Känd pokerspelare

Pokerspelare - Profiler av professionella pokerspelare

Kolla in vår profil av pokerspelaren Phil Ivey för att ta reda på vad han har åstadkommit för att bli kallad den bästa pokerspelaren i världen.

Ta reda på varför vi tycker Daniel Negreanu är en av de bästa pokerspelarna på planeten och du har också chansen att se en av de värsta dåliga slagen någonsin sett i pokerhistoria!

Kolla in vår spelarprofil sida Tom Dwan Durrrr och se vad han har gjort för att bli en av de största känslorna av internet poker någonsin!

Har du någonsin hört talas om det största namnet i poker och författaren till "The Bible of Poker"? Så var noga med att läsa vår Doyle Brunson spelarprofil sida nu.

Läs mer om pokerspelare Phil Hellmuth "poker kid" och varför han är pokerspelare som alla älskar att hata. förutom honom självklart.

Miljoner människor runt om i världen spelar poker, online, live eller båda. Bara några privilegierade bland pokerspelarna kan verkligen betraktas som professionella pokerspelare.

Att vara en professionell pokerspelare kan vara mycket givande. De största levande pokerturnerna betalar miljoner i pris, upp till $ 12.000.000 för första pris. Under 2006 World Series of Poker blev prisfonden för Main Event tilldelad. mer än 80 miljoner amerikanska dollar.

den yrkesverksamma från poker lev en kändis brit9eacute; värt Hollywood nuförtiden. Och med fler och fler pokerspel élev9eacute frågor; s som är tél9eacute, vis9eacute; s nationellt och globalt, är den internationella rykte av dessa exceptionellt begåvade människor växande réguli9egrave, säkert.

För närvarande kan Phil Ivey övervägas; som en av mest kända pokerspelare internationellt. Många anser att det är bäst spelare poker till världen. Ivey har lyckats attrahera en högre mängd kontantpriser; än någon annan pokerspelare hittills. Intressant att veta mer om den här levande legenden om poker? Ta en titt på vår spelarprofil Phil Ivey.

annan professionell poker mycket välkänt är Daniel Negreanu. Klassificerad andra i All-time ranking av alla pokervinster i sin karriär, precis bakom Phil Ivey, Negreanu anses som en fulländad spelare av cash-game och poker turnering. Han började sin karriär; hans poker karriär i pre-internet poker era, Negreanu var tvungen att bygga sin bankrulle genom att vinna på lokala pokerspel innan han kunde ha rest till Las Vegas att försöka lycka till. Tyvärr var hans första möte med Vegas poker scenen inte vad han förväntade sig. Vill du veta hur han lyckades bygga en bra pokerkarriär? Kolla in vår profil på profilen av pokerspelaren Daniel Negreanu.

Internetspotscenen har tagit fram några av de fantastiska talangerna av live poker. En av de mest kända spelare från professionell poker kommer från online poker scenen är Tom Dwan, mer känd som "durrrr", hans online smeknamn. Även om han inte har vunnit något WSOP-armband eller World Poker Tour-titel än, med tanke på hans ålder och färdighetsnivå, kommer han att ha gott om tid för att vinna turneringar och titlar på hög nivå. Se till att du kolla in den här pokerspelarens profil på Tom Durrrr Dwan för att lära sig mer om hans online poker hero kurs än en pro live poker!

Det största namnet i poker är överlägset en av Doyle Brunson. Född i Texas, USA 1933, har den här killen varit i pokervärlden längre än någon annan. Författaren till "The Bible of Poker", serien av Super System-böcker, som säljs i miljoner exemplar i över 25 år, betraktas Brunson; som den sanna legenden om poker. Kolla in hans fantastiska historia i vår spelarprofil Doyle Brunson.

Välkommen till Poker777.com den bästa online poker webbplatsen!

John Juanda klarar Main Event - EPT Barcelona

Den historiska turnering, Main Event till ?? European Poker Tour (EPT) Barcelona, ​​just avslutat med seger ?? en känd pokerspelare i personen av John Juanda. För denna oöverträffade framgång vann innehavaren av 5 World Series of Poker-armband (WSOP) 1.022.593 ?? Observera att detta är hans första EPT-titel. Under 2010, vid en London-utgåva av turneringen, förlorade han för David Vamplev.

