Hur man vinner skraplottan

En inskriven MIG TROLL MED FAKTISK BILJA FÖR SKRÄDD!

Visningar: 95053 | Gillar: 5058 | Ogillar: 582 | 2017-09-24 16:00:09 | VS DavidLafargePokemon! En prenumerant trollar mig med vinnande skraplotter! Jag vinner 25 000 euro PRANK! Prenumerera på dig genom att klicka här! : http://bit.ly/1iIGrdy Twitter: https://twitter.com/DavidLPokemon Instagram: https://www.instagram.com/davidlafargeyt Hej vänner !! Detta är den första [...]

är gjord för dig om du letar efter de mest populära videon på webben, uppdateras dagligen. Ingen tid slösar bort på en social media webbplats som letar efter ett värdefullt innehåll - vi gjorde det för dig!

Vad är den mest lönsamma skraplottan?

Lägg märke till att alla vanliga eller professionella spelare skrapar biljetter som vill maximera sina chanser att vinna, är det skraplottor mer lönsamma eller mer generatorer av vinst än andra?

Eftersom att spela olika repor är framförallt roligt och underhållande, är det också en aktivitet mycket lönsamt för spelare som vet hur man gör rätt val bland de olika biljetterna som erbjuds.

biljetten för att skrapa den mest lönsamma

Så vad är skraplottet för närvarande det mest lönsamma? Vilka är de mest ogynnsamma spelen att undvika, och vart går du? Låt oss ta reda på hur klara jämför de olika biljetterna till repor, vidarebefordra för 100% matematisk inspektion och 100% fördelaktig för spelaren.

Innan du går längre och för att inte längre tro att en hög avkastning är obligatorisk + intressant och lukrativ för spelaren kolla vad du behöver veta om skraplotter till bästa möjliga avkastning till spelare, eh ja, här är redan en första fälla för att demystifiera.

Efter upprättandet och beräkningen av lönsamhetsindex på mer än 200 franska, luxemburgska och belgiska spel är här för närvarande de bästa skrapspelen, ekonomiskt sett den mest lönsamma för oss spelare.

För närvarande de mest lönsamma skraplotterna

Det är möjligt att läsa förklaringar om skillnaderna i indexets belopp. Upptäck också andra jämförelser för att göra ett strategiskt val på spelen baserat på den förväntade lönsamheten och mängden av riktade vinster. För att göra detta, gå till lönsamhetsjämförelser sidan enligt det valda eller riktade resultatet.

Varför Mega Cash och vinna för livet?

Bland de mer än 150 scratch-spelen jämförda finns det andra spel med ett index högre än 134.887 Mega Cash, men det här spelet Pacific Games är ett som har Den högsta avkastningen för alla spel tillgängliga på Tahitian Islands.

Ditto för skraplotet Win For Life är det mest lönsamma spelet i Luxemburg. Det ger en livstidsinkomst på 2000 € per månad eller en direkt del av 250 000 €, det är den här mycket som togs in konto för att utföra beräkningarna.

Spelbiljetter är mer lönsamma än andra, men då betyder det att det också är skraplotter som är ogynnsamma eller inte alls lönsamma? I någon rankning finns det vinnare och också förlorare, så ja det finns skrapspel att utesluta från hans val om man letar efter ett spel innan någon finansiell vinnare.

För att gå vidare måste vi också veta några fallgropar för att undvika. Eftersom vissa uppgifter ibland är lätt synliga men slutligen inte ger någon relevant indikation på den verkliga faktorn för ett spelas lönsamhet. Här är några förklaringar.

Är chanserna att vinna stora skrappriser?

Om du bara riktar dig mot de viktigaste delarna, är de vinnande sannolikheterna tyvärr bland de lägsta. Till exempel:

 • För Cash scratch-biljetten det är en chans på 5 miljoner att vinna 500 000 €, Vad är fortfarande överlägsen lotto, My Million eller Euro Millions.

