Belgisk nedladdningssida

Topp 5 platser för direktfilmnedladningar 2018

Discover rankningen av de 5 bästa direkta nedladdningssidorna av filmer, serier, MP3, spel och programvara som används av pirater. Direkt nedladdning eller DDL kontrolleras inte av Hadopi, varför många hackare använder den för att ladda ner upphovsrättsligt innehåll. Också på dessa sidor finns länkar till innehåll utan rättigheter men i mindre kvantiteter.

Den här pedagogiska artikeln avser plattformar som erbjuder nedladdning av lagligt innehåll och innehåll som skyddas av upphovsrätten. Observera att nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll är förbjudet enligt lag, även med avseende på privat kopiering om källan inte är laglig. Vi förnekar därför inget ansvar för användningen av de tekniker som presenteras här. Du måste alltid se till att det arbete du laddar ner är fri från rättigheter, annars måste du vända dig till det lagliga erbjudandet som du har gjort tillgängligt.

Påminnelse om nedladdningsmetoder

Det finns 3 fantastiska sätt att ladda ner filmer, serier, MP3-filer.

Detta protokoll är baserat på principen om delning. Den välkända Torrent är en P2P-lösning. För att ladda ner måste du dela dina nedladdningar. Denna nedladdningsmetod övervakas i Frankrike av regeringen via Hadopi-kommissionen. Hackaren straffas om man hämtar ett innehåll som skyddas av flera mails, då en minskning av sin ADSL-åtkomst. Men denna övervakning stoppar inte hackare som har ett mycket enkelt trick att ladda ner i P2P utan risk: Använda en VPN. VPN är en liten betaltjänst, men mycket prisvärd, vilket möjliggör nedladdning på ett helt anonymt sätt. Vi kan citera NordVPN, en av de ledande ledarna, rekommenderad av TorrentFreak, optimerad för nedladdning. Se VPN användarhandbok för mer information.

Hämta innehåll via Newsgroups är lite föråldrad. Ändå var den här populära metoden för tio år sedan ganska effektiv och säker. För att ladda ner i Newsgroup behöver du en betald prenumeration på en Newsgroups-server. Principen är att ladda ner på datorns fragment av önskat innehåll genom att söka i de olika grupperna som föreslås. Då kan en mjukvara återmontera bitarna och voila.

Direkt nedladdning [Metod som presenteras i den här artikeln]

Den senare metoden är att ladda ner direkt till en värd som specialiserat sig på datalagring. Den direkta nedladdningen görs i HTTP, samma protokoll som för att konsultera Internet-sidor. Det styrs inte av Hadopi när nedladdningar görs till servrar i utlandet. Eftersom Hadopi inte har behörighet över dessa servrar. Hadopi kan inte återställa IP-adressen i samband med det nedladdade innehållet. Denna metod används sålunda i stor utsträckning av pirater i gräs eftersom det är både enkelt och helt säkert.

Värdarna, även om många och betalar, tillåter nästan alla att hämta gratis med vissa begränsningar (antal nedladdningar, volymen data nedladdad dagligen och nedladdningshastighet). De mest populära är Uploaded eller Uptobox eftersom alla sina servrar ligger utanför Frankrike och det finns nästan allt.

Vissa hackare gör direkt nedladdning på Free eller 1File-servrar medan servrarna ligger i Frankrike och därför potentiellt övervakas av Hadopi. För att säkra deras anslutning gör de som med P2P / Torrent, de aktiveras helt enkelt innan en VPN gillar ExpressVPN / PureVPN eller NordVPN. De startar VPN, ansluter till en VPN-server som är belägen utomlands och blir helt osynlig för Hadopi-kommissionens ögon. De kan sedan ladda ner filmen tyst och med straffrihet.

Värdarna är glada att vara värd. De hänvisar inte till vad de är värd för. För att söka efter media för nedladdning till värdarna behöver du bara hitta en webbplats som hänvisar till länkar till dessa värdar, Detta är syftet med denna artikel, med en bonus demonstration för dig att förstå. Jag påminner dig om att allt detta är olagligt, det är bara för informationsändamål.

Men allt detta berättar inte hur hackarna ska ladda ner gratis filmer, vi kommer.

De 5 bästa direkta nedladdningswebbplatser 2018

Här är valet av de bästa direkta nedladdningssidorna. Det här är de mest populära sajterna, som glädjs av hackare i örter för att ladda ner nästan vad som helst

Trots hans regelbundna motgångar med rättvisa Hämta område lever fortfarande och är fortfarande en av de mest populära Warez-platserna i Frankrike för att ladda ner en film eller serie. Han avbränner alla sina konkurrenter på avstånd. Du hittar 90% av ditt favoritinnehåll.

