De bästa kultfilmerna

De 30 bästa filmerna från 2017

Det finns ingen anledning att säga: Årgång 2017 är inte långt från en stor årgång.

Varje år är det samma historia. När slutet av december närmar sig, försöker alla redaktörer svårt att göra en bedömning av det år som just har passerat, vare sig det är på musik, bio eller på annat håll. Och vanligtvis är det gjort i smärta. Ingen gillar att eliminera verk av en klassificering, för att samla bara bäst, särskilt när man har varit så bortskämd som i år.

Mellan blockbusters som slutligen tar risker (med glans samt), ett återupplivande av skräckfilmen och några oväntade nuggets av musikalisk komedi krigsfilm har biobesökare tagit fröjd för ögat. Vi också, nödvändigtvis.

Här är listan, som vi lyckades födas efter oändliga debatter, årets 30 bästa filmer.

Det har varit länge sedan vi inte hade varit så galen på bio. Men minska 120 slag per minut Liten tårar som flödade ner på kinderna under de sista 30 minuterna av filmen skulle inte göra rättvisa till den här film som berättar briljant och rättvist om föreningen Act Up-Paris kamp på 1990-talet.

Filmen från Robin Campillo återvände inte det här biet eller det som festivalfestarna i Cannes. Det var samma effekt för 99% av de som gick till de mörka rummen tack vare en ibland rolig historia, som ofta rörde sig och tar alltid från början till slutet. Essential.

Om du inte redan har gjort det kommer du att höra om David Lowery. För att han insåg Texas Lovers (2013), med Rooney Mara och Casey Affleck. Eller för att han också insåg En Ghost Story (2017), även med Rooney Mara och Casey Affleck - en fantastisk independentfilm med avsikt att sätta sig själv för en gångs skull i stället för sprit, utan att nödvändigtvis tillskriva en djävulsk personlighets något att skrämma invånarna ett hem nu hemsökt.

Andan som flyger här är den av C (Casey Affleck), fast i hans drömhus efter en dödlig olycka, tillsammans med en kollapsad M (Rooney Mara). Tiden går, loop. Täckt med ett vitt ark ser vi honom vandra som en själ i smärta, tyst men så närvarande. Du ser aldrig hans ansikte, men han är så uttrycksfull.

I två filmer, om du lägger undan en Disney-order (Peter och Elliott draken), Berättar David Lowery en stor kärlekshistoria i allt som är komplext. En Ghost Story är den andra delen, sublim genom sin osynliga och strävan som rädsla för tid spenderad mellan fyra väggar, att vilja förstå möjligheten av sin egen försvinnande.

Uppföljaren till Ridley Scotts 1982 mästerverk fascinerade oss så mycket som det fick oss att drömma. Om så många regissörer skulle ha brutit sina tänder, har Denis Villeneuve gjort oss 100% Villeneuve, som erbjuder en nugget intim, mörk, paranoid, trogen mot originalet medan han lämnar sin tass speciellt. En stor kultfilm i tillverkningen, som mycket tydligt har markerat 2017 med ett hett strykjärn.

Vi kommer att minnas 2017 som ett år som har gett oss två stora musikaler. Den första är uppenbarligen La La Land, med Ryan Gosling-Emma Stone-paret som fastnat i en nostalgisk och retro Los Angeles. Den andra är Babyförare, hans vilda och kriminella motsvarighet, regisserad av Edgar Wright, känd för sin exakta redigering och hans kärlek till musik.

Med denna nya funktion, förvaltar den brittiska filmskapare att göra en massa gangsters hjältar en dödlig dans på Queen ljud av slag och The Blues Explosion, skrikande bilar sådana eldiga gitarriff, bollarna markerar rytmen medan handbromsarna gör basljudet. Och Baby, hörlurar begravda i öronen, för att gå på tempo av Edgar Wright, mästerliga orkester av hans bilder.

Förresten signerar han en av årets bästa öppningsscener (som i en viss ... La La Land) med sex roliga minuter monterade på noten.

Att ta tillbaka en gammal hit av skräckfilmer har blivit en Hollywood vana: Evil Dead (2013) Kullen har ögon (2006) Carrie, hämnd (2013). Resultatet är ofta genomsnittligt, om det inte är roligt. Med ombildningen av det, Andy Muschietti attackerade 2017 en stor del av popkulturen av 1990-talet, i venen av återupplivandet 1970-1980 bärs av serien Främling saker.

om det ny version är jämn med hoppa skrämmer, Det är ändå effektivt, djupt glaucous och ganska gore för en film som strävar efter att döda barn. Lägg till det fantastiska fotograferingen och en snygg scen, och du håller årets bästa skräckfilmare. Pop arv av det risk för fortsatt fortsättning.

