Jurassic park gate

Dags avbrott före frisläppandet av Jurassic World 2

Ariana Richards (Lex) audition bestod av att skrika högt framför en kamera. Steven Spielberg ville veta hur rädd hon var.

LEGO avslöjar (äntligen) en Jurassic Park-uppsättning

Vi hade väntat länge och för att säga sanningen trodde vi inte längre det. Bilderna av en Lego-uppsättning tar en scen från Jurassic Park dök upp i går kväll på Walmart-återförsäljaren.

kallas "LEGO Jurassic Jurassic World Park Velociraptor Chase" hon stjärnor filmens hjältar som kämpar med en velociraptor i Jurassic Park kontrollrummet, laboratoriet och köket.

Medan du väntar på parkporten eller ett fordon, är valet av den här scenen, som inte är den mest emblematiska, fantastisk. Vi är långt ifrån samlingsset som kan vara stolta över licensen Ghostbusters till exempel. Som kan ses i titeln på setet och med logotypen som valts för förpackningen, verkar varumärket jämnt kyligt för att tydligt visa licens Jurassic Park.

Så testa billigt för att utvärdera ansökan eller första delen av en uppsättning uppsättningar som sammanställer kommer att utgöra ett stort besökarecenter (vi kan alltid drömma), Lego-strategin återstår att klargöras. Speciellt i en annan uppsättning avtäckt; samtidigt har varumärket valt att stiga Jurassic Parks dilofosaur i en uppsättning i färgerna på Fallen Kingdom vilket inte motsvarar någon scen i den framtida filmen.

Det här är inte vår typ av samtal att spendera utan att räkna, men för att visa vårt intresse för den här uppsättningen kommer vi bara att tjäna vår sak, kamrater fans.

Leksaker - 13 mars 2018 -nbsp 0 kommentarer

Jurassic Park Builder Wiki: Gemenskapsportal

Välkommen till Jurassic Park Builder Wiki! Gemenskapsportalen är där det här wikisamfundet samlas för att organisera och diskutera projekt för wiki. För att se de senaste diskussionerna, klicka på diskussion fliken ovan.

Du kan läsa mer om wikien.

Artist | Professionell | fotografering

Huvudsyftet med mitt arbete inom fotograferingsområdet är en sensuell komponent men inte den formella. Enligt min uppfattning, i uppfattningen av en fotograf, den del som spelas av bildenergin, men inte en form eller dekoration. Det är därför som jag fotograferar folk mycket; Sådana foton innehåller många känslor, känslomässiga tillstånd, sensualitet.

Tillsammans med studioarbete tar jag mycket bilder under resor och resor. Mitt kreativa arbete visar sig vara särskilt fruktbart under resorna med min älskade. I det här fallet är min resa mer hjärtlig, och fotografierna är mer livliga och känslomässiga.

Jag är medlem i Union of Photography Artists of Russia och Creative Union of Artists. Jag har min egen fotostudio och Creative Photography School.

Fel 520 Ray-ID: 40170709277d26a2 • 2018-03-26 04:55:52 UTC

Webbservern är ett okänt fel

Det finns en okänd koppling mellan Cloudflare och ursprungswebbservern. Som ett resultat kan webbsidan inte visas.

Om du är en besökare på denna webbplats:

Vänligen försök igen om några minuter.

Om du är ägare till denna webbplats:

Det finns ett problem mellan Cloudflare cache och din ursprungliga webbserver. Cloudflare övervakar dessa fel och undersöker automatiskt orsaken. För att stödja undersökningen kan du få motsvarande fel från din webbserver och skicka in det till vårt supportteam. Var god inkludera Ray ID (som finns längst ner på denna fel sida). Ytterligare felsökningsresurser.

Cloudflare Ray ID: 40170709277d26a2 • Din IP: 2a02: c207: 2008: 7822 :: 1 • Prestanda & säkerhet av Cloudflare

Observera att du inte har något att säga

Команда разработчиков-энтузиастов показала результаты своей шестилетней работы над модом к Half-Life 2 на тему "Парку Юрского периода". Выглядит всё это очень привлекательно: джунгли, динозавры, дробовик и атмосфера знаменитого фильма.

p> Дата релиза самой игры пока не сообщается, но будем надеяться, что из всего этого получится что-нибудь уровня Black Mesa: Source

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map