Casino extra recensioner

Bra spel och uppmärksam kundsupport för alla spelare.

Generell presentation av Casino Extra av InspectorBonus

Extra Online Casino är en spelplattform som är jämförbar med online-kasinon DublinBet och Lucky 31. Extra är tillgängligt utan laddning och du kan spela spelen direkt via webbläsaren. När du kommer in i lobbyn kommer du att märka att menyerna är tydligt upplagda. Du kan se spelautomater, bordsspel, videopoker, live casino, jackpots och andra spel. Spelleverantörerna som finns här är Betsoft, Microgaming, Play # 3, N'go och Netent, allt som allt ett val som lovar.

Slots spelet har ett ganska brett urval av pingviner med olika teman. Om du vill ha 3D-spel, bör Betsoft vara det bästa valet, även om Netent inte är en nybörjare på fältet, särskilt med utländskt spelautomat. Detta kan vara det mest kompletta spelet där majoriteten av spelarna kommer att spendera sin tid. Spelet i bordsspel är också upp till det vi har rätt att förvänta oss. Älskare av blackjack och roulette kommer att vara nöjda med många spel. Men du har också bordspokerspel, som ändå tackar, och andra klassiker som baccarat, craps eller Red Dog. Video poker presenterar också ett val mer än ärligt. Enligt leverantörerna kommer du att märka att den visuella kvaliteten varierar; Det är upp till dig att göra ditt eget urval. Då är Live Casino ett spelningssätt i mode under en tid. Detta är ett perfekt sätt att spela dina favorit bordsspel samtidigt som du har nytta av både online-spel och internetspel. Om du vill prata med croupierna, hindrar ingenting dig, de är vid den 9: e lyssnar. Jackpots sektionen är inte fantastisk, förutom vissa bigwigs som Major Millions, Mega Moolah eller Dark Knight. I grund och botten är detta avsnitt värt det tack vare Microgaming men utan det är det acceptabelt enligt min åsikt. Slutligen spelar andra spel som ofta spel för att skrapa, arkadspel och vanliga keno och bingo.

Det är erbjudandet om spel som erbjuds av Casino Extra. Det hela är inte dåligt alls och låter dig vara upptagen i timmar med ett intressant urval. Om resten verkar denna plattform ganska ärlig. Operatören chatt, för dem som jag meddelade under alla omständigheter, var kompetenta och lyhörda. Även frågar dem på fredagen i slutet av eftermiddagen, det hände ganska snabbt. När det gäller uttag är tidsgränserna korrekta men kan förbättras lite för att tillfredsställa spelarna. I genomsnitt räknas mellan 2 och 7 dagar, beroende på vilka medel som används. I allmänhet gillar spelarna att ha sina pengar på några minuter (för proffs-neteller). Tyvärr, även med det betyder det, måste du vänta på valideringen av kasinot som kan ta upp till nio dagar. 3 dagar. Skam eftersom vi uppskattar detta betalningsmedel för sin sida; nästan ögonblicklig. Detta är dock ganska ärligt, men tveka inte att kräva det bästa från kasinon, särskilt när det gäller återkallandet. Casino Extra passerar därför vårt test genom att visa att erbjudandet är av hög kvalitet, och att även om vissa punkter kan förbättras (det är nästan alltid fallet) verkar allt stöd vara upp till uppgiften och ska du möts.

OBS: Efter ett litet tekniskt problem från webbplatsen (inget seriöst men det faktum att spelen var långsam att ladda), pratade jag med en operatör som lovade att hålla mig informerad när han hade mer information . Mindre än 30 minuter senare fick jag ett mail från den här operatören som efter att ha forskat på hans sida gav mig en förklaring och lösning. Det kan tyckas trivialt, men det är långt ifrån en trend på online-kasinon. Så det verkar som att med Casino Extra är spelaren inte bara ett nummer och vi får en riktig uppföljning. En mycket bra punkt som visar kvaliteten på kundsupport.

