Dominique lär ut rachida dati

Contents

Case Zohra Dati: Dominique Desseigne vägrar att genomföra ett faderskapstest

Présent9eacute; som den förmodade fadern; Rachida Datis dotter Dominique Desseigne kom tillbaka på denna "historia" i en intervju med tidning M, som publicerades i helgen i tillägget av tidningen Le Monde. Om han bekräftade att han hade en relation med den tidigare försäljarna av sälarna, bekräftade han dock hans vägran att underkasta sig faderskapstest de närmaste dagarna ...

Dominique Desseigne, VD för koncernen Lucien Barrière, bekräftad till tidningen M verkade helgen den 3-11 november, efter att ha haft en affär med Rachida Dati men "Swear han inte vet" huruvida han är fadern till lilla Zohra, idag 3 år och en halv år.

Enligt det veckovisa kallas han till nästa tisdag framför den civila domstolen i Versailles faderskapsmärkning av Rachida Dati själv. Miljardären har redan börjat; déclar9eacute; atthan skulle inte göra ett faderskapstest, ett förfarande som fransk lag inte kan ålägga honom.

Nekar att prata mer om denna "history9", avslutade den här stora chefen för CAC 40 genom att säga att han hade blivit vald; "Rätt" och att han inte gjorde det inget att skylla på.

Fakta nekade av en rättslig källa nära Rachida Dati för vilken borgmästaren i 7: e arrondissementet borde åberopa "attityder av Dominique Desseigne" under rättegången. Enligt samma källa hade affärsmannen hyrt en lägenhet till den gamla försvararen av sälarna och hade kommit regelbundet för att besöka honom för att se flickan.

En bekräftelse som helt avvisas av huvudintresset. vem misslyckades med att påpeka att det är agrave; Vid den tiden tillskrives pressen sammanflätade relationer av "damen" (som han gillar att namnge Rachida Dati) med andra partners.

Dominique Desseigne är fadern till Zohra

Versailles överklagandenämnd har bestämt: det bekräftade att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dotter till den tidigare justitieministern Rachida Dati.

Sju år efter flickans födelse har rättvisa avgjort. Appellationsdomstolen i Versailles bekräftade Tribunal de grande instanceens beslut att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dottern till Rachida Dati, född den 2 januari 2009, rapporterar RTL. VD för koncernen Lucien Barrière hade vägrat att i oktober 2014 lämna in ett faderskapstest som begärdes år 2012. Detta val betraktades som en antagning, vilket beslut bekräftades vid överklagande. Den septuagenariska måste därför betala avgiften på 2 500 euro per månad och sedan barnets födelse, vilket domen redan gav i första hand. Däremot måste Zohra behålla sin mors efternamn: den tidigare justitieministern hade bett att hon kunde bära namnet Dominique Desseigne, vilket domstolen vägrade.

"Med tanke på Zohra är ett beslut juridiskt och mänskligt oklanderlig", berättade AFP advokaten Rachida Dati, Me Christine Guillot-Bouhours, med argumentet "den universella rätt att veta sitt föräldraskap."

Rachida Dati frågade, för hennes dotter, slutet av mediahype

Dominique Desseigne har alltid förnekat att vara far till Zohra, som just har firade sin sjunde födelsedag. Han hade två barn med sin sena fru Diane Barrière, Alexandre och Joy, som nu är vuxna.

Ryktet kopplade Rachida Dati och Dominique Desseigne så snart som meddelandet om graviditeten av den tidigare försvararen av sälarna. Intervju med Paris Match 2009 var affärsledaren stolt över borgmästaren i VII: e arrondissementet i Paris, som han fann "vacker, smart och livlig". Han hade i samma intervju sagt att han inte visste vem som var fadern till flickan född i januari 2009. Då hade justitieministern ingen officiell följeslagare. I ett uttalande skandaliserades Rachida Dati av mediahype vid tidpunkten för inlämningen av hennes faderskapsdräkt: "Idag är för mycket för mycket, som en kvinna och som en moder, ber jag om min dotter, för hennes balans, att allt som stannar! "

Dominique Desseigne har två månader att väcka talan om rättsfrågor.

Eventuell reproduktion förbjuden

Rachida Dati: listan över hennes älskare, Dominique Desseignes vapen?

Dominique Desseigne föddes; erkänd av rättvisa som far till Zohra, dotter till Rachida Dati. Affärsmannen hade ett explosivt vapen mot den tidigare ministeren.

[Senast uppdaterad den 8 januari 2016 kl. 18.47] Rachida Dati vann äntligen målet mot Dominique Desseigne. Den senare var etablerad; juridiskt erkänd som far till Zohra Dati vid överklagande i början av 2016, sju år efter flickans födelse och nästan tre år efter starten av Rachida Datis rättegång. Flermiljonären betalar en pension på 2500 euro per månad för att stödja dotter till den tidigare justitieministern. En retroaktiv pension vars belopp måste betalas per december 2013.

