Ladda ner gratis filmwebbplats utan registrering

Topp 5 platser för direktfilmnedladningar 2018

Discover rankningen av de 5 bästa direkta nedladdningssidorna av filmer, serier, MP3, spel och programvara som används av pirater. Direkt nedladdning eller DDL kontrolleras inte av Hadopi, varför många hackare använder den för att ladda ner upphovsrättsligt innehåll. Också på dessa sidor finns länkar till innehåll utan rättigheter men i mindre kvantiteter.

Den här pedagogiska artikeln avser plattformar som erbjuder nedladdning av lagligt innehåll och innehåll som skyddas av upphovsrätten. Observera att nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll är förbjudet enligt lag, även med avseende på privat kopiering om källan inte är laglig. Vi förnekar därför inget ansvar för användningen av de tekniker som presenteras här. Du måste alltid se till att det arbete du laddar ner är fri från rättigheter, annars måste du vända dig till det lagliga erbjudandet som du har gjort tillgängligt.

Påminnelse om nedladdningsmetoder

Det finns 3 fantastiska sätt att ladda ner filmer, serier, MP3-filer.

Detta protokoll är baserat på principen om delning. Den välkända Torrent är en P2P-lösning. För att ladda ner måste du dela dina nedladdningar. Denna nedladdningsmetod övervakas i Frankrike av regeringen via Hadopi-kommissionen. Hackaren straffas vid nedladdning av innehåll som skyddas av flera mail och en minskning av dess ADSL-åtkomst. Men denna övervakning stoppar inte hackare som har ett mycket enkelt trick att ladda ner i P2P utan risk: Använda en VPN. VPN är en liten betaltjänst, men mycket prisvärd, vilket möjliggör nedladdning på ett helt anonymt sätt. Vi kan citera NordVPN, en av de ledande ledarna, rekommenderad av TorrentFreak, optimerad för nedladdning. Se VPN användarhandbok för mer information.

Hämta innehåll via Newsgroups är lite föråldrad. Ändå var den här populära metoden för tio år sedan ganska effektiv och säker. För att ladda ner i Newsgroup behöver du en betald prenumeration på en Newsgroups-server. Principen är att ladda ner på datorns fragment av önskat innehåll genom att söka i de olika grupperna som föreslås. Då kan en mjukvara återmontera bitarna och voila.

Direkt nedladdning [Metod som presenteras i den här artikeln]

Den senare metoden är att ladda ner direkt till en värd som specialiserat sig på datalagring. Den direkta nedladdningen görs i HTTP, samma protokoll som för att konsultera Internet-sidor. Det styrs inte av Hadopi när nedladdningar görs till servrar i utlandet. Eftersom Hadopi inte har behörighet över dessa servrar. Hadopi kan inte återställa IP-adressen i samband med det nedladdade innehållet. Denna metod används sålunda i stor utsträckning av pirater i gