Bästa skräckfilm 2015

Skräckfilm i franska Bästa Skräckfilm

1:47:41 15 juli 2016 667.990 visningar

Éante skräckfilm eller film är en filmografisk genre vars mål är att skapa en känsla av rädsla, repulsion eller ångest i.

2015 Trailers: Horror Selection

Lady in Black 2: Death of the Death Trailer VO

Utgivning planerad till 14 januari 2015

En flicka går hemma ensam på Night Trailer VO

Utgivning planerad till 14 januari 2015

Berättelsen: I den underliga staden Bad City, platsen för alla laster där död och ensamhet svettas, föreställer invånarna inte att en vampyr tittar på dem. Men när kärlek kommer till spel, spränger passionens blod röda ...

Blu-ray och DVD-utgång: 3 februari 2015

Utgivning planerad till 4 februari 2015

Berättelsen: För 19-årig Jay bör skolåret vara synonymt med högskolelektioner, möten med pojkar och helger vid sjön. Men efter ett till synes oskyldigt sexuellt förhållande finner hon sig spökat av konstiga visioner.

DVD-utgång: 16 februari 2015

Lazarus Effect Trailer VO

Förväntad utgåva: 25 mars 2015

Utgivning planerad till 29 april 2015

Berättelsen: Efter att ha vaknat de mörka krafterna i en gammal speltyp av spiritism står en grupp vänner inför sin mest fruktansvärda rädsla.

Släppt 6 maj 2015

Berättelsen: Amerikanska arkeologer hittar en gammal pyramid begravd i den egyptiska öknen och bestämmer sig för att komma in i den. Men snart är de förlorade i mörkret.

Insidious: Kapitel 3 Trailer (3) VO

Utgivning planerad till 8 juli 2015

Berättelsen: Den tredje delen av skräckhistorien.

Berättelsen: En grupp New York-aktivister går till Amazonas och faller i händerna på en särskilt fientlig stam.

DVD release under 2015

Berättelsen: En berömd podcaster besöker en gammal man som fascineras av valrosser. Mötet kommer att degenerera mycket snabbt.

Berättelsen: Ett ungt par på en smekmånad ser sitt liv sjunka i kaos.

Amityville: The Awakening Trailer VO

historia : En ensamstående mor flyttar med sina 3 barn till det berömda hemsökta huset utan att veta historien om platsen.

Berättelsen: En ung kvinna som heter Jessabelle återvänder till Louisiana i sin fars hus efter en olycka berövade henne om benen. Konstiga saker händer. Hon kommer att behöva möta ett arg spöke.

Berättelsen: Sarah har ett litet jobb utan framtid, genomgår ytliga vänskap med konkurrerande aktörer och deltar i gjutningar som leder till ingenting. Efter flera förnedrande auditioner vann hon huvudrollen i sin nya film.

Berättelsen: Efter att ha kommit från ett spökat kyrkogård befinner sig en grupp vänner fast mellan två mörka världar. De måste välja mellan slåss, dö eller komma tillbaka från var de kommer ifrån.

Förväntad utgåva: kort

att i återkomsten av jason voorhees freddy krueger michael myers vår favorit mördare :)

I utseende är inget riktigt exceptionellt: skada: /

Ledsen att göra dig besviken, men Ouija är inte så snällt ^^ '.

Du kommer inte bli besviken.

Nästa trailer, det bryter inte mycket. Starkt originalet!

1 kopierad / klistrad. Jag hade även ett intryck.

Filmerna av detta såg jag:

Jessabelle, Ouija och Tusk. Apart Tusk som är en sann foutage i munnen, och det borde inte ens vara i "skräck", utan snarare "HALA IN", de andra 2 kommer det igen. Problemet är att filmerna kommer ut, fortsätta att lära av gamla filmer, utan att ge någon friskhet eller originalitet eller évolution.Pire de tror gör oss lyckliga alltid lämnar gamla klichéer offer som panik dåraktigt förlora sin nyckel, eller gå långsamt när du ska köra eller när de döljer få plockas upp med sina dumma små skrik när de andas. Kortfattat herrar filmskapare om du läser, anser våra kommentarer och sluta ta oss för tryffel, fortskrider film, tekniker, vi också, men tyvärr inte din talang. Men ljudspåren är ganska fin och bra gjort, men det är allt tyvärr.

Jag hoppas att Insidious 3 och The Pyramid kommer att bli bra.

Det finns andra filmer som måste släppas men finns inte på listan

Husen Oktober byggdes

Ut ur mörkret

ANGER OF THE DEAD

Dead Rising: Vakttorn

Vatikanstaten

En pars Insidious 3 and Crimson peak. Inte mycket som lockar mig i skräck.

poltergeist visas inte i rankningen men BA är inte dåligt

Amityville och Insidious 3 är de skräckfilmer som jag förväntar mig mest i 2015

många gånger inte mycket nyhet Jag hoppas att bli imponerad av några b men säljer inte björns hud innan han har dödats som paranormal aktivitet

Det är svårt idag att göra en bra skräckfilm utöver det vanliga. Nästan allt har redan behandlats så bra. Från det ögonblick som det är en start, lite scenarie varför försök inte skottet.

Min topp på min sida => Insidious 3 så BA verkligen fick mig att hoppa lite

=> Det följer mer av nyfikenhet att se att det är

Och äntligen Ouija som ser ganska läskigt ut

En remake av Amytiville? Mouai Jag ser verkligen inte att det finns mer att säga än i Amytiville: Djävulens hus

Jo, det är verkligen inte så bra. Allt känns lite varmt. Och jag vet att det är basen av det slag som får oss att hoppa, men jag känner att jag ser samma scener om och om igen, så i hälften av BO är det scener som är nästan identiska. Plus, en femtonde anpassning av Amityville, verkligen?

Inte mycket att sätta i tanden. Några filmer underhålls nog utan att vara glad, som Ouija, Pyramiden, Jessabelle. Andra filmer kan förtjänar en blick för deras originalitet som Lasarus, Tusk eller Starry eyes

När det gäller damen i svart 2 är Daniel inte längre där, jag är mycket mindre attraktiv, när man tittar på scenen inser vi väldigt snabbt att det är en blandning av skräcksyn i en kan alla andra liknande film. Den här andra delen kommer att bli en film jag tror.

Samma för mig

Ingenting riktigt intressant. Vi går alltid runt i cirklar varje år, det är alltid samma sak skräckfilmer om inte en eller två undantag.

amytiville, pyramiden, skrämmande 3

Självklart är det sällsynt, men det fanns redan en skräckfilm med en rullstolshjälte, nämligen The Curse of Chucky.

I motsats till dig är den iranska vampyrfilmen den som ger mig den minsta önskan.

Jag tittade inte ens mer än hälften av BA så mycket jag visste att det inte var för mig.

Den enda BA på listan som jag inte har skrivit i sin helhet.

En mer eller mindre intressant lista.

Jag har redan sett 4 av den här listan och det mest intressanta är för mig Det följer.

Tanken är omedelbart enkel och formidabel och lite skrymmande; (Jag skämtar lite, men vi är informerade i början av filmen), flickan sover med en vacker främling som förklarar att hon nu ska jagas av en "sak" som kan utse någon och vem söker henne att döda henne utan att någonsin stoppa och att det enda sättet är att sova med någon annan för att ge honom förbannelsen.

Så det är sant a priori det är en serie B nanaresque tonkraft. Förutom att filmen inte dåligt betonar moraliska problem att passera förbannelsen till andra, är tonåringar här inte den typiska dumma Series Z (utan att det är antingen anmärkningsvärd psykologi tyvärr) och blir en inte ointressant liknelse i frågan om sexuellt överförbara sjukdomar och farlig naivitet ungdomar som inte längre anser att detta hot utan även av Puritan tryck som fortfarande kan spricka uSA (down hem är mindre riskabelt att erkänna) mot av ungdomar sexualitet (i detta finner vi en fråga om moral som tjänade motor i många klassiker som Halloween).

Då är det styrande faktiskt ganska enkelt, lättlästa men understryks av sin framgångsrika band och en vilja att föredra andfådd atmosfär (saken slutar faktiskt någonsin) och en vacker bild.

Vi finner denna 80-tal aura att många moderna filmer av genren har försummat men som, förutom nostalgi, visar att det fortfarande fungerar perfekt om du gör det noggrant och utan dumhet eller andra grad. Inget våld och död i stort, men alla långlivade tecken som är knutna till och det är redan bättre än många filmer i genren.

Vissa scener är särskilt framgångsrika (min favorit är stranden) och slutet är klassiskt för genren men i tonen i filmen.

En trevlig överraskning.

Annars går en flicka hem ensam på natten är en fin film, förstoras hans sublima bild och stöds av en rytm som kan påminna Jarmusch (ja, det är inte det heller, men det är beläget i ibland olämpligt tonen film och jarmusch är fortfarande det som kommer närmast).

Det är allt mer intressant eftersom det gjordes av en iransk kvinna (som hade presenterat filmen när jag såg den annanstans och vi kände en fan av genren och dess möjligheter) och det förklarar filmkvinna som bluntar men säkert manlig dumhet.

Bundna till hemmet är en yrande fasa fars Nya Zeeland, som, om ibland kollat ​​sidan av Jackson (Nya Zeeland endast film referens, så att säga, åtminstone i genre) aldrig funnit rasande uppfinnings galenskap. Vila på ett slitet premiss, en kvasi stängda dörrar spelar skräck med glädje och missbruk med roliga vändningar mer eller mindre förutsägbar. Bra för lite popcorn även om det kommer att anklaga honom för att sträcka lite i längden här och där.

Och sedan äntligen de berömda Starry ögonen som vi pratade mycket till höger till vänster.

Ett fundamentalt enkel idé (ibland förenklat sätt), men har 2 stora tillgångar till sitt förfogande: en riktig atmosfär sönderflytande där hjältinnan går ner mjukt och illvilligt i galenskap och degeneration (vi får även en virtuell blink of an titta på en kult Cronenberg) och hans sublima och känsliga skådespelerska, uppenbarelse av filmen och den kommer att följa. Vi tänker ibland på Polanski för denna ångestatmosfär med liten effekt, och det är inte redan en lägre kvalitet.

Resten saknar fortfarande finess, "staplas" några oförskämda strängar, men peels den lilla världen av gjutet på ett trevligt och grymt sätt.

Slutet är säkert överens (förväntat) men bärare av den svarta poesin som är kära till det fantastiska som kompenserar bristen på originalitet av det grymma nöje som det fantastiska odlar så bra.

Resten av listan är inte nödvändigtvis väldigt väldigt attraktiv.

Damen i svart 2 kanske.

Pyramiderna ser mycket genomsnittliga ut

Ouija, om det är bra, skulle jag bli mycket förvånad

Grön inferno, jag har fortfarande svårt att hoppas på Eli Roth men vet vi någonsin

Tusk lämnar mig skeptisk (idén är kul men sträckan på en film är jag rädd för att tunna)

Och den nya Insidious eller Amytiville känner venen exploaterad en gång till och för mycket.

Aaaaaaaahhhhhh. Desoler. Jag trodde Alejandra Aja skulle göra en film igen och det skrämde mig. Aaaaahhhhhh!

Inget innovativt som repetitivt och uppvärmt.

Exakt men det ser lite ut som "katakomber" och många andra!

Jag håller med!

Men jag ser ett par bra skäl att se Muck. ^^

Det är sant att James Wan tenderar att kasta bra överraskningar som snabbt bärs av Suite: Saw, Insidious och The conjuring.

Ouija ser bra ut, vanligtvis i venen av tonårsskräckfilmen utan intresse. Insidious 3 lovar den uppvärmda som ett resultat av en 2 ganska dålig.

The Woman in Black 2 kan vara trevligt, ärligt detta är den enda BA som utflippad mig säger också att det är därför inte nödvändigtvis följer en lovande film, särskilt om receptet är bara en början på bekostnad av resten. Jessabelle blah, det verkar inte som mycket men karaktären ser bra ut, det ändrar en rullstols hjältinna: D

Efter att den allra mest ursprungliga verkar vara "En tjej går hemma ensam", finns det en liten sida Under huden genom "en svart änka i lite mindre experimentell experimentell staging som UDS men stilfullt ändå. För mig, filmen som jag skulle se i prioriterad perso.

Vad som är dramatiskt för den här typen av film är att utav 15 minst 12 är redan på nätet. Vi måste förkorta leveranstiderna från USA till Europa!

James Wan, den obestridda mästaren av skräcken (Ringa, Insidious, Dead Silence, and Saw). Jag ser inte vem som kan göra bättre på detta århundrade. Han förde en frisk fläkt på detta som började seriusement vara ansträngande, men det är abscence för nästa tre Fast and Furious, förväntar sig en slags intet isär utan tvekan vissa pärla kommer . Men från vad jag kan se ensam kan Elie Roths film ta sin nål ut ur spelet. originalitet nivå som vi kan möjligen ge det tur Pyramid Ouija och varför inte, eftersom som redan deltog i efficaciter spel med vänner jag vill se vad det ger till skärmen.

Men om inte för vad har BA: erna bara bekräftat att de flesta är framtida nanor.

Palme d'Or på Tusk and Muck

damen i svart 2: O

utan James Wan tvivlar jag på ett positivt resultat. M'enfin Bon Hope gör att vissa människor bor

Lol, du älskar honom så mycket att du inte känner till hans namn, trots att jag citerade det till dig.

James WAN, inte WONG.

Ben sviterna, förutom det av Insidious, är det på många sätt inte honom som insåg dem ...

Jag tror att han är väldigt mycket tvärtom, redan för att många skräckfläktar som jag är fans av honom, och sedan för att en stor studio har gett honom tanden av en mycket stor produktion, till vet snabbt & Furious 7, när han aldrig hade haft en sådan budget (långt ifrån) eller uppnått något annat än skräck.

Ben Till skillnad från dig, som älskade som trolleri Insidious, jag ser fram emot att se trolleri 2, även om Insidious 2 och Annabelle (spin-off / prequel trolleri) är lika bra som sina "föräldrar".

Insidious 3 äntligen!

"Girl går hem ensam på natten", "Green inferno", kan vara "Följande" för andra är risken inte fängslande, redan sett för att se nog.

Jag vill inte särskilt ha en uppföljare för Conjuring, men jag såg mer en logisk sekvens med tanke på ämnets betydelse än Insidious suite enkelt.

Jag gillar James Wong för att han har återuppfinde en stil på olika 1: a delen (jag talar inte om sviterna som jag inte tycker mycket bra): Såg, Tävling och förtrollande. Jag tycker synd att det inte räcker med att överväga i filmbranschen. Det får mig att tänka på sina unga regissörer på 70-80-talet som unga Steven Spielberg: Duel eller Tänder of the Sea eller Tobe Hooper

Det skulle överraska mig enormt att det fanns en Insidious 14 en dag.

Enligt min mening kommer de att göra max 1-2 av +.

När det gäller den utmärkta trolleri (utmärkt James Wan, även chef för Insidious, Saw, Furious 7 ...), fanns det redan ett slags uppföljare i form av spin-off prequel, nämligen Annabelle, men annars förväntas Conjuring 2 länge och ska släppas 2015-6, så du kommer att bli beviljad om du vill ha en uppföljare till Conj.

Insidious är särskilt i linje med Poltergeist och de 2 sviterna är inte en framgång. Där vid vad jag såg tar vi en prequel så vi ger upp. Jag älskade den 1: a eftersom det höll ganska mycket filmer av tiden som det hjemsökta huset som verkligen skrämde mig när jag var barn eller till och med prinsen av mörkret.

Jag finner särskilt prequel en platt ursäkt när filmerna följer varandra så långt ifrån varandra i tiden.

Till skillnad från Thing mer än 30 år efter det har hållit atmosfären och varit trogen mot den första filmen.

Jag skulle ha velat en svit i Conjuring snarare än Insidious.

Kort sagt det känns som sågen och andra sviter i stort sett kommer vi att gå till Insidious 14. Fan service till ingen ände.

Och några av de andra filmerna på listan påminner mig om det här Poltergeist-temat med ganska många hoppa sceneffekter.

Tack för det här lilla recapet. Många intresserar mig. Vissa verkar verkligen effektiva.