Genom att ta itu med historien om en liten mexikansk pojke som drömmer om att göra musik och som oavsiktligt hamnar i de dödas värld, har den stora studion bevisat att ingen säger historier lika bra som han gör. Pixar är fortfarande bäst när det gäller att lägga en drömmande saga, resa och klaga på åskådare från 7 till 77 år gamla.

Den här tyska-danska-svenska filmen av Tarik Saleh var den lilla pärlan i sommar, mitt i stora produktioner som Jag, ful och otäck 3 och Spider-Man: Homecoming. Kairo Konfidentiellt, svart och rökig, har gått in i biografer utan att någon har sett den som kommer. Detta brott som äger rum i Egypten utvecklas genom att ta itu med områdets instabila situation, arabiska vårens början och korruptionen hos myndigheterna på plats.

Vacker och nödvändig i alla dessa lätta underhållning, Kairo Konfidentiellt slutar med ett minnesvärt resande skott som ger en av de mest kraftfulla scenerna som biografen har sett i år.

Kathryn Bigelow hade inte mycket att bevisa. med The Hurt Locker och Zero Dark Thirty, hon hade redan gjort en vacker CV i Hollywood. Hans senaste långfilm, som ser tillbaka på en dramatisk episod av polisvåld under tävlingen upploppen i Detroit 1967, har samma eftersmak dokumentär som hans tidigare filmer, störta gång betraktaren in i hjärtat av en händelse som markerade Förenta staternas historia.

Inte överraskande är resultatet panting, effektivt, läskigt, rörande. Detroit är ett sublimt filmiskt objekt som lång tid kommer att graveras i våra minnen.

Som männen ser de på skärmen, publiken av Dunkirk sällan har tid att andas under de två intensiva timmar som tar filmen från Christopher Nolan, svårigheter accentueras av det faktum att majoriteten av scener - som avbryts av det stora arbetet av Hans Zimmer - är hisnande.

Erbjuder en perfekt symbios mellan briljanta, beprövade aktörer (som Mark Rylance, Cillian Murphy eller Tom Hardy) och lovande nya upptäckter (som Fionn Whitehead och överraskning Harry Styles), Dunkirk utvecklar en ångestresa genom tre utrymmen, temporaliteter och berättande bågar.

Gå ut har utseendet av en industriolycka, men omvänd. Vem skulle ha trott att en skräckfilm som behandlar temat rasism i Amerika som förkroppsligas av Donald Trump lyckades klättra upp i kassakontoret? Ingen.

Producerad med en budget på bara 4,5 miljoner dollar (det kända Blumhouse Studio Receptet) ökade Jordan Peeles film 254,4 miljoner dollar i världsomsättningen, och blev den mest lönsamma filmen i världen. år, med en avkastning på 630%.

Med förödande humor och rakt våld, Gå ut utmanar tittaren att inte sätta sig i hans huvudpersoners skor, en afroamerikansk kamp med en vit familj som skrämmande som utsikterna till en middag med middagsljus med medlemmar i Ku Klux Klan. Om Kathryn Bigelow anlände i år med Detroit att skildra rasism i Uncle Sams land i juli 1967, ritade Jordan Peele konturerna av vad som finns kvar i 2017.

I år har Julia Ducournaus första filmfilm slukat fransk bio. Med sin dristiga, har denna genrefilm, kannibal och klibbig, skuten med en minskad budget, förtjänat att avslöja en ny generation av aktörer: Garance Marillier, Rabah Nait Oufella och Ella Rumpf. Sedan öppnar den, på ett mästerligt och original sätt, en ny väg i den franska biografen. Vilket, och det är inte ofta fallet, har gjort ett namn för sig själv på global nivå.

Snygg, inkluderande, svart: Bra tid skriver ut på näthinnan en unik atmosfär. Denna juvel av Safdie-bröderna, som bärs av en Robert Pattinson på toppen av sin konst, är en utmärkt och förvirrande styrfilm.

Tack vare ett djupt scenario och en nervös inställning oscillerar karaktärerna från monsteret till mentorn, för att förvränga spåren med den här väldigt vackra scenen. En fantastisk överraskning presenterades i Cannes, som ännu inte lyckats stå ut i tävlingen. I hjärtat kommer denna världsprojektion och morgon att vara minnesvärd.

