Bästa Tom Cruise Movie

Tom Cruise Thomas Cruise Mapother IV

Hon visar sin kärlek i brett dagsljus!

"Han är inte en bra person"

Posh Spice gifter sig med Becks

Filmstjärnan hollywoo9shy; det var medan man spelade i Top Gun att Tom Cruise tjänade sin status som en bankerbar ac9shy. Sedan 1980-talet har framgången aldrig misslyckats. Och ändå var han inte avsedd att komedi, dö 9hellip;

Vid åldern 15 spenderade Tom ett år i ett kloster; Hans mål: att gå in i orderna. Men han upptäcker gymnasiet komedi och tar sitt hemvist i New York 1980. Han börjar med roller i Coppolas utomstående, i Riskey Business, i Ridley Scotts legend och framför allt i Top Gun, Tony Scott. Anställaren följer en professionell karriär, form, s'es9shy, försöker till alla typer av roller. Hans filmografi delas mellan blockbusters, ters och auffishers filmer: Intervju med en vampyr, Mission Impossible, Collate9shy, Rain Man. Goda val och en erkänd talang som gör att han kan ta ner tre nomineringar vid Oscarerna och sju nomineringar till Golden Globes. Men under 2006 avslutade Paramount sitt kontrakt efter 14 års lojal service för "missnöje" och "självmordskrypning" efter hans ansträngning på Oprah Winfrey. Allmänheten hade sett honom, halvhjärtat, ropade sin kärlek till Katie Holmes med en all-but-normal spänning.

Pygmalion gjorde han sin kusin William Mapother njuter av sitt rykte, genom att få honom att dyka upp i sina filmer, som han gör med sina kvinnor, bland annat Nicole Kidman, vars bidrag han har gjort; att starta karriären. Mimi Rogers make i 3 år (från 1987 till 1990) under vilken han blev en sciento9shy, logue, han giftades då; Nicole Kidman 1990. Paret adopterade två barn, Isabella och Connor, och skildes 2001, efter en inkompatibilitet; religiösa. Misstänkt för att vara nummer 2 av sciento9shy; lo9shy; gie, acshshyer är verkligen lite proste9shy; lyte och kunde inte stå för att hans fru vill höja sina barn i den katolska tron. Pené9shy, Lope Cruz höll tre år, då Katie Holmes föll i sina nät (hennes karriär tog inte av;) och de hade en Suri-flicka 2006. Samma år var de gift enligt sciento9shy ritualer, loggar. Innan skilsmässa, 2012.

Vad är den bästa tom kryssningsfilmen från dig?

Den sista samuraien (oberoende av den seko-politiska religiösa referensen till den här filmen)

Uppdrag omöjligt (liten preferens för 2: a)

Rain Man (ett mästerverk, även om hans roll är ganska liten jämfört med Dustin Hoffman)

Tom Cruise - Mission Impossible 4 (2011)

Uppdrag: Omöjligt 4

Tom Cruise (Ethan Hunt)

Jeremy Renner (Brandt)

Paula Patton (Jane Carter)

Simon Pegg (Benji Dunn)

Ving Rhames (Luther Stickell)

Josh Holloway (Trevor Hanaway)

Tom Wilkinson (Théodore Brassel)

Utgivningsdatum:

14 december 2011 (FR)

Byrån Mission Impossible är anklagad för att ha beställt en attack mot Kreml. Alla Ethan Hunts lag lämnas utan resurser och måste klara sig för att bevisa sin oskuld. För att lösa detta problem lättare bestämde laget att reformera och rädda världen innan lanseringen av en nukleär missil i USA.

Uppgift omöjligt granskning 4

Den här filmen är den bästa actionfilmen jag sett på några år, den har allt för honom. Casten är fantastiska action scener är svimlande och nu förstår vi varför Tom är krullad 3 revben under filminspelningen. Trogen Simon Pegg lägger mycket roligt på historien. Förvänta dig att ha det bra och njuta av vår Tom som fortsätter att göra bra filmer. Det här är ett bra exempel eftersom även om det har många motståndare, hittar vi i mi4 en fulländad skådespelare som kan få oss att leva bra gånger om och om igen.

Tom Cruise: Mission Impossible 3 (2006)

Uppdrag: Omöjligt 3

Tom Cruise (Ethan Hunt)

Ving Rhames (Luther Stickell)

Philip Seymour Hoffman (Owen Davian)

Billy Crudup (John Musgrave)

Michelle Monaghan (Julia)

Jonathan Rhys Meyers (Declan)

Keri Russell (Lindsey Farris)

Utgivningsdatum:

Ethan Hunt har hängt upp, han vill leda ett normalt liv. Han har en fru och han arbetar som lärare. Tyvärr har Lindsey, en strålande student på MFI, Berlin. Ethan känner sig moraliskt tvungen att rädda henne. Räddningen kommer att vända sig till drama och mycket mer, eftersom trollarna vill ha Ethanas fru.

Tom Cruise: Mission Impossible 2 (2000)

Uppdrag: Omöjligt 2

Tom Cruise (Ethan Hunt)

Dougray Scott (Sean Ambrose)

Thandie Newton (Nyah Nordoff Hall)

Ving Rhames (Luther Stickel)

Richard Roxburgh (Hugh Stamp)

John Polson (Billy Baird)

Brendan Gleeson (John C. McCloy)

Rade Serbedzija (Dr. Nekhorvich)

Utgivningsdatum:

26 juli 2000 (FR)

I det här avsnittet måste Ethan Hunt få ett genetiskt modifierat virus som ägs av en av hans tidigare studenter som nu är hans fiende. För detta kommer Ethan (Tom Cruise) att hjälpa den tidigare kvinnan till den här studenten.

Uppgift omöjligt 4: Tillverkning av VF

Efter videoklippet i eftermiddag hittade vi dig som ett av det första omöjliga uppdraget 4, och i VF tack

Uppdrag omöjligt 4: Ny VF-trailer

Förra månaden visade vi dig den omöjliga uppdrags trailer 4, Ghost Protocol. Det är sant att den här trailern inte var på franska, så för de icke-anglofoner var det lite svårt.

Under sökningen hittade jag dig på franska. Det här är en ny trailer och mycket bra kvalitet.

Jag låter dig beundra.

Tom Cruise: Mission Impossible (1996)

Spionering, Äventyr, Thriller, Action

Tom Cruise (Ethan Hunt)

Jean Reno (Franz Krieger)

Henry Czerny (Eugene Kittridge)

Jon Voight (Jim Phelps)

Ving Rhames (Luther Stickell)

Kristin Scott Thomas (Sarah Davies)

Vanessa Redgrave (Max)

Emmanuelle Béart (Claire Phelps)

Utgivningsdatum:

23 oktober 1996 (FR)

CIA-medlemmarna måste resa till Prag för att fånga en spion som vill stjäla under en mottagning, en diskett med namnen på hemliga agenter i Europa. En gång på plats går Ethan Hunt's team (Tom Cruise) från svårigheter till problem och hamnar till och med i katastrof, eftersom endast Ethan lever. Vi förstår senare att detta stadium var en lock och att en moln döljer bland CIA. Ethan är den enda överlevande, det kommer att vara upp till honom och honom ensam för att bevisa att han är oskyldig.

Uppdrag: Omöjligt 4, Ghostprotokollet

Tom Cruise återvänder till ett nytt äventyr i "mycket" hemliga amerikanska tjänster. I år är han tillbaka i kraft, i en rytmisk film som inte kommer att svika sina fans. Han är mycket investerad i denna roll och han har inte sparat sin styrka. Han har verkligen gjort alla sina stunts själv som alltmer sällsynt i Hollywood. Brad Bird skriver ett imponerande filmskott i Imax för att göra stuntscenen ännu mer yrsel. Missa inte resten av rösterna: Jeremy Renner Oscarsnominerade för minröjare, den överdådiga Paula Patton, Josh Holloway av Lost and drolissime Simon Pegg. Även vår nationella Léa Seydoux är en av dem!

Massor av löften filmen kommer att släppas den 16 december i vår bra gamla biograf, Ethan Hunt (spelad av Tom) kommer att genomborra våra skärmar.

Utan ytterligare ado: The Official Trailer

Tom Cruise och Katie Holmes: En historia som varar

Tom Cruise och Katie Holmes glad

Lördag den 18 november sa Tom Cruise och Katie Holmes, de två lovebirdsna ja för livet.

Oavsett vad folk kan berätta om sitt konto är det viktigaste det de bor tillsammans. De är alla avundsjuk på deras framgångar och deras lycka.