Dominique Desseigne, ägare till Barrière och Fouquets kasinon, på grund av en förmögenhet som uppskattas till flera hundra miljoner euro, har aldrig direkt reagerat på Rachida Datis anklagelser och krav. Men sedan processens början har släktingar varit ansvariga för att leverera sin version av ärendet. Med ibland en känsla av elegans väldigt relativ. Frågad av VSD, sa en av dem för några år sedan det Desseigne hade "det obehagliga intrycket av att vara felaktig för en duva". Affärsmannen, inbjudna kända Fouquet s efter valet av Nicolas Sarkozy hade också säker "att han inte skulle lämna ut plockning en rapphöna av året" enligt rév9eacute förtroenden l9eacute; 're lite efter media täckning av fallet, slutet av 2012.

Rachida Dati "interlaced länkarna" enligt Desseigne

I M-magasinet du Monde upprättades ett porträtt av Dominique Desseigne i början av november 2012, strax före hans kallelse inför tribunalens grande instance of Versailles. Professionell uppstigning, familjen prövning med förlusten av sin ex-fru Diane, vänskap till höger och särskilt med Nicolas Sarkozy. Många konfidenser avslöts i denna tvåsidiga artikel, som uppenbarligen är välinformerad. Men huvuddelen av informationen förblev länkad till mediaspiralen som omringade staden; hans affär med Rachida Dati. Dominique Desseigne är det far till Zohra Dati, ifrågasatt i sak Le Monde? Om det inte gav ett uttryckligt svar levererade tidningen i alla fall två nyckelelement, som fortfarande är relevanta idag: Samtidigt som han erkände en affär med Rachida Dati, förnekade Dominique Desseigne kategoriskt att vara sin dotters far och han verkade redo att göra någonting för att vinna rättvisa.

Enligt Dominique Desseigne skulle hans affär med den tidigare förseglaren vara ett "äventyr". "Han berättade formellt Rachida Dati att han inte ville ha barn", skrev Le Monde och citerade "en älskad". Det är av den anledningen att paret skulle ha brutit. Framför allt föreslog Dominique Desseigne att Rachida Dati "sammanfogade förbindelserna". Med andra ord skulle ministern ha ackumulerat de älskande mellan 2007 och 2008. Hans advokat, Michèle Cahen, har redan gått över; uttryckligen citerat mångfalden av den tidigare ministerens relationer. Fru Florence Rault, en annan advokat från affärsmannen, sade enligt sin uppfattning fullständigt att den 24-26 april 2008, dagen nära den förmodade uppfattningen om Zohra Dati, var justitieministern utomlands , i Madrid då i Qatar. Ett sätt att säga att hon var borta från Dominique Desseigne, men också att insinuera att hon kunde vara med en annan man under dessa resor.

I sin artikel 2012, var Le Monde att lista verkligen ut citat, "åtta" tänkt att älska "tél9eacute en facilitator," "en minister", "VD", "en av bröderna Nicolas Sarkozy", " arvtagaren till ett lyx imperium ", men också" en spansk premiärminister "och" en general qatari-advokat ". Bland dem erkände vi naturligtvis Dominique Desseigne, men också François Sarkozy, yngre bror till det tidigare statschefen. Han hade också blivit bosatt omfattas av "hörsägen" i media efter födseln av Zohra Dati i januari 2009. chefen för EDF Henri Proglio, värd Arthur och även tidigare minister Bernard Laporte Sports hade också ét9eacute; citeras i pressen, utan någonting någonsin bevisats.

Den tidigare spanska premiärministern Jose Maria Aznar hade tvunget att förneka Zohra Datis faderskap, eftersom rykten var insisterande. Valet av Dominique Desseignes advokater att diskutera i offentliga Rachida Datis officiella resor till Madrid och Qatar verkar inte vara helt oskyldig mot bakgrund av dessa rykten.

Om hon fick pension (om än billigare än 6000 euro per månad som ursprungligen begärdes), kommer Rachida Dati inte ut helt oskadd från denna konfrontation. Det måste sägas att ärendet är avgjort. länge att krulla. Den tidigare ministeren av Nicolas Sarkozy, blev borgmästare i 7: e arrondissementet i Paris, inledde i oktober 2012 förfarandet för erkännande av faderskap till VD för Barrière-gruppen. Den civila domstolen i Versailles hade uttalat en första gång den 4 december 2012. Domarna beställde då en generell expertrapport som gav upphov till ett fel; anledning till den tidigare rättviseministeren som hävdade ett "faderskapstest", visst att Dominique Desseigne var fadern till sin dotter Zohra.

Dominique Desseigne föddes; désign9eacute; som den biologiska far till Zohra Dati, dottern till Rachida Dati, vid High Court of Versailles nästan två år senare, i oktober 2014. Domstolen fastslog att affärsmänens vägran att ta ett DNA-test kunde tolkas. som en bekännelse av faderskap. Dejagrave; Alimony sattes till 2 500 euro. Baserat på den franska lagen där inget förbjuder en man att vägra ett DNA-test, hade domstolen, även om rättvisan beställer det, överklagat detta beslut. Ett samtal som äntligen har bekräftat det ursprungliga domen.

