Far till zohra dati

Rachida Dati vill bo med Zohras far

Publicerad fredagen den 20 februari 2009 kl 12:37 av La Rédaction

Under en lunch organiserad orgeakute; igår på Fouquet, gjorde Rachida Dati en konstig 9-årig;

Rachida Dati är hon drottningen av buzz? Yes! Sedan födelsen av Zohra, Bling bling av vaktarna i Femte Republikens sälar, vet Blick hur man håller allmänheten i sin publik omkring sin senaste moderskap.

Efter att ha förbundit sig med militanta kollegor det Zohra till sin fars ögon, då pappa Zohra ville ha ett andra barn, bara igår, vid en lunch anordnad hos Fouquet av Robert Lafont gav hon sig upp igen. Enligt våra kollegor från Figaro, Rachida Datjag skulle ha framkallade hans "Venedig frestelsen", den drömmen om en existens som hon insinuerar sig med; För det som hon skulle vilja ha mer än någonting skulle det vara att leva med tre med Zohra och hennes pappa, vars iden9shy hon fortfarande var; En omöjlig dröm är därför hans installade med hans dotters geni som ökar risken att se hans namn offentligt rev9eacute;

Under tiden Rachida Dati spelar till perfektion med en av de bästa bevarade hemligheterna i ögonblicket. Så fort som det var, var det inte om hans person och "af9shy; Zohra "Mjukt, inget som ett litet förtroende fega på rätt ställe och vid rätt tidpunkt för att se buzz starta igen.

För rättvisa är Dominique Desseigne far till Zohra Dati

7 oktober 2014 - 8:11 pm - Världen

Dominique Desseigne är fadern till Zohra, frukten av hans förhållande till den tidigare franska justitieministern Rachida Dati.

Zohra Dati är dotter till Dominique Desseigne

Detta bekräftade Versailles Tribunal de Grande Instance i ett beslut i veckan, som hade tillgång till nyhetskanalen Itélé.

Den rättsliga processen inleddes i december 2012 av den fransk-marockanska, men Dominique Desseigne, lyx grupp boss Barrier hade tidigare vägrat att göra ett DNA-test och gå till domstol.

Rachida Dati - Dominique Desseigne

Detta beslut kommer därför att tvinga Dominique Desseigne att ta sitt juridiska ansvar och den lilla Zohra Dati kan bära namnet Desseigne.

I sitt klagomål hade Rachida Dati hävdade stöd på 6000 euro, betalas retroaktivt sedan december 2013. Domstolen fastslog i sin fördel på retroaktivitet men den lilla Zohra kommer "bara" 2500 euro, eller 55.000 euro.

Mannen sa inte sitt sista ord eftersom han, enligt Itélé, avser att överklaga beslutet.

Rachida Dati och far till Zohra: Point talar om Dominique Desseigne.

Rachida Dati hade hittills vägrat att avslöja identiteten på fadern dottern Zohra, född i januari 2009. Men enligt information Point.fr skulle tidigare Sigill Nicolas Sarkozy har tilldelat Dominique Desseigne, CEO Lucien Barrière-gruppen, för "faderskapsmärkningSlutligen, slutet på mysteriet?

Födelsen av Giulia Sarkozy var inte den enda glada händelsen att skaka Nicolas Sarkoys femårsperiod. Faktum är att den 2 januari 2009 orsakade Rachida Dati många rykten genom att föda sin lilla Zohra, men utan att ange identiteten för sin dotters fader. En hemlighet väl bevarad i mer än tre år, men att nuvarande borgmästare i VII: e distriktet nu skulle vilja avslöja.

Dominique Desseigne: Fadern till dottern till Rachida Dati enligt rättvisa

Rachida Dati hade tilldelat Dominique Desseigne till "faderskapsåterkännande9. Rättvisa har just bevisat honom rätt.

Det var en av de bäst bevarade hemligheterna de senaste åren. Medan hon var justitieminister under Nicolas Sarkozy, Dati födde en dotter, Zohra, den 2 januari 2009. politiker hörde vid den tidpunkten för att skydda sin integritet och hade gömt identitet fadern av detta barn. År 2012, Le Point Reverend, mjölk som Rachida Dati hade bestämt; att tilldela Dominique Desseigne till civila för "erkännande av faderskap". Fadern till barnet är alltså ingen annan än koncernchefen Lucien Barrière, som förvaltar kasinon och hotell. Ålder 68, Dominique Desseigne rankas bland Frankrikes över 100 förmögenheter. Nära till Nicolas Sarkozy var affärsmannen närvarande vid den berömda Fouquet kvällen på kvällen i andra omgången av presidentvalet 2007. Företagets chef går redan igenom; far till två barn - Alexander, 25 år, Joy, 19 år - han hade med Diane Barriere-Desseigne, déc9eacute, d9eacute e, vägrade att erkänna barnet. Kontaktad av tidningen Le Point hade affärsmannen inte velat kommentera informationen i denna media: "Jag har inga kommentarer att göra, annars skulle rättvisa skylla på mig". Enligt en släkting av Dominique Desseigne som intervjuats av tidningen, hade den senare alltid förnekat att vara flickans far.

