Gratis pokerspel på nätet

Everest Poker är en programvara som låter dig spela poker gratis eller för pengar * mot andra spelare online.

Människor från hela världen försöker sin tur på Multiplayer Poker mot andra spelare.

Med andra spelare på bordet kan du använda en tillgång som inte fungerar mot VidPoo Poker-maskinen: Bluff. Du kan satsa stort för att skrämma dina motståndare som kan ge upp handen om det var bättre än din, eller om du har en bra hand så spelar dina motståndare och spelar och lägger till potten. Poker bluffning ger en speciell skimning som du inte kan komma någon annanstans.

Efter att ha laddat ner vår gratis pokerprogramvara kan du träna hemma så mycket du vill, och när du äntligen känner dig bra, spelar spelare från hela världen och väntar på att du tävlar mot dig! Live Chat är tillgänglig för dig att chatta med andra Online Poker-spelare.

Träffa pokerspelare från hela världen!

Att kunna spela poker mot spelare från hela världen är fantastiskt, men att kunna möta dem i turneringar är ännu bättre!

Everest Poker turneringar ger dig även möjlighet att få ett gratis säte för den nya europeiska pokerturneringen!

Poker: en givande upplevelse!

Inget annat kortspel än poker kan ge dig en sådan dos fysiska och psykiska känslor! Online Poker öppnar nya horisonter.

Ladda ner vår gratis online poker programvara. Det låter dig spela gratis eller för pengar mot spelare från alla länder. Många turneringar föreslås regelbundet! Lärarummet är tillgängligt för nybörjare. Pokerspelet är din port!

Även om du går med i Everest Poker och spelar ett av våra spel i fritt läge, är det bara att spela i riktiga pengar på vissa territorier. Endast spelare har ansvaret att kontrollera lagarna i deras jurisdiktion och de borde göra det innan de går med i tabellerna där de spelar i riktiga pengar eller innan de lägger spel i riktiga pengar.

Minderåriga under 18 år är strängt förbjudna att leka.

Gratis pokerspel utan laddning: Spela för skojs skull!

Pokergratuit.net har etablerat ett partnerskap med Pokerenligne.com för att erbjuda dig en av de bästa 100% gratis pokerspelen. Med denna programvara kan du spela poker online utan att behöva betala pengar: Registrera dig bara på webbplatsen för att få tillgång till gratis Texas Hold'em-tabeller eller delta i en turnering. Observera att ingen nedladdning är nödvändig.

Klicka på bilden för att spela Texas Hold'em gratis

Spela poker gratis i 3 steg:

1. Registrera på programvaran om några sekunder

Bli bara medlem i Pokergratuit.net för att spela poker. KLICKA HÄR för att komma åt registreringssidan och skapa ditt medlemskonto (gratis och snabb registrering).

När du är ansluten till lobbyn finns flera fria tabeller tillgängliga (Hold'em, SitNgo, Turneringar). Filter och information hjälper dig att hitta ditt bord snabbt.

När ditt bord väljs, klicka på "Spela" i den högra kolumnen i lobbyn. Spelfönstret öppnas. Klicka på "Sit" för att sitta på den plats du vill ha.

5 anledningar att spela på den gratis pokerprogramvaran:

1 - Bli en medlem av pokergratuit.net för att komma åt gratisborden. Dessutom är spelet gratis: du kan spela när som helst, var som helst.

Presentation av onlinepokerprogrammet

Här är några indikationer som gör det möjligt för dig att bekanta dig mycket snabbt med lobbyn:

 • Fliken "Anslutning": Det här är lobbyns åtkomstknapp. Leta efter dina Texas Holdem, SitNgo och Turnerings pokerbord genom att rulla igenom listan i lobbyn. Du kan förfina din sökning beroende på vilken typ av spel du vill ha.
 • Fliken Mitt konto: Ändra din personliga information (email, namn, efternamn, lösenord etc.)
 • "Hjälp" -fliken: För frågor eller andra problem gå till fliken "Hjälp" i lobbyn.