Så Katie Holmes födde en liten Suri som tycks vilja klä sig över allt annat och redan vill skapa en klädnad.

Suris födelsedagar är alltid firade med stor fanfare!

Vi vet att den lilla Suri är bortskämd! Och fiesta organiserade för hans 2 år var bara ett annat exempel!

Tom Cruise och Katie Holmes hade organiserat evenemanget i en överdådig mexicansk villa i Beverly Hills där en hel del prestigefulla stjärnor blev inbjudna.

Gästerna inkluderade Nicole Kidman, som kom med Isabella och Connor, de två barnen hon adopterade med Tom, och Mary Lee, Toms mor.

Tom och Katie, de har aldrig dykt upp som i eftermiddag, tvekar inte att omfamna ömt och därmed sätta stopp för rykten som sprang i förra veckan på deras vägnar. När det gäller huruvida dessa utslag är uppriktiga, är det ett annat par ärmar ...

Tom verkade alla verkligen glad fallet och förvandlas till paparazzo tid att skjuta sin lilla Suri från alla vinklar när det blåste ljusen i hans födelsedagstårta på 55 000 dollar!

Tom Cruise in Collateral (2004)

Tom CRUISE (Vincent)

Jada PINKETT SMITH (Annie)

Markera RUFFALO (Fanning)

Javier BARDEM (Felix)

Irma P. HALL (Ida)

Peter BERG (Richard WEIDNER)

Bruce MCGILL (Pedrosa)

Troy BLENDELL (morgue anställd)

Barry SHABAKA HENLEY (Daniel)

Daniel LUJAN (Rubio)

David MERSAULT (polis)

Richard T. Jones (polis)

Emilio RIVERA (Paco)

Angelo TIFFE (Sylvester CLARKE)

YUON Realty (Peter Lim)

Jason STATHAM (flygplats kille)

Bryan H. CARROLL

Fotografiledare:

Kostymskapande:

Produktionsbolag:

Utgivningsdatum:

29 september 2004 (F)

Max (Jamie Foxx) är en natttaxi till Los Angeles. Ett rutinjobb som han utövar i automat och drömmer om dagen då han kan lämna den här staden, som han känner till varje nook och cranny och vinna paradisiska platser. En natt kommer en man som heter Vincent (Tom Cruise) in i hytten. Silverhår, ljusgrå kostymer, diskret skägg, portfölj, exakta gester, dynamiskt och auktoritärt utseende. En affärsman, enligt alla utseende, med ett upptaget schema: inte mindre än fem möten som hålls på natten. Max går med på att hyra sina tjänster fram till tidigt på morgonen, i utbyte mot sex hundra dollar. Föraren vet inte att han begår en resa som kan bli dödlig

Firman (1993) filmaffisch

Från en roman av:

Tom CRUISE (Mitch MCDEERE)

Jeanne TRIPPLEHORN Abby MCDEERE)

Gene HACKMAN (Avery TOLAR)

Hal HOLBROOK (Oliver Lambert)

Ed Harris (Wayne Tarrance)

Holly Hunter (Tammy HEMPHILL)

Gary BUSEY (Eddie LOMAX)

Terry KINNEY (Lamar QUINN)

Wilford BRIMLEY (William DEVASHER)

David STRATHAIRN (Ray MCDEERE)

Steven HILL F. (Denton VOYLES)

Tobin Bell (den nordiska mannen)

Barbara GARRICK (Kay QUINN)

Jerry HARDIN (Royce MCKNIGHT)

Paul CALDERON (Thomas RICHIE)

Jerry WEINTRAUB (Sonny CAPPS)

Lou WALKER (Frank MULHOLLAND)

John Beal (Nathan LOCKE)

Paul SORVINO (okrediterad) Tommie MOROLTO

Fotografiledare:

Produktionsbolag:

United International Pictures

Utgivningsdatum:

15 september 1993 (F)

Mitch McDeere tog examen från lagstadiet i en av de mest kända fakulteterna i USA. Begärda av flera stora advokatbyråer fixar han sitt val på Bendini, Lambert & Locke, som verkar för honom att erbjuda de mest fördelaktiga förutsättningarna: en vänlig atmosfär, stora löner och attraktiva framtidsutsikter. Mitch får lån för ett hus och en bil från början, liksom återbetalningen av alla sina skulder. I gengäld måste han, som alla medlemmar i företaget, tillhandahålla 90 timmar av veckovis arbete. Men ansträngningen försökte aldrig den här unga mannen av blygsamt ursprung, girig, ambitiös och kampande ...