Den här länken hänvisar till länkar BitTorrent (använd en VPN för att ladda ner en film i Torrent tillåter inte att fångas av Hadopi) men också direkt nedladdningslänkar och länkar Streaming. Genom att klicka på rubriken Direktladdning upptäcker vi massor av innehåll att ladda ner.

Denna styrelse föddes i juni 2016 efter rykten om nedläggning av Wawa-Mania. Tja Wawa-Mania slutade slutligen i oktober förra året ... Phoenix-Warez bländande framgång, som då nådde 30 000 medlemmar. För att undvika överbelastning har forumadministratörerna beslutat att blockera registreringar. Jag är en av de turister som är registrerade. Cool.

En Download Zone klon som började få innehåll när ZT upplevde motgångar den 28 och 29 november 2016. Men eftersom den verkliga Download Zone finns där igen, är populariteten lägre.

Sidan är särskilt ful, men det finns många filmer, dokumentärer och serier att ladda ner.

Hur hämtar du en film för direkt nedladdning?

I stället för ett långt tal, även om du laddar ner en film där direkt nedladdning är väldigt enkelt, föreslår jag en liten demonstration.

[NER] WaWa-Mania : Detta är ett forum där registrering (gratis) är obligatorisk. Fördelen med forumet är att det är användarna som berikar det med innehåll och ersätter de döda länkarna med giltiga länkar. Wawa-Mania är en referens av sitt slag och du kommer säkert att hitta din lycka i filmer, musik och e-böcker. Det ersätter perfekt Down Paradise och är enligt min uppfattning absolut den bästa nuvarande nedladdningssiten.

NYHETER AV 10/10/2016: Teknisk uppdelning sedan början av oktober, hoppas det här inte är något annat ...

[DOWN] Planet Series : Denna sida är specialiserad i serier. Registrering, som inte är obligatorisk, erbjuder några fler alternativ, till exempel val av flera länkar samtidigt.

NYHETER AV 01/06/2016: Administratören av Planet Series har arresterats i Marseille. Vid hans utresa stannade han omedelbart på platsen och hoppades att domaren skulle vara välgörande under sin framtida rättegång. Det bör noteras att han står inför 5 års fängelse och 500.000 euro i böter. För att inte tala om de stora skadorna som kommer att debitera honom, eftersom de tar ut priset på skenorna säljer de oss i handeln.

[DOWN] Down Paradise : Detta är ett forum där registrering krävs. Moderering är rigorös kvalitet är på rendezvous! Forumsystemet minskar avsevärt antalet döda länkar och ökar innehållets dynamik. När ett innehåll är uppskattat, lämna en kommentar för att komma ihåg det. De olika sektionerna rör sig hela tiden för att bara erbjuda det bästa. Bara nackdelen, forumet, offer för sin framgång är ibland nere ... vänta några timmar och försök igen att du inte kommer ångra det.

NYHETER DEN 29/11/2014: Down Paradise är för närvarande inte tillgängligt. Det verkar som om en av animatörerna har några problem med rättvisan så att företaget äger domännamn för att göra otillgänglig åtkomst till webbplatsen. Det luktar trädet för Down Paradise, som redan visste mycket ekonomiska problem. Jag lämnar den i rankingen ... för tillfället för att om den återvänder är den fortfarande en utmärkt webbplats för direkt nedladdning.

Letar du efter en bra webbhotell?

Alla dessa webbplatser hänvisar till nedladdnings länkar. Källorna lagras hos en värd som är specialiserad på att lagra stora filer.

Prenumerationen är inte obligatorisk men det tillåter att häva vissa restriktioner (antal dagliga nedladdningar, reklam, begränsat flöde, ...).

Synopsis:Sju till åtta (exklusive sju till åtta liv) erbjuder i genomsnitt mellan 3 och 4 rapporter av olika format på nyheterna för tillfället. Föreställningen samlar i genomsnitt varje söndagskväll mer än 4,5 miljoner tittare. Sju till åtta erhöll 2003 7 guldet av den bästa tidningen. Nyheter som heter "het" eller tidningen, politiken, nyheterna, internationella evenemang, visar varje vecka nyheterna genom berättelserna om dem som gör, vare sig profilerade personligheter eller anonyma. Den sista delen, "Stående av veckan", motsvarar intervjun av en personlighet eller en främling vid en stor händelse som berör honom. Denna intervju görs alltid av Thierry Demaizière, som aldrig visas på skärmen.