104 turneringar på programmet - PCA 2016

2016 PokerStars Caribbean Adventure (PCA), en av de mest populära pokerevenemangen, är planerad till 6-14 januari i Bahamas, Karibien. Arrangörerna har just meddelat att den här nya upplagan igen kommer att bli en stor festival med cirka 104 turneringar. Programmet presenterades i fredags. Stora förändringar kommer att markera 2016 PCA. Till att börja med bestämde arrangörerna.

Martin Finger erbjuder High Roller på 25,000 ?? - EPT Barcelona

I torsdags, Martin Finger vann sin tredje titel på banan European Poker Tour (EPT) gör honom till den första spelaren som innehar den prestigefyllda EPT Triple Crown. Den tyska pokerproffset i åldern 25 räknas i hans rekord trofé av EPT Prag Main Event ?? och ?? som i EPT London Super High Roller var faktiskt en seger för ?? 25.000 High Roller event? ?.

Bra framsteg för Volpe - Global Poker Index

Som förväntat har de senaste pokerturnerna väckt en betydande utveckling i båda rankningarna i Global Poker Index (GPI). Resultaten av de preliminära händelserna i European Poker Tour Barcelona (EPT) har till exempel påverkat situationen för varje medlem av GPI-spelaren av året. Om Anthony Zinno förblir ledande med sina 4341.41 poäng, måste Connor Drinan ge plats åt Byron Kaverman. Har avslutat 9: e.

En fältrekord på Main Event - EPT Barcelona

Efter att ha lockat 475 spelare i den föregående upplagan bryter European Poker Tour (EPT) Barcelona upp rekordet när det gäller antalet deltagare. I själva verket räknades turneringen 1673 deltagare under de första två dagarna av tävlingen som ägde rum på Casino Barcelona i Barcelona. Den sista gången händelsen var så trångt var 2011 då EPT 7 Bahamas stoppades.

För en tid sedan har ett nytt fenomen inte upprättats; observeras i online poker: studenter spelar mer och mer. och de blir fastnade i spelet. Men ska inte de unga studenterna gå till klassen, delta i sina brorskapsfester och dricka öl? Är inte online poker riktad mot spelare i femtiotalet? Tydligen nej. Det verkar som om spelet har blåst alla. TV-sändningen av stora pokerturneringar bidrog till uppkomsten av spelet och dess popularitet. Å andra sidan exploderar antalet online pokerrum. Och dessutom sparar företagen ingen ansträngning för att sträcka sina målkunder. Deras marknadsföringskampanjer riktar sig mer och mer till ungdomar.

Anledningen till den plötsliga framkomsten av denna klass av studentpokerspelare är många. Men om det var nödvändigt att behålla enbart en, skulle det vara följande: vilket bättre sätt finns det faktiskt att återbetala sitt studielån än att spela poker? Företagen tog tillfället i akt att organisera turneringar med stipendier till nyckeln. På så sätt lämnar vinnaren med en stor summa pengar som gör det möjligt för honom att betala sin undervisning och rema href = att betala sitt studielån. Medan vissa är rädda för att dessa unga pokerspelare kommer att bli beroende av spelet, är pokerrummen fulla av studenter.

Här på Poker777 vill vi fokusera på tre saker som sannolikt kommer att hända när du går in i en turnering:

 • Du förlorar snabbt alla dina pengar och du elimineras. av turneringen.
 • Du håller på ett ögonblick, men du hamnar på att trycka: du gör dåliga vadderar tills du förlorar alla dina pengar. Som spelare blir du en åskådare.
 • Du spelar briljant, anpassar din strategi till de olika stadierna av turneringen, och du vinner.

Även om dessa exempel är generella, ger de en bra bild av vad som kan hända i en pokerturnering. Som med allt poker är strategin i en pokerturnering avgörande och bör anpassas till typen av turnering och typ av spel du spelar. Till att börja med är det viktigt att se om turneringen är en "freezeout" och om det bara kostar de ursprungliga spelavgifterna eller om det tillåter "tillägg" och "återköp". Dessutom ökar värdet av "persienner" vanligen under hela turneringen, vilket kräver att spelarna är extremt försiktiga om hur de hanterar sina pengar. Den andra viktiga punkten är att vara fullt medveten om din mani och dina trender när du spelar poker. Om du till exempel är en ganska aggressiv spelare, lär du dig att vara aggressiv när du behöver, och hålla fast och spela mer traditionellt när spelet kräver det.

