Betala av paysafecard på Amazon

De 7 sätten att betala på Internet utan att använda ditt kreditkort

Idag görs allt fler inköp på internet. Det här är en enklare och snabbare shoppingupplevelse som låter dig hitta allt efter några få klick istället för att gå i miles på jakt efter ett visst objekt. Men samtidigt som online-shopping blir vanligare har också bedrägerier och stöld av kortnummer multiplicerat. Köpare blir då kyliga när de ger sitt kreditkortsnummer. Mot denna avdrag finns det sätt att betala på internet utan ett kreditkort. Här är våra tips för en säker e-shopping.

Den stora Amazon-handelsplatsen har lanserat en ny formel för Internetbetalningar som inte går igenom kreditkortsanvändarna.

Denna tjänst är för närvarande tillgänglig endast i USA, men det kommer inte vara länge i Europa, framför den starka efterfrågan hos Net surfare.

Bara kreditera ditt Amazon-konto genom att deponera pengar i partneraffärer. Inlåningen är begränsad till $ 500 per dag men för större inköp, gör det bara lite i förväg.

I vilket fall som helst är detta system mycket lovande.

Den franska, alltid mycket knuten till det lilla stycket finansiellt papper, kan betala med check på vissa handelsplatser.

Ordern bekräftas endast när checken mottogs på webbplatsens fysiska adress. Det kräver lite mer engagemang för en säkrare operation.

En annan oro är att färre och färre handelsplatser accepterar denna betalningsform på grund av tyngre bearbetning.

När det gäller användningen av checken, Du kan slutföra ditt köp på internet genom att skicka en banköverföring till handelsplatsen.

För att göra detta, logga in på ditt bankgränssnitt eller gå till din bank och överföra till webbplatskontot. Du kan också gå till en byrå i din bank.

Överföringen av medel kräver normalt 2 till 3 arbetsdagar. När pengar har mottagits beaktas din order.

Banköverföringen är lämplig för relativt höga belopp, banker tar ibland fasta provisioner.

Fler och fler banker erbjuder nu ett virtuellt bankkort.

Du har då en kodgenerator kopplad till din bank och varje kod är för engångsbruk. Du behöver inte längre ett bankkort för att registrera dig på internet och tjuvar måste bara stå!

Ett perfekt alternativ för att utbyta riktiga pengar för virtuella pengar.

Paysafecard påfyllnad finns i tobak och pressaffärer, du köper ett kort värt 10, 25, 50 eller 100 € vilket ger dig ett nummer och en betalkod för internet.

Du kan använda flera kort för att göra ett köp eller behålla det som inte har använts för ett senare köp.

6. Betala via internetabonnemang

För små inköp på nätet kan du betala för din internetabonnemang. I gränsen på 60 € per månad har du möjligheten att lägga till antalet inköp till din interneträkning.

Så, i stället för att betala för din prenumeration ensam, kommer du att bli av med ditt månatliga köp.

Slutligen Paypal-lösningen är den som idag är mest framgångsrik.

Om du får pengar på internet, upp till en gräns på 2500 € per år, kan du använda den virtuella plånboken Paypal att köpa utan att någonsin länka till din bank.

Om du inte har någon inkomster från internet eller tjänar mer än 2 500 euro per år, kopplar du bara ditt bankkonto till ditt Paypal-konto en gång..

Efter att ha skapat ett konto på webbplatsen krediterar du det med önskat belopp via ditt bankkonto. Summan är tillgänglig inom 1 till 2 dagar.

Då är varje transaktion gjord utan ditt kreditkort: din frihet.

Morgondagens betalningar finns idag

Bankerna är oroade över kreditkortbedrägerierna, det är logiskt att de försöker stoppa detta fenomen genom att utnyttja ny teknik.

Talk to Pay är ett exempel på vad som kan vara morgondagens online-betalning, även om det redan är en realitet på La Banque Postale.