> På spelborden

 • Handhistorik: För att se resultaten från tidigare händer (vem vann, hur många, med vilka kort etc.), klicka på "Handhistorik" längst ner till höger om spelfönstret.
 • Chat: Du kan chatta med andra spelare genom att skriva dina meddelanden i vänstra hörnet av spelfönstret.
 • Ljud och spelalternativ: Gå till "Inställningar" längst ner till höger i spelfönstret för att justera ljudeffekterna, dölja återförsäljaren eller katten.
 • Gratis online poker: Trä på det här spelet

  Vill du prova online poker nu gratis? Det är på spelet nedan att det händer och det tar bara några sekunder innan du börjar göra dig lycklig.

  Med denna applikation kan du upptäcka poker, lära sig utan pengar och utan risk, eller helt enkelt ha kul med vänner.

  För att få våra tips för att inte förlora dina marker och slutligen vinna, anmäla dig nedan.

  För att gå vidare kan du prenumerera på nyhetsbrevet på webbplatsens hemsida för att få lösenord för turneringar som vi regelbundet organiserar på mer sofistikerad programvara och som är ett bra sätt att kombinera kvalitetsundervisning.

  Kom ihåg att gå igenom alla våra kurser för att komma framåt och inte kasta av chips för regelbundet, särskilt:

  • Reglerna för Texas Hold'em, nödvändigt första steg,
  • Kombinationer av kort, att känna av hjärtat eller att öppna i ett annat fönster,
  • Begreppet "position", eftersom vi inte spelar samma i avancerad eller sen position,
  • Vår sannolikhet sida, med sin mycket användbara odds miniräknare,
  • Leksikonet som innehåller alla definitioner av tekniska termer som används av pokerspelare.

  För att spela detta gratis online pokerspel, registrera dig helt enkelt genom att ange en giltig e-postadress. Du får automatiskt ett mail med ditt lösenord för att logga in.

  Detta är en nedladdningsprogramvara som låter dig spela online på vår hemsida direkt i din webbläsare. Ett fönster öppnas för att ge dig tillgång och delarna är helt gratis. Det är inte möjligt att satsa pengar här eller någon annanstans på vår webbplats.

  Vilken typ av poker spelas här?

  För närvarande tillåter 5 bord att träna poker i form av Texas Hold'em, vanligaste varianten, med bord av olika nivåer. Tidigare har en annan tillåtit dig att presentera dig för Omaha, men den har nyligen tagits bort och vi rekommenderar den här sidan att spela Omaha.

  Typ av spel liknar kontantspelet, förutom att du inte spelar pengar, så du kan sitta vid ett bord och gå ut när du vill.

  Inga turneringar är möjliga här. För att spela turneringar, erbjuder vi freerolls JouerPokerGratuit på platserna för våra partners, och misslyckas med att registrera sig på juridiska områden som valts ut för dig, särskilt på Winamax erbjuder 12 freerolls om dagen utan att göra insättning pengar, såväl som bord i spela pengar "Free.

  Andra gratis flashpokerspel: Vårt urval

  Som vi berättade på hemsidan, tillåter nästan alla rum gratis spel och olika varianter. Om du vill börja med gratis spel för att ta hand om dig och upptäck poker online, här är vårt urval av spel blixt att spela utan att ladda ner och utan moderering.

  Här är vårt utbud av gratis pokerspel, för att spela direkt i din webbläsare från vår webbplats. För att upptäcka riktig programvara, kolla in vår jämförelse av pokerrum, och glöm inte att kolla våra kurser för att lära dig hur man spelar.

  Upptäck snabbt detta fantastiska spel av gratis poker i flash och mäta dig mot riktiga motståndare!

  Det är länge sedan när du var tvungen att ha en spelkonsol för spela gratis. Idag blommar gratis online-spelplatser varje dag på webben och ger många användare av detta köp. Familjedatorn, en bärbar dator eller till och med en smartphone är tillräckligt för att spela online gratis.