Så även om det här spelet är den genomsnittliga vinnande delen en chans på 3,35, det finns en stor sannolikhet att skörda endast små partier på € 10 eller € 20. Detta är ett viktigt begrepp att ta hänsyn till. Konceptet lönsamhet kämpar för att samexistera med jackpottar.

Var de mer lönsamma tidigare?

Och kronologisk var det bättre innan? Av alla spelsspelen studerade, ja det fanns ett spel med ett poäng över 958 042 miljonär, det här är scratch spelet Millionaire Online ett spel som visar en ränta på 980 414 i lönsamhet !

Skillnaden är fortfarande inte så viktig, 10 € det var priset på en del, ett vägt genomsnitt av delarna mycket attraktiva 27,22 € det är det viktigaste hittills och det förklarar varför denna lilla skillnad , ett spel tillgängligt runt 2012.

Det var också spelet Multiplicator 965 101 i lönsamhet, ett spel som tyvärr inte hade en lång försäljningsperiod.

Sannolikheterna för skrapspel med mellanliggande vinnande priser

Sannolikhet att vinna: Det här är en intressant faktor att tänka på för att maximera dina chanser att vinna, men i det här fallet måste du ompröva målet om det belopp som ska vunnas och rikta in mängden av mellanliggande priser på cirka 100 till 10 000 € . Oddsen är mer intressant och viktig med mycket alltid av betydande värde, ja lönsamheten är här en av de starkaste på denna skala av vinst.

Exempel på sannolikhet att vinna för mellanliggande partier:

 • för kontantbiljetten: en chans på 5000 att vinna 500 €, maximal lönsamhet, ett lönsamhetsindex på 100 gånger på några minuter!
 • för scratch-off spel Jackpot: en chans på 30.000 för att vinna 1000 €
 • på scratch game Pactole bara 2 €: en chans på 10 000 för att vinna 200 €

Lönsamheten hos småpartier på scratch-biljetter

Nöjet att skrapa ett spel är först och främst möjligheten att vinna stort, men det är också nöjet med spelet under spelet. Så slutet på spänningen, De mest lönsamma skraplisserna är bland de minsta vinnande priserna som € 4, € 20, € 100, eller till och med € 40. Ja, chanserna att bli miljonär är mycket låga, vi pratar om lönsamheten i ett spel, och inte lönsamhet.

Sannolikheten för lönsamhet och göra ett skrapspel ekonomiskt intressant är att rikta in små partier, där chanserna att vinna är det viktigaste.

 • Oddsen att vinna 6 € på Crossword-spelet på 3 € satsning är en chans på 7,14
 • Sannolikhet att vinna och även lönsamheten hos Solitaire scratch-biljetten för lotten 4 € till 2 € av satsningen: en chans på 9,49
 • Sannolikheten att vinna € 1-priset på What The Truck-scratch-spelet på bara € 0,25: en chans på 9.57 för 4 gånger satsningen! Mängden är inte astronomisk, men om du jämför det med vadet är här ett super lönsamt spel.

Som förklarat är jackpotsna skraplottor tyvärr svårt att komma åt, men vad händer om vi jämför dem med andra skraplotter eller ens jämfört med andra spel som lotto?

Sannolikhet att vinna lotteriet: även om belopp som vunnit inte alls är detsamma, lotteri idag är det en chans på ca 19 miljoner för de fem siffrorna plus lyckonummeret! Och en chans av 16 för båda nummer som är vanligare.

Jämförelse med Euro Millions: för de fem siffrorna plus de två stjärnorna, en chans på drygt 116 miljoner ! Potten är inte riktigt densamma, här talar vi inte om lönsamhet, vi måste lära oss att hantera miljoner.

Och jämfört med scratch-spel på nätet?

Det är svårt att göra en millimeter jämförelse, för att för scratch games online bara omfördelningen till spelarna är känd. Men fördel, den här är definitivt högre eftersom det i genomsnitt är mer än 95% för online kasinon och scratch-spel.

Jämfört med de 63% 70% som erbjuds av de flesta FDJ-skraplotter, är valet snabbt, men du kan inte vara säker på vilken rang som har vilken andel av tur som är oklara.