Fallet är enkelt: scenen äger rum under vintern 1998. Inför ett nytt filmbesättning, Jim Carrey, på toppen av den amerikanska komedin. Det var på räkningen på 1990-talet,Ace Ventura, The Mask, Dumb och Dumber, Disjunkt eller igen Truman Show. Hans nya utmaning är Andy Kaufman, i mitten av en biopic riktad av Milos Forman, Man på månen. Den kanadensiska komikeren måste förkroppsliga den stora komediamerikanen, som hade gjort de första timmarna av ära av Saturday Night Live, mellan absurda situationer och utmaningar, ibland lämnar publiken mållös.

Dokumentären Jim och Andy återvänder till en skott i motsats till någon annan, efter en galen Jim Carrey av frihet, som stör huvudet i Andy Kaufmans psyke eller Tony Cliftons karaktär för att döda sin egen identitet. Men vem är vi äntligen?

Och Jim Carrey påpekar: "Jag visste inte vem jag var i slutet av filmen, jag kände inte mina politiska åsikter, jag kom inte ihåg vem jag var, plötsligt var jag olycklig och jag förstod att jag var tillbaka till mina problem, tillbaka till mitt knäckta hjärta, så jag sa till mig själv: "Du kände dig så bra när du var Andy eftersom du var fri från dig själv, du var på semester av Jim Carrey. vet vad som var på andra sidan, och på andra sidan finns allt.

Presenterad i Cannes, denna vackra tragicomedy ger en slående blick på världen idag. Talsman för en komplicerad generation, Ung kvinna är en av årets bästa filmer, som kombinerar, utan märkbar ansträngning, nöje och intelligens.

Det är en underhållande film som också reflekterar över beteenden att anta för att överleva i en ofta disenchanted tid. Laetitia Dosch, som äger ensam filmen, lägger till ett färgstarkt och unikt spel till varma hjärtan, vilket gör henne DEN 2017 kvinnliga uppenbarelsen.

Tre år efter den lysande whiplash, Damien Chazelle bekräftar att han inte stjäl hans uppenbaringsstatus. Genom att berätta om osäkerheten hos konstnärslivet, val och missade möjligheter i en retro Los Angeles-önskan, La La Land går långt bortom berättelsen om bitter söt kärlek som han orättvist reduceras av dem som han har lämnat likgiltig.

De drömlika flygningarna av Justin Hurwitzs rytmiska ljudspår rytmer en film som höjer sitt glas till bitter. Hyllning till de stora klassikerna av den musikaliska genren, mellan hjärta och förnuft, La La Land Välj definitivt passionen.

Medan vi presenteras med allt starkare superhjältar, har reken tagit spelningen för att visa oss en åldrande Wolverine och försvagad, tillsammans med den legendariska professorn Xavier i slutet av livet. Bredvid kulten av serier Gamla Logan, James Mangolds film är inte bara en katalog över mutanter i PLS. Det är också en film av sällsynt precision, djärv, djupgående, men också våldsam och gore när det behövs. Hat.

Soderbergh återvänder, efter några år av förtidspension till biografen, med en anti-Havets elva Den enda defekten kvarstår det faktum att den producerades oberoende. Som en följd av denna jävla fet gest: det har inte blivit uppmärksammat i pressen och det har distribuerats i några få rum.

Den här underskattade filmen är ännu en liten nugget, som berättar för oss ett osannolikt rån i djup Amerika av två bröder som campas av Channing Tatum och Adam Driver, med hjälp av en överraskande Daniel Craig. I stället för att vara en skottare med detta band av rednecks, närmar sig regissören motivet med mycket blygsamhet och uppriktighet, vilket ger den här actionfilén den nödvändiga kontakten för att göra det till en riktigt bra film.

Svårt att inte inkludera i denna lista Moonlight, Utmärkta bästa Oscar Oscar år 2017. Med lite (hans budget var 1,5 miljoner dollar, den lägsta av de filmer som valdes för de senaste Oscarerna), lyckas Barry Jenkins mycket. Hans galna satsning på att blanda subtil mjukhet och våld tack vare en snygg estetik har vunnit händer ner.

Verkligen gjort, Moonlight är det rörande porträttet av en man främling att älska vem som inte kan anta sin homosexualitet i en drogridd miljö, försöker glömma sig och bli återfödd - till och med förlora sig lite på vägen.