  Mest utvecklade med Flash-teknik är dessa spel vanligtvis mycket enkla att hantera och tillgodose de allra flesta spelare. Alla typer av spelare är riktade: barn, barn, tonåringar, vuxna och till och med äldre. Du hittar ett brett utbud av spel: matlagning spel, baby spel, krig och strategispel, pusselspel och kortspel.

  Låt oss ta en titt nu i den senaste kategorin av spel och särskilt på gratis pokerspel.

  I juni 2010, har fransk lag öppnas för konkurrens några spel som poker. Denna nya bestämmelse har gjort många webbplatser öppna rum virtuella pokerspel där olika aktörer konkurrerar och låtsaspengar, som kasinot.

  För att bekanta sig med atmosfären i ett spelrum och lära sig att behärska reglerna för Hold'em poker, gillar vi särskilt Goodgame Poker, ett spel av Texas Holdem Poker riktigt bra gjort.

  Upptäck den fascinerande världen av gratis online poker med Goodgame Poker

  Om du inte redan känner till Goodgame Poker är det en säker satsning att du kommer att älska det. för spela poker gratis, inget enklare. Du börjar genom att skapa ett konto gratis genom att fylla i:

  Det kommer också att välja din avatar från alla de föreslagna till dig. För att göra din profil ännu mer realistisk kan du välja dina kläder och tillbehör. Endast problem, spelare som inte talar engelska eller tyska kommer inte att spela eftersom bara dessa två språk är tillgängliga ...

  För att starta erbjuder en värdinna dig att lära om några minuter reglerna för Texas Hold'em Poker. Du kommer att lära dig olika kombinationer av händer:

  Du kommer också att lära dig hur korten hanteras på styrelsen i ett spel (flopp, sväng och flod) och hur mörkarna fungerar.

  Om du är en informerad spelare kommer du att hoppa över det här steget och komma direkt i spelrummet och klicka på "play now" -knappen.

  Din avatar kommer sedan att lösa sig runt ett spelbord och du kan lära känna dina motståndare. Du kan erbjuda dem att bli din vän och även, eftersom goodgame pokerrummen är fantastiskt vänliga, erbjuda dem en liten virtuell gåva som ett te, ett mellanmål eller en nallebjörn!

  Tveka inte att chatta i realtid med de spelare som är anslutna samtidigt som du.

  Slutligen, tack vare ditt konto följer du din poäng dagligen, du kommer att konsultera din statistik om spel och du kommer att utveckla din avatar.

  Goodgame poker, gratis multiplayer pokerspel

  Med Goodgame poker spelar du inte poker mot en dator utan mot riktiga spelare. Och det här är den största attraktionen för detta online poker spel.

  De olika tabellerna och de olika spelarna som du kommer att möta kommer att låta dig förfina din taktik och upptäcka en mängd strategier. När du utvecklas kommer du att utvecklas och du kan till och med skapa nya virtuella vänner!

  I början kan du vara lite skrämmad och du vågar inte konfrontera spelarna som ligger runt spelbordet. Det här är inget problem, du kan välja att delta i spelen som en enkel tittaren.

  Då kommer du att ha lätthet och du kommer njuta av att spela runt dessa bordsspel både coolt och vänligt.

  Ett försök är dock att de kunniga spelare som är vana vid vanliga kasinon och spelhallar där spelarna spelar pengar kan vara lite överraskad av spelets nivå som är relativt låg, låt oss möta det . Som bevis är det vanligt att spelare runt dina bord satsar på den första floppen.

  Fortfarande tvekar att spela gratis med Goodgame poker?

  Goodgame poker är:

  • ett extremt enkelt spelgränssnitt,
  • försäkran om att lära sig att spela poker utan att bryta banken,
  • ett vänligt spel som gör att du kan skapa nya virtuella vänner med vilka du kan chatta,
  • en fin grafisk mycket ren för ett nöje 100% poker!