NB²: Play'n GO-spelleverantören går med i chockteamet på Casino Extra. Med detta bidrag finns nästan 60 nya spel tillgängliga.

Casino Extra Review av spelarna | Genomsnittligt betyg 8.2 / 10

Hitta testimonialer och recensioner av spelare. Alla tidningar som publicerats på Casino Extra har tidigare verifierats (spelarens pseudo) för att undvika falska testimonials.

De senaste nyheterna från Casino Extra

Imperial Opera, teaterföreställning i en spelautomat av Play'n GO

Imperial Opera är den nya, originella skapelsen av utvecklaren Play'n GO och har just dykt upp på alla.

Detta är veckan av jackpotten på Yggdrasil Gaming! 60 000 € att vinna

Jackpotten började igår på Yggdrasil Gaming kasinon och består av en serie dagliga kampanjer.

Legend of Cleopatra, en ny Playson spelautomat att inte missa

Utvecklaren Playson har just släppt en ny spelautomat som heter Legend of Cleopatra. Från första skottet.

Vinn 100 gratis spins från måndag på Casino Extra

Måndag är veckodagen när du kan tjäna upp till 9; 100 gratis spins på Casino Extra! För att njuta av det måste du.

Casino Extra är ett virtuellt rum med licens på Curacao och är därför föremål för lagarna i detta öparadis.

Detta online casino erbjuder en snygg design och nästan 300 olika spel.

Casino Extra har en imponerande katalog tack vare sina många partners.

Faktum är att detta casino drar nytta av flera program som utvecklats av stora namn som NextGen Gaming, Microgaming, Betsoft Gaming eller NetEnt.

De spel som finns här är utrustade med fantastisk grafik och ett exceptionellt grepp.

Andra spelare är också berättigade till högkvalitativa spel. Således erbjuder detta virtuella rum flera video-pokers, scratch-spel, roulette och pokerbord eller blackjack.

För spelare som inte kan flytta i ett landbaserat kasino, en del av levande spel är tillgänglig och värdinna ansvarar för att animera parterna.

Många av spelen som erbjuds är tillgängliga från mobila plattformar. Spelare kan njuta av deras favoritspel från var som helst med en smartphone eller surfplatta.

Registreringen på Casino Extra är extremt snabb. Dessutom kan du njuta av det En bonus på 150% inom en depositionsgräns på högst 150 €.

De lojala spelarna belönas också. Dessa kan dra nytta av lojalitetspoäng men också av kampanjer och glada timmar att dubbla varje dag ackumulerade poäng och därmed kunna lösa in dem för gratis spinn, insättningsbonus och jämn pengar.

De flesta säkra betalningsmetoderna är tillgängliga för både uttag och inlåning.

Rådgivarna kan nås 24 timmar om dygnet från en onlinechatt eller e-post.

Casino Extra är en av de bästa online kasinon idag.

Dess katalog, kampanjer och mottagliga kundservice är kvaliteter som spelarna kommer att uppskatta.

Den oberoende guiden till franska onlinekasinon där delning av åsikter är viktigt!

#&733; En guide som öppnar dialogen mellan användare och administrationen.

#&733; En blogg som syftar till att presentera online casino nyheter.

#&733; Ett gratis underhållningsområde med spel i förhandsvisning.

#&733; En sektion som presenterar olika typer av bonusar för virtuella kasinon.

#&733; En webbplats som endast refererar till kasinon godkända av spelarna.

Tillagt 3/16/18

Tillagt den 11/23/17

Tillagt den 10/14/17

Tillagt den 10/14/17

Tillagt den 24/05/17

5 rullar och 20 linjer

Njut av förekomsten av detta veckovisa nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad med Avis Casinos nyheter och dra nytta av kasino bonusar utan att behöva lägga in pengar!

#&733; Lucky 8, ett reglerat kasino som kombinerar säkerhet, avancerade spel, kvalificerad fransk hjälp, rättvisa bonusar och bra VIP-service!

