Keno av denna dag

Lägg till bilder på sidan av denna dag

0 голос (-ov) Хорошо Плохо

Lägg till i nyckeln

Можете прочесть лучше? Другой акцент или диалект? произнести слово "denna dag" (язык: французский)

Запрос нового произношения

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Du måste acceptera innan du fortsätter att använda webbplatsen

WIN LOTO och EURO MILLIONS

LOTO-systemet. Hur man vinner på Lotto eller Euromillions? Systemet ändrar sannolikheten för att hitta vinnande nummer!

med det nya SK3 OPEN SYSTEMET

Som många spelare letar efter a metod, en teknisk se en trick eller a sak att vinna mer ofta hos keno. Om du vill hitta de framtida vinnande numren på Keno lättare så har vi en utmärkt systemet. Du kommer att ha helt ändrade sannolikheter för att hitta de vinnande numren helt enkelt! (några av demär "lycklig" men texakt ord är "sannolikheter") Och i ett chansspel är det enormt som en fördel!

Principen för vårt SK 3 OPEN-system

Chance kontrollerar inte sig själv. Att veta vinnande nummer i förväg är omöjligt. Men oftare har mycket bättre sannolikheter att ticka det är möjligt! Keno SK3 Open System bygger på denna princip. Bara en bra idé som fungerar!

Det är alltid chans att drar rätt antal, så på denna sida inget att göra. Men i spelet finns det andra saker som inte beror på chans. Så du kommer alltid

  • ett rutnät med 70 nummer.
  • Du måste kontrollera upp till 10 nummer.
  • FDJ drar fortfarande 20 vinnande nummer.

Så vi använder dessa 3 parametrar som inte har något att göra med chansen att förbättra din förmåga att hitta rätt antal. Det är bara en mycket bra idé att vi lyckats med att få det att fungera.

Vad erbjuds du?

Med SK3-systemet kan ditt sätt att hitta rätt kenotal ökas enormt.

Vi säger inte att du kommer vinna, för du måste välja dina nummer igen och chansen bestämmer om du har rätt nummer!

Men vi kan ändå ändra situationen radikalt! Titta, vårt system kan få de 20 nummer som räknas på ett val av endast 24 nummer! 20 vinnande nummer av 24! Vår nuvarande rekord är 13 bra siffror ut ur 24! Mer än 1 av 2 var vinnare!

FABIEN WINS 2000 € (april 2016)

Först och främst vill jag gratulera dig till ditt arbete eftersom det måste finnas några.

Jag vill också säga att tack vare ditt Keno-system vann jag 2000 euro.

" Det här lilla ordet för att berätta att jag prenumererar på ditt lotto-system och Keno igår kväll använde jag det som spelade Keno denna söndag (4 augusti). På de 3 rutorna med 10 nummer som jag spelade vann jag på 2 rutor med 5 nummer (6eurosx2) och 1 med 4 nummer (3 euro).

Jag använder dessutom ditt keno-system, spelar 4 nummer på en runda med 20 nummer med multiplikatorn och jag vann 50 euro x 3 eller 150 euro.

Helt enkelt att säga att jag älskar ditt system!

Det här är första gången jag har 7 nummer på Keno! Jag har aldrig haft mer än 5 nummer! Med nackdelar jag regelbundet 5 siffror och det visar att det är riktigt bra ditt system 25. För tillfället hos Keno är jag mottagare. Jag ville också köpa programvaran KenoLab3 på webbplatsen secretdujeu.com men hittills svarar ingen och jag betalade redan !! Du kommer inte ha en kontakt av en slump?

För Loto och Euromillions är det galet hur jag regelbundet har 3 bra siffror! Annars är jag inte långt från de fyra siffrorna, jag kolla alltid numret nästa!

Allt detta för att berätta att jag verkligen litar på och hoppas att jag en dag slog jackpotten med ditt system.

Med vänliga hälsningar Fabrice »

Det är det jag har en 5 av 5. Ett foto är värt hela världens palaver. (del bifogas)

Systemet fungerar verkligen. Vilken glädje. Jag gör - RE.