Att spela i en turnering är en fråga om överlevnad. Om du når finalen är frågan om du kan hantera trycket och hålla ett kallt huvud. Annars riskerar du att göra ett dumt misstag och se spelet glida genom dina fingrar. Många experter har skrivit böcker där de skisserar sin strategi för pokerturneringar och där de förklarar detaljerna kring spel och turneringar. För mer information, besök vår böcker om poker avsnitt. Du kan också utveckla och förfina dina förmågor genom att spela i ett online pokerrum.

Allt om professionella och kända pokerspelare

Okänd spelare bara 3 år sedan kom Antoine Saout till poker via Internet och gjorde ett namn om några månader.

Han är hittills den andra spelaren i Frankrike vad gäller vinst, precis bakom Elky, med $ 3,482,388.

På bara 28 år har Saout blivit en legend för modern poker tack vare hans kvaliteter i spelet och de vinster som de har tillåtit honom att vinna. Som du kommer att upptäcka är framgången inte beroende av slumpen.

Johnny Chan är en poker legend. Han har 10 WSOP-armband och över 7 miljoner dollar i turneringsvinster. På 80-talet var han en riktig referens i professionell poker och hittills har han inte förlorat sin förmåga att vinna. Presentera i de stora händelserna i poker är han också en stor spelare av cashgame.

Han föddes 1957 i Guangzhou, Kina. När han fyller 10 år bestämmer sig hans familj för att emigrera till Förenta staterna.

Det är här, och speciellt, genom att delta i bowlingbanorna och bakrummen på familjerna i hans familj att han kommer att upptäcka poker. Under hans studier blir Johnny mer och mer intresserad av poker för att komma till Las Vegas vid 16 års ålder för att spela sina första spel i professionell miljö.

Mike är en extremt populär spelare, särskilt för hans smeknamn "Munnen" är mycket förtjänt och visar ett mycket extroverted beteende på pokerborden! Han är också en bra mästare och har vunnit flera miljoner dollar i turneringsspel.

Han föddes den 30 april 1968 i Los Angeles.

Mike visste spelvärlden mycket tidigt men hans tidiga erfarenheter kostade honom dyrt för att få honom i missbrukets spiral.

Det är år 1989 som han verkligen är intresserad av poker och 1990 blir han återförsäljare i ett kasino. Han kommer snabbt att släppa denna karriär för att bli en professionell spelare.

Bertrand Grospellier « ElkY Är en av de största pokerspelarna i det 21: a århundradet. Det finns många som är överens om att han är den bästa franska pokerspelaren hela tiden.

Liksom många av dem kom han inte till poker förrän sent, men hans framsteg var bländande.

År 2011 gick han in i den mycket privata cirkeln av spelare som innehar Triple Crown och ackumulerar hittills mer än 9 miljoner dollar vinster i turneringar. Han är dessutom en formidabel spelare av cashgame och sitgo, där han har några register.

Chris Ferguson, vem har blivit kallad "Jesus" på grund av sitt tjocka skägg och långt hår, är en av de mest inflytelserika spelarna i modern poker.

Hans enastående karriär har gjort det möjligt för honom att samla in miljoner dollar i vinster och han är också känd för att ha grundat en av de största pokersidan som tyvärr slog rubrikerna 2011: Full Tilt.

Det är 1997 som Gus Hansen startade sin professionella poker karriär. Sedan dess har Gus vunnit flera miljoner dollar i turneringar och representerar eliten för de nuvarande proffsen. Det finns också i alla större världshändelser.

 • Hans början: Gus Hansen kommer från Köpenhamn i Danmark, vilket kommer att tjäna honom senare, i sin pro poker karriär, smeknamnet "The Great Dane".

Född 1974 kommer denna stora kille först att försöka mycket sport och han spenderar bland annat tennis, fält där han kommer att vinna en titel i juniorkategorin. Segling mellan olika sportaktiviteter och spel, det är i sista hand poker som kommer att ha sina fördelar, särskilt på grund av de belopp som står på spel, vilket ibland är svindlande.