Uppdaterad den 12/12/17

Uppdaterad den 01/17/17

Uppdaterad den 07/02/17

Uppdaterad den 06/12/17

Uppdaterad den 07/02/17

Uppdaterad den 08/11/16

Uppdaterad den 01/26/17

Uppdaterad den 06/05/17

Uppdaterad den 01/16/17

Jag heter Antoine och gillar hundratusentals spelare, får jag märke på min egen väg när det gäller att komma in i det växande området av verkligt passionerat. Jag tycker att det är väldigt spännande att satsa riktiga marker på onlinespel som har denna konst för att få oss att resa. Känn den dosen av adrenalin starkare och starkare för att försiktigt stiga i min rygg. De dilaterade åren, andan som bleknar och den här progressiva spänningen blandas med spänningen att spelande vet hur man leder baguetten när du närmar dig jackpotten! Jag har aldrig vunnit jackpotten, men jag hoppas att jag en dag kommer att träffa personligen lycka till för vad som kan ge mig den här godkännandet som gör att jag kan visa upp med rubriker!

Online kasinon har blivit som vad som skulle vara mitt andra hem där jag spelar upp till flera timmar om dagen. Jag gillar att tillfredsställa min egen synd, som består i att sätta ihop många nästan ofelbara metoder och tricks som tycker om att vara kasinonas mardrömmar. Sedan starten av min karriär som spelare fram till skrivandet av dessa presentationslinjer hade jag alltid chansen att vara ett steg framåt. Jag tror inte det är för att jag har tur, utan snarare genom tillämpningen av relativt strikta uppförandekoder. Du måste lära dig att vara mästare på ditt spel och veta hur du ska sluta när du måste.

Genom en ökad erfarenhet för onlinespel på alla kategorier hade jag en bra dag hade tanken att vilja dela min passion för att alla skulle se. Och för att detta ska fungera är det inget bättre än att skapa en webbplats. En omfattande guide till information med en online kasino nyheter blogg som skulle lämna inget ämne för konversation. Informera den fransktalande allmänheten om eGaming-nyheter för att varna dem för bra erbjudanden, men också för att varna dem om en handfull skrupelfria operatörer.

Jag tycker att det här är själva definitionen av en digital kasino jämförelse som vill vara oberoende. Tveka inte en stund på det faktum att dåliga adresser finns och att man inte tvekar att säga upp dem. Detta är olyckligt, men många guider föredrar att ignorera sådana dåliga rutiner på spelare. Bara för att deras enda motivation för denna grupp av webmasters är att hitta den bästa möjliga avkastning för deras webbplats på bekostnad av den allmänna välfärden i samhället av spelare de kan uppbåda på deras forum.

Det är därför i januari 2015 att denna jämförelse på uppdrag av AvisCasinos.com är född! Efter noggrann övervägning har platsen gradvis byggt sina pelare som representeras av robusta sektioner. Till exempel, och för att ge flexibilitet för att möta efterfrågan av alla casinospelare på internet, de kan röra sig om olika kategorier. Till exempel spela gratis utan att ladda ner och obegränsad tid hundratals spel på nätet. Varje vecka läggs nya spel till och för det mesta finns det förhandsvisning!

I allians med gratis spel som görs tillgängliga via PC och mobila versioner, ger AC-webbplatsen plats till listan över olika kasinoprogramvaror som säkerställer denna roll att driva spelen. Så, det finns några mer populära än andra med för varje av dem ett unikt kunnande när det gäller design som i utmärkt skick utgör alla de rika spelen som vi känner till idag.

Jämförelsen av AC stjäl inte sitt namn, för i byggandet av sajten hade jag alltid för första motivation att upprätta en dialog med spelarna. Att erbjuda dem denna yttrandefrihet är avgörande för mig eftersom det är deras kritiker och deras personliga åsikter som kan förbättra vår vision av spelhus som erbjuder sin tjänst på Internet.

Jag skulle vilja säga att åsikter ger ett smidigt sätt att orientera ett nätverk av spelare på ett naturligt sätt till godkända spelplattformar. De som erbjuder verklig underhållning och intresse för konsumenten. Inte bara ett femtonde casino som erbjuder den minsta intellektuella forskningen liknande fördelar jämfört med sina rivaler. Nej, AC: s mål är att fokusera på nya märken som visar innovation på många områden.