Med sin senaste film, som ligger mellan den religiösa fresco och den ekologiska broschyren, dämpar Darren Aronofsky vidare ansträngningarna. Besvärt i puritanskt Amerika, detta viscerala och frenetiska arbete, som nästan gränsar till hysteri, provocerar, stör och har säkert traumatiserat vissa. Trots att han är på listan över filmsekvenser som har den mest uppdelade kritiken, Mamma! kunde skriva vårt skriftliga avtal (vilket är mycket sällsynt).

Tom Fords bilder är helt unika. Vi trodde vi förstod det med En enda man, men vi sätter fingret i ögat. Utan förvarning, har designern och regissören ihop en perfekt gjuten (Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson: svårt att slå), kring ett scenario störa dess konstruktion 2 in 1, men extremt stark och håller tittaren andfådd hela vägen. Resultatet är tydligt: ​​Tom Ford är en utmärkt filmskapare. Särskilt omnämnande för öppningsscenen absolut exceptionell, med nakna kvinnor obese dansar cabaret stil.

Inte lätt att ta Spider-Man kostymen, medan den kollektiva fantasin inte kan skilja den från den här kära Tobey Maguire - Andrew Garfield har också betalat priset. Efter en korrekt introduktion i Kapten Amerika: Inbördeskrig, Spindelmannen har kunnat hitta en plats i Marveles filmvärld med en film i liten skala och mer intim, som inte försöker göra för mycket och skjuter mot den mycket bra tonårspilmen - det är utan tvekan för det var framgången på rendezvous.

Det hade varit länge sedan Mr. Night Shyamalan hade slagit oss med en klump. med Split, Det är till och med en bra uppercut som vi fångat i munnen. Vi tänker uppenbarligen på scenariot - postulatet är inte nödvändigtvis väldigt original, men den slutliga reningen är ganska galen - som han lyckades ansluta till okrossbar. Men det är i stor utsträckning till James McAvoys utmärkta prestation som ger all merit. Hans karaktär med många personligheter har berört oss, skrämmer oss och får oss att skratta.

Sean Baker, till vilken vi är skyldiga Tangerine (som filmade på iPhone), slog igen. Den här gången omringade filmskaparen sig med bluffbarn att introducera oss till en missgynnad befolkning som bor på kanten av Disney World. Bakom falskt glada färger använder han en mer allvarlig ton för att representera social elände. En mästerslag.

Röra den otouchable: i år har alla haft en bra tid. Martin Scorsese, den otillgängliga, förlorade på vägen många filmgäster som väntade på hans återkomst. Legenden har det att han skulle ha spenderat mer än 25 år som födde denna mycket eftertraktade film vid turnen. Om hans tystnad utvecklas försiktigt, när det intas, det verkar som hans mest bemannade och passionerat arbete.

Casino, Freemasons, Taxi Driver, Mean Streets, New York, New York och Väggen av Wall Street har byggt legenden om Mr. Scorsese och kommer att förbli i listan över bästa filmer i världen, men vi måste känna igen det tystnad är en riktig filmlektion.

Du kan berätta för oss att det förstör mytologin av Star Wars, att han tar för mycket risk, att han inte utforskar noga karaktärernas förflutna, att han är för rolig, för mycket Disney, för mycket Avengers, att han rör sig för långt från den sjunde sektionen. Oavsett, det är exakt varför vi älskade det Den sista Jedi : för Rian Johnson, för den färdiga produktens visuella kvalitet, för de få blinkar av geni som raderar de inbyggda defekterna hos barnet. Och vi kommer att vara ärliga: det faktum att det också är klyvning med fans gör oss ännu mer uppskattade.

Filmmakaren av Queens lämnade New York för Amazonas regnskog, men han var trogn mot hans favorittema: familjen. Trots en Dantesque fotografering i djungeln, tecknar James Gray ny intim drama grekisk tragedi-liknande, berättar livet för en explorer mystiskt försvann samtidigt som letar efter en förlorad stad.

Regissören lägger sin vanliga tass: ett ljus som är värd en mästare av flamländsk målning, subtil och eftertraktade inramningar och en aktörsorienterad all finess. På gjutningssidan bärs filmen av en intensiv Charlie Hunnam, väl stödd av Robert Pattinson, Sienna Miller och Tom Holland. Äventyrsfilm så mycket som introspektiv resa, Den förlorade staden Z i år 2017 har vi gett oss den saknade länken mellan stora Hollywood-produktioner och oberoende biograf. Det känns bra.