Peter Eastgate är en ung professionell pokerspelare. Han har utmärkt sig som den yngsta nya spelaren för att vinna WSOP. Hittills har han ackumulerat mer än 10 miljoner dollar i turneringsvinster. Hans danska ursprung och hans obestridliga sida förtjänat honom smeknamnen till Icegate och Isser.

Han föddes 1986 i Odense, Danmark. Peter upptäcker poker under sina studier, passionerat om det här spelet kommer han inte att försena för att ge honom mycket av sin tid och så småningom göra sitt yrke.

Det är först genom cashgames att han kommer att uppleva och speciellt spela online.

Phil Hellmuth är känd för att vara den spelare som har vunnit 11 WSOP armband men också att vara den mest raucous och obehagliga spelaren på pro circuit! Med sina värsta utbrott mot sina motståndare utvecklar han fortfarande ett mycket framgångsrikt spel i turneringen och han är en del av eliten samt "folklore" av poker.

Phil föddes den 16 juli 1964 i Madison, Wisconcin.

Det är vid universitetet att han ska börja spela och bygga en konsekvent bankroll.

När hon når 20.000 dollar, går hon till Las Vegas för första gången, men han sprider och förlorar alla dessa pengar.

Efter att "göra det igen" genom att spela igen på college, återvänder han till Las Vegas kasinon för att fokusera på poker och det här är början på hans professionella karriär.

Phil Ivey är en referens i poker. Han utmärker sig i många variationer och han kan regelbundet både turnering och cashgame, oavsett om det är live eller online. Han har ackumulerat turneringsvinster på över 12 miljoner dollar.

Han föddes den 1 februari 1976 i Riverside, Kalifornien.

Hans barndomsdröm var helt enkelt att bli en professionell pokerspelare! Vem sa att du var tvungen att tro på dina drömmar? För träning kommer han att få råd från sin farfar som lär honom Five Card Stud och kommer också att försöka övertyga honom om att en pokerspelares liv inte är det som han föreställer sig!

Doyle Brunson, gudfader av poker. Utan tvekan är den mest respekterade spelaren på kretsen också Doyle en av de äldsta. Han visste poker i hans tidiga dagar, när man spelade var riskabelt och okonventionellt. I dag på nästan 80 år sitter han inte bara vid borden men är särskilt rädd för kvaliteten på sitt spel.

Doyle Brunson föddes den 10 augusti 1933. Först engagerade sig i basket, en knäskada tvingar honom att lämna pro kretsen och överge en karriär men lovade en ljus framtid.

På 1950-talet spelade Doyle redan poker och denna händelse drev honom för att investera ännu mer disciplin. Men då var vi i den mörka eran av det här spelet som var reserverat i människornas sinnen, men ibland faktiskt till tjuvar.

Det var då Doyle skurade Förenta staterna med sina vänner Amarillo Slim och Sailor Roberts spelar poker ibland mycket farliga förhållanden.

Daniel Negreanu är en extremt populär spelare. Hans lekfullhet och hans stora tekniska egenskaper gör honom till en utmanad utmanare. Han är en av proffsen på kretsen med flest turneringsvinster på $ 13,995,908.

Han föddes den 26 juli 1974 i Toronto, Kanada.

Vid 17 beslutar han att sluta sin utbildning för att starta en karriär som professionell pokerspelare. Till att börja med spelar han i Toronto i välgörenhetsturneringar.

Därvid bygger han sig en betydande bankroll och lämnar till Las Vegas och hans mytiska kasinon så snart han är 21 år gammal. Han kommer att förlora alla pengar han har ackumulerat medan han spelar hemma.

Han kommer att göra många resor fram och tillbaka mellan Vegas och Toronto och så har han kunnat få erfarenhet av en sällsynt täthet som satte honom på vägen till den bästa världsnivån.

 • Hans legend:

  En arbetskraft, segrar och nederlag, Daniel är en bekräftad spelare när han kommer år 23 år 1998.

  Det var på det här datumet att han vann sitt första WSOP-armband samtidigt som den yngsta vinnaren av denna utmaning. Han kommer att ta bort sitt smeknamn "Kid Poker".