Mich lämnar sin lilla lägenhet i Cambridge, Massachusetts för att börja ett nytt liv i Memphis med sin unga fru, Abby. Han upptäckte kryptiska riter och dämpade överflöd av företaget, affärsluncher i posh restauranger, trendiga cocktails, varma kramar och komplimanger tveeggat kollegor i väntan, lätta pengar, men också massor av brådskande filer, 18-timmarsdagar, permanenta spänningar maskerade bakom leenden av ren form. Det vackra livet ...

Några dagar efter hans ankomst lär Mitch att två av hans kollegor, Kozinski och Hodge, dog i explosionen av sin båt under en vistelse på Caymanöarna. Undersökningen kunde inte avgöra orsakerna till olyckan, vilket leder till fyra nummer av företagets advokater som dog i mystiska omständigheter.

När han förbereder hårt övervägande är Mitch hanteras av veteranen Avery Tolar, self-made man som har härdat honom till en av sina rika klienter, Sonny Capps. Några tips för att i Chicago och familjen Morolto väcka nyfikenhet på den unge mannen som upptäckte snabbt i garderoben sin mentor arkiv fyra saknade advokater och en stor Morolto mapp.

Mitch frågar sedan en vän till sin bror, den privata utredaren Eddie Lomax, för att undersöka. Men det här tar inte lång tid att avstå från två män - en slumpig, den skandinaviska typen - sett nära Kozinski och Hodge.

Det är då en FBI-agent, Wayne Tarrance, kontaktar Mitch och arrangerar en hemlig intervju med en representant för justitieministeriet, F. Denton Voyles. Företaget, förklarar det sistnämnda, är Mafias huvudkontor och det föredragna instrumentet för penningtvätt. Alla advokater tappas, övervakas ständigt av säkerhetschef William Devasher. Ingen har någonsin lämnat den levande anläggningen.

Voyles placerar sedan Mitch framför ett alternativ: att tjäna som "mol" till FBI och att sälja sina kollegor med säkerhet att de lyfts från baren eller hamnar i fängelse ...

Produktionsanmärkningar

"Mitch Mc Deere är en strålande lagstudent, jobbig, dynamisk och ambitiös. En fighter redo för något offer för att lyckas, en nybörjare till valfri verksamhet. Firm väljer det på grund av sitt blygsamma ursprung. Hon ger honom en mirakulös behandling, betalar honom ett hus, en bil. Mitch tycker att han har kommit, men upptäcker att saker inte är så enkla. Vad ska man göra? Att underkasta företagets regler eller avstå från alla fördelar som den erbjuder till honom? "

"Mitch är en grundläggande ärlig pojke, med mycket pengar och makt. Har aldrig känt lyx kan han bara bländas av företagets förslag. Men allt detta betalas. Mitch bröt inte bråttom. Hans dröm blir en mardröm ...

Under det senaste årtiondet har vi upptäckt det sanna ansiktet hos många personligheter och institutioner som vi trodde vara fullkomligt respektabla. Vi vet nu att vi, med tanke på medgivanden, brukar nibbled dag efter dag, slutar oss förråda alla dessa idealer. "

"John Grishams roman var en återspegling av 80-talet och den gyllene pojken. Det markerade slutet på en period som helt och hållet ägnas åt vinstkulten. Filmen tar upp dessa teman, men i ett nytt perspektiv, vilket är det för 90-talet. "

Producenter av "The Firm", Scott Rudin och John Davis, läste John Grishams bok som manus och upptäckte omedelbart den rika potentialen.

"Grisham är en bra författare. Plot av "The Firm" hade alla ingredienser i en stor spänningsfilm. "

"Firman" är den sorten av roman som griper dig från första raden och låter dig inte gå. Det var ett stort nöje för oss att upptäcka den här boken, för att fästa oss till det för att hjälpa till med triumfen. "

John Grisham avslutade "La Firme" 1989. Efter att Paramount hade köpt rättigheterna blev romanen en tät kamp mellan flera förlag. Grisham sålde äntligen rättigheterna till Doubleday, som publicerade det 1990. Sedan dess har "La Firme" sålt mer än 7 miljoner exemplar och rankats i början av året 91 försäljning. En bunden upplaga uppträdde i 47 veckor på New York Times bästsäljare lista. Boken har översatts till 29 språk.

