Gratis uno spel

Alla gratis spel att ladda ner är närvarande här eftersom de är bästa spelen gratis tillgänglig.

Vi strävar efter att erbjuda dig de bästa gratis spelen, om några gratis spel av hög kvalitet borde erbjudas på vår sida och de är inte där, tack så vänligt till oss erbjudande.

Välkommen till spelet Free Game på Tel9acute; ladda. Här kan du ladda ner gratis spel (freeware typ, så inget att betala när det fria spelet installerat!).

På denna sida erbjuder vi dig gratis Uno Card Game att ladda ner (klicka på bilden för tel9eacute; ladda det här spelet).

UNO-kort är ett kortspel som ursprungligen skapades9acute; av Matel och vem det är devellop9eacute; runt om i världen (särskilt i skolor, gymnasier.). Det ultimata målet är att inte längre ha kort att vinna.

Unmissable and mythical game, Uno lovar dig timmar av kul med dina vänner eller solo. Uno-spel naturligtvis behåll de klassiska reglerna och tillåta dig att prova taktik för att vinna spel varje gång. Uno! mer om våra 14 Uno-spel

Om du älskar Uno och du spelar spel med dina vänner kommer du att älska att kunna fortsätta det här online och gratis med våra Uno-spel. Spelen här sträcker sig från klassiker till olika variationer av detta mytiska spel. Matcha färger och / eller siffror för att använda alla dina kort före andra. Glöm inte att sätta en talare i dina motståndares hjul för tillfället för att få ännu fler chanser att vinna! "Att minska

På denna sida på webbplatsen GAME info, upptäcka 14 bästa gratis uno spel och nya 2018 uno spel. Dessa spel från uno rubric har en genomsnittlig rating på 18/20 utdelat av 127.406 spelare.

Urval av de bästa gratis spelen 2016

Great! På denna sida kan spelarna ha kul med gratis uno kortspel, ett av de bästa gratis brädspelen.

  • Det mest kända kortspelet för hela familjen.
  • Målet med spelet är att bli av med de kort du har till hands så fort som möjligt.

Två fönster i spelinstruktionerna är öppna. Du kan skicka dem och komma åt spelet genom att klicka på fönstret.

Ett spel på 3 spelare börjar. Ett kort delas ut till varje spelare, spelaren som håller det starkaste kortet startar spelet.

7 kort distribueras till dig.

I sin tur kan du bara spela om du har ett kort som är antingen samma färg eller samma nummer som stiftets översta kort eller om du har ett specialkort: 4-färgskort eller kort +4.

Om du inte har några kort att spela måste du rita en i dragkolven. Du kan sedan spela omedelbart om det matchar spelet.

De olika specialkorten:

  • - Kort +2 : nästa spelare måste rita 2 ytterligare kort och passera sin tur.
  • - Kort +4 Följande spelare drar 4 ytterligare kort och passerar sin tur. Spelaren som deponerat detta kort måste välja en färg för att fortsätta spelet.
  • - Inversion kort : Genom att deponera detta kort vänds betydelsen av spelet omedelbart
  • - Förbjudet kort : Nästa spelare måste passera sin tur
  • - Färg joker kort : Spelaren som släpper den måste välja en färg på spel. Perfekt för att ändra färg på spelkort.

I slutet av spelet klicka på resultatfönstret för att starta ett nytt spel.

Din domän för att spela gratis spel på nätet

Hitta Flash-versionen av Uno! Målet är att inte längre ha ett kort att vinna. För detta, placera enligt högen i mitten, ett av de kort som du har i handen. Till exempel, om mittkortet är gult, lägg det i en gul. Om mittkortet är en 8, lägg en 8 av vilken färg som helst. När du bara har ett kort kvar, klicka på UNO, annars får du några kort och det tar dig bort från segern. Använd musen för att spela detta spel.

yanis52 skrev den 19-07-2017 kl. 15:02

olivia76120 skrev den 04-06-2017 kl. 16.44

guss88 skrev den 2016-02-22 kl. 23:14

Darsalox skrev den 07-01-2016 kl 18:01

Darsalox skrev den 07-01-2016 kl 18:01

lila skrev den 12-06-2014 kl 19:05

jeje2005 skrev den 05-12-2013 kl 19:27

jeje2005 skrev den 05-12-2013 kl 19:25

aslansanoev2001 skrev den 13-11-2013 kl. 12:59

nadine skrev den 09-11-2013 kl 21:43

Gratis online-spel att ladda ner: UNO-kortspel för att ladda ner gratis.

Webportal

Gratis onlinespel

Adsl Free

Sök bra pris

Promo-kodsökning

Tel9acute gratis nedladdning

Fransk sökmotor

Tjäna gåvor

Gratis bilder och videor

France Directory

Gratis meta

Sök på webbplatsen

Ref9acute gratis möte

anslutningar

Gratis spel att ladda ner: UNO Card Game (mattel)

uno:

Det gratis UNO-kortspelet (och faktiskt gratis eftersom det är ett freeware-spel som vi erbjuder att ladda ner gratis) är bland de bästa gratis spelen.

Kortspelet som säljs av mattel sedan 1971 heter UNO är ett extremt välkänt spel. Principen är enkel eftersom spelaren som blir av med alla dessa kort kommer att vinna. Det är utan att veta fällningskort som gör FN till ett oersättligt spel. Om du är en av de få personer som inte vet om FN-spelet, kommer du att kunna dra nytta av detta och ladda ner det gratis UNO-kortspelet på vår sida. men inget slår kortversionen som säljs överallt och som seriöst animerar familjemöten eller vänner!

De bästa gratis spelen (freeware spel) att ladda ner på Här testas av vårt team: den verkliga effektiviteten av freeware, kompatibilitet med Windows XP & Windows Vista åtminstone, användarvänlighet, närvaro av en fransk översättning bland andra. Den totala kostnaden är givetvis verifierad, vilket gör att vi kan erbjuda dig de bästa gratis spelen att ladda ner gratis.

Spel på Tel9eacute gratis nedladdning här: Spel UNO (kortspel).

Välkommen till Sök del av "Gratis spel till tel9acute; " som låter dig ladda ner gratis och gränslösa de bästa gratis spelen (freewares) franska talande Windows XP eller Vista enligt våra kriterier och våra test. Vi har testat dessa Freewares gratis spel för att erbjuda dig bara de bästa (och de riktigt fria) i nedladdning: här är det bästa UNO kortspel Gratis att ladda ner på Sök här.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map