I VIDEO - År 2004 kom Dominique Desseigne tillbaka till sin fru Diane Barriers plåga och bedrägeri efter en olycka. Detta par hade två barn: Joy och Alexander, 18 år och 21 i dag.

Rachida Dati: Dominique Desseigne far till sin dotter Zohra? Hon tilldelar honom

Rachida Dati avslöja hennes dotter Zohras far? Det här är vad våra kollegor från Point.fr, avslöja att den tidigare advokatnämnden har tilldelat Dominique Desseigne, VD för koncernen kasinon och hotell Lucien Barrière, för "faderskapsmärkning"I en civil domstol utanför Paris." Den 68-årige affärsmannen bekräftade denna information punkt, säger dock att han hade "ingen kommentar att göra, annars skulle rättvisan anklaga honom".

Kontaktad av redaktionen punkt, Rachida Dati förnekar denna information. Punkten fortsätter: "Idag, genom att tilldela Dominique Desseigne, ger Rachida Dati sig själv om vem som skulle vara hennes dotter Zohras far"Hammer våra kollegor. En liten flicka hon födde 2 januari 2009 på Muette Clinic i den 16: e distriktet. Under 2009 vilda spekulationer om vem fadern sprang i pressen. Varje besökare la Muette blev en potentiell förälder. den förre spanske premiärministern José María Aznar hade att utfärda ett uttalande att förneka att vara far till barnet. namnet Dominique Desseigne också cirkulerat, men enligt hans följe, s det hade alltid försvaras. Tilldelad till rätta i en civil domstol, kommer han att ha den stora chefen att genomgå en faderskapstest?

I januari 2009 spelade Rachida Dati Superwoman: bara fem dagar efter hennes dotter föddes hon tillbaka till justitieministeriet. Den här energin använde hon också för att "skydda"Oavsett kostnaden för Zohras faders identitet." I januari 2012 berättade hon för tidningen DET : "Jag vill inte skämma honom. Det är väldigt skyddande att ha en del av mitt liv som stannar intimt. Mitt tvångsäktenskap, ingen visste om det, inte ens presidenten, och så småningom alla visste det för att de ensam sökte mitt förflutna."Rachida Dati fortsätter att skydda sin familj och framför allt hennes äktenskap:"Ja, jag har en man i mitt liv och jag bevarar honom mer än någonting."Borgmästaren i det 7: e arrondissementet, som för närvarande erövrar Paris, förrådde sig genom att beslagta rättvisa?

Dominique Desseigne mittemot Rachida Dati: "Jag släpper inte"

Dominique Desseigne, ägare till Fouquet och vän till Nicolas Sarkozy, är han fadern till Rachida Datis barn? Tribunal de grande instance av Versailles bör besluta den 6 november.

Världen | 02.11.2012 kl 14:39 • Uppdaterad den 03.11.2012 kl 21h01 | Av Stéphanie Marteau

INSTALLERAD I EN SÖDDAD DECO OFFICE, Han väntar på frågan som äntligen ingen vågar fråga honom. Dominique Desseigne, ägare till Fouquet, som hade välkomnat Nicolas Sarkozy natten av sin seger den 6 maj 2007, är han far till Zohra Dati, 3 och en halv år? Han själv svär att han inte vet det. Men den 6 november kommer VD för Groupe Lucien Barrière (GLB), 68, att tilldelas den civila kammaren i tribunalen de grande instance Versailles av Rachida Dati för erkännande i faderskap. Avvisad, affärsmannen med legendarisk slim vill inte framkalla "Affair" och ringer ex-ministern "damen", bevis på att det är grovt slag. Anslutningen han hade med henne var i hans ögon ett äventyr. Dominique Desseigne kommer att presentera "ett legitimt intresse för att utmana efterfrågan på expertis". Klart att vägra ett faderskapstest, vilket ingen domstol kan tvinga. "Jag vill inte låta någonting gå, för jag har varit rätt och jag har ingenting att skämma på mig själv", han berättade för vänner

I synnerhet hävdar han att den tiden, enligt pressen, "damen" sammanflätade förbindelserna. Hans advokat listar åtta, inklusive en TV-värd, en minister, en VD, en spansk premiärminister, en av Nicolas Sarkozys bröder, en Qatar-åklagare och arvingen till ett lyx imperium. Marie-Christine Guillot-Bouhours, som försvarar Rachida Dati, vägrar att kommentera saken, men enligt en rättslig källa var den tidigare försvararen av tätningarna "kommer att åberopa Dominique Desseignes attityder, som hyrde honom en lägenhet och kommer att producera vittnesmål från sin personal att han ofta kom för att se flickan." En version av faktana avslår han. "Han pratade aldrig om henne", säger filmproducent Alain Terzian, en av hans bästa vänner.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 + = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map