Din kombination är hon släppte keno

Din kombination är hon släppte keno

Den här webbplatsen använder cookies: Läs mer

Varning: den här webbplatsen är inte en officiell webbplats för franska spelen

Det 10-talet klassiska dragspelet, en blandning av roulette och lotto, är nu mer och mer närvarande på webben. Huruvida för spela med riktiga pengar, för skojs skull, även för åtkomstverktyg som tidigare teckningsresultat eller statistik från ditt nummer eller din favoritkombination, allt är tillgängligt på internet.

Här är en sammanfattning av lagliga spelalternativ i Frankrike och de olika verktygen som finns tillgängliga för Keno-spelare.

den Keno Life Winner Online är reserverad för medlemmar av Française des Jeux. Om du vill registrera och ta emot FDJ® välkomstbonus, se följande artikel.

Det finns många sätt att spela Keno online från en dator, smartphone eller surfplatta. Att spela riktiga pengar, Det enda rättsliga alternativet är Keno i FDJ®.

För de av er som inte vill satsa pengar, Det finns många program tillgängliga på webben.

På FDJ®-webbplatsen kan spelarna komplettera sina Keno Grids online utan att ladda ner dem. För att göra detta, gå helt enkelt till rubriken "Draw Games" som finns på fliken "Spel" i navigeringsfältet. En gång på draw games sidan, klicka på Keno vinnare för livet, ett nytt spelfönster visas där du kan fylla ditt rutnät genom att följa dessa steg:

 • Välj manuellt från 2 till 10 nummer av de 70 tillgängliga numren i rutnätet. Annars använder du Flash-system, Du kommer att kunna göra ett slumpmässigt urval av 2 till 10 siffror i ditt rutnät.
 • Välj alternativet Simple Multiplicerare (priset på ditt nät × 2), Multiplikator × 3 alternativ (nätränta × 2 och ökat med 1 €), eller ingen multiplikator (0 € mer). Som en påminnelse åtföljs varje teckning av tecknet av ett multiplikatornummer:
  • Om alla de siffror du har valt är vinnare och du har markerat det enkla multipliceringsalternativet multipliceras din vinst med summan av det numret.
  • Om dina nummer är vinnare och du har valt alternativet Multiplikator × 3 multipliceras dina vinster första gången med detta nummer och en andra gång med 3.
 • Ange din insats : 1, 2, 3, 5 eller 10 €
 • Fyll i det antal nät som du vill spela (från 1 till 5)

När all denna information är klar, visar fliken till vänster på skärmen dig om dina chanser att vinna och din maximala vinst. Observera att denna simulering av vinster inte tar hänsyn till multiplikatorns alternativ. På panelen till höger om ditt sista rutnät kan du se sammanfattningen av rutnät som du fyllde i. Om ditt val är rätt för dig kan du trycka på "Validera" -knappen.

På nästa skärm kan du välja antal drag du vill delta i:

Detta system, som liknar Lotto-prenumerationen, låter dig spela samma kombination flera gånger i rad med en enda biljett.

Du kan också välja om du vill fylla i ett raster Joker + tack vare Flash-systemet. Denna rita är oberoende av Keno, och du kan delta i en utan att delta i den andra. Om du inte vill delta i Joker-teckningen utöver din Keno-rita, kolla "nej" rutan.

Dina totala insatser beräknas sedan utifrån ränta på dina nät och antalet drag du deltar i. Allt du behöver göra är att bekräfta ditt val!

Under ditt nästa besök kan du omedelbart spela upp de nummer som du angav under ditt tidigare spel och därmed behålla dina favoritnummer genom att väljaalternativet "Replay ditt senaste spel".

För spelare som vill slutföra sina nät från sina mobiler, Om det ännu inte finns en särskild ansökan kan de ansluta till FDJ®-webbplatsen och spela från webbläsaren på deras smartphone. Vi kommer att hålla dig informerad om lanseringen av en Keno-ansökan från Française des Jeux.

Endast FDJ® har en licens för online-teckningsspel i riktiga pengar. The Arjel förbjuder formellt online-lotterioperatörer från Keno att acceptera franska spelare. Spelare bör veta att om dessa webbplatser inte godkänns, kommer de inte att göra något om det råder en tvist och inte kommer att dra nytta av att säkra data och de pengar de överför.