Faderns identitet till Rachida Datis barn hade varit föremål för många spekulationer efter leverans, vid kliniken La Muette, i 16: e arrondissementet i Paris. Rykten hade stadigt pekat på den tidigare spanska premiärministern José Maria Aznar, som ens hade förnekat i ett officiellt uttalande. En gång hade några kommentatorer ens betraktat en faderskap av Nicolas Sarkozy eller stjärnor av tel9eacute; Idag, med sin rättsliga handling återupplivad av veckan, den nuvarande borgmästaren i 7: e arrondissementet i Paris, skulle förändras kurs. Ingen fråga om att dölja identiteten hos Zohras far, hans beslut att kalla fram är en splittrande vördnad. Vilket kommer definitivt att göra ljud.

Offentligt fördömer Rachida Dati "journalisternas" trakasserier ". "Sedan 6 i morgon har jag trakasserats av journalister om min dotter och hennes privatliv, på utkik efter skvaller eller olämpliga detaljer," sa hon i ett uttalande. Le Point svarade: "I motsats till vad Rachida Dati hävdar har ingen journalist trakasserat henne sedan 6 am. Det var klockan 8 på morgonen som Le Point.fr kallade borgmästaren i 7: e arrondissementet. att hon tilldelade Dominique Desseigne, VD för Groupe Lucien Barrière, till civildomstolen för "erkännande av faderskap" av sin dotter Zohra sattes inte online till 9:00 5. " I uttalandet av Rachida Dati, som hon skrev på sitt Facebook-konto, förnekade inte politiker Dominique Desseignes rättsliga handlingar.

I VIDEO - Dominique Desseigne dök upp på tv 2004 för att prata om sin bok "Tout pour être heureux" och bedrägerierna av hans fru Diane Barrière, efter en olycka.

Rachida Dati svänger Zohras far

Mystisk om identiteten till sin älsklings dotters far, Rachida Dati tog slutligen åtgärder för att försäkra sig om att föräldern antar sin roll. Möjligheten för media att avsluta en ohållbar spänning.

En av de bäst bevarade hemligheterna i Republiken har just blivit lyft. Den veckovisa Le Point rév9egrave, på sin hemsida att den tidigare justitieministern har tilldelat Dominique Desseigne, VD för Groupe Lucien Barriere i civil domstol utanför Paris för "faderskap".

"Jag är inte far till Rachida Datis barn"

Utnämnd 2007 under ledning av det enda ministeriet som ligger mellan lyxhotell och smyckenhus har Rachida Dati blivit en symbol för Sarkozy, bling-bling-perioden. En ivrig mor till en liten Zohra, Rachida Dati, har hoppat över hennes mammaledighet. Endast fem dagar efter hennes kejsarsnitt, vår diva av Place Vendôme, slank och kortklädd, återvände till jobbet, på klackar uppflugen. En enda kvinna och en panterkvinna har lyckats kombinera auktoritet och charm, men hennes återkomst med fanfare och babyflaskor har också utlöst kontroverser. Och Rachida Dati var tvungen att ge upp den lyx som den hade projicerat. Hon lämnade sin marocko i juni 2009 för Europaparlamentet. Glömt stjärnan av gazetter, stjärnan av världsliga middagar, den republikanska modellen.

Vid Cluedo av faderskapet av Rachida-barnet förblev mysteriet helt

Rachida Dati: hennes intimitet kränktes

Indignerad vid Punktens uppenbarelser, Rachida Dati fördömer trakasserier som hon är ett offer för och "ohälsosam praxis" för kvinnliga journalister. Fokus.

Rachida Dati: "Min prioritet är Zohra"

Rachida Dati har just publicerat en självbiografisk bok om sin barndom och hennes karriär. Hennes roll som mor, hennes familj, hennes professionella uppgång. Hon betrodde sig i Women's Journal.

Folk massor att stödja Sarko!

Johnny Hallyday, Doc Gyneco, Bernard Laporte eller Jean Reno, de var alla där för att fira segern för den nya presidenten i republiken. Ett riktigt bad av människor för Nicolas Sarkozy.

Rachida Dati: Dominique Desseigne skulle inte vilja känna igen Zohra

Den tidigare justitieministern har inte uttryckligen ändrat lagen namnet på hans barns fader. Hon stämde allegedly Dominique Desseigne för "erkännande av faderskap". läs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map