 • gränssnitt:
  • engelska
  • franska
  • Español
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português
 • Reverso Context Mobile app
 • Användningsförhållanden
 • Copyright

Utforska franska uttryck med

Med Reverso Mobile Dictionary har du tillgång till en rad mobiltelefon referenser Collins ordbok direkt från din smartphone. Du kan söka efter översättningar på franska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, kinesiska, japanska, arabiska eller för definitionen.

Resultaten från mobilordlistan är berikade med översättningar, ord och uttryck som användarna har lagt till. Reverso erbjuder dig mobil ordbok för Android (Samsung Galaxy, HTC, Nexus, LG), iOS (iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6), BlackBerry, Windows Mobile.

Skräckfilm - skräck. [Löste / Ferm9eacute;]

- exoristen (den verkliga versionen)

- vaxhuset

- Masacre med tronsoneuse (att inte ha dåligt)

- Grugden (redan sagt)

"nedstigningen" regisserad av Neil Marshall, släppt 2005

Plötsligt blockerar en jordskred vägen tillbaka. När de försöker hitta en annan väg, inser de att de inte är ensamma. Något är där, under jord, med dem. Något fruktansvärt farligt bestämde sig för att jaga dem en efter en.

Om du vill titta på dem, gå till webbplatsen "film 2 alla" o det finns gott om filmer (skräck, detektiv, tecknad film, animerad.)

det var att dämpa

-Slashers (scenario som med en större budget skulle ha varit waouw)

-Shaun of the dead (en film som kommer att döda dig.

-Battle Royal (GORE)

-REC ° (lite skrämmande)

-Shaun av de döda. att skratta)

-Vaxhuset

-The Exorcist (Full version uncensored eftersom annars finns det inget gore och grumligt)

Otrement Jag såg vaxhuset här den där är genial jore gillade att se det men har tårstider länken är döda

- kullen har ögon

- massakern på bagageutrymmet

Jag älskar att se föräldralösa.

Utgivningsdatum: 15 april 1998

Med James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee

Amerikansk film. Genre: Fantasi

Varaktighet: 1h 42min.

Tillverkningsår: 1997

Ej tillåtet under 12 år

Utgivningsdatum: 10 april 2002

Med Paul Walker, Steve Zahn, Leelee Sobieski

Amerikansk film. Genre: Thriller

Varaktighet: 1h 38min.

Produktionsår: 2001

Ej tillåtet under 12 år

Observera: Jag lägger inte de två eftersom jag är besviken ..

Utgivningsdatum</ Souligne9gt; : 24 juni 1998

Med Treat Williams, Famke Janssen, Anthony Heald

Amerikansk film. Genre: Äventyr, Thriller

Varaktighet: 1h 46min.

Tillverkningsår: 1997

Ej tillåtet under 12 år

Utgivningsdatum: 12 januari 2000

Med Christophe Lambert, Mike Anscombe, Jeff J. J. Författare

Top 15 De bästa filmerna från 2015, de som lockade oss till de mörka rummen

Det är den här toppen eh? Tja, vi har massor av andra.

2015 var ett exceptionellt biografår (vi säger det varje år, men den här gången är det sant). Filmerna har spelat sin fulla roll, och hjälper oss ut ur de torpor som orsakats av skrämmande nyheter. Det är inte lätt att sortera ut alla utflykter, även om vissa titlar sticker ut naturligt. Naturligtvis har vi ännu inte sett Star Wars: The Force Awakens.

Ett staging-mästerverk, återkomsten till nåd George Miller Mad Max provokade stor spänning i filmskapande samhället. Svett, blod, gas och en flammande sol för en kraftfull film, bitter, kompromisslös och 100% rock and roll. Nummeret utan tvekan.

Som vi vet är den enorma sekvensen av filmen av Alejandro González Iñárritu inte ett verkligt sekvensskott. Men i botten är den viktiga saken inte där, utan snarare i virtuositeten av förverkligandet och skrivandet, som framhäver försöket om återlämnande av en skådespelare, har återlämnats från allt, belägen av en Michael Keaton hallucinerar. Precis som resten av gjutningen någon annanstans.

