Hämndsvindar spelar gratis

Winds of Revenge Specifications

Senast uppdaterad: 2016-11-15 06:31:20

Vindar av hämnd är en enkel låg upplösning spel där du har mycket att göra men du har haft mycket saker att göra men du måste gå tillbaka till jobbet, men du måste gå tillbaka till jobbet. och du måste försöka flyga ditt papper till flygplan i olika vinklar

Även om grafiken är mycket enkel spel kan vara väldigt beroendeframkallande och ändå oerhört frustrerande, så du kan hantera ditt företag för att ta tag i världen. för att komma till din synvinkel och för att komma till utgångspunkten.

Vindar av hämnd Men det är bra att du kommer att vara tillbaka till jorden, men det är verkligen mycket viktigare än det är.

Du kan ladda ner vindar av hämnd här för fri.

Winds of Revenge är ett roligt indiespel som gjorts av ett team av 5 personer som heter "Team Crybabies" under den enda helgen för Unreal Engine November Jam. Ditt mål är att använda olika fans för att hjälpa dig - chefen. Med varje nivå som passerar blir spelet svårare och svårare. Är du bra på att göra pappersplan? Vinden kommer att bära dig till seger!

Vindar av hämnd

Obs! Spel i utvecklingsstadiet. Ladda ner prototypbyggnad.

Grafik: OpenGL 2.1-kompatibel, 512 MB

Grafik: OpenGL 2.1-kompatibel, 512 MB

  • Häll pappersplan på din chef.
  • Använd olika fläktar för att hjälpa dig
  • Med varje nivå som passerar blir spelet svårare och svårare.

Winds of Revenge av Kindly Keyin

Winds of Revenge är ett intressant spel om att hämnas på din chef med flyg! Kasta pappersflygplan över ett rum med många hinder i ett försök att visa honom vem som är den riktiga chefen. Med varje nivå som passerar blir spelet svårare och svårare. Kasta du mördare pappersplan med dödlig noggrannhet, men kom ihåg att sak strategiskt.

Läs mer om A Koopa's Revenge

Ett Mario-plattformsspel lite annorlunda sedan den här gången spelar du Koopa, sköldpaddsvännen till Mario och Luigi.

Detta spel låter dig hämnas på alla Maris vänner. Ta ditt mod med båda händerna och försvara dig mot Yoshi, Padda och företag.

Hoppa för att krossa allt på din väg och försöka skada dig. Var nådig och framsteg i spelet genom att samla gula mynt för att öka din poäng.

Undvik att falla i flammande diken för att undvika att starta om spelet. Huvud med piltangenterna och hoppa genom att trycka.

Flash actionspel & Äventyr: Prince of Persia

Videopresentation av

Prince of Persia

klassisk 90-talets videospel (1989 för att vara exakt), Prince of Persia är en mycket bra äventyrsspel. Om du bara gillar nuvarande spel med bra grafik och perfekt kontroll: gå din väg. Å andra sidan, i en fart på nostalgi eller upptäckt, prova det snabbt i sin flash-version.

Du har åtta minuter att bläddra i hålla och hitta vizier. Förbered dig på slagsmål, hoppa, undvik hål, bryta väggar, få inte skuren i halva och lyckas i synnerhet komma ut hans ép9eacute e när det är nödvändigt! Återigen, om du inte vet, prova det! Ta dig tid att titta på video.

För att passera toppar (förutsatt att de är på samma nivå) tänk på tack vare kontakten shift . det går ensam! tänker ibland på att hoppa över historien "plafond9quot; att upptäcka hemliga passager. Några uppmärksamheter potions har inte önskad effekt. Slutligen är det ibland bättre att städa upp ép9eacute e Att inte skada sig själva (de som spelade förstår).

den fyra pilar tangentbord för att flytta, hoppa, crouch. Kom ihåg att kombinationen av två nycklar kan göra hoppa framåt. Om du har problem med kombinationen av flera pilar, använd plats att hoppa. beröringen shift Du kommer att vara till stor hjälp när du utför åtgärd (drick, gå ut / ta in ditt vapen och speciellt !). Det är upp till dig att testa.

Storlek på spelet: 0,47 MB

en framdriftsfältet kommer att synas under spelet under hans lastning.

Winds of Revenge - Spel Jam bygga nedladdning

När vi förbrukas av tristess kommer det flygande pappret att rädda oss alla. Vindar av hämnd är ett första pusselspel där du jobbar med din chef, och du vill bara ha kul!

Du börjar med målet att slå målet, vilket är din chef. Du måste anpassa dig till miljön för att hjälpa dig att komma igång.

Det är ett väldigt enkelt och roligt spel att spela, en trevlig tid-waster och en som kommer att rensa dig, även om det ökar svårigheten att ha kul.

Spelade det? Vi ville veta vad du tyckte om det.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 65 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map