Rudin och Davis ville vara sanna mot kärnan i boken och karaktärens tecken. Tom Cruise vann i sina ögon som den bästa skådespelaren för rollen som Mitch och Sydney Pollack som den ideala regissören. Anpassningen tilldelades Robert Towne och David Rayfiel, en av Pollacks äldsta medarbetare.

"Att anpassa en roman är per definition, introducerar sin egen vision och subjektivitet. För att göra ett bra jobb måste du fördjupa dig i originalmaterialet och göra det själv.

Det verkade nödvändigt för mig att Mitch utvecklas under filmen. Han måste slutligen underkasta sig lagen, som företaget som FBI pressar för att bryta mot. Lagen är verkligen den mest värdefulla av ett civiliserat samhälle, det mest heliga värdet av en sekulär värld. Ge inte upp för någonting, din räddning beror på den. "

"Filmen, som romanen, berättar historien om en ung man som är instängd av subtil och förfinad" ogudaktig "till vilken han säljer sin själ i all oskuld. Dessa män har ett mest respektabelt utseende. De är inte psykopater eller asocialer. De utför höga uppdrag, men de är likgiltiga för konsekvenserna av deras handlingar och är fundamentalt korrupta.

Den verkliga "onda" LA FIRME hör inte till mafiaen. De är män av ärligt och respektabelt bärande, värt blint förtroende. Gigantiska människor förförda av ett liv av lyx och komfort som gjorde dem fruktansvärt sårbara ... "

FIRMEN sköts i Memphis, Tennessee, Caymanöarna, Washington DC och Boston.

Memphis-sekvenserna tog 77 skottdagar och var nästan alla gjorda i kontinuitet. De första rundorna under 92-talet återspeglar Mitch McDeers eufori och optimism med sina varma nyanser. Men när företagets grepp växer blir ljuset kallare och svårare tills vinterfärgerna invaderar skärmen.

Cabient Bendini, Lambert & Locke, filmens huvuduppsättning, inrättades i en tidigare Memphis jordbruksverktygsfabrik.

"Vi ville ha en majestätisk bakgrund symboliserar allmakt Swank," konstnärlig ledare John Willett (Mississippi Burning, Billy Bathgate), en ganska häftigt ställe att förföra Mitch och hans unga hustru. "

Varje del av denna stora design, designad av Richard MacDonald, är prydnad med antikviteter, gardiner, reproduktioner, orientaliska mattor och olika tillbehör och värdefulla som speglar personligheten hos sina passagerare.

Firmans stora bibliotek innehåller 40 000 böcker av lag som lånas från West Law Publishing och vars genomförande mobiliserat ett dussin rekvisita i 48 timmar.

Sydney Pollack anställde Memphis advokat Mike Cody som teknisk rådgivare, som inte bara försäkrade autenticiteten hos uppsättningarna och rekvisita, men också för alla juridiska dokument på skärmen.

Produktionen sysselsatte mer än 1500 lokala extramaterial och minst en representant från var och en av stadens advokatbyråer.

Pollack omringade sig med flera av hans vanliga samarbetspartners, bland annat pianist-låtskrivare Dave Grusin, som nominerades till HAVANA Music Oscar. Pollack och Grusin satte tillsammans ackompanjemanget för filmen: en poäng för piano berikat med södra ljud och blues från Beale Street. Förutom Grusin, kan bluesgitarristen Little Jimmy King, Ollie Nightingale, Teenie Hodges och Hi Rhythm Section, liksom Lannie McMillans kvartett, höras i filmen.

Ett hus i East Memphis tjänar som bostad för McDeere. De andra exteriörerna skjutits på Hotel Peabody, Cotton Exchange, Greyhound Racing Park, Elmwood Cemetery och Mud Island.

Kostymdesignern Ruth Myers (citerat Oscar för The Addams Family) designade kostymer advokater av företaget enligt anvisningar från Pollack: "Sydney, säger hon ville moderna kläder, eleganta och framstående, men ville inte att LA FIRME skulle bli en "kostymfilm". Han ville att dessa män skulle framstå som modeller av stil och elegans, utan att någonting gissade sin sanna aktivitet. "

Efter Memphis bildades produktion på Caymanöarna, en grupp av tre brittiska öar i Västindien. Denna himmelska plats, ignorerad av filmskaparna, var en idealisk fristad för advokaterna Bendini, Lambert & Locke och deras favoritkunder. Med sina sandstränder, smaragdvatten, korallrev, dessa öar är symbolen på gott liv, lyx och lätta pengar.