För att arbeta är det nödvändigt att lägga till en dedikerad tillägg till din webbläsare. När du betalar på handelsplatsen får du ett samtal som bjuder in dig att logga in. Du måste då säga en mening från banken. En biometrisk sensor analyserar rösten enligt provet som deponeras under registreringen.

När köparen är autentiserad är utbyggnaden av webbläsaren ansvarig för att tillhandahålla varje detalj i betalningsformuläret som lämnats av handelsplatsen. Du måste bara validera kommandot.

"Försäkra dig om att systemet fungerar även om du är förkyld. Den exakta analysen av röstförbudet förbjuder någon usurpation. "

Talk to Pay är i testfasen och kommer snart att erbjudas av flera banker inklusive LCL och Crédit Agricole.

Var ska man använda Paysafecard [Lösas]

Jag skulle vilja veta var jag kunde köpa varor på internet med en paysafecard?

Med paysafecard kan du betala på mer än 3500 nätbutiker, till exempel för att göra sportspel. Du kan köpa tobak, det är ganska bekvämt och det är främst ett sätt att göra dessa finansiella transaktioner.

1- du måste registrera dig på den här länken: https://shop.paysafecard.com/

2- Byt den goda paysafecarden för en rabattkupong.

3- Använd kupongen som du har på amazonområdet, här "https://www.amazon.fr/gp/css/account/payment/view-gc-balance.html/ref=ya__239quot;

Och här är ditt konto krediteras.

Det finns några som gör det för Ukash förbetalda kort etc.

Betala av paysafecard på Amazon

Copyright © Paysafe Holdings UK Limited. Alla rättigheter förbehållna. Prepaid Services Company Limited är auktoriserat att utfärda elektroniska pengar och betalningsverktyg av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien i enlighet med Förenade kungariket "Electronic Money Regulations 2011" (registreringsnummer: 900021). paysafecard är ett registrerat varumärke som tillhör paysafecard.com Wertkarten GmbH. paysafecard Mastercard utfärdas av Prepaid Services Company Limited med licens från Mastercard International Inc. Mastercard är ett registrerat varumärke som tillhör Mastercard International Inc.

Registrera dig nu för vårt gratis nyhetsbrev. Således kommer du kontinuerligt att informeras om alla tävlingar och erbjudanden för tillfället.

Det är så enkelt att använda paysafecard

Med paysafecard betalar du på onlinebutiker från en mängd olika domäner som spel, sociala medier och samhällswebbplatser, musik, filmer och underhållning. För att göra detta krävs inget bankkonto eller kreditkort. Allt är så enkelt med paysafecard:

Du hittar närmaste försäljningsstället tack vare försäljningsverktyget.

Du köper paysafecard. Du kan då välja mellan PIN-koder med olika värden 10, 25, 50 eller 100 euro.

 • Du betalar på tusentals online-butiker: Ange bara den 16-siffriga paysafecard-PIN-koden.

  Köp paysafecard bland andra hos dessa handlare

  min paysafecard - kontot för dina paysafecard-PIN-koder

  Min paysafecard är ditt personliga betalningskonto: Du laddar upp dina paysafecard-PIN-koder i kontot och du håller alltid ett öga på alla dina PIN-koder. Tack vare mitt paysafecard, betalar du online enkelt med användarnamn och lösenord.

  • Alla PIN-koder grupperas på ett ställe:

  Optimal synlighet och absolut kontroll av kostnader

 • Online betalning med användarnamn och lösenord
 • Exklusiva belöningar med min PLUS

  mitt paysafecards lojalitetsprogram

 • paysafecard är synonymt med maximal säkerhet. Här hittar du användbar information för att betala säkert på Internet och skydda dig från bedrägeribekämpning.

  Geografisk situation | land

  Copyright © Paysafe Holdings UK Limited. Alla rättigheter förbehållna. Prepaid Services Company Limited är auktoriserat att utfärda elektroniska pengar och betalningsverktyg av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien i enlighet med Förenade kungariket "Electronic Money Regulations 2011" (registreringsnummer: 900021). paysafecard är ett registrerat varumärke som tillhör paysafecard.com Wertkarten GmbH. paysafecard Mastercard utfärdas av Prepaid Services Company Limited med licens från Mastercard International Inc. Mastercard är ett registrerat varumärke som tillhör Mastercard International Inc.

