Hur man använder en paysafecard

Hur man köper Ethers med Paysafecard?

I den här artikeln kommer du att kunna upptäcka hur man köper Ethers (på Etheruem blockchain) med Paysafecard.

Men Paysafecard, vad är det?

Detta är ett kontantkort, som du hittar hos din tobaksaffär. Detta kommer att innehålla en PIN-kod, som gör att du kan göra betalningar på internet. Du kan hitta olika belopp (från 10 till 100 euro), vilket gör att du kan välja volymen av köp du vill göra.

Och under en tid har det varit möjligt att erhålla kryptokurser med ett enkelt paysafecard-kort, men det är inte så enkelt. Faktum är att bara en handfull mäklare i virtuell valuta accepterar denna betalningsmetod. Och som du ser kommer det vara svårt att kunna starta på Ethereum.

De 4 bästa Ethereum-köpplattformarna med Paysafecard

För att hjälpa dig att få dina Ethers, här är en lista över tre plattformar där du kan spendera din Paysafecard-kredit. Du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Mollie tillåter dig att snabbt och enkelt acceptera varje betalning som görs via paysafecard. Paysafecard är en betalningsmetod som består av ett kontantkort och används i 43 länder. På bara 10 minuter kan du börja samla betalningar gjorda via Paysafecard. Det finns ingen dold avgift och endast framgångsrika transaktioner debiteras.

Acceptera betalningar från kunder runt om i världen.

Används huvudsakligen av butiker som specialiserat sig på spel och teknik.

Betalningar är 100% garanterade så snart de är auktoriserade av kunden.

Dina kunder kan betala ett enda köp med flera paysafecards.

paysafecard är en betalningsmetod som gör det möjligt för köpare att använda ett kontantkort för att betala för sina inköp på nätet. De behöver inte fylla i sin personliga bankinformation.

Dess användning kräver inte innehav av ett kreditkort eller till och med ett bankkonto. paysafecard är Europas ledare på förbetalda betalningskort och paysafecardkort kan köpas från över 500 000 distributörer. De tillgängliga beloppen är 5, 10, 20, 50 eller 100 euro. Det är möjligt att köpa andra valutor. paysafecard är en föredragen betalningsmetod för unga konsumenter eller konsumenter som saknar bankkonto. Dessa förbetalda kort används ofta för onlineköp av spel, filmer, böcker eller programvara. Andra tjänster inkluderar utgifter för sociala nätverk, datingsidor, VoIP-tjänster, webbhotell och online resebyråer.

Hur fungerar paysafecard?

När en kund väljer att betala med paysafecard måste han redan ha ett förbetalt kort eller använda sitt paysafecard online-konto. Vid tidpunkten för betalningen kommer han att bli ombedd att ange en kod på baksidan av det förbetalda kortet eller hans paysafecard-konto. Betald belopp kommer sedan att dras av från kortet. Det är möjligt att använda flera kort för att betala för ett enda köp.

Varför använda paysafecard med Mollie?

Med hjälp av paysafecard med Mollie kan du erbjuda dina kunder en viktig betalningsmetod tack vare en enda integration. Med vår strömlinjeformade integrationsprocess kan du snabbt börja acceptera betalningar utan att behöva gå igenom långa administrativa förfaranden när du själv installerar en anslutning. Enkelt och intelligent, vårt API gör det möjligt att utveckla en solid integration, även i händelse av kraftiga tillströmningar på din webbplats. Vårt API och Dashboard gör att du kan göra direktbetalningar och exportera dina data i olika format för att göra ditt bokföringsarbete enklare. Vårt erbjudande är konkurrenskraftigt och innehåller inga dolda avgifter. Med Mollie är det väldigt enkelt att integrera paysafecard på din webbplats. Du kommer inte slösa bort tidsregistrering, och vi ger dig alla nödvändiga uppgifter och verktyg för att enkelt kunna integrera denna betalningsmetod. Våra priser är transparenta, och vi tar ut endast en liten procentandel för varje transaktion. Dessutom ger vi dig en Dashboard som ger dig tillgång till olika data och statistik relaterade till dina transaktioner. Mollie är otvetydigt den enklaste plattformen för att effektivt integrera paysafecard som betalningsmetod.