Ridley Scott är ett fortfarande underrated geni. Ja, "fortfarande underskattad". Det är ganska galet (och ledsen) att skriva dessa ord 2017. Det hävdas för ofta för att inte vara på höjden av några av hans kultfilmer (Alien eller Blade Runner), och även om detta ibland är sant, spetsar detta postulat på en rad arbeten som sublima som de underskattas. Vi tänker uppenbarligen gladiator, för lite citerade av våra bröder och systrar, men också till Alla pengar i världen.

Det senare är beviset på att Ridley Scott vet hur man riktar skådespelarna som för få filmskapare. Vi har en speciell tanke på den imponerande Michelle Williams (som, efter att ha skenit in Min vecka med Marilyn, spelar här en mamma som är desperat för att hitta sin son), väl uppmärksammad i denna filmpanting - där det paradoxalt sett inte händer så mycket.

Vi njöt särskilt av den här filmen för det modiga beslutet att ersätta i sista minuten Kevin Spacey, som innehade en av huvudrollerna. Som en påminnelse var skådespelaren föremål för anklagelser om trakasserier och sexuella övergrepp i början av november. Brittiske regissören bestämde - två veckor efter den första avgifter och efter noggrant övervägande av möjligheten till företaget - att refilm alla scener Kevin Spacey med en annan aktör, Christopher Plummer (som var tvungen att lära sig alla sina linjer mindre än två veckor).

Från november 20-29 återvände han nästan en fjärdedel av sin film, samtidigt som han garanterade att han skulle vara redo den 22 december för sin resa över Atlanten, som överenskommits. Vi kommer aldrig att ge upp beröm för honom, särskilt för denna tekniska prestation - för vilken han förtjänar nästan en Oscar för bästa regissör. Vid 80 är han fortfarande en av Hollywoods hetaste filmskapare.

Medan alla flickvänner trodde att Marvel skulle vila på sina laureller, Thor: Ragnarok var en riktig överraskning. Hans humor med sås Galaxens väktare gör det roligt, men det är inte hans enda kvalitet. Den här filmen tar en riktig tur till franchisen, som förstör all nordgudens mytologi (från sin hammare till hans hår) och tar den till nya horisonter. Detta ger oss en underhållande film, mycket välskriven och end-to-end. Det här är inte den typ av film som kan reproduceras ad infinitum, men det är fortfarande en bra lektion för superhjältefilm.

En dag i Billy Lynns liv

I februari, En dag i Billy Lynns liv, Det första filmskottet i 120 bilder per sekund som ska släppas på bio har tyst anlänt i teatrarna. Med Joe Alwyn och Kristen Stewart i gjutning och Ang Lee i regi (Pi's Odyssey, Brokeback Mountain's Secret), den här filmfilmen som berättade om soldaternas återkomst från fronten hade allt för att hitta sin publik.

Ingenting har gjort. Trots sin budget på 40 miljoner dollar, En dag i Billy Lynns liv lyckades knappt överstiga 2 miljoner dollar i intäkter i USA och Kanada. Skyll på ett ovanligt filmformat i kombination med dåliga recensioner. Nästan ett år efter det att den släpptes börjar filmen gradvis uppskattas. Den är även utrustad som en av de mest minnesvärda filmerna i 2017. Vad det är.

Faktum är att Ang Lees sista filmfilm inte bara är en visuell och teknisk framgång: den kommer också att markera historien om genren av krigsfilmer. Berättelsen följer historien om en soldat traumatiserad av kriget i Irak, som befinner sig i hjärtat av en propagandakampanj.

Inledningsvis kränktes denna vackra dokumentär många purister, chockade över att se Agnès Varda, den här stora legenden om New Wave, associera med fotografen och gatukonstnär JR. Dessa representanter för två olika generationer har rest hand i hand Frankrike och hans kampanj för att slutligen ge upphov till en vacker, gripande och underbara film, en roadtrip till den absoluta charm och Mesmer.

Vilka är de bästa kultfilmerna? av "12 arga män" (1957) till "Massfiktion" (1994) går igenom "Den goda, den dåliga och den fula" (1968), bör denna lista med 25 filmer ge dig en bra start.

Vilka är de bästa kultfilmerna? av "12 arga män" (1957) till "Massfiktion" (1994) går igenom "Den goda, den dåliga och den fula" (1968), bör denna lista med 25 filmer ge dig en bra början på svaret och låta dig (åter) upptäcka de bästa filmproduktionerna som betraktas som filmer "cultes9quot; i filmens historia.

