Far till zohra

Dominique Desseigne är fadern till Zohra

Versailles överklagandenämnd har bestämt: det bekräftade att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dotter till den tidigare justitieministern Rachida Dati.

Sju år efter flickans födelse har rättvisa avgjort. Appellationsdomstolen i Versailles bekräftade Tribunal de grande instanceens beslut att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dottern till Rachida Dati, född den 2 januari 2009, rapporterar RTL. VD för koncernen Lucien Barrière hade vägrat att i oktober 2014 lämna in ett faderskapstest som begärdes år 2012. Detta val ansågs vara ett tillträde, ett beslut som bekräftades vid överklagande. Den septuagenariska måste därför betala avgiften på 2 500 euro per månad och sedan barnets födelse, vilket domen redan gav i första hand. Däremot måste Zohra behålla sin mors efternamn: den tidigare justitieministern hade bett att hon kunde bära namnet Dominique Desseigne, vilket domstolen vägrade.

"I Zohras intresse är det ett rättsligt och mänskligt irreproachable beslut", säger Rachida Datis advokat Christine Guillot-Bouhours och hävdar att "den universella rätten att känna sin anhörighet".

Rachida Dati frågade, för hennes dotter, slutet av mediahype

Dominique Desseigne har alltid förnekat att vara far till Zohra, som just har firade sin sjunde födelsedag. Han hade två barn med sin sena fru Diane Barrière, Alexandre och Joy, som nu är vuxna.

Ryktet kopplade Rachida Dati och Dominique Desseigne så snart som meddelandet om graviditeten av den tidigare försvararen av sälarna. Intervju med Paris Match 2009 var affärsledaren stolt över borgmästaren i VII: e arrondissementet i Paris, som han fann "vacker, smart och livlig". Han hade i samma intervju sagt att han inte visste vem som var fadern till flickan född i januari 2009. Då hade justitieministern ingen officiell följeslagare. I ett uttalande skandaliserades Rachida Dati av mediahype vid tidpunkten för inlämningen av hennes faderskapsdräkt: "Idag är för mycket för mycket, som en kvinna och som en moder, ber jag om min dotter, för hennes balans, att allt som stannar! "

Dominique Desseigne har två månader att väcka talan om rättsfrågor.

Eventuell reproduktion förbjuden

Rachida Dati talar om Zohras far

Lägg märke till de som tvivlade på, Zohra Dati har en pappa! Den tidigare justitieministern har också framkallade; den här mannen på en tv-apparat, lämnar uppenbarligen alltid mysteriet på den man vill behålla.

Sedan Zohras födelse i januari 2009 är det fråga om allas läppar: men vem är hans pappa? Rachida Dati verkar fast besluten att hålla hemligheten, men hon gick med på att prata om den här mannen under en intervju som hon gav till showen Vi pratar om detLCI.

"Jag vill bevara sin far. Det är mellan hans far, Zohra och jag" svarade den tidigare ministern till en surfare som bad honom att äntligen avslöja namnet Zohras far. "Detta är inte mysterium. Jag vill inte avslöja det och jag vill inte att det ska vara svårt9quot; fortsatte Rachida Dati, lämnar föreställa sig att den här mannen inte är anonym. "jag vill inte avslöja honom, eftersom han också har ett liv, det är det. Så jag vill inte avslöja det och jag vill inte exponera alla våra familjer för det" kommer att avsluta den tidigare justitieministern.

Kort sagt, vi kommer aldrig att veta vem Zohras pappa är, men det enda som betyder något är att den lilla tjejen känner henne!

Rachida Dati svänger Zohras far

Mystisk om identiteten till sin älsklings dotters far, Rachida Dati skulle äntligen ha vidtagit åtgärder för att få föräldern att ta sin roll. Möjligheten för media att avsluta en ohållbar spänning.

En av de bäst bevarade hemligheterna i Republiken har just blivit lyft. Den veckovisa Le Point rév9egrave, på sin hemsida att den tidigare justitieministern har tilldelat Dominique Desseigne, VD för Groupe Lucien Barriere i civil domstol utanför Paris för "faderskap".

"Jag är inte far till Rachida Datis barn"

Utnämnd 2007 under ledning av det enda ministeriet som ligger mellan lyxhotell och smyckenhus har Rachida Dati blivit en symbol för Sarkozy, bling-bling-perioden. En ivrig mor till en liten Zohra, Rachida Dati, har hoppat över hennes mammaledighet. Bara fem dagar efter hennes kejsarsnitt gick vår diva i Place Vendôme, slank och kortklädd, tillbaka till jobbet, på uppåldrade klackar. En enda kvinna och en panterkvinna har lyckats kombinera auktoritet och charm, men hennes återkomst med fanfare och babyflaskor har också utlöst kontroverser. Och Rachida Dati var tvungen att ge upp den lyx som den hade projicerat. Hon lämnade sin marocko i juni 2009 för Europaparlamentet. Glömt stjärngazetterna, stjärnan för sociala middagar, den republikanska modellen.