Denna betalningsmetod är tillgänglig med betalningar. Lär dig hur du integrerar dessa olika betalningsmetoder och accepterar betalningar och donationer online med Mollie.

Här finns paysafecardkoderna tillgängliga online

Använd endast paysafecard på webbplatser listade på www.paysafecard.com

Ge inte en paysafecard-kod till någon du inte känner till

vare sig via post eller telefon

Koder gäller endast i Belgien med alla fördelar av ögonblicket

Var ska man använda Paysafecard [Lösas]

Jag skulle vilja veta var jag kunde köpa varor på internet med en paysafecard?

Med paysafecard kan du betala på mer än 3500 nätbutiker, till exempel för att göra sportspel. Du kan köpa tobak, det är ganska bekvämt och det är främst ett sätt att göra dessa finansiella transaktioner.

1- du måste registrera dig på den här länken: https://shop.paysafecard.com/

2- Byt den goda paysafecarden för en rabattkupong.

3- Använd kupongen som du har på amazonområdet, här "https://www.amazon.fr/gp/css/account/payment/view-gc-balance.html/ref=ya__239quot;

Och här är ditt konto krediteras.

Det finns några som gör det för Ukash förbetalda kort etc.

paysafecard är ett kontantkort som du kan använda som betalningsmetod på vissa pokersajter.

Liksom andra kort av detta slag erbjuder Paysafecard möjligheten att deponera pengar i ett pokerrum utan att använda ett kreditkort, som om du använde pengar.

Låt oss gå över webbplatser som accepterar dessa kort (senast uppdaterad den 18/07/2013) och all relevant information för deras användning.

Vilka pokerrum accepterar Paysafecard?

De är inte så många men här är de rum som tillåter dig att använda ditt Paysafecard-kort.

Om det rum du tittar på inte finns på listan kan det acceptera ett annat kort och vi föreslår att du läser våra artiklar om premium-biljetter och neosurf-kort.

Hur får man ett Paysafecard-kort?

Paysafecard säljs i nästan 280 000 försäljningsställen över hela världen och du kan hitta det Paysafecard-kort som du behöver hos tobaksaffärer, men även i vissa stormarknader eller bensinstationer.

Kortet erbjuds som en tryckt biljett, där en PIN-kod på 16 tecken är inmatad. Det finns ingen kostnad relaterad till användningen av Paysafecard, du köper exakt 25 euro ett kort som gör det möjligt att kreditera ditt konto 25 euro.

Gå bara och köp ett Paysafecard-kort hos din återförsäljare. Kort är tillgängliga med olika ansiktsvärden: 25, 50 eller 100 euro. Observera att det finns ett kort på 10 euro, men vi rekommenderar att du inte använder den, för att vara säker på att ha nytta av din välkomstbonus när du registrerar dig.

När kortet är i ditt hem väljer du ett av de Paysafecard-accepterande pokerrummen nedan och tittar på vår poker-bonussida för att ange en kod som ger dig rätt till våra specifika bonusar.

Registrera sedan gå till ditt spelarkonto och välj din betalningsmetod. Ange de 16 tecknen på ditt kort och ditt konto krediteras direkt utan att ha överfört dina bankuppgifter och som om du hade använt pengar.

Nackdelarna med betalningsmetoden

Liksom alla förbetalda kort har Paysafecard den enda nackdelen att du inte kan dra tillbaka dina vinster (du spelar inte poker för att förlora jag antar?). Kom ihåg att läsa vår artikel om användningen av neteller, speciellt eftersom vår partner tillåter oss att erbjuda dig 10% välkomstbonus.

Observera att det också finns kort paysafecard junior för under 18 år, men de accepteras inte på pokersajter, eftersom de är förbjudna för minderåriga.

De bästa rummen att spela poker online.

 • För Windows, iPhone, iPad eller Android. Ange kampanjkod / förmån MAXBTCL vid registrering och delta i våra privata turneringar varje måndag.

 • Rummet rekommenderar vi om du vill spela på Mac. Ett säkert värde.

 • En historisk aktör i Frankrike som har skapat ett verkligt globalt erbjudande parallellt med sitt hästutbud.

 • Ett diskret alternativ men mycket intressant om du redan har konton hos operatörerna ovan.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  13 − = 4

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map