Grog humor

Humor och humor är olika stavningar av samma ord. Humor är föredragen i amerikanska engelska och humor är att föredra i alla andra huvudtyper av engelska. Skillnaden sträcker sig till deltagarnahumored/humored och humoring/humouring-men i alla sorter av engelska den andra stavelsen u släpps från adjektivet humoristiskt.

1 TB 1 Engelska indianer, det bästa sättet att förbättra din engelska!

Detta är inte att säga att förstklassig humor inte kan pressas ut ur spion spelet. [Washington Post]

Men nivån på humor-of-the-many-of-the-andra-är-så-så-tvärtom på under-13-uppsättningen. [USA idag]

Dessa är några av dessa humoristiska nycklar, som kan användas i samband med varma, nyckfulla mänskliga erfarenheter. [Boston Globe]

Med Rosss skarpa redaktionella observationer, hans självförsvagande humor och hans stödjande karaktär av tecken är Eyes ett välkommet tillägg till mina hyllor av svart tidning. [Calgary Herald]

Det är helt väldigt humörat, på brittiskt sätt, men många människor oroar sig för att samhällets karaktär stryks. [Telegraph]

Hundratals kommentarer har gjorts om ämnet för Johnsons initiativ. [Stuff.co.nz]

Den andra leken, grekiska är en humoristisk twist på Oedipus legend som reflekterades i 1980-talets London-kultur. [BBC News]

Förhållandet mellan Grog och Scanlan

Grog Strongjaw och Scanlan Korta och samma sysslor. [2]

Scanlan var den första personen som Grog berättade för sin oro över Craven Edge och Scanlan Grog om vad han ska göra om det. [3]

Grog påverkades djupt av Scanlans död vid Raishans klor. Hans första reaktion var vantro, som snart vred sig till vrede när han ropade för resten av partiet att "FIX HIM!" [4]

Grog deltog i Scanlans uppståndelse ritual, där han tog bort Titanstone Knuckles och Belt of Dwarvenkind och placerade dem på vägen till Scanlans kropp. Han pratade sedan med sin väns kropp som låg inför honom. [5]

I sin tidigaste inkarnation var grog helt enkelt en blandning av varmt rom och vatten med enstaka sprinkling av kryddor. 1800-talets brittiska admiral Edward Vernon, med namnet "Old Grog for the Grammel", blev inbjuden till ett möte. Den mörka marinen rum hade ingenting att göra med skörbjuren, men det hade ett sätt att knacka seglarna på sina duffelväskor. Vernon utfärdade sedan den ökända kaptenens ordernummer 349 och uppgav att alla rom skulle blandas med vatten, ett streck brunt socker och en kalk för att göra det mer tilltalande. I deras missnöje drev sjömännen den försvagade drycken efter admiralen.

Grog har genomgått många förädlingar genom åren och serveras nu bekvämt varmt eller uppfriskande coolt. Det ursprungliga rom som användes i grog blev inte tillgängligt förrän 1980-talet. Att det gick fram till spritbutiken var mer än tillfälligt eller generöst hos tillverkarens sida - den brittiska flottan avvecklade den dagliga rationen av rom i slutet av 1970-talet. Romet säljs nu under etiketten Pussers Navy Rum-Pusser vara slang för renare som distribuerade den. Meningen grog blossoms är en hänvisning till de brutna blodkärlen i näsan orsakad av att dricka för mycket.

För mer uppvärmningsdrycker, se vårt heta, tuffa recept.

Detta recept var presenterat som en del av vår drink runt om i världens nyårsaftonartikel.

Grog of Substantial Whimsy (3.5e Utrustning)

Grog of Substantial Whimsy [redigera]

Brewed från talangerna till de senaste senila trollkarlarna, kommer den kaotiska absurdens magi till spelaren till så lågt pris! Det är främst ett verktyg för att lägga till lite mer karaktär!

Målet har gjorts för att förbättra spelarens prestanda eller för att förbättra spelarens förmåga att spela.

Marknadspris: 30 gp

Varje grog kan maximalt ha 4 effekter. Om datorn har samma effekt, avbryts effekten. PC kan inte ha samma effekt i varje enskild grog.

Effekter anses och påverkas av stavningen Ta bort förbannelse.

Detta roliga ord har två alternativa språk som används mest på engelska och gissar vad? Båda är korrekta. Humor utan dig och humor med detsamma är skillnaden mellan de två deras prevalens i olika delar av världen.

För att förstå ordets rätt måste du först vara helt säker på vad det betyder. Vi kommer att diskutera ordets olika betydelser humor tillsammans med några exempel.

Kvaliteten på att vara underhållande eller rolig speciellt i litteratur och tal eller förmågan att roa andra kallas humor.

Humor är en sinnesstämning eller en stämning hos en person.

När en person överensstämmer med alla önskningar hos någon för att hålla dem lyckliga och orimliga, känner han den personen.

En gammal användning av humor som verb är att anpassa sig eller anpassa sig till något.

Med de definitioner som är kända, kommer vi nu att gå till olika platser i världen.

humor med ett allestädes närvarande namn i Amerika och resten av den engelsktalande världen utom Amerika, som har en vana att skilja sig från alla. Denna vana hos sina i artärer av många ord gör dem möjliga. så humor utan den acceptabla skrivformen humor i amerikanska engelska och därmed amerikanska skrifter. Denna amerikanska brittiska skillnad sträcker sig till alla härledda deltagare som humoristiska / humoristiska och humoristiska över hela världen utom en; humoristiska. När adjektivformen av humor, humoristisk är inblandad, den andra stavelsen du alltid tappat.

Det amerikanska sättet att underhålla andra är humor, de kortare stavningarna utan en föreslagen av en berömd amerikansk lexicographer, Noah Webster. Så om du bor i Amerika, kanske du vill skriva humor.

Alla andra i världen (acceptera Amerika) är underhöll av humor, Den längre formen och ursprunget till ordet härstammar från latin. Så om du bor i Amerika eller något annat land i världen utom Amerika, bör du använda den längre versionen av humor.

Det är verkligen lätt att komma ihåg vilket humor är vanligt var. Om de är kortare, är det amerikanskt och om de är längre, hör det till överallt än Amerika. En anledning till att välja en är publiken för att skriva. Om du skriver för global publik bör du använda humor men om din publik är specifikt amerikansk bör du använda humor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map