Vi ses snart för månen.

Jag gick med i gruppen System 25 det är mindre än 1 mindre (registrering runt 28/12/2014)! Jag har 3 gånger en 8/8 en 7/7 a 6/6 är inte dåligt alls.

Men jag strävar efter jackpotten. Gå, uthållighet. Djupt ner.

Weena (notera biljetten i Francs CFP, Tahiti valuta, redan en hel resa!)

Vittnesmål om Paulo och Madame

Hej Pierre Marie ... för Keno Jag gjorde detsamma och igår kväll vann jag 200 euro med 7 nummer av 9 eftersom det skulle föröka sig med 10 bra dag Jacqueline

" I mars månad vann jag 1 gång 6 nummer av 6 (1000 €) och en gång 5 .. Jag drömmer igen. tack för dina meddelanden .. jag älskar det"

"Hej Pierre Marie,

Jag fick din email Jag spelar med hjälp av ditt 25 system, och jag spelar huvudsakligen

keno eftersom det är det spel som jag idag har tjänat mest pengar, inte miljoner euro, men summor som jag aldrig har vunnit med ett annat spel.

Jag använder din serie, men jag föredrar några nummer som jag associerar med dig. Till exempel, i en serie jag tog den sista 7 (17-27-37-47) och jag associera numren 51-52 61-62 och jag galler 7 och 8 siffror och jag få 5 eller 20 euro; Jag väntar med övertygelse 3000 eller 10.000 euro.

Med finalen 7 spelar jag också 11-12-13 eller 20-21 eller 63-65 dessa nummer kommer ut ganska ofta, så jag gifter mig med dem.

Med serien börjar jag spela Euromillion och jag tror att det kommer att fungera och jag skulle inte låta bli att informera dig om mina vinster anonymitet jag bryr mig, glädje och framför allt vill jag tacka dig för vad du gör så att folket som följer dig kan hoppas vinna en dag vinsten som kommer att förändra livet (för gott).

Principen om keno-systemet är samma som för lotto. Se resultaten, 5 vinnare på bara ett år och den olyckliga Marie-Thérèse som saknade en jackpot på 11 miljoner euro! Systemet gör det möjligt för dig att lättare kunna kontrollera rätt antal! Det fungerar men du måste fortfarande hitta dessa nummer (annars skulle alla vinna varje rita!)

Hur gör SK3 Open System ?

När du spelar "normalt" Keno väljer du 10 nummer i ditt nät med 70 nummer. FDJ drar 20 vinnande nummer.

rapporten för att hitta siffrorna är så till 70 dividerat med 20 = 3,5

Med vårt system som vi kommer att förklara nedan kan du ha enligt uppställningarna ett förhållande på 1,20 i stället för 3,5 ! Det är praktiskt taget 3 gånger mer sannolikheter (några av demisent " lycka "men texakt ord är "sannolikheter").

Titta på detaljerna i den mycket enkla driften av vårt system.

PRINCIP FÖR ANVÄNDNINGEN AV SYSTEMET

Med vår SK3-system Vi föreslår att du satsar annorlunda.

I stället för att satsa på ett rutnät på 70 nummer satsar du bara på ett "rutnät" med endast 24 nummer! Det är därför mycket lättare att kolla vinnande nummer i varje rita!

Naturligtvis är vårt 24-siffriga nät bara en serie av siffror. Du kommer att satsa på officiella keno nyhetsbrev naturligtvis.

Så, som vi sa till dig tidigare, kanske vi har rätt nummer i vår serie med 24 nummer! Du ser fördelen och skillnaden! Men det här fallet kommer att vara exceptionellt. Av nackdelar har vi regelbundet utmärkta resultat som helt förvandlar hur du kryssar rätt antal.

För vårt system att fungera var vi tvungna att göra 3 uppsättningar med 24 nummer (exakt 2 uppsättningar av 23 och en av 24)

Med dessa 3 serier istället för en, blir möjligheterna att göra ett bra skott ökat tiofaldigt.

Vår nya SK3 Open-system ersätter den gamla SK3. Nyheten är en optimering av serien tack vare en månatlig uppdatering av serien.