Denna lista är hämtad från det bästa muntliga ordet: det är sammanställt av deltagarna av Internetanvändare och ordningen för svaren från varje deltagare beaktas också. När du är ansluten till webbplatsen ser du också dina vänners individuella svar. Uppdateringen av resultaten är dagligen.

De bästa kultskräckfilmerna!

Scream, Rosemary's baby, Kullen har ögon, Nosferatu, psykos, Shining, Främmande, Freddy "Nattens klor", listan över de bästa skräckfilmerna verkar oändlig. Men eftersom vi måste göra val, fick redaktionen hos Open Minded håret och slutligen lyckades etablera sitt urval av kultskräckfilmer, titta ensam eller åtföljda istället! Så tag din popcorn och njut av att titta!

Exorcisten - William Friedkin

I Irak upptäcker far Merrin en underlig figur av demonen Pazuzu och makabra visioner strävar efter honom från och med dess. I Washington i hemmet för skådespelerskan Chris MacNeil stör konstiga fenomen familjen. Medan hon väckts av repor från vinden, beklagar hennes dotter Regan att hennes säng flyttar. På kort tid försämras barnets tillstånd för att bli oigenkännliga, så Chris uppmanar en exorcist, far Merrin. Ett långt försök med styrka börjar då att frigöra barnet från sina inre demoner ...

Visste du Anpassad från William Peter Blattys roman, filmning exorcisten har blivit sämre än bara en skräckbok. Nio personer förlorade sina liv i laget eller i sin omedelbara cirkel medan andra skadades under skytte av vissa scener, innan platåen plötsligt började elda. Kort sagt, en förbannad skott!

Fredag ​​den 13: e - Sean S. Cunningham

1957 drände en pojke i Crystal Lake lägret. Följande år dödas de två lägerledarna, platsen stängs. Men 1980 bestämde Steve Christy att öppna platsen på en fredag ​​13. Vid lägret förbereder sig för sin grand opening, centrets lärare börjar mystiskt försvinner en efter den andra ... på natten.

Visste du Tillverkad 1980, Fredag ​​den 13: e är början på en lång serie av en legendarisk saga. Tio andra filmer kommer att innehålla den berömda mördaren med sin hockeymask.

Texas Chainsaw Massacre - Tobe Hooper

Fem vänner ombord på en minibuss tar en vagabond hitchhiking. Snabbt blir den senare hotande. Senare, när befrias från liftare, vänner stanna vid en övergiven bensinmack och gå utforska omgivning ppour hitta ett hem som tillhörde två farföräldrar av dem. De går i sin tur ... för det värsta och det värsta.

Visste du Släpptes 1974, utlöste filmen en tsunami av kontrovers på grund av sitt våld, och förbjöds i flera länder. I Frankrike är filmfilen bannad efter en veckas exploatering och kommer bara att komma ut i biografer 1981, fortfarande med förbudet mot minderåriga. I Finland, Texas Chainsaw Massacre förbjudet i 22 år kommer att släppas 1996. Ditto i Storbritannien, där det kommer att projiceras 1999.

Tillhör kategorin "slasher-movie", Texas Chainsaw Massacre definierar och populariserar genren som följer specifika koder: en psykopatisk mördare som dödar människor med ett vapen som identifierar honom.

Carrie vid djävulens boll - Brian De Palma

Carrie, en ung amerikansk gymnasieelever, leder en moros existens mellan en neurotisk och tyrannisk mor och förödmjukande skolkamrater. Genomgår det svaga livet av henne, ändrar hon spelet dagen då hon upptäcker en konstig övernaturlig makt. Hämnd kommer då att vara hänsynslös!

Visste du Första anpassningen av en Stephen King-roman, Carrie vid djävulens boll är en blodig film, i varje mening av ordet. Oavsett om det är upptäckten av menstruationsblod i öppningsfasen eller djurets blod under en kultscen i slutet av årets boll; Den röda vätskan har en överväldigande plats i detta mästerverk. Den otroliga skådespelerskan Sissy Spacek skulle ha velat att blodet som användes under bollplatsen var verkligt, men det var faktiskt sammansatt av sirap och matfärgning.

Den levande dödens natt - George A. Romero

Som varje år kommer Barbara och Johnny att blomstra sin fars grav. Anlände till kyrkogården, faller natten snabbt, och en främling individer attackerar Johnny. Skrämda, Barbara flyr och tar sin tillflykt till ett hus på landet där andra flyktingar tar skydd, eftersom förutom ... de levande döda ströva omkring och jaga levande själar.