Vid Cluedo av faderskapet av Rachida-barnet förblev mysteriet helt

Rachida Dati: hennes intimitet kränktes

Indignerad vid Punktens uppenbarelser, Rachida Dati fördömer trakasserier som hon är ett offer för och "ohälsosam praxis" för kvinnliga journalister. Fokus.

Rachida Dati: "Min prioritet är Zohra"

Rachida Dati har just publicerat en självbiografisk bok om sin barndom och hennes karriär. Hennes roll som mor, hennes familj, hennes professionella uppgång. Hon betrodde sig i Women's Journal.

Folk massor att stödja Sarko!

Johnny Hallyday, Doc Gyneco, Bernard Laporte eller Jean Reno, de var alla där för att fira segern för den nya presidenten i republiken. Ett riktigt bad av människor för Nicolas Sarkozy.

Rachida Dati: Dominique Desseigne skulle inte vilja känna igen Zohra

Den tidigare justitieministern har inte uttryckligen ändrat lagen namnet på hans barns fader. Hon stämde allegedly Dominique Desseigne för "erkännande av faderskap". läs

Dominique Desseigne far till Zohra Dati? Tillbaka på väskan.

Det är ett otroligt mysterium som omger födelsen av lilla Zohra, dotter till Rachida Dati. melty.fr är tillbaka på ett fall som är värd de mest surrealistiska tvåloperorna. Vem är Zohras far? Mamman har redan sin idé om ämnet.

Om författarna i Dallas-serien kämpar för att hitta en uppföljare till serien efter JR Ewings död, på andra sidan Atlanten, skulle vissa kunna ge dem en mästerlig kurs av avvikande ovanliga vändningar. Allt började i januari 2009. Rachida Dati skapar då överraskning genom att föda till en liten flicka döpte Zohra, som hyllning till sin mamma. På identiteten av fadern vet vi absolut ingenting. Särskilt sedan fem dagar efter hennes leverans, återupptas Rachida Dati i sin verksamhet och igen, som en aktiv och modig kvinna, tar upp ministerns roll. För sin del är tabloiderna inte dumma och De skrämmaste rykten går om barnets mystiska faderskap. Namnet på Henri Proglio, VD för EDF, är en tid framkallade. Rachida Dati vägrar kategoriskt att ta itu med ämnet som bara berör henne och hennes familj.

Men tre och ett halvt år efter den lilla Zohras födelse, bestämmer borgmästaren i 8: e arrondissementet i Paris att kalla Dominique Desseigne, president för Lucien Barrière-kasinon i domstol. Vad Rachida Dati kräver är faderligt erkännande av kasinagiganten. Endast Dominique Desseigne, 118: e förmögenhet från Frankrike hävdar starkt att det inte är inblandat i utformningen av den lilla flickan. Förfarandet som lanserades av den tidigare ministeren i november i november har just avslutats idag. Den civila kammaren i Versailles tribunal de grande instance har styrt på Dominique Desseignes öde som kommer att behöva lägga till ett faderskapstest. När provet är klart, Domstolen fastställer ett datum för en framtida utfrågning. Tror du att Dominique Desseigne är far till Zohra Dati?

För rättvisa är Dominique Desseigne far till Zohra Dati

7 oktober 2014 - 8:11 pm - Världen

Dominique Desseigne är fadern till Zohra, frukten av hans förhållande till den tidigare franska justitieministern Rachida Dati.

Zohra Dati är dotter till Dominique Desseigne

Detta bekräftade Versailles Tribunal de Grande Instance i ett beslut i veckan, som hade tillgång till nyhetskanalen Itélé.

Den rättsliga processen inleddes i december 2012 av den fransk-marockanska, men Dominique Desseigne, lyx grupp boss Barrier hade tidigare vägrat att göra ett DNA-test och gå till domstol.

Rachida Dati - Dominique Desseigne

Detta beslut kommer därför att tvinga Dominique Desseigne att ta sitt juridiska ansvar och den lilla Zohra Dati kan bära namnet Desseigne.

I sitt klagomål hade Rachida Dati hävdade stöd på 6000 euro, betalas retroaktivt sedan december 2013. Domstolen fastslog i sin fördel på retroaktivitet men den lilla Zohra kommer "bara" 2500 euro, eller 55.000 euro.

Mannen sa inte sitt sista ord eftersom han, enligt Itélé, avser att överklaga beslutet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 69 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map