Resultat från vårt SK3-system

Vid varje dragning, om du spelar de 3 rutorna som vi rekommenderar, innehåller minst en av våra serier 7 bra siffror på de 23 eller 24 som den innehåller.

Vi har ofta antingen 8 eller 9 nummer på en serie, och upp till 10.11 och 12 nummer för närvarande i bästa fall.

Det vill säga att med 12 vinnande nummer i serien med 24 nummer till exempel, när du kollade dina nummer var en av två en vinnare! Du ser fördelen med vårt system. Och naturligtvis hindrar ingenting dig från att ha 15, 16 eller till och med de 20 utgåvorna av teckningen i en av våra serier! (nuvarande rekord 13 bra siffror)

Svårigheten att utforma vårt system ligger i att definiera serienummer så att det åtminstone har så regelbundet som möjligt 8 eller 9 och + bra nummer. Eftersom det finns tusentals lösningar för att skapa serier men väldigt få som är vanliga! Det är värdet av vårt SK3 OPEN-system!

Låt oss nu se i verkligheten på de officiella dragningarna av KENO

Bedömning av användningen av vår SK3 SYSTEM

Vår SK3 SYSTEM har obestridliga kvaliteter för framgång.

Här i början av april våra bästa poäng för vårt system, dvs en av våra 3 serier innehöll minst 7 bra siffror men också ....

8 april 12 bra nummer! 1 av 2 !!

9 april 12 bra siffror! 1 av 2 !!

Semesterlägerna är naturen, övervakningen och upptäckterna inom intervallet 4 till 20 år. När det gäller vistelsen från 3 till 33 dagar är det också en återgång till de källor som är fördelaktiga för alla i ett ramverk med mer än 50 års erfarenhet!

EN MAGISK SOMMAR VÄNDER DINA BARN

På dagskampen lever barnet en kreativ och säker sommarupplevelse där han kan vara sig själv och förundras över sin dagliga rutin. Välj bland nära 50 specialiserade lägerprogram och 14 kommunala lägerplatser i Quebec City och Saint-Augustin-de-Desmaures.

Dag och natt

Слово dag (день) противоположно слову natt (ночь).

Dagen означает "свет" night - "темнота, мрак".

Solen stiger наступил день; natten faller наступила ночь; Han светает dag; det är natt ночь на дворе; på sommaren är dagarna längre och nätterna kortare летом дни длиннее, а ночи короче; arbeta dag eller nattarbete работать днем ​​или работать ночью и т.д.

Слово dag обозначает сутки, промежуток в двадцать четыре часа без перерыва: De 7 dagar i veckan 7 дней недели; 365 dagar av året 365 дней в году; om två dagar (48 timmar) efter en dag.

В этом случае dag и не антонимы natt: tillbringa åtta dagar vid kanten av havet провести неделю (7 дней) на берегу океана; bringa fyrtio dagar i fängelse провести сорок дней в тюрьме - в обоих примерах dag в значении "сутки".

Слово dag располагает событие во времени: det två dagar sedan два дня назад; några dagar senare спустя несколько дней, nyår новый год (1 января), dagen för sitt bröllop день его свадьбы и т.д.

N.B. Det är åtta dagar i veckan, femton dagar 2 nätter.

Слово dag - часть суток от восхода до захода солнца, от утра до вечера: целый день hela dagen; en arbetsdag рабочий день; åttatimmarsdagen восьмичасовой рабочий день; lönen för dagen подённая оплата.

Таким образом datum и dag имеют разные значения: vi tillbringade tre dagar på Versailles мы провели три дня в Версаль (с утра до вечера); Vi tillbringade två dagar i Versaille мы провели 2 дня в Версаль (2 суток 48 часов).

Иногда слова datum и dag имеют одинаковое значение: Jag tog en dag = Jag tog en dag я взял выходной; som är två dagar promenad = detta är två dagar promenad 2 дня ходьбы (дистанции и время ходьбы абсолютно одинаковые).