  Kort sagt, Goodgame Poker kommer att vädja till alla pokerentusiaster som vill ha spela online gratis utan väsen!

  Poker Gamer: Online Poker, Free Online Poker

  Gratis Poker: GoodGame Poker det fria onlinepokerspelet

  Goodgame Poker förenar den stora familjen av gratis multiplayer poker webbplatser, i flash. Således behöver du inte registrera dig för att spela gratis, även om du fortfarande kan skapa ett konto för att spara statistiken och utveckla din karaktär.

  Spela poker gratis nu!

  Men innan du introducerar detta pokerspel mer detaljerat, låt oss börja med de tekniska egenskaperna hos GoodGame Poker.

  Spelet är gjord i flash och kräver ingen nedladdning. Gränssnittet (helt på engelska) är väldigt enkelt och perfekt anpassat för nybörjare. Grafiken är väldigt enkel, inte riktigt utförlig och påminner om Wii. Spelare som söker en cool och avslappnad atmosfär kommer att serveras.

  Den fria pokervarianten som erbjuds här är Texas Hold'em, den stora fördelen med detta spel är uppenbarligen att det kan spela gratis. Av dessa olika skäl är webbplatsen mer reserverad för en publik av nybörjare och amatörer av gratis poker.

  Det här är ett utmärkt sätt att träna poker gratis utan att bli plockad! Det är möjligt att delta i festerna som en enkel åskådare.

  Mer erfarna pokerspelare som brukar spela poker med pengar, kan vända sig snabbt i cirklar. Under vårt test hade vi faktiskt möjlighet att upptäcka att den övergripande nivån inte är mycket hög: vi räknar inte längre de spelare som var matta på första floppen, eller till och med tidigare. Denna typ av övning kan snabbt göra spelet svårare, det finns bord där du spelar poker bättre men du behöver många marker innan du kan delta.

  Credo GoodGame Poker är utan tvekan användbarhet. Och webbplatsen har använt bra sätt för pokerälskare att träffas i en vänlig atmosfär. Spelare har tillgång till en katt, har råd med gåvor med ett enkelt klick (drycker, mat och till och med ... nallebjörnar och väckarklockor!) Och till och med bli "vänner" nästan.

  Du kommer också att kunna anpassa din avatar med ett brett urval av kläder och tillbehör. Var försiktig, men om du inte talar ett ord på tyska eller engelska kan du få problem med att bygga relationer med dina spelpartners. Det finns faktiskt fler spelare på dessa språk, även om Det finns många franska spelare sedan Poker Team har känt spelet i Frankrike.

  Men trots dessa punkter är GoodGame Poker ett utmärkt pokerspel om du vill spela poker gratis. Så varför försök inte? För att övertyga dig, erbjuder webbplatsen även ett exceptionellt erbjudande: det erbjuder 500 dollar fiktiva i den första delen! och förnya summan varje dag.

  • Ett gratis pokerspel i flash, så ingen nedladdning
  • Förenklat gränssnitt högst
  • Perfekt för nybörjare som kan öva att spela poker gratis
  • Ett vänligt och vänligt spel tack vare bland annat en realtidschatt
  • Många anpassningsalternativ för din karaktär

  >9gt; Klicka här för att spela poker gratis

  WSOP eller World Series Of Poker är bland de största pokerturneringar i världen. Sedan 1970 hålls de varje år i Las Vegas med en entréavgift från $ 1000 till $ 50.000. Under dessa turneringar tävlar de bästa pokerspelarna från hela världen i flera evenemang, inklusive Omaha Pot Limit, Texas Hold'em, Hi / Lo 7 Card Stud i No Limit and Pot Limit och Lowball och Razz slutar med den sista World Championship Event med No Limit Texas Hold'em. I slutet av dessa turneringar får storprisvinnaren den prestigefyllda multi-tusen dollar-priset samt det gyllene armbandet med bilden av World Series of Poker. Ägad av LLC Harra's licensföretag, den största internationella leverantören av kasinot underhållning, hanterar och kontrollerar WSOP-varumärket aktiviteterna i denna berömda turnering.