Visste du Skott på en budget på 114 000 $ i en unik miljö, med axel kamera och ljud spelas in direkt från livet, filmen mötte en stor framgång och förde mer än 5 miljoner, en enorm summa för en independentfilm! Regi 1968 av befälhavaren på skräckfilm, George A. Romero, avled den 16 juli, 2017 Night of Living Dead är på det offentliga området så är det tillgängligt gratis.

De bästa kultfilmerna!

En kultfilmaffisch är den typ av objekt som har följt mig hela mitt liv. Från rummet hade jag med mina föräldrar till huset där jag bor nu. Innan den fixades på väggen med tumlar, är det nu snyggare och i en vacker miljö för en mer presenterbar stil, det är ett element som kan ha sin plats även i en vuxen lounge. Gentleman Moderne presenterar sina kultfilmaffischer "favoriter".

Hur lägger man en kult filmaffisch poster?

Om du fortfarande är i föräldrarnas hem är det enkelt. Du har lyckats göra ditt rum till ditt territorium, och dina föräldrar kommer inte att tänka på om du skickar den kultfilmaffisch som du själv väljer. Dessutom kan du göra hål eller lägga på tejp på väggen, du är inte här länge och dina föräldrar kommer säkert att förlåta dig, de älskar ju dig alla

Om du är i din studentlägenhet är det samma, du är befälhavaren ombord och visa vad du vill ha. Var försiktig, men det verkar som om din hyresvärd tycker om dig mindre än dina föräldrar och du kanske måste göra ett kors på din insättning: - /

Om du är ett par / vuxen / pappa, var försiktig, det är mindre enkelt. Detta ska inte vara en gammal nörd som aldrig har vuxit upp och du måste göra ansträngningar för presentation. En stink bugg i varje hörn av din filmaffisch är inte möjlig. Du måste välja en affisch mer "klass" med en vacker bild, en fin ram som går med ditt interiör och spelar borren. Du äger? Allt desto bättre blir du av med dina föräldrar och en ägare! Men du har ett nytt problem, du måste hålla med din kära och anbud som verkligen inte gillar den här ringen Lordens affisch. Var inte panik, ge honom en fin bild av en tidigare James Bond eller Marilyn Monroe. Hon kommer att upptäcka att det är bättre för ditt vardagsrum än hon har dekorerat och hon behöver inte vara lite besvärlig

Vårt utbud av kultfilm affischer

Här är redaktionspersonalens favoriter.

Vi vet alla reglerna 1 och 2 i Fight Club: Det är förbjudet att prata om Fight Club. Men kommer du ihåg följande? Här är ett litet boosterskott med denna absolut kultaffisch.

Se affischen "Fight Club Rules".

"Vet du vad de kallar Quarter Pounder med ost i Paris? ". En kraftfull affisch, precis som den filmstans som det här fotot är utfärdat.

En kultfilm bland kultfilmer, 2001 är ett monument av bio. Denna affisch av filmen tar dig till Jupiter ombord på Discovery One.

Se affischen 2001 Space Odyssey.

Vad är din favorit James Bond? Roger? Daniel? En sak är säker på att Sean har markerat rollen som hans outplånliga avtryck. Den engelska klassen som han representerar är perfekt representerad i den här bilden i Aston Martin DB5s företag.

Bli förlovad! Den mörka sidan är inte så illa, det verkar som om tisdagskvällen de organiserar pannkaka partier .. En filmaffisch kult och rolig Jag älskar!

Se affischen Ditt imperium behöver dig.

Vad? Det här är inte en film? Ja det är sant men jag är en punk, en galning, en deglingo, jag tillåter mig allting och jag placerar i detta urval affischen av Agent Fox Mulder älskling.

Se affischen jag vill tro.

Den mest kända luftventilen i bio är väldigt vacker på denna affisch. För övrigt ser vi också Marilyn Det tar inte dig 7 år att tänka att knäcka för denna affisch.

En nyare film men en riktigt vacker affisch! Den gamla skolsidan / boxningsaffischen gör denna Batman V Superman-affisch till en total grafisk framgång!

Se affischen Batman V Superman.

Kartan över medeljorden

Vad? Det är för geekigt? Ja lite men överlägset kommer folk bara se ett vintagekort. Och de som känner igen detta kort är en del av nördarna, så allting är bra

Se kartan över medeljorden.