  Hans resultat kommer inte att överträffa kvalitet och 2004 är han årets spelare som valdes av CardPlayer och WSOP och WPT.

  Därefter går han så långt som att skapa sitt eget online pokerrum med FullContactPoker. Idag rum är stängd men webbplatsen finns fortfarande och det finns information om pokervärlden. Sedan dess har Daniel blivit stooge på några pokersajter, och en kod på BetclicPoker bär till och med hans namn (se här), som säger mycket om hans aura till allmänheten.

  Antonio Esfandiari är en professionell pokerspelare med mer än 4 miljoner dollar i turneringsvinster. Han har ett WSOP-armband och 2 WPT-mästerskapstitlar. Det är en lysande hjärna som kan förstärka tekniken med stor fingerfärdighet som den tillför en karismatisk närvaro i live.

  Han föddes den 8 december 1978 i Teheran. I åldern 10 år befinner han sig i USA där han kommer att följa en strålande utbildning och vara en modellstudent.

  Klockan 17 tog han en platt del med en professionell pokerspelare. För att finansiera sin bostad och hans kvällar upptar han en serverposition som får honom att upptäcka den magi han kommer att använda för att leva. Samtidigt introducerar hans rumskamrat honom till poker och mycket snabbt Antonio är passionerad om spelet.

  Carlos Mortensen är den europeiska spelaren med flest turneringsvinster med mer än 10 miljoner dollar till sin kredit. Smeknamnet "El Matador" på grund av sitt ursprung, han använder LAG-stilen med stor finess.

  • Hans början:Han föddes den 13 april 1972 i Ambato, Ecuador. Vid en ålder av 15 anländer han med sina föräldrar i Madrid.

  Det är i denna stad som han kommer att upptäcka poker i lokala klubbar. Efter att ha tagit viruset från det här spelet börjar han delta i spelen och vinner regelbundet.

  Med sin erfarenhet bestämde han sig för att försöka lyckas i USA 1990. Men stilen hos spelarna här är annorlunda och han är handikappad av sin brist på kunskaper om engelska.

  Blogg av en amatörpokerspelare

  Vilken online poker webbplats att välja?

  uppdaterad i februari 2018: Jag har spelat poker online i över 10 år. Så, jag tror jag har viss legitimitet när jag ger dig min åsikt de bästa pokersidorna. Tänk dig lite, jag visste winamax vid den tiden då de inte hade egen programvara än och officierades på Ongame-nätverket. Mer än 10 år så och jag öppnade ett konto och spelade på alla rum certifierade av ARJEL. Även de som inte längre existerar

  Det är ganska värdelöst att gå in i detaljerna i funktionerna hos pokersajter. Numera erbjuder de nästan samma sak: kassettspel i mycket låga, medelstora och höga gränser, turneringar, sittplatser & gå, den berömda "fast fold poker" (som har ett annat namn beroende på rummen men det är samma princip) och erbjuder att spela alla varianter av poker som auktoriserats av ARJEL. Så jag föredrog att göra en mycket kort lista över för-och nackdelar med vad jag anser vara de bästa pokersidorna. Och om du har några frågor, tveka inte att lämna en kommentar.

  Liten anteckning om första insättningsbonus, det högsta tillåtna enligt lag är 500 € för alla rum. Å andra sidan erbjuder vissa små kontantbonusar med eller utan insättning. De är svaga men kan ha kul lite utan att bryta banken!

  Här är mina bästa 3 bästa rummen:

  Winamax

  Vi presenterar inte längre rummet vars mest kända ambassadör för allmänheten är utan tvekan Patrick Bruel. Winamax har även haft lyxen att bli ledande på den franska marknaden inför pokerstars. Det här är en unik situation i världen som säger mycket om rummets kvalitet och förmåga att kommunicera med franska spelare. Det måste sägas att Winamax erbjuder många fördelar och det är svårt att spela poker online i Frankrike. utan att ha ett "wina" konto ( besök winamax här )

  • Programvara av exceptionell kvalitet (snabb, mycket komplett)
  • Gamifieringen som gör poker roligare än konkurrenterna.
  • Dess levande kretsar är tillgängliga när det gäller inköp (WiPT är ett utmärkt exempel)
  • Den öppna poker winamax i Dublin som är årets roligaste turnering.
  • Winamax pokerturnén med en garanterad 1 miljon euro turnering
  • Pro team nära spelarna och aldrig tidigare dela sin kunskap med samhället.
  • Det gratis didaktiska innehållet i pokerskolan för nybörjare
  • De många videor som serien "In the head of a pro"
  • Uppriktigt sagt ser jag inte för många negativa poäng förutom den inneboende situationen för onlinespel i Frankrike, nämligen den lilla storleken på kontanter.
  • Om du är en pokerspelare i Frankrike måste du ha ett konto på Winamax

  BONUS 1: a vinstbetalning: 100% upp till 500 €.