Platsen för Mitch och Averys dyk sköts av chefens operatör Pete Romano, ansvarig för undervattensekvenserna av Abyss och Prince of the Tides.

Residens episoder sköts i "Great House", Caymans mest luxuösa fastighetskomplex, som dominerar den berömda Seven-Mile Beach.

Andra lokala inställningar inkluderar Grand Hyatt Hotel och Holiday Inn Bar.

Lämnar den karibiska värmen, skådespelarna och teknikerna i LA FIRME återvunnit Washington medan de rasade på östkusten en ny "Century of the Century". Men efter snöstormen erbjöd staden alla en utställning av val: isiga och snöiga landskap som utgör en idealisk miljö för konfrontationen mellan Mitch och representanter för rättvisa och FBI.

Andra exteriörer gjordes på handelskammaren och Washington Hotel.

Filmering slutade på Copley Plaza Hotel i Boston, med Mitchs första möte med företagets rekryterare. Några ytterligare planer gjordes i East Cambridge och Harvard.

Detta är inte en filmrankning med kryssning utan snarare en poäng av alla hans filmer för att jag ska kunna veta vad som fortfarande är nödvändigt att jag ser honom.

Endast filmspel tas med i beräkningen.

Detta är inte en filmrankning med kryssning utan snarare en poäng av alla hans filmer för att jag ska kunna veta vad som fortfarande är nödvändigt att jag ser honom.

Endast filmsekvenser anses och är därför uteslutna serier, dokumentärer eller kortfilmer.

Topp 7 De bästa filmerna utan Tom Cruise, inte enkla men vi hittade

Tja, vi får det när den här pizzaen tillsammans? Skriv oss!

Det är officiellt! Tom Cruise är en nyckelaktör i Hollywood, en komiker som har arbetat med de största regissörerna på planeten (Stanley Kubrick, Steven Spielberg, Jean-Jacques Abrams bland annat). Men även om det kan chocka eller till och med överraska, finns det några väldigt bra filmer utan Tom Cruise. Det var inte lätt (förutom vi hittade bara 7), men de är verkligen värda att se. De bästa filmerna utan Tom Cruise, en utredning av vår speciella korrespondent från Geek Official Riley Finn.

 1. En oändlig dag - från Harold Ramis, 1993

En Bill Murray inspirerade på toppen av sin form och som tydligt inspirerade Tom Cruise i Edge of Tomorrow. Måste.

Bildkälla: allocine

 • Väggen av Wall Street - från Martin Scorsese, 2013

  En tid som Martin Scorsese ansåg gav Cruise till slut Leonardo Di Caprio och det var bra.

  Bildkälla: allocine

 • Gremlins 2 - av Joe Dante, 1990

  Stor fan av 1: a Gremlins, Tom har skickat otaliga bokstäver till regissören. Alla var obesvarade. En mycket bra uppföljare och en mycket bra film utan Tom Cruise, så.

  Bildkälla (Creative Commons): Wikipedia

 • Andas ut - av Jean-Luc Godard, 1960

  Den enda anledningen till att Tom Cruise inte är i kastet är att han inte föddes än, annars tänker du bra.

  Bildkälla: sensritrit

 • Massfiktion - av Quentin Tarantino, 1994

  En stor fan av Reservoir Dogs, Tom Cruise skulle ha älskat att spela en roll i kultfilmen Tarantino, men Bruce Willis har varit där.

  Bildkälla: jeuxactu

  Vid den tiden var Tom okänd, och hans första film ännu inte på rullarna, lite tidigt så att han slutade ta hand om lightaber.

  Bildkälla: Kinopitheque

 • Mästaren - av Paul Thomas Anderson, 2012

  En utmärkt PTA-film, som märkligt aldrig nämner Tom Cruise, inte ens en cameo, ingenting, medan filmen är väldigt bra. Det händer ibland.

  Bildkälla: allocine

  Vi har sökt, det finns inga andra.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 77 = 83

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map