Du känner inte Escapees. En av de bästa filmerna hela tiden enligt min mening (och även enligt din bedömning av platsen i rankningen AlloCiné bästa filmer enligt användarna). En chockerande film och en filmaffisch som påminner dig om denna känsla.

Och för att avsluta på en mer funky touch, här är vår vän Chewie under sin strand semester! Surfare swim shorts, solglasögon och blomma halsband, han är högst upp vår hårda vän!

Se affisch Chewbacca Surfer.

Grundare, redaktör, webmaster, community manager och kaffe chef på GentlemanModern. Jag gillar filmer, mat, vattenmelon och brott mot vinden genom att dra armen ur bilen på sommaren. Jag gillar inte röda lampor, vaknar före solen, kylan och lägger på en dyne i sitt monterade ark.

Pil ned ikon Används för att indikera innehåll

I samband med frisläppandet av "Francis" Fabrice Begotti återvänder GQ till dessa franska filmer som har försökt att berätta livet i band.

Skickat onsdagen den 23 juli 2014

> Zoomikon Ikon brukade zooma

> Zoomikon Ikon brukade zooma

efter min idol och Berätta inte för någon, Canet quickdraw "filmen i hans liv" (han säger så) För att vara säker på att inte krascha möter han sin dyraste aktörskompetans för tillfället (Cotillard, Dujardin, Cluzet, Magimel, Lellouche) och filmer dem på semester i Cap-Ferret för 2:30. Det gråter, det gråter, det kämpar och det förmedlar ett allvarligt budskap (vi går inte på semester när en vän dör). Sångaren Yodelice pressar även ditty.

> Zoomikon Ikon brukade zooma

En hanrej, en queutard, en gammal vacker och en bra kille, ett soundtrack lite pop och alla vackra flickor: corny trots sin titel, komedi av Marc Esposito var den största positiva överraskningen 2003. Alex, Jeff, Manu och Antoine (interprét9eacute; s av Marc Lavoine, Gérard Darmon, Darroussin och Bernard Campan) är sanna forties vänner som älskar varandra, sålla, är skitsnack och lock. Resultat: 1,5 miljoner deltagare. Så kom de tillbaka 2007 och 2013, men allmänheten följde lite mindre.

> Zoomikon Ikon brukade zooma

Patrick Alessandrin möter Richard Berry, Darroussin (vilket, som Gilles Lellouche, huk alla filmer kompisar) och Charles Berling att spela délaiss9eacute pappor, s genom sina fruar i helgen den 15 augusti. Med våld måste de ta hand om barn (överflickad) och förena sig för att överleva i fientlig terräng. En fin film som påminner om Coline Serreaus komedi, 3 män och en bassin.

> Zoomikon Ikon brukade zooma

Richard (Gérard Lanvin) välkomnar sina vänner Jean-Mi (keyboard), Guido (Bacri), Antoine (Khorsand) och Dany (Darroussin, igen) i sitt hus för att välkomna den vackra Bernadette, sångaren i gruppen som de hade bildat i början av 70-talet och som hade lämnat dem för att försöka lycka till i Montreal. Stora sjuttiotalet atmosfär, magi B.O (Med lite hjälp från mina vänner Joe Cocker version) och royal casting (1989, Clavier och Bacri är väldigt roliga skådespelare), men så småningom få entr'Acions (300 000). De många återställningarna kommer att reparera denna orättvisa.

> Zoomikon Ikon brukade zooma

En quadra begärde att s # 3, 9eacute, tar en okänd klädd i rött, tennis, en pal trakasserad av sin mor (Guy BEDOS av Marthe Villalonga), en annan hemlighet homosexuell (Claude Brasseur) och dumpad av sin fru (Victor Lanoux) Alla kommenterade av irrelevant Jean Rochefort. Yves Roberts film erbjöd en césar till Claude Brasseur.

> Zoomikon Ikon brukade zooma

För detta kompis filmen skjuten i Korsika, regissören Fabrice Begotti kan misslyckas med att bygga vidare på en revolutionerande planen (ett band av klumpig Continental jagad av en osannolik korsikaner), satsa på en gjuten. intriguing: två Kaïras (Medi Sadoun och Jib Pocthier), en sångare (Jenifer), en komiker (Thomas VDB) och hunks stam 5th roller (Lannick Gautry, Thierry Neuvic). Med sina gogoventiler, handlingsscener och regressiva referenser (Braveheart, Rösten ) Francis kunde skrämma boxkontoret.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map