  Den här bonusen kräver ingen särskild kod, klicka bara på på den här länken och registrera sedan .

  När du gör din första insättning på Winamax får du en bonus som motsvarar värdet på din insättning, upp till en gräns på 500 euro. Du kommer att få värdet av bonusen på en gång, så snart du har ackumulerat tillräckligt många mil.

  Uppdaterad februari 2018: Sedan några veckor kan pokerstars.fr spela med spelare på pokerstars.es (spanska). Detta är ett stort framsteg som garanterar mycket bättre prispuljer.

  Pokerstars är # 1 pokerrummet i världen. Det är den som har medel att betala ambassadörer som prestigefyllda som Cristiano Ronaldo eller Neimar. Men världen är inte Frankrike och på detta goda gamla territorium gör Gallic winamax motstånd. Pokerstars ger upp den första platsen men fortfarande långt framför nummer 3. Personligen tror jag att vi kan spela poker online utan att ha ett konto på pokerstars.

  • Fusion av spelare med pokerstars.es som erbjuder en enorm pool av spelare av alla utgifter och prizepools klart över de andra.
  • De största turneringarna
  • De största spelen i cash games
  • Det största antalet spelare
  • Redan redo för öppnandet av pengar till Europa.
  • Kraftfull programvara
  • Högaktiga spelare som avancerar
  • Kvalifikationer för alla de största internationella turneringarna.
  • Lite komplicerat programvara.
  • Hög nivå spelare svårt att slå
  • En ombyggnad av sina levande kretsar med försvinnandet av FPS och EPT till förmån för ... något men vi vet inte exakt vad än.

  PMU är klart det rum som inte bör försummas. Det har en svårare framtid på den europeiska marknaden, men dess nätverk med PartyPoker och styrkan hos PMU kommer utan tvekan att låta det fortsätta att göra sin plats. Rummet kunde stå ut i Frankrike och klättra på podiet 3: e steg i form av antal spelare. Personligen är det det rum jag har tjänat mest pengar på eftersom den totala nivån av spelare är lägre än på pokerstars eller winamax.

  Upptäck snabbt detta fantastiska spel av gratis poker i flash och mäta dig mot riktiga motståndare!

  Det är länge sedan när du var tvungen att ha en spelkonsol för spela gratis. Idag blommar gratis online-spelplatser varje dag på webben och ger många användare av detta köp. Familjedatorn, en bärbar dator eller till och med en smartphone är tillräckligt för att spela online gratis.

  Mest utvecklade med Flash-teknik är dessa spel vanligtvis mycket enkla att hantera och tillgodose de allra flesta spelare. Alla typer av spelare är riktade: barn, barn, tonåringar, vuxna och till och med äldre. Du hittar ett brett utbud av spel: matlagning spel, baby spel, krig och strategispel, pusselspel och kortspel.

  Låt oss ta en titt nu i den senaste kategorin av spel och särskilt på gratis pokerspel.

  Under senare tid har poker blivit ett mycket populärt spel, särskilt sedan legaliseringen av online poker.

  Antalet disciplinföljare fortsätter att öka.

  För nybörjare av spelet är det viktigt att veta att det finns många typer av pokervarianter. Och du kommer att behöva behärska var och en om du vill bli en professionell spelare.

  De mest kända varianterna

  Att veta variationerna av poker gör det möjligt för spelare att få maximal nytta eftersom de inte bara kan expandera sin spelkrets, men de kan också variera spelet blir roligare. De två mest kända pokervarianterna är Texas Hold'em och Omaha.