Att skapa ett aktivt samhälle i ämnet eGaming är enligt min mening en bra sak. En samling aktiva spelare etablerar snabbt en värmekälla och provar i sin tur en dynamik på AC-platsen. Vad är för mig viktigt för alla kasino nyheter webbplatser som vill vara tjänster av spelare. Kylinformationssidor som inte tillåter delningspunkter är beklagliga.

Denna typ av beteende döljer ofta argument som inte är acceptabla. Det inflytande som orsakas av spelarnas flera kommentarer gör det oundvikligen möjligt att välja de bästa online kasinon på den fransktalande marknaden. Så många kommer att kunna notera det med deltagande av de bästa kasinon på AC-sidan, på sidan av kasinotörer, känner jag inte med alla. Jag vill verkligen vara 100% säker på att ett kasino är tillförlitligt innan det ger intresse genom att skriva det i guiden.

Annat än de olika rankningarna av online-kasinon som kan höras i huvuddelarna i AC-guiden, gav jag också ljus till en stor sektion som svarar på frågan om bonusar. Alla former av bonusar är närvarande. Deras arbetsprincip är grundligt detaljerad för att möta både en blandad publik av nybörjare, mellanliggande och bekräftade spelare.

Absolut ingen är i sidled på nivån av handledning och nyhetsfrågor som är tillgängliga gratis från jämförelsen. Alla frågor om kasinonbonus är tillgängliga via det här avsnittet medan du försöker använda denna typ av alternativ som man vill förvärva när man vill sätta in pengar. Betalningsmetoden undviker webbplatsen med en annan kategori. Beträffande kasinokampanjer som är tiotal placeras betalningsmetoderna i en organiserad sektion som ger tillgång till fri information.

Från och med nu har motivationen som medförde att den här guiden kommer fram online inte ha några hemligheter för någon annan. Denna roll han spelar varje dag men vad du måste veta i slutet är att AC är till tjänst för spelarna. Han skapade till och med en hjälpmodul som förklarar hur länge man kan stödja sig i händelse av en tvist med ett online casino. Kommentarerna är öppna på alla webbsidor som deltar i underhållet av webbplatsens allt viktigare volym.

Detta markerar redan en kommunikationstjänst som delas med andra abonnenter för att skapa en solidaritetssamhälle. Med det här ultimata målet att naturligt skapa ett ömsesidigt stödklimat genom att utbyta till exempel de goda rören. Jag deltar även i dessa kommentarmoduler och jag kommer att ingripa via e-post på uppdrag av spelare som stöter på svårigheter med en operatör.

Om spel blir ett problem kan lösningar hittas på www.adictel.com

Senast uppdaterad den Tisdag 20 mars 2018.

Utmärkt spel och spektakulära bonusar.

Efter lanseringen Lucky31 operatören Starfish Media NV (ett företag licensierat Caribbean Games) igen med denna onlinetjänst som bör glädja den passionerade (e) s spelautomater, men också amatör och amatör Live. För förutom spåren och nyckel titlar från katalogen av spel fem erkända programvara, denna virtuella kasino har också skillnaden av att erbjuda fler spelborden sprids direkt till några från engagerade studior och andra irländska markanläggningar (den Fitzwilliam Casino eller Card Club). En originalitet som förtjänar att testas!

Classy, ​​Casino Extra draperas i antracitgråtoner och vit och gul text ger stor synlighet. Finns i franska men även på tyska, engelska, spanska och holländska tillåter gränssnittet du snabbt hitta sina fötter, mellan de olika budget spel, gratis spel (nästan 350 demoversioner!), Tidigare vinnare, jackpots kasinospel eller stjärnspel. Navigationen är jämn, snabb och allt är bara ett klick bort från hemsidan. Kort sagt, det är en trevlig och elegant plats som välkomnar spelare bland ett överflöd av titlar som varierade som spännande.

