Hem Lotteri

Lotterihuset ( "Huset lotteri") är en en akt komedi av Jean-Baptiste har Rådet (1752-1830) [1] och Louis-Benoît Picard (1769-1828) [2], först vi Förs December 8, 1817 i Kungliga teatern Odeon, Paris.

För sydafrikanska produktioner, se Biljett lotteriet och advokatens klerk, Den franska versionen av Beazley (1827).

Picard och Radet nämns ofta, ensamma eller tillsammans, som ytterligare författare till den engelska texten.

Ett online lotteri erbjuder dig ditt hem för. 10 euro!

En istrisk entreprenör hade idén att starta en lotteri av en viss typ på internet. För en insats på 10 euro kommer ett hus att erbjudas vinnaren. Ett koncept som utmanar och tar emot den nuvarande krisen.

Leonardo Simpatico bär verkligen hans namn! Denna istran, grundare av ett företag som grundades i juli beslutade senast; att sätta igång via en lotteri på internet, en hustyp T5. Ett sätt att provocera den nuvarande ekonomiska krisen som det förstås på reklamaffischer: "Utan komplex säger Simpatico nej till krisen".

Enligt honom: "Krisen är en verklighet. Antingen vi genomgår det, eller vi hittar alternativa lösningar att sälja. Där vill vi verkligen att det är en vinst som förändrar livet. Därför ingår alla avgifter" säger kommunikationschefen Laetita Palermo.

Det föreslagna huset kommer att vara kvalitetssäkert M.Simpatico: "Det är uteslutet för våra vinnare att berätta för oss ett år efter att de var tvungna att börja jobba". T5, som ligger i Istres, består av två sovrum, ett stort golv och en pool.

Tanken att köpa ett hem via internet är inte nytt. För några månader sedan hade individerna tanken att auktionera sitt hem. Men för entreprenören: "Det var inte det som gav mig idén, men jag var intresserad av det.

Att sätta ett hus i spel via en lotteri är unik i Frankrike vill påminna mr Simpatico: "Vi är den första sajten av denna typ i Frankrike: allt vi gör gör vi dem först". tillsats "Vi arbetade ett år på det, vi ville att projektet skulle vara fyrkantigt; rapporter Provence.

De 27 000 biljetterna till salu för huset kommer alla att säljas inom några veckor, säger företagsledaren. Och vid 10 euro registreringsavgiften (länk otillgänglig) verkar fallet vara en succé. Vad ger honom andra idéer för framtiden, som att vinna bil, mobiltelefon, spa stannar, en resa till Marocko etc.

Men den franska lagen om lotterier är mycket strikt. Inget lotteri måste betalas, förutom välgörenhets lotterier eller lotterier. Deltagarna har därför rätt att kräva återbetalning av 10 euro. En professionell säger vem "de tar en galen risk. De hoppas att spelare inte kommer att läsa reglerna och kommer inte att be om att få ersättning". Vad bekräftar herr Simpatico, vem säger det "deltagare i denna typ av spel skriver sällan". Hoppas för småföretaget att inte alla deltagare kommer att hävda sina pengar.

The House In Lottery: Komedi I En Akt, Melee Of Couplets (Franska Upplagan)

При покупке в этом магазине Вы возвращаете на личный счет BM и становитесь претендентом на приз месяца от BookMix.ru!

Воспроизведено в оригинальной авторской орфографии.

Приключения Тома Сойера och Геклаберри Финна

Рецензий на «The House In Lottery: Komedi I En Akt, Melee Of Couplets (Franska Upplagan)» Inte Enstaka. Är du intresserad? Напишите рецензию первым

"House of Lottery: Komedi i en akt, Melee of Couplets (fransk utgåva)» med inte. Skaffa dig själv

Prissätta "Huset i lotteriet: Komedi i en akt, Melee of Couplets (Franska upplagan)", inte ens. Добавьте цитату первым

Förstasidan av en viss sak är inte så stor. Är du intresserad av att lägga till och lägga till? Добавьте объявление первым!

Hur man säljer ditt hus i lotteri

Att sälja ett hus är inte lätt. Även genom att placera den i flera fastighetsbyråer finns det ibland ingen garanti. Och den mest problematiska är tiden. För om du säljer ditt hus beror det på att du kanske vill simma eller till och med lösa några lilla pengar bekymmer och vädret spelar ibland mot dig. Så du behöver en lösning, och snabbt. Du tror att organisera ett lotteri skulle vara ett bra sätt att sälja ditt hus effektivt och snabbt. Men du vill fortsätta i all laglighet. Och Toutcomment.com inbjuder dig att upptäcka hur man säljer ditt hus i lotteri, lagligt.

Så mycket som du säger om spelinträde, organisera en lotteri, som lotto, är olagligt. Enligt webbplatsen för Ekonomiministeriet, Lotteriorganisationen är i princip förbjuden. För att ett lotteri ska anses vara olagligt måste det uppfylla följande fyra villkor:

Det finns några undantag som gör det möjligt att organisera lotterier som:

  • lotterier för ideella organisationer (välgörande handlingar, uppmuntran till konst och sportaktiviteter ...)
  • traditionella lotos (i en liten cirkel)
  • karneval lotterier (under vissa förutsättningar) ...

Dessutom förbjuder lagen av 21 maj 1836 tomater för fastigheter, möbler eller varor.

Det finns faktiskt ett sätt att sälja sitt hem via en derivat9eacute; av lotteriet: tävlingen. Detta är faktisktorganisera en tävling vars parti skulle vara ditt hus. Erbjudandet gäller allmänheten och skulle kräva ett ekonomiskt bidrag. Till skillnad från lotteriet är vinnaren av tävlingen inte ritad men har korrekt svarat på 2 frågor (en av generell kultur och en av logiken), frågade under olika stadier av tävlingen.

Det enda problemet: antalet deltagare. Om du vill återställa värdet på din egendom måste du samla det minsta antalet deltagare enligt vadslagningen. Det är inte uppenbart. Om så inte är fallet får du välja mellan att öka spelets varaktighet eller återbetala deltagarna.

Denna typ av spel med ett hus för mycket har spelats; ét9eacute; organiserad. Natacha Baudier ägde ett hus och planerade att simma ganska snabbt. De klassiska kanalerna gav inget, hon hade id9eacute att organisera en tävling. För 10 euro kan du vinna hemmet förutsatt att du har besvarat var och en av de 2 frågorna som ställdes i elimineringsstadiet. Det svåraste för henne var etaceacute; att samla ett stort antal deltagare. Orsakerna: En brist på kommunikation från hans sida, men också rädslan för den bluff som följer Simpatico fallet. Men om du ger dig själv det, är det möjligt.

Även om du inte verkligen har pengar att spendera, omger dig med bra människor om du vill hålla en frågesport för att sälja ditt hem. Några euro i avgifter för notarier och andra är bättre än en böter och beslag av fastigheter. Ta all nödvändig information, gör alla nödvändiga steg och be om råd från behöriga personer (notarier, advokater ...). Du kommer således att kunna organisera försäljningen av ditt hus i all laglighet.

Om du vill läsa mer artiklar som liknar Hur man säljer ditt hus i lotteri, Vi rekommenderar vår kategori Personal Finance.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map