  Hur deltar man i WSOP?

  För att registrera dig för en WSOP-turnering, gå rakt till Las Vegas i minst en dag i den första turneringen för att hjälpa dig att vänja dig till staden och jetlagets atmosfär. Gärna gå runt pokerrummen och njut av denna dag att registrera dig. För att spela måste varje deltagare ha Total Belöningskort, ett slags lojalitetskort, vilket är gratis och enkelt att få i kasinot eller i kasinon i Caesars-gruppen. För att betala för din registrering accepterar WSOP endast personliga kontroller och kasinokretsar. Men du får också ta med din portfölj den galen summa pengar du har planerat, trots att du överstiger 10 000 dollar, enligt lagen krävs att du rättfärdigar och förklarar denna fond. Annars skulle det bästa sättet vara att be din finansiella institution att överföra till adressen till hotellet där du bor och i ditt namn, det belopp du vill använda.

  Spela WSOP genom online poker webbplatser

  Eftersom köpet i dessa tävlingar verkar så högt för många som än vill sitta på en av borden i den här berömda turneringen. Online-kasinon erbjuder möjlighet att delta i turneringar för att vinna ett WSOP-säte. För detta måste spelaren först registrera sig för en onlineturnering och sedan delta i satellitturneringarna som anges i WSOP-stadierna.

  Som en belöning erbjuds vinnaren av dessa turneringar en biljett till WSOP och i vissa fall täcker kasinot också kostnaderna för resor och boende. Den som kommer till den första får platsen vid WSOP medan för andra och resten, beror deras belöningar på kasinot.

  Som i något spel pengar kan missbruk snabbt "bränna" en spelare och dra honom till en okontrollerbar spiral. Det patologiska spelssyndromet är i genomsnitt 3% av spelarna. Detta kommer att orsaka störningar i deras privatliv och i deras yrkesmässiga liv. Online poker är inte utelämnad, även om det är virtuellt, det är riktiga pengar som du vinner eller förlorar. Det har till och med större nackdelar med ensamheten hos spelaren mot hans skärm, vilket främjar ännu mer beroende.

  Pokeravvikelse, hur?

  Beroende på online poker är det enklare trots de arrangemang som gjorts av denRegulatorisk myndighet för onlinespel eller Arjel, den institution som reglerar onlinespel. Platser och pokertabeller har faktiskt multiplicerat, mjukvaran laddas ner gratis, registreringar görs med några klick och tokens erbjuds till och med.

  En gång i spelet är vinsterna attraktiva. Beroende på nivå och typ av spel är det möjligt att vinna väldigt snabbt. Även för nybörjare finns tusentals tutorials tillgängliga på Internet. Genom att träna, spenderar de mycket snabbt amatörer.

  Sedan uppträder successionen av adrenalin, spänning, besvikelser och vinster spelaren, han kommer att bli van vid och snabbt uppskatta sina känslor. Det virtuella spelet ger också en djup ensamhet, till skillnad från riktiga tabeller, där spelarna konfronteras med varandra. Sålunda ser spelaren mot sin dator bara honom, hans vinster och förluster, som inte har någon uppfattning om andras. Han konfronteras då helt och hållet med sig själv och ensam med sitt beteende.

  Undvik att bli beroende?

  För att ta reda på om du är beroende av online poker, finns det ett mycket enkelt test som erbjuds av webbplatser som Pokernews. Efter att ha uppriktigt svarat på tjugo frågor kommer du att veta om du verkligen har något att skämma bort dig för din passion i spelet.