  Dessa två varianter av poker är likartade i allmänhet, men de mest populära pokerfanserna är Texas Hold'em. Det spelas i nästan varje större turnering av stora internationella pokerevenemang som det berömda Las Vegas World Poker Championship.

  Reglerna för detta spel är lätta att behärska. Rita bara fem vinnande kort från öppna kort och stängda kort som spelats under spelet. Texas Hold'em kan spelas av två. I detta fall är det Heads'up-turnering.

  I denna typ av tävling är konfrontationen hektisk. I allmänhet slutar alla pokerturneringar med heads-up-spel eller ansikte mot ansikte. Men vissa arrangörer har inrättat en särskild krets, NBC Heads'up Championship som erbjuder fans av den underbara visar disciplin varje år.

  Texas Hold'Em kan också spelas med 5 eller 6 spelare i händelse av ett boxplay turnering och till 9 och 10 spelare i händelse av ett fullt bord. I en del av Omaha distribueras 4 privata kort och 5 gemenskapskort till konkurrenter. Och de fem sista korten måste innehålla två slutna kort och tre gemenskapskort.

  Chansen att få bättre händer i Omaha är mycket starkare. När det gäller en Omaha High / Low, kommer potten att delas mellan de spelare som har det starkaste spelet och det svagaste spelet.

  Andra varianter av poker

  Studpoker är också mycket intressant. I ett 7-kort Stud spel får spelarna endast 7 slutna kort, av vilka några kommer att returneras för att ses av andra konkurrenter.

  Det finns också 5 Card Draw poker som är mycket populär bland cowboys eftersom det är den äldsta varianten av poker.

  A priori kommer baserna från de andra varianterna av poker från denna poker 5 Card Draw.

  Konkurrenter har rätt till fem gömda kort. Vi kan lära oss att spela det här spelet med två. H.O.R.S.E är en blandning av flera pokervarianter. Det erbjuds för närvarande på stora pokerspel.

  Självklart kräver kontroll av alla andra varianter av spelet. Den andra som Razz, lowball, Cincinnati Poker, Double Flop Hold'em, Hiss Poker, Soko Poker eller Poker Napalm, men de är fortfarande okända för allmänheten.

  Online spel rum och mark spelrum

  Mellan online spelhall och markspelet finns en likhet, men också skillnader.

  Ett markerat spelrum är spelrummet som vi vet, det typiska exemplet är kasinot.

  Speciellt för att spela poker finns det inget som att spela i bottenvåningen, men spelare blir allt mer motvilliga eftersom att gå i ett rum kräver resor och deras tillgänglighet är begränsad i timmar.

  Dessa hallar kännetecknas framförallt av atmosfären som råder och de olika möten som kan göras där.

  Medan i en online-spelhall också kallas virtuellt spelrum, står spelaren framför datorn och kan diskutera med andra personer på bordet i chattläge.

  Men med det har online-spelhallar fler fördelar än nackdelar med undantag för det som just har nämnts.

  Under de senaste åren finns virtuella spelrum tillgängliga online för spelare som vill stanna hemma för att hylla sin passion.

  Virtuella kasinon erbjuder inte samma fördelar som finns i ett spelrum, men de erbjuder mycket mer fördelar än man kan föreställa sig.

  Om vi ​​inte bara pratar om att kunna lära sig trick och grundläggande regler tack vare ett gratis spel utan Blind som vanligtvis kallas Freeroll eller faktum att få maximal välkomstbonus vid öppnandet av en konto.

  Faktum är att varje självhäftande online pokerrum erbjuder mer än intressanta erbjudanden för att locka fler användare än sina konkurrenter.

  Det finns webbplatser som erbjuder spännande bonusar utan insättning, men de flesta webbplatser kräver betalning av en viss summa så att spelaren kan njuta av.

  Freeroll turneringen finns i nästan alla online pokerrum.

  Mycket praktiskt och intressant för nybörjare, Freeroll turneringar är avsedda för medlemmar och spelas i spel utan Blind, men vinnaren tilldelas en viss summa som rummet erbjuder.

  Således kan en nybörjare göra sina tekniker samtidigt som han fyller på sitt konto för att förbereda sig för riktiga fester.

  Och du kommer sannolikt att spela som ikonerna för nuvarande online poker, nämligen Phil Ivey, David Benyamin Bertrand Grospellier eller Gus Hansen; och varför inte bli professionell som dem!