Men Inget utesluter möjligheten att spela Keno gratis online. Många webbplatser och appar erbjuder nu att konkurrera med vänner och spelare från hela världen för att varva ner och ha kul utan riktiga pengar.

Detta är fallet för applikationer som Keno Club, tillgänglig via Facebook (finns i Flash-versionen), och det kombinerar klassikerna i dragspelet: Keno, Bingo och Loto. på Apple eller Android smarttelefon och tabletter, många applikationer som Dröm Keno (med nedladdning) tillåter användare att spela enligt olika spellägen och ha kul genom att utföra utmaningar och utmaningar.

Kenospelare hittar också på nätet alla nödvändiga instrument för att leva sin passion från sina anslutna enheter.

FDJ®s webbplats föreslår särskilt ett fönster resultat vilket tillåter:

 • å ena sidan för att navigera ihistoria av dragningar senaste två månaderna
 • å andra sidan beräkna ditt resultat fyller i ditt biljettnummer och de alternativ du har valt.
 • Dessutom, genom att klicka på knappen "Rita video" Du kan se tecknet av den dag och tid du valt. Det finns inget verktyg för att se Keno teckna live.

Genom att tippa numren på din biljett och ange beloppet av din insats, datumet för teckningen, multipliceringsalternativet och alternativet Joker +, du kan beräkna vinsterna som din biljett måste tjäna med inkomstsimulatorn.

För att få tillgång till historik för teckningar och inkomstssimulatorn, se resultatavsnittet på FDJ®-webbplatsen.

FDJ® ger också statistiska databaser för Keno fans. Är tillgängliga:

För att komma åt FDJ®s statistiska verktyg, se avsnittet Keno Statistik på operatörsportalen.

Statistiken för antalet Keno gäller för teckningen på måndag den 26 mars 2018

Denna viktiga tabell innehåller alla Keno statistik nödvändigt för var och en av de 70 numren av Keno (sedan skapandet av spelet). Dess analys låter dig skapa egna förutsägelser enligt dina önskemål.

Ett exempel på hur man läser tabellen över Keno statistik finns längst ner på sidan. Annars klicka på rubriken för en kolumn för mer information.

Det här problemet är ute 3767 gånger (Total framgång). Han gick ut 0 gånger på de senaste 3 tecknen (senaste formuläret) och 4 gånger på de senaste 28 tecknen (generell form). Sedan skapandet av Keno har dess maximala avvikelse varit 27 och hans nuvarande klyfta är 7. Hans mest frekventa utflykter inträffar efter pausen 0 (+ gynnsam). Om det är rätt sätt 20 spela inte det eftersom det är det minst gynnsamma sättet. Om du vill spela det, associera det med prefixet 49 (affinitpїЅ + bra), men inte med 70 (affinitopїЅ - bra). Du kan spela 19 om på teckningen i förväg dök upp 14, men glöm det om i dragningen du tar 5 Det var klart. Efter frisättningen av 19, du kan positivt riskera 33 (+ annunciator) men inte den 31 (-annonciateur).

Hur vet man om dess kombination Euromillions redan vinner på Française des Jeuxs hemsida?

När du bestämmer dig för att göra ett Euromillions-dragspel spelar du oftast dina favoritnummer. Men inte regelbundet spela din favoritdrag kan ha kommit först. Hur man vet? Följ stegen.

Achievement steg

Logga in på följande adress: http://www.fdjeux.com/jeux/euromillions/.

Startsidan för önskad webbplats visas. Detta är internetsidan dedikerad till Euromillions-dragspelet. På samma sida kan du se en ruta till höger på din skärm som heter "sista resultat euromillions".

Centrera dig själv i den här kategorin. En knapp med namnet "genom att klicka här" är närvarande. Klicka sedan på den här knappen. En ny sida laddas. Detta är resultatsidan i teckningsspelet kallat "euromillions".

I den vänstra rutan på den här sidan finns det fyra kategorier: "resultat och rapporter", "statistiques9quot;, "spelreglerna", och "joker +".

Ta en titt på avsnittet "statistik". I det här avsnittet klickar du på länken heter "Har din kombination släppts?" Du omdirigeras sedan till den begärda sidan.