  Registrera dig nu för vårt gratis nyhetsbrev. Således kommer du kontinuerligt att informeras om alla tävlingar och erbjudanden för tillfället.

  hur man betalar på internet utan ett kreditkort - köp på internet

  När man gör ett inköp på nätet uppstår frågan ofta om att säkra uppgörelsen.

  De platser som tillåter att betala på nätet alltid mer talrika erbjuder inte säkerhetsgarantier systematiskt. som en köpare kan förvänta sig samt möjligheten att betala utan ett kreditkort.

  Ställ med ett p-kortinternet internet då blir det väldigt praktiskt att lösa detta problem.

  Neosurf, Ukash, Ticket Premium och Paysafecard erbjudande på sina webbplatser eller via tobaksaffärer för att köpa kontantkort. Denna betalning i förväg tillåter att betala på internet utan kreditkort, oavsett plats accepterande kort. Saldot på det förbetalda kortet minskar med inköp.

  Köpet är därför mycket säkert. med ett internet kontantkort som Ukash, Neosurf, Ticket Premium och Paysafecard.

  Hur använder man ett prepaid9eacute; e internet-kort?

  Betala på internet utan det vanliga personliga bankkortet blir möjligt. Det kommer att vara tillräckligt, på de platser som accepterar korten Neosurf, Ukash, Ticket Premium och Paysafecard, att betala genom att kommunicera ett hemligt nummer som kommunicerats under inköpet av kortet.

  Det kommer inte vara nödvändigt att ge dina bankuppgifter eller ett kreditkortsnummer eller visum när du måste betala på internet. Inget konto måste också öppnas på de webbplatser där du gör dina inköp.

  Vad är de olika mängderna av ett prepaid9acute; e internet-kort?

  För att betala online, kan ett förbetalt kort, Ticket Premium, Neosurf, Ukash eller Paysafecard göra din betalning utan kreditkortsinköp från € 10 till € 100.

  Vissa typer av kort erbjuder också områden som specifikt är avsedda för skydd av minderåriga med förbetalda belopp på 10 € till 30 €.

  De kommer då inte att kunna betala för inköp som överstiger vad kortet innehåller eller att handla på webbplatser som är känsliga för deras känslighet. Neosurf erbjuder i synnerhet denna typ av kontantkort.

  Paysafecard, Ukash, Ticket Premium och Neosurf prepaid kort kan köpas från tobaksbutikerna eller på dessa olika kort. Att betala inköp på nätet är därför extremt enkelt eftersom korten är mycket lätta att förvärva.

  Vilka platser accepterar prepay9eacute; e internet-kort?

  Online-auktionssidor, online poker, privatförsäljningswebbplats, hemutrustning, etc., accepterar fler och fler webbplatser prepaid9acute; e internet-kortbetalningar.

  Betala för inköp utan att använda ditt kreditkort säkrar transaktionen, ger kunderna trygghet och undviker eventuella försök att bluffa eller bedrägeri med dina bankuppgifter.

  Hur man betalar online med ett kontantkort, e-kort?

  Att betala på internet utan kreditkortsinköp med dessa kort, när du väljer betalningsmedel, väljer du helt enkelt i menyerna för det förbetalda kortet som köpts, skriv in den hemliga koden på baksidan av Kortet eller biljetten levererad av tobaksaffären till köpet, att validera och inköpet betalas online säkert9acute;

  Ingen information kommer att överföras till webbplatsen.

  Dessutom tillåter dessa kort att balansera att överföras genom att överföra det återstående saldot på ett kort till en ny, spåra historien om online-inköp och visa saldot på kortet.

  Betala online med ett kontantkort så Internet är ett av de säkraste sätten.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 69 = 77

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map