  En teknik gör att du kan styra dig själv mot spelet, men det måste respekteras på rätt sätt. Innan du spelar ställer du in en budget som du inte skulle gå över utan att ha gjort något. Det är uppenbart att denna budget måste vara annorlunda än den som allokeras till någon betalning, såsom hyra, räkningar ... eller besparingar. Försök också att separera ditt konto från ditt konto för spelet så att du inte frestas att injicera pengar när som helst, begränsningarna är mindre.

  Om du har problem med missbruk kan Adictel webbplats hjälpa dig att komma ur din missbruk, och vid behov kontakta dig en psykolog.

  Att spela poker ska vara ett nöje, så länge det ger dig "problem" och påverkar ditt beteende, är det inte längre ansvarigt.

  Bli en pokerproffs

  Spelet med poker är ett spännande kortspel som bygger på tekniker, tips, men också tur. Många spelare spelar för nöje och smak av risk, men andra har gjort ett riktigt jobb. De spenderar majoriteten av sin tid på pokerborden och de kallas professionella spelare. Vad gör dessa spelare verkliga proffs? Hur blir man en pokerproffs? Det här är de frågor som ofta killar entusiaster. Här är en pokerproffs sanna natur och några tips för att komma dit.

  Bland de pokerproffs som deltar i internationella turneringar som WSOP eller World Series of Poker eller World Poker Tour WPT London, namn som Mike Matusow, eller Joseph Hachem kommer till oss i anden. Dessa är proffs som spenderar sin tid på internationella pokerkretsar. Joseph Hachem var kiropraktor, men han hade övergivit sitt yrke för online poker. Allt detta för att berätta att poker på hög nivå kräver något offer, i form av tid och särskilt mycket pengar. Faktum är att professionalism i poker inte vann över natten.

  Det tar tid, hundratals timmar, att identifiera misstag för att undvika och spelet hos andra spelare på kretsen. Att vara ett spel som spelas på en stor summa pengar är att han är medveten om att det är bättre att ha lite belopp (Bankroll) innan man överväger att bli professionell. Av god anledning, antalet stora turneringar. Som äger rum under ett år och antalet Blind.

  För information håller en pokerprofessor vanligtvis i ett år en bankroll på 500k dollar. Han kan vinna dubbelt hans Bankroll, men kan också förlora upp till $ 200K värt mer. Således är det nödvändigt att veta hur man beräknar utbytet av en del eller en timmes lek för att undvika att sätta på mattan för fort.

  Det är utan att påminna att poker är ett chansspel. När tur blir, kan du få en stor seger efter matchen, men du kan förlora en efter en. En professionell spelare måste därför ha tillräckliga ekonomiska resurser, eftersom det är en realitet i poker när det gäller professionella som samlar mycket pengar på en månad och är bruten den följande månaden. För att fylla den årliga budgeten måste en professionell hitta en sponsor och vara under kontrakt med en stor låda, till exempel en pokersajt till exempel. Att vara sponsrad innebär att vara en professionell.

  Men för att bli en pokerproffs måste du också ha en moral av stål och vara beredd att möta alla situationer. En droppe i motivation där brist på självförtroende under ett spel, särskilt som spelet i allmänhet är hänsynslöst och ett litet misstag kan vara en stor konsekvens. Så träna och bli en bra chef för att komma fram till det förväntade resultatet: professionell poker!

  Principerna för poker bluff

  Bluff handlar om att göra dina motståndare "ligga ner", särskilt när de har en starkare hand än din. Så, när du måste höja med en hand utan värde, men som har stor sannolikhet för förbättring, tillämpar du semi-bluffen. Å andra sidan, när din hand är extremt svag och ingen möjlighet till förbättring kan förutses, måste du i så fall tillämpa den totala bluffen.