Synopsis:Kapitalet ägnas åt ekonomiska teman för allmänheten. Dess journalister är tillägnade monografier av kända företag som Coca-Cola, Nike, McDonald's etc. Hans stil präglas av en mycket komplett dokumentation som är kopplad till den frekventa användningen av superlativ. Fram till Thomas Sotto kom showen nära 100% konsumtion.

Synopsis:Utställningen går runt nyheterna genom att hantera nyheter, internationella nyheter, presidentkampanj, backstage show biz, etc.

skådespelare: Dorian Harewood, Luke Perry, Dan Cortese

Michael Scofield går in i en riktig kamp mot klockan: hans bror Lincoln är på döds rad och väntar på hans utförande. Övertygad om sin oskuld men löser sig av lösningar, beslutar Michael att få sig fängslade i Fox River State Penitentiary för att organisera sin flykt.

Aktör (er) : Prithvi Zutshi, Iravati Harshe, Nawazuddin Siddiqui

De bästa nedladdningswebbsidorna

Vilka är de bästa telekomsidorna? Det här är en fråga som kommer upp ofta! Att veta hur man söker på Google är en film eller en sak, men när man inte vet vad man ska ta forumet för tel9acute; massor finns där för att omdirigera dig till de bästa nyheterna och att hjälpa dig att göra ditt val.

fallet Tel9acute område, lastning har lämnat blodlös alla 1 samhälle av netizens, vi kommer att ge dig flera lösningar!

1: a platser som fungerar, i slutändan de gamla sidorna som nämns "dead9quot; (för arkiv och nostalgi).

Webbplatsen är tillbaka! Slutligen en av hans många kopior. För oss är det bästa Zone-Telechargement.ws, vi hittar inte allt än. Men det är helt korrekt.

Om du inte gillar att ta ledningen och få de senaste nyheterna snabbt dvdrip är den här sidan för dig. Klart och kortfattat, det ser ut som många andra forum för Direct Download men kännetecknas framför allt av a nästan inga döda länkar och en riktig kronologisk klassificering av utgångar.

För bråttom är den här sidan toppen!

Hans namn är vilseledande eftersom webbplatsen inte bara handlar om serie, bio, Manga, spel, e-böcker och programvara är också en del av det!

En stor en stor databas, större än den för den nya Zone-Tel9acute;.

en klart, intuitivt gränssnitt, återkallar också den av cador. En fel, det att inte omdirigera alla kvaliteter av filmer på ett kort.

Men med tanke på det nuvarande valet är det vår pref9eacute; r9eacute; för tillfället!

Ett forum som varar trots konkurrensen! Nu på version tre har han en klart och snyggt gränssnitt och det är ett stort nöje att göra lite forskning på den. Älskare av tidningar och tidskrifter den här sidan är till för dig! Många titlar finns där Den internationella kuriren, Le Point, Marianne men också Les Inrocks, Science et Vie etc.

Användbar för din surfplatta i kollektivtrafik eller i väntrum!

Okej, de har inte sina databas, men hon är fortfarande tillräckligt med.

Om du inte hittar din lycka behöver du bara skriv in Google: filmens namn + dvdrip + värd (vi rekommenderar 1fil eller uptobox) enligt följande:

. Gratis nedladdningssida & Legal!

o Legal Download: Gratis bild (att komma)

o Ladda ner Legal: Video & Gratis musik BC

De sajter som nämns ovan erbjuder gratis nedladdningar & laglig: - föreslå en webbplats

Avsnittet " Hämta webbplatsens juridiska" erbjuder dig ett urval av oss det bästa av gratis och juridisk nedladdning. Vilken plats som helst9eacute; Här föreslås att ladda ner lagligt och fria dess innehåll. Vi har klassificerat olika lagliga nedladdningswebbplatser efter tema och grupperade de generiska nedladdningswebbsidorna.

Info om denna del av webbplatsen:

Ladda ner Legal presenterar sitt avsnitt så att du enkelt kan hitta gratis nedladdningssidor som erbjuder gratis och juridiskt innehåll. Sann katalog av tel9acute legal loading & gratis som erbjuder dig en lista över de bästa tel9eacute-platserna, nedladdningar som beställts av tema: Programvara, Bilder (bakgrundsbilder Gifs Cliparts.), videospel etc.

Liksom alla webbkataloger är det möjligt att vissa högkvalitativa nedladdningswebbplatser har undgåt oss. det är självklart möjligt att registrera en nedladdningssida med hjälp av formuläret för inlämning av webbplatsen. De föreslagna platserna måste vara gratis nedladdningssidor enligt lagen. Det fria innehållet måste vara lagligt nedladdningsbart (åtminstone för privat bruk) på hela den juridiska nedladdningssiten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map