  Med online spelhallar, har du större chans att bli en professionell poker förutsatt att du har en god ekonomisk resurs för rörelsekapital som krävs för att kedjan satellitturneringar, europeiska turneringar eller de mest kända världsturneringar .

  De bästa pokerturneringarna

  Pokerturneringen är en tävling av online pokerspel, precis som sit-and-go och cash games. Turneringen lovar dock en större seger och möjliggör progression till ett större spel: den internationella pokerturneringen.

  En pokerturnering spelas på hundra bord och rymmer upp till 2000 deltagare. Pokerturneringen är reglerad och starten definieras i förväg, till skillnad från andra typer av bord där spelaren kan komma fram, spela och lämna.

  Dessutom väntar inte turneringen på att slutföra antalet spelare, på den schemalagda starttiden startar den. Med tanke på utvecklingen av denna typ av spel är krukan mycket viktig och kan nå eller överstiga en miljon dollar.

  Men beroende på rum och nivå kan inträdesavgifter eller vinster (inköp) och provisioner (avgift) vara högre. Ofta motsvarar värdet av kommissionens uppdrag motsvarande 10% av källaren.

  Principen för pokerturneringen är att gradvis eliminera sina motståndare, och målet är att vara vid finalbordet och förstås att vinna. Turneringen börjar med flera bord. Spelare på samma nivå samlas mestadels för att garantera rättvist spel.

  I början av turneringen börjar spelare med samma antal marker. De ökar eller förlorar dem när spelet fortskrider, och de som fortfarande är kvalificerade till nästa steg, och så vidare till det sista tabellen.

  Den avancerade pokerturneringen

  Är kvalificerad avancerad pokerturnering som listar proffsen och de med en mycket bra nivå. Naturligtvis är spelet mer begränsat och spelarna är mer riskerade, men å andra sidan är potten högre.

  Till exempel och förklaring deltar spelarna på hög nivå för tusentals dollar och kan hävda en jackpot på flera miljoner dollar.

  Om de inte når första platsen, men anländer till ett avancerat stadium, kan de fortfarande förvänta sig en stor seger från prispotten som delas i slutet av varje spel. Dessa värden återfinns speciellt i stora internationella turneringar, till exempel under WOSP (Official World Series of Poker Online).

  I allmänhet är en bra pokerturnering ett med ett stort antal spelare. Det uppskattas också för de fördelar det erbjuder, nämligen bonusar och kvalitet på service och programvara som används.

  De bästa pokersajterna i Frankrike

  Online poker webbplatser ger spelarna stor tillfredsställelse både för tillgängligheten och möjligheten de erbjuder till nybörjare för att lära sig poker om några timmar.

  I Frankrike finns det inte mindre än tio pokersajter som har licens utfärdat av ARJEL (regleringsmyndighet för onlinespel).

  Vilket innebär att de är alla lagliga och alla kan spela lagligt.

  Det är ganska svårt att beskriva i ett ord vad som gör en pokersajt bättre än de andra eftersom de alla erbjuder ganska mycket samma erbjudanden: Texas Hold'em poker, välkomstbonus, förbättrad säkerhet ...

  Men vi kan fortfarande rangordna de bästa franska pokersajterna enligt kriterier som spelare letar efter när man väljer ett rum på nätet.

  För de franska spelarna kännetecknas de bästa pokersidorna framför allt av välkomstbonuserna. Dessa bonusar ger kontanter i kontot.

  Mängden är faktiskt liten jämfört med bankrollen en erfaren spelare behöver för en fest förutom vissa webbplatser, men kompenserar förvisso för nybörjarnas misstag.

  De bästa franska pokersidorna erbjuder också intuitiv, praktisk och väl utformad programvara, vilket gör det enklare att använda även för nybörjare.

  Vissa pokersajter är fortfarande inte tillgängliga för franska spelare och de omdirigeras till en annan webbplats. Till följd av detta spelar tillgänglighet en viktig roll som säkerhet när du lägger in eller drar vinster när du väljer webbplatser för att spela poker.

  Jag är en pokerspelare, jag spelar poker online på olika pokerrum men lever även med vänner eller i pokerkretsar.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  2 + 8 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map