Svårt att inte ha sett i de senaste produktionerna Pixar en nettoförsättning. Med vice versa har lampstudio inte bara omformat sin bild utan har också betalt för en av de bästa titlarna i sin katalog. Vid ankomsten utmärker sig detta äventyr i en liten tjecks psyke som en av de mest originella, roliga och rörliga filmerna på året.

Kingsmans hemliga agent har inte mycket att göra med James Bond, även om han också tycker om att underminera sig själv. Med sin senaste film satte Matthew Vaughn en stor pump i anthill och levererade en ren delirium ultra-referens och våldsam, jublande. Den typ som finns kvar i minnena, som denna otroliga kamp i kyrkan till ljudet av Lynyrd Skynyrds Free Bird.

Som ett sklerotiskt pack av ropfrukter, hittar skräcken i It Följ ett nytt livräddande andetag. I takt med tiderna har denna crepuskulära och skumma fabeln i form av en kraftfull metafor satt publiken, med referenser som stöds av John Carpenter och hans stunder av tetaniserande modighet.

Casually, denna typ av azimuth mise en avgrund av biografens värld, undertecknad Quentin Dupieux, erbjöd ett spännande alternativ till produktionerna franchouillardes à la papa. Kontrollerad på botten och på formuläret, kan Reality också räkna med en Alain Chabat perfekt i sin plats. Oklassificerbar och trevlig.

Framgångsrik författare till The Beach, 28 Days Later eller Sunshine, har Alex Garland distanserat sig från Danny Boyle för att erbjuda oss en film av förväntan så vacker som relevant. En röra och läskig filosofisk broschyr, att klassificera från början i samma kategori som klassikerna i science fiction.

Denis Villeneuve gör vad han vill och skapar en filmografi som destabiliserande som perfekt. Den senaste uppercut, Sicario tränger in i den bultiga kampen mot droger på gränsen mellan Förenta staterna och Mexiko och är lika våldsam som virtuos. Svårt att framstå oskadd från en sådan apné.

Denna sanna historia, som osannolik som den är fascinerande, leder till en otrolig film som exploderar talang av regissören Bennett Miller och hans skådespelare, Channing Tatum, Mark Ruffalo och Steve Carell.

Bara för att det framhäver Alan Turingis liv, som bröt igenom hemligheten av Enigma, den tyska krypteringsmaskinen under andra världskriget, förtjänar filmen att ses. Det råkar också vara ett känsligt och relevantt arbete, absolut akademiskt, men ändå oumbärligt.

Tillkännagiven av Europa Cinemas Etikett på filmens filmfestival på filmfestivalen i Cannes, har Mustang infört sig av sin galna energi och genom sin diskurs i takt med tiden. Om du inte har sett det, vet du vad du måste göra.

Sammanställning av skits allt mer galen än varandra, The New Savages betalar också lyxen att leverera en serie meddelanden som är perfekt rotade i vår tid. Jubilatorisk, frenetisk, rock and roll, den här argentinska filmen går långt utöver alla slags gränser och lever med effektiviteten hos de största.

Mellan ren Disney-film, manga delirium och superhjältefilm (filmen är en Marvel-anpassning) blev The New Heroes snabbt en av de bästa filmerna produceras av företaget med stora öron, utan Pixar hjälp . Roligt, visuellt otroligt, dessa nya hjältar har förstått allt.

Om du har sett filmen inomhus, är det en säker satsning på att vissa människor lämnade biografen före slutet. Inte lätt att verkligen följa Paul Thomas Anderson i hans psykedeliska delirium i företaget av en Phoenix Joaquins mycket Hunter S. Thompson i själen. En krävande karaktär belönas ändå av en oslagbar, rökig och färgstark virtuoshow som uppmuntrar att släppa taget.

Studio Aardmans lilla genier skulle aldrig behöva. Och det var inte genom att anpassa sig till filmens fantastiska serie att de skulle börja. Jewel of stop-motion, humor och intelligens har Shaun the Sheep fullt ut levt upp till förväntningarna hos sina fans.

Och du, vad var din favoritfilm i år?

Källa och fortsättning på klassificeringen: den utmärkta SensCritique

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map