Sammanfattningsvis är skrapspel lönsamma?

Ja om vi vet hur man väljer matematiskt biljetter som erbjuder den bästa kursen och om du har möjlighet att köpa dem eftersom vissa är i avlägsna länder. Men akta dig för några lönsamma spel erbjuder massor av små mängder och ibland höga insatser. Som med alla investeringar som riktar sig till en ovanligt stor lönsamhet, måste du vara redo att lägga handen i fickan och också förlora den investeringen.

Det är upp till dig att göra rätt val och alltid använda de alternativ som erbjuds som de berömda gratisbonuserna och andra erbjudanden som erbjuds vid registrering eller första insättning, det bidrar till att förutse riskfaktorn som också här är mycket hög.

Lönsamheten hos ett spelande spel borde inte vara förenat med idén att leva eller bli riktigt rik på det här sättet, för i det här spelet 100% av förlorarna har försökt sin tur och det finns många.

Hur man vinner mer med scratch lotteri biljetter

Oavsett vilken teknik du använder, kommer du att förlora oftare än du tjänar på scratch-biljetter, men du kan kanske vinna mer ofta om du lär dig hur man fattar de rätta valen. Du kommer att kunna skapa nya möjligheter och undvika frustrationen genom att undvika de vanliga spelarnas vanliga misstag. Det är fortfarande ett pengar spel, men du kan göra det mycket mer intressant och öka dina chanser att vinna scratch-spel!

Gör smarta inköp Redigera

 • Put: 2 €
 • Maximal vinst: 20 000 euro
 • Chans att vinna: 1 / 3,28
 • Omfördelning av satsningar: 66%
 • Procentandel av vinnande biljetter: 30,45%

detta scratch game är listad på la Française des Jeux på temat för astrologi i illikoområdet. Detta är ett utmärkt sätt att prova lyckan på ditt astrologiska tecken för att tjäna pengar. Detta är ett skraplott som har enorm framgång med spelare eftersom astrologi är ett tema som är mycket nära ödet som tar bort begreppet lycka. Att spela hans tecken är ett underhållande sätt för spelarna att "kontrollera" deras lycka.

Börja skrapa åtta pellets på FDJ-spelet Astro, om du upptäcker två gånger det astrologiska tecknet på biljetten du har valt, vinner du vinsten som anges i rutan "Gain".

Sedan, i 2: a delen avAstro FDJ, om du upptäcker två identiska egenskaper (som visdom för balanstecknet eller uthållighet för skorpionerna), får du den andra vinsten i rutan "Gain 2".

Vinsterna är givetvis kumulativa mellan det första spelet Astro och den andra för ett maximalt belopp på 20 000 euro

Spelet Astro Illiko är lite speciellt, det finns faktiskt 12 olika biljetter, var och en representerar en av tecknen på stjärnteckenet. Spelarna kan därför välja en biljett som motsvarar sitt eget astrologiska tecken: statistiskt sett är chanserna att vinna är uppenbarligen detsamma och priset är också detsamma. Insatsen är 2 €.

De vinster du kan vinna genom att spela Astro

Astro biljetten är 2 € och låter dig vinna upp till 20 000 €. Om du saknar jackpotten kan du fortfarande vinna en av de vinster du hittar nedan.

Här är summan av summor som du kan förvänta dig att vinna.

Sannolikhetsnätet för skrapspelet ASTRO

Efter att ha observerat grundinformationen på Astro scratching game, Låt oss nu se vad som intresserar oss, det vill säga oddsen att vinna på Astro FDJ.

ASTRO-spelet publiceras i flera satser av 4.500.000 exemplar varje och bland dessa biljetter vi har, 1370092 vinnande biljett.

Det betyder att vi har totalt 30,45% av vinnande biljetter. antingen 1 chans av 3,28 att vinna mycket. Självklart är ju ju högre potentiella vinster desto lägre blir chansen att vinna.

Här är den fullständiga bilden av sannolikheter för scratch spelet ASTRO.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 5 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map