  Först, vet att det är värdelöst att bluffa mer än en gång, för dina motståndare kommer så småningom att förstå alla dina drag. Även om de verkar spela mycket tätt kan de tvivla på att du inte har en stark hand i varje spel. För att göra detta, undvik alltid att bluffa samma spelare och försök inte varje gång att vinna de små krukorna. Dra fördel av vissa möjligheter att få dina konkurrenter att tro att du inte är en pokers ess och boka dina framtida bluffar på mer trovärdiga stora krukor. När du spelar, försök alltid att verka som om du har bra kort. Dina motståndare är så uppmärksamma att de vid den minsta ovanliga gesten kommer att upptäcka bedrägeriet. Slutligen, bluffa aldrig om inte krukan är värt det. Professionella spelare väljer ofta en höjning på 2/3 av potten som bara bluffar varannan gång för bluffen är verkligen lönsam.

  Först måste du, som du måste veta, vara avgörande i poker. Så om ingen har höjt sig innan floppen och bara några spelare börjar, är du fri att stjäla mörkarna om du är den sista som tar hand. När det gäller andra spelare som sitter på dåliga ställen kan de bara stanna kvar med ett solidt spel. I de flesta fall läggs de till sängs och självklart kommer du att vinna spelet direkt. I en turnering är sådana handlingar ofta nödvändiga för att vinna.

  På floppen rekommenderas det inte att använda den totala bluffen, för när du är kallad kan du vara säker på att du kommer att förlora skottet. Dessutom bara ett par, en overcard, en rita eller många andra situationer för motståndaren att ringa ett samtal. Din bluff kommer att ha en låg chans att lyckas.

  På floden rekommenderas att man använder den totala bluffen i stället för semifluffen. Om ditt spel är execrable, måste du höja för att vinna. Dessutom, om du är uppvuxen efter din höjning vet du vad som väntar på dig och du kan sova lätt. Å andra sidan, om ditt spel är genomsnittligt, utan att göra någonting, har du några chanser att vinna. Om du kallas genom att höja igen, kommer du att förlora allt.

  Välj en online poker webbplats

  På internet finns det många pokersajter som varje erbjuder sina egna fördelar. Men för att känna igen det bästa pokerrummet måste vi först överväga lagenligheten av webbplatsen. För detta måste spelaren först vara nöjd med att kontrollera att de rum han listade har en licens från Arjel eller Regulatory Authority of Online Games för franska platser.

  Tekniska kriterier att överväga

  Därefter måste spelarens val baseras på tekniska kriterier. Man måste försäkra sig om stabiliteten och prestandan hos mjukvaran genom att välja spelspelare som kallas Playtech eller Microgaming. Det rekommenderas därför att du läser forumet och recensionerna på webbplatserna eller testar direkt användarvänlighet och enkel hantering av varje rum. Säkerhetsgarantier, särskilt om spelets slumpmässiga karaktär, men också säkerheten för finansiella transaktioner är också viktiga kriterier.

  Viktiga parametrar

  Dessutom är vissa parametrar, inklusive deltagande, avgörande. Det måste verifieras att många åtgärder görs regelbundet annars kan spelaren vänta länge för att tabellerna ska fyllas. Nivån på spelare som besöker rummet är också en viktig faktor, eftersom de pokerrum som oftast upptas av nybörjare säkerställer att vinnaren blir lättare. Men var medveten om att leka med professionella gör det lättare att förbättra spelet.

  Tillgång till de olika turneringarna

  De bästa onlinepokersidorna erbjuder ofta intressanta turneringar. Således kommer spelaren att kunna delta i turneringarna anordnade av rummet eller interna turneringar. Med denna typ av turnering är det möjligt att uppskatta antalet deltagare, som redan är en intressant indikator, med hänsyn tagen till spela struktur. För att förbättra sitt spel, bör spelaren inte registrera för snabb till blinda turneringar. Naturligtvis ska utbetalningen eller värdet av utbetalningen också beaktas. Men det finns också turneringar där belöningarna är i ekonomisk vinst. I denna typ av turnering vinner vinnarna platser för mer prestigefyllda turneringar som WSOP, WPT eller EPT-kvalificerade.