Слово dag часто употребляется с предлогом или притяжательным прилагательным: vi arbetar på natten, vi arbetar inte på dagen мы работаем ночью, мы не работаем днем; но vi inte arbeta i dag мы не работаем днем.

! Hej приветствие (при встрече и расставании), bra dag пожелание хорошего дня, когда прощаемся.

Также обратите внимание на перевод выражений: halv dag (halva dagar) полдня и skymningen [d (ə) miʒuʀ] полусвет, сумерки; предрассветный полумрак.

  • Когда слово dag употребляется в значении "сутки" его нельзя заменить словом dag они не синонимы.

Det finns fortfarande två dagar före avgång. До отъезда еще два дня.

Vi stannade i två veckor i Italien. Möjliga saker att göra i Италии.

Vi har åtta dagars semester. У нас неделя каникул.

Det har varit två dagar sedan vi har sett det. Det är inte så mycket du vill ha.

Hon tillbringade två dagar på sjukhuset. Det finns inga recensioner på denna sida, men du kan inte läsa mer.

Hon tillbringade två dagar på sjukhuset. På grund av att det är svårt att komma till (det är inte så bra, ingen nytta).

  • Dag и могу быть синонимами, в этом случае оба слова имеют значение "часть суток от восхода до захода солнца, от утра до вечера"

En arbetsdag = en arbetsdag рабочий день

  • В основном в выражениях с переносным значением употребляется слово dag: uppdagas = рождаться född; över natten немедленно, без промедления, со дня на день; en dag однажды; со временем; когда-нибудь и т.д.

JOKER + ® 2 829 224

Ovannämnda resultat lämnas endast för information och är underkastad tillämpningen av partikelhatten. Vänligen kontakta Europeiska unionens officiella tidning och förordningen. Du har 60 dagar att samla dina vinster efter den sista teckningen där du deltar.

De rйpartition 70 numйros som utgör kronan på ritbordet Keno vinnare а livet dйterminйe strax före varje dragning av faзon alйatoire enligt contrфle en fogde, och att respektera lagar chans.

Plats på hjulet

A. Om du spelade online:

Med undantag för partier som motsvarar а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs och Ð numйros trouvйs 9 för 9 numйros cochйs om totala intäkter är а йgal infйrieur eller 2000 euro, är betalningen av crйdit konto FDJ® . Om det totala intäkterna överstiger 2 000 euro betalas betalningen med kredit till ditt FDJ®-konto med förbehåll för presentationen av dina identitetshandlingar.

När du bekräftar din registrering måste du ange en automatisk överföringströskel mellan 50 euro och 9,999 euro (tröskeln är som standard till 2.000 euro). Om du vinner en vinst som överstiger detta tröskelvärde, görs en automatisk överföring till ditt bankkonto.

B. Om du spelade på försäljningsstället:

Kontakta en auktoriserad Keno Life Winner på La Française des Jeux.

Vinster betalas till innehavaren vid inlösen av inkomst och är befriade från inkomstskatter.

Du har 60 dagar att samla dina vinster efter sista tecknet där din omskrivning deltar.

C. Särskilda bestämmelser om betalning av en vinnare som är berättigad till livstidsvinst:

Vinnaren йligible а а vinst livet är vinnaren av en motsvarande vinst а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs eller 9 numйros trouvйs för 9 numйros cochйs som har, för betalning av sina vinster, valet mellan att betala en årlig livränta för liv eller betalning på en gång av hans vinst, även kallad kontantvinst. Alternativet för den årliga livränta är inte tillgängligt vid flera vinnare eller när det totala antalet priser som beror på en Keno Winner livstidsdragning når 74,500,000 € (se avsnittet "Capping") .

För varje dragning, en möjlig kombination mкme а 8, 9 eller 10 numйros kan inte кtre jouйe mer än 35 gånger (genom beräkning upp 1¤) över alla områden.

Conformйment att dйcret på lotteri spel, är den totala vinster från vinnarna enligt oavgjort Keno spel vinnare а liv, inklusive multiplikatorn plafonnй (denna gräns är vanligt med Polynйsie Franзaise).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map