Varför erbjuda en programvara när vi kan föreslå flera? Spelarna gillar att variera nöjen, och det, Casino Extra förstod det bra, det är därför det föreslår inte mindre än 6 program! Först den oundvikliga VIG (Visionary iGaming), känd för kvaliteten på sina live-spel, som driver spelbord (roulette, baccarat och blackjack, sänds från studios). Då BetSoft, Microgaming, NetEnt, Play'n GO och Yggdrasil, synonymer utgivare av erfarenhet och framgång, som erbjuder den bästa och ge Casino Extra en särskilt rik katalog med spel (särskilt när det gäller slots, inklusive i 3D). Kort sagt, det vackra linne ...

Självklart, genom att erbjuda titlarna på flera kända utgivare, kunde Casino Extra inte vara fel! Det finns mer än 300 spel tillgängliga för online casino fans:

  • mer än 150 spelautomater med mycket olika teman och stilar, till exempel Wishmaster, Vildvatten, utlänningar, Lights, Död eller Alive, Gipsy Rose, Sugar Pop, Wonky Wabbits, Herr Vegas, Grymma Goblins eller igen EggOmatic
  • några fyrtio bordsspel (flera versioner av roulette och blackjack, samt ponton, punto banco, röd hund, baccarat, craps, poker oas, dra hi low, TXS hold'em ...)
  • fyrtio video poker (bättre eller bättre jacks, wild deuces, wild joker, alla amerikanska, multihand ...)
  • tjugo jackpots
  • tjugo andra spel (keno, skraplotter ...)
  • flera levande spelbord (i studion eller landbaserat kasino), som drivs av professionella croupiers / croupiers, och snabbt tillgänglig utan föregående nedladdning
  • fyrtio spel för mobilsessionen iOS / Android

Välkomstpaketet erbjuds av Casino Extra bevisar särskilt attraktiv eftersom den består av totalt € 350, med 100 gratis spins gäller för kortplats NetEnt Starburst: 100% upp till 50 € på din första insättning; 50% på din andra insättning upp till 100 € och 50% på din tredje insättning upp till 200 €. När det gäller den fria spins, vet att de kommer att krediteras för varje 20 under de första 5 anslutningar (endast en gratis bonus dag).

Deponeringsbonusens genomspelning är 30 gånger så mycket som insättning + bonus (men du har fortfarande möjlighet att avbryta din bonus för att göra ett uttag om du får vinster med dina riktiga pengar).

Pjäsen för gratis spins är 30 gånger den mängd vinster som genereras av denna bonus.

Andra kampanjerbjudanden och enstaka bonusar punktera också loppet av spelare, till exempel månatliga bonus eller pengar tillbaka och gratis bonus episod (slumpmässigt, men med en 50x playthrough av deposition + bonus ... eller 250 € för ett gratisspel bonus på € 5, med en begränsad tillbakadragande av 20 gånger bonusbeloppet mottagna ... är 100 € för max 5 € fritt) för aktiva spelare (frekvens, varaktighet och mängd kan variera).

OBS: Satsningsbidraget varierar beroende på vilken typ av spel (100% spelautomat, 30% video poker, bordspel och live casino 0%, andra spel 50%).

Det här programmet omfattar SuperPoints (du förstår, det här är lojalitetspoäng). Dess fördel: nästan alla åtgärder belönas, vilket är långt ifrån försumbart. En kort lista över SuperPoints som du kan skörda enligt din vistelseort på Casino Extra:

  • registrera = 200 SuperPoints (SP)
  • anslut dagligen = 25 SP
  • skicka sina dokument = 1000 SP
  • deposition = 50 för varje 10 € SP
  • gör hans första uttag = 1.000 SP
  • bet = 8 SP på en spelautomat, 2 för ett bordspel eller video poker och 8 för något annat spel

SuperPoints delas också ut vid speciella evenemang:

  • 1000 SP för en stor vinst x50 och 2000 för en stor vinst x100
  • 500 SP för 500 varv i spelautomat och 5000 för 5000 varv
  • 500 SP för 500 händer på brädspel och 5000 för 5000 händer

Dessa samlas Superpoints sedan ge tillgång till Casino Extra butiken, som ska spenderas på flera sätt: inköp av free spins, bonusar eller gratis pengar ... Till exempel kan du byta 1000 mot Superpoints 5 free spins på en spelmaskin, eller 40.000 Superpoints mot 5 € eller 250 000 Superpoints mot 50% kontant tillbaka, eller få en överraskning i utbyte mot 2,5 miljoner Superpoints ... (många befintliga möjligheter).

Detta online casino erbjuder alla stora betalningsalternativ, som banköverföring, kreditkort, e-plånbok eller enkla köp. Antingen ett dussin metoder för en insättning (Visa, Mastercard, Neteller, Moneybookers, Bancontact / Mister Cash, Paysafecard, Ukash och banköverföringar) och fyra metoder för avlägsnande (Visa, Mastercard, Neteller och Skrill / Moneybookers). Observera att det lägsta insättningsbeloppet är € 10 (omedelbart utan serviceavgift) och att minimibeloppet för uttag är € 20 (ingen serviceavgift och maximal bearbetningstid på 7 arbetsdagar).

Tillgänglig för kunder, en e-postadress: [email protected] Förutom ett vanligt förekommande frågor som kan svara på de flesta problem och dagliga frågor från en spelare ... Möjligheten att chatta är också föreslagna för alla problem brådskande behov av ett snabbt svar. Teamet, reaktivt och erfaret, erbjuder en riktig uppföljning när ett svar / en lösning inte kan göras omedelbart (vilket inte är fallet för alla kundtjänster), och det är ganska trevligt.

Casino Extra erbjuder en mycket varierad katalog av spel, inklusive titlarna på flera kända förlag, vilket är en seriös fördel över tävlingen! När det gäller bonusentusiaster som en gång var hungrig, borde de nu vara nöjda eftersom erbjudandet har ökat avsevärt (välkomstförskottet har utvecklats till ett paket bestående av tre insättningsbonusar på totalt 350 € + 100 gratis spins)!

Classic Blackjack är en annan online Blackjack-variant som kan spelas online, det här är samma virtuella casino recensioner som folk har känt och älskat i flera år. Sedan slutet av december har brittiska kasinospelare varit osäkra på sin skattestatus tack vare konsumtionspunkten (POC). Sagt är dock till dag idag inte alltid aktiv. CasinoJefe11 gratis spinsUpp till 1500 gratis spinsicon-check-squareSPELA NU. För nu, virtuella casino recensioner, en rättvis som en spelautomater online vänta tills det här spelet ligger i ett spelrum eller fynd.

Det bästa sättet vi kan styra människor klara av den ständigt föränderliga listan över dåliga webbplatser är att upptäcka dem de goda webbplatser som vi märker Omfattande virtuellt kasino. Natuurlijk maar wil je graag zum hochdrР "С ?? cken voor geld i ontvang dan je een Flinke casino bonus ofwel extra gratis speeltegoed. Titta elva lijst van Nederlandse beste kasino i bottensatsen Waarom sade beste Nederlandse zijn online casino talet. Wenn Sie oder jemand den Sie kennen, mehr als einmal "Ja" eine auf dieser Fragen geantwortet hatt, betrachten Sie von jemand provesionellen Hilfe zu bezueglich ihres Spielverhaltens aufzusuchen, virtuella casino recensioner, Innem Sie die Organisation auf unserer Ansvarig Gaming-Site kontaktieren.

Liegst richtig, vinnad hastighet och bekommnt dein Gewinn ausgezahlt, virtuella casino recensioner. Jag har lagt till dig på skype. Inuti är de små medaljongarna lite större än en nickel. Om du inte har fått SMS, vänligen kolla din telefon om några sekunder. Så där gick jag vad som skulle göra och på denna blogg hittar du mina meddelanden härom.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map