  Slutligen är de erbjudanden som erbjuds av webbplatserna så många och varierade. Dessa är välkomna bonusar, remissbonusar, lojalitetsbonusar, första insättnings- och registreringsbonusar och naturligtvis andra spännande kampanjer. Först måste du följa reglerna för dessa erbjudanden innan du börjar, eftersom villkoren för beviljande inte alltid är lätta.

  Party Poker: 11 euro gratis erbjuds utan insättning för att spela poker gratis

  Få gratis 11 euro för att spela poker på Party Poker

  Party Poker erbjuder 11 euro för varje registrering på webbplatsen mellan 6 januari 2011 och 24 januari 2011 för att utnyttja erbjudandet:

  Och här är exklusiv video presentation av erbjudandet 11 euro gratis med Party Poker Ambassador: Bruno Solo

  Gratis Online Poker Spel: Mycket Roligt Texas Hold'em

  Har du någonsin hört talas om det fria pokerspelet Very Funny Texas Hold'em?

  Om det inte är fallet, var inte panik, det är normalt! Det här spelet Texas Hold'em (som namnet antyder) är fortfarande lite okänt, men börjar börja på webben. Det ligger i rätt linje av guvernören av poker, goodgames poker och andra flash pokerspel. Flash-spel är de program som inte kräver registrering och ingen nedladdning.

  Och isbildning på tårtan, Very Funny Texas Hold'em är helt gratis. En annan fördel: lastningen av spelet är mycket snabb, bara några klick för att komma åt tabellerna. Gränssnittet och grafiken (äppelgrön och blinkande blå) förenklas till maximalt, vilket möjliggör en snabb start, tack vare en mycket ergonomisk gameplay.

  Denna enkelhet och denna extremt enkla hantering gör det till en utmärkt "handledning" för nybörjare som kommer att hitta en ganska trevlig atmosfär. Det här är verkligen det bästa sättet att träna: utan registrering, utan riktiga pengar. Jag måste dock varna pokerspelare bekräftad: det är inte på Very Funny Texas Hold'em att du kommer att hitta motståndare på din nivå.

  Platsen är verkligen reserverad för alla nybörjare och trots att du väljer att välja spelnivå kommer du aldrig att nå den nivå som finns på andra webbplatser. En annan svart plats på webbplatsen: det är inte ett multiplayer-spel. Du kommer att spela mot datorer. Snarare tråkig på lång sikt ... Även om skaparna av spelet gjorde sitt bästa för att personifiera spelarna genom att lägga till "personlighetskort".

  Men vi måste fortfarande ge Very Funny Texas Hold'em att sådana enklare spel är generellt ganska nedslående, medan det fortfarande är ganska snällt och framgångsrikt ... Så länge du pratar engelska! Faktum är att gränssnittet är helt på engelska och språket kan inte ändras.

  • Ett perfekt spel för nybörjare
  • Perfekt för att passera tiden när du inte kan installera programvara
  • Ett mycket enkelt gränssnitt
  • En nivå som lämnar något att önska

  En fantastisk bluff på World Poker Tour Aruba mellan Josh och Devin

  Två spelare har samma starthand, efter floppen tar man fördelen eftersom en toppfärg är truende, men den andra spelaren förlorar inte någonting och växlar den normala banan i den här handen till hans favör, en bluff exceptionellt vilket det finns mycket att lära sig.

  BarrierePoker.fr hämtar pokerlicensen av L'ARJEL

  Det lärdes på tisdag att BarrierePoker.fr hade godkänt ARJEL (Regulatory Authority of Online Games) för att starta sitt erbjudande om online poker i Frankrike.

  BarrierePoker skapades av Française des Jeux och Groupe Lucien Barrière för att bli en ledare för online poker i Frankrike, kommer pokerrummet BarrierePoker.fr att öppnas i början av september.

  BarrierePoker är den 28: e operatören för att erhålla Arjel-licensen.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  11 − 3 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map