Då checkar in nätet presenterar din vanliga spelkombination och välj sedan dina två stjärnor. Klicka sedan på "validera" -knappen längst ner på rutnätet.

Du omdirigeras till en sida. Den senare ger dig statistiken över dina lyckliga nummer. Du kan ta reda på om den här kombinationen redan har fått namnet vinnare.

Tips och varningar

Du har 60 dagar att hävda dina vinster. Utöver utgångsdatumet återbetalas vinsterna till spel.

På samma tema

Vem har aldrig drömt om att vinna Fairprise showcase eller visa upp sin otroliga sångdental i programmet Glöm inte texterna? Vem anser inte att gnugga Julien Lepers super komplicerade pussel i hans

En boomerang är kul, speciellt när du vet hur man slänger den. Det är egentligen inte ovanligt att köpa en boomerang, och använd aldrig den, helt enkelt för att vi inte kan använda den bra. Eller ännu värre, det händer att människor som inte gör det

Kön med förnamn Estelle / feminin

Estelle fäster stor vikt vid deras utseende. De är både charmiga och attraktiva och väldigt få män motstår dem. Elegant och raffinerat, de älskar att bära designerkläder och skor. Bara deras utseende uppmuntrar respekt.

Eloquent, de kan med stor lätthet övertyga även de som fortsätter i sina åsikter. När de talar lyssnar folk på dem noggrant, för deras röst är fängslande. De brukar utnyttja sin charm för att påverka andra och få dem att följa sina idéer. De har en bra ledarskaps profil tack vare sin naturliga auktoritet.

Emotiv, de tar alltid på allvar vad de får höra. För att undvika att skada dem utan anledning, måste du alltid spela franchise-kortet i sitt företag. De är mycket drömmande och brukar vara svåra att nå mål.

Estelen har den konstnärliga fibern. De lockas till affärer där de kan vara kreativa. De uppskattar allt som är vackert och försöker alltid att locka till sig människors uppmärksamhet. De blir mer motiverade när människor uppskattar vad de gör. Att höra att de gillar dem ger dem också vingar och uppmuntrar dem att ta hand om dem ännu mer.

Estelen är känslig och tillgiven. De visar sin kärlek till sina nära och kära varje dag. De kan riskera allt för att göra dem lyckliga. För dem är ingenting mer viktigt än den eviga sökningen efter familjelöjning.

Estelle älskar att ta sin tid när de gör något. De gör allt som är fel när de är jostlade. De är balanserade varelser som kan skilja sig från det onda. De förbinder sig aldrig att göra saker som de inte kan kontrollera.

Ärlighet är en av de viktigaste egenskaperna hos Estelle. De ära alltid sina åtaganden, även om de tar risker. De är generösa och alltid redo att hjälpa de fattiga.

De har några mindre brister, inklusive att döma andra. De tenderar också att hålla sig i sina positioner och riskera att sakna många saker.

Estelle vet vad de vill och kan inte lätt destabiliseras. Tack vare deras beslutsamhet lyckas de alltid nå det mål de har satt. De får mer självförtroende när deras nära och kära stöder dem. De måste motiveras för att uppnå stora saker.

Esteléerna investerar sig kropp och själ när ett jobb fascinerar dem. De glömmer sin omgivning och fokuserar på de medel som tillåter dem att utföra sin uppgift.

Karaktären av Estelle möts bland de inhemska Taurusen. De som är födda under detta tecken är kända för sin stridsanda. De är inte lätt övertygade och tycker inte om att ge upp framför hinder. De litar bara på sina instinkter och sänker inte armarna, trots enorma bekymmer.

Namnet "Estelle" är ofta associerat med blå. Den senare antyder resa, flykt, äventyr och upptäckter. Denna färg hänvisar också till det vackra vädret och glädjen att leva. Västerländare har en viss preferens för denna färg som symboliserar förändringen av landskap och ledighet. Blå kan bli stuffig om den är för närvarande, därmed behovet av att associera den med andra färger.

Safir är Estelles lyckliga charm. Denna pärla finns i olika färger, men det mest eftertraktade är blå safir. Den djupblå safiren antyder sanning, förtroende och uppriktighet. Ancestral tradition registrerar att Moses mottog de tio budorden på ett safirbord. Förfäderna ansåg också stjärn safir som en kraftfull talisman som kunde styra forskare och resenärer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map