Chansprogram

 • Nedladdat 48955 gånger
 • Utgivare PMETOOL
 • Skriv fritid och familj
 • språk
 • Freeware License
 • Windows-plattform
 • Webbplatsen för programvaran http://pmetool.com

Jämför "Chance" med andra program

Ny generation programvara som tillämpas på den nya lotto i franska spelen. Den har sökmotorn för kraftfulla kombinationer som redan finns i Keno Expert.

Detta program är avsett att studera och göra statistik om Keno. Den här versionen tar hänsyn till den nya nedladdningsadressen för utskrifterna

Analys av siffror och kombinationer. Ny Multi-Core Version

Låter dig beräkna kombinationerna enligt de filter du väljer.

Programvara för Lotto, Keno, Euromillions, Superloto, Lotto. Han kontrollerar sina förutsägelser enligt de officiella dragningarna. Med funktionen "Magiker" kan du välja siffrorna från analysen av tidigare utskrifter.

 • TF1 och Orange har äntligen kommit överens! Äventyren mellan TF1-gruppen och huvudoperatörerna tar på telenovelas airs: en riktig tvålopera. Efter upp- och nedgångar.
 • Alexa, Amazonas röstassistent skrattar högt på natten En ganska rolig nyhet kommer direkt från USA. I Uncle Sams land verkar det som Alexa, vokalassistenten.
 • PC-skugga: Brand i ett datacenter påverkar de första kunderna Blade, företaget bakom Shadow PC i molnet, var tvungen att hantera en brand som inträffade vid en av dess datacenter.
 • Våra frågor till Yannis Weinbach, marknadschef Blade, Shadow datorer Provider "Hur man gör en skugga så vänlig märke som det är idag?" Är den fråga som uppgift att svara Yannis.

Lämna en kommentar till mjukvaran Hasard

Tack för att du stannat korrekt och respektera de olika intressenterna.

Kommentar mjukvaror 3 kommentarer

 • Sahan den 14/04/15
 • Den fria versionen är begränsad till 22 nummer (det vill säga det kan hantera en uppsättning av 22 nummer). Frågan; Den fullständiga versionen är begränsad till hur många nummer? (Hur många nummer kan hon hantera?) Ingen precision, ingenstans. Tack för ditt svar.
 • KARINE den 19/04/14
 • Hej, Hur skriver du in mer än 20 namn i teckningen? Tack på förhand
 • Csn den 21/10/13
 • TACK

Hämta slumpmässigt

När du är uttråkad är det alltid trevligt att ha ett program för att passera tiden som chans.

chans fungerar perfekt med Windows. chans Finns på franska som ett språk för användning.

installera chans är enkelt. Hämta installationsfilen på din dator och starta installationen, så snart installationen är klar starta programmet.

Verktyg att dra massor, generera slumpmässiga nummer etc. Rita gör att du kan välja genom att låta chansen bestämma.

Rita av element eller personer

Slumpmässig talgenerering

Hur man ritar?

Ange de objekt att dra och antalet objekt att skjuta, programmet kommer att generera ett slumpmässigt urval från listan över spelare / vinnare. Denna generation är opartisk och använder en pseudo-slumpgenerator.

Om du inte har en lista eller har för många objekt, numrera dem och använd slumptalsgenerern.

Exempel: Listan A, B (2 objekt) kommer i genomsnitt återgå 50% av tiden A (en gång i 2) och 50% av tiden B (en gång i 2).

Listan över element kan vara i två former: antingen ett element per rad eller alla element en efter varandra, men i det här fallet får elementen inte innehålla mellanslag.

Hur har man bevis på det slutliga resultatet av teckningen?

Sedan 2014, i Frankrike, är det inte längre obligatoriskt att gå igenom en fog för att lämna in regler och resultat av en tävling. För att undvika rättstvister är det lämpligt att skriva en förordning, och för att bevisa rita är det enklaste sättet att filma det live.

Vad är oavgjort utan rabatt?

Utan rabatt kan ett draget element endast väljas en gång i rita. Detta är fallet för de flesta dragningar.

Exempel: Slumpmässig teckning bland A, B, C med 2 element utan Tjänsten kan ge A, B, A, C eller B, men aldrig C. A, A eller B, B eftersom det inte finns någon eftergift av den första dras elementet kan det inte komma ut igen.

Vad är ett rabattutskott?

Med rabatt, om flera element ska dras, läggs varje draget element tillbaka i listan över elementen att skjuta och kan därför visas flera gånger.

Exempel: Slumpmässig teckning bland A, B, C med 2 element med Tjänsten kan ge A, B, A, C, B, C och även A, A eller B, B, C eller C, eftersom det första elementet återförs till listan efter det första slump dragningen och kan mata ut en andra gång.

Hur genererar man ett slumptal?

Från en lägre (minsta) och övre (högsta) gräns kan slumptalsgeneratorn automatiskt välja en siffra eller ett nummer i intervallet.

Exempel: För att göra en Youtube-teckning bland 100 kommentarer, rita ett tal mellan 1 och 100.

Programmet är begränsat till naturliga nummer. För att få ett decimaltal mellan 1,5 och 2,5 fråga ett tal mellan 15 och 25 och dela med 10 eller mellan 150 och 250 och dela med 100.

Hur genererar man grupper av element?

Rita mjukvaran kan generera grupper baserat på storleken på varje grupp eller totalt antal grupper.

Exempel: I en uppsättning av 6 element kan programmet skapa grupper av storlek 2 (3 grupper om 2) var att skapa en uppsättning 2 grupper (2 grupper om 3).

Hur associerar du element från 2 grupper av samma storlek?

dCode kan generera en genomektion av grupp 1 i grupp 2: ange elementen i de två grupperna den första före den andra.

Exempel: För att slumpmässigt skapa möten i par 2 (se även mästerskap generator) beskriver gruppen 1 A, B, C och grupp 2 D, E, F och programmet kommer att generera 3 möten t ex A-F, B-D, C-E

Hur man tilldelar personer till julklappar?

Fri rita gör att du kan tilldela en person till en annan (annorlunda från sig), vilket är bekvämt, till exempel för julklappar.

Exempel: Låt A, B, C, D, E, dCode kunna föreslå A-> C, C-> B, B-> E, E-> D, D-> A

dCode behåller ägande av källkoden för Online Spell Script. Utom öppen explicit källkod licenskoden (indikerade Creative Commons / gratis), någon algoritm, applet, stycke eller mjukvara (omvandlare, lösare, kryptering / dekryptering, kodning / avkodning, kryptering / dekryptering, översättare) eller funktion (konvertera, lösa, dechiffrera , kryptera, dekryptera, kryptera, avkoda, översätta) kodas till datorspråk (PHP, Java, C #, Python, JavaScript, Matlab, etc.) vars DCode har rättigheterna kommer inte att ges gratis. För att ladda ner online-pristävlingen för offline-användning, gå till kontaktsidan!

dCode är gratis och dess verktyg är en stor hjälp i spel, pussel och problem att lösa varje dag!

Har du ett problem, en projektidé, behöver ett specifikt verktyg och dCode kan inte (ännu) hjälpa dig? Vill du ha en anpassad utvecklingstjänst? Kontakta mig !

Text eller nummer lotteri programvara

Behöver du programvara för att skapa en slumpmässig teckning? Slumpmässigt är en enkel programvara för att organisera enkla drag av slumptal.

En enkel liten programvara

Harard-gränssnittet är väldigt enkelt men funktionellt. Det finns två kolumner: en till vänster, där dragningens möjligheter är angivna; en till höger, där figurerna av teckningen visas. I mitten finns en knapp för att utföra dragningen. Slutligen, under den här är antalet element att skjuta. Användningen är extremt enkel och exakt, oavsett vilken användning du kommer att göra av den. Många teckningsmöjligheter erbjuds, till exempel mellan flera förnamn.

Flera möjliga lägen

Chance gör det möjligt att importera textlistor direkt, för att spara tid. Du kan också exportera utskriftsresultaten eller skriva ut dem direkt från programvaran. Önskas så fullständigt som möjligt kommer det att kunna möta föreningar och företagens behov, eftersom det också kan skapa lag, träna till exempel fotbollsmatch. Utskriften kan ställas in så exakt som möjligt. Mycket funktionell, denna programvara lider inte av någon defekt, särskilt eftersom den föreslås på franska. Slutligen är Hazard väldigt snabb att ladda ner och öppnas snabbt. Du kan även rangordna resultaten i alfabetisk ordning igen, för att spara tid.

 • Lätt och snabb att installera
 • Många möjligheter att få personliga utskrifter
 • Resultaten av utskriften kan skrivas ut direkt
 • Enkelt och funktionellt gränssnitt
 • Ytterligare layout av tryckta resultat skulle vara mycket användbart och mer attraktivt

Andra program att överväga

Programvara för att organisera en Lotto - Skriv ut Lotto Kort - Organiser Associate Loto - Lottery Draw Grid

 • Programvara med provlicens för Windows, av Carluis Soft

 • Kraftfull och enkel databas avsedd att lagra, organisera och hantera din filmsamling.

 • Att jämföra dina nät med de vinnande numren

  Zemad .fr - Beslutsstödsprogram för chans och hästkapplöpning (Ingen recension än)

  Mixer för beslutsstöd i raser och chansspel, lotto, keno, pmu, roulette. En riktig lösning för att optimera dina beslut i chansspel.

  nyckelord: Mad Zemad Vinn på Play Game Software Loto Keno Euromillions Rapido Turf Racing Häst Lotteri Roulette på Raphael Dajafe Pmu

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 71 = 74

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map