i rad

Antingen väljer du 2N ° identisk plus 1N ° olika: 1-11 var ute 2x + 41 = 1N olika

Antingen väljer du 1N ° identisk plus 2N ° olika: 1 släpptes 3x i rad + 31 + 61

Val av kombinationer: 3N av finalen på 9 och 5 eller 2N av finalerna 0 och / eller 2 och / eller 5 och / eller 8 och / eller 4

Val av kombinationer: 3N av finalen på 9 och 0 eller 2N av finalen 4 och 8 och 7

Val av kombinationer: 3N av finalerna 1 och 0 eller 2N ° av finalen 8 och / eller 9 och / eller 6 och / eller 4 och / eller 5

Med varje nyhetsbrev skickat får du tillgångskoden för Keno-prognosavdelningen (olika för varje månad) + Euro Millions prognoser och extra bonusar från tid till annan för att hjälpa dig i dina spel. Du får också annan information om bloggen HappyMillions.

* Minsta belopp som ska delas i rank 1. Se reglerna för aktuellt spelbjudande.

Resultatet av teckningarna presenteras för informationsändamål, för mer information vänligen se officiella tidskrift.

Spel och spel är förbjudna för minderåriga.

  • Juridisk information
  • om
  • sitemap

Finns på Dator, Tablet och Smartphone

Vinnande Draw - Guider och Online Gambling Nyheter | © Copyright 2013 - 2018.

Publicera en bok med Editions Edilivre

Av Raphaël Guillard

Tema: Övrigt / Övrigt

Format: Roman (134x204)

Antal sidor: 18

Publiceringsdatum: 13/05/2015

Och om den här metoden var dålig? Möjligt. Det är upp till dig att döma. Raphaël Guillard visar exempel på utskrifter över en hel månad som visar på hur pålitligt det är. Det är inte ett reduktionssystem i flera nät, men bara en beräkning inom räckhåll för alla. En kombination av 2 nummer för att spela varje rita. Tjäna regelbundet små, medelstora eller stora summor. Ett oöverträffat och upplyftande bevis. Gilla vad som matematisk logik vinner över chansen. Regelbunden vinnare, författaren, som tvekade; länge innan avslöja sin upptäckt, erbjuder allmänheten mycket mer än en enkel metod genom att presentera lösningen för att vinna över tiden.

Biografi av Raphaël Guillard

Raphaël Guillard är en autodidakt som ägnade en stor del av sitt liv till forskning (helt utanför misshandlad spår) på chansspel. Passionerad spelare och vinnare själv med sina egna metoder, nu njuter han av sina läsare!

Kommer snart! Snälla kom tillbaka snart. På Keno.com är det 100% möjligt att spela med 100% finansierade vinster.

The Big Lot startar från € 100 och ökar med varje utdrag som inte vann. Keno.com-spelare har rätt till 3 gratis spel var 4: e timme när de besöker webbplatsen.

Registrering är gratis och ingen betalning krävs.

Klicka här för att spela gratis keno och försök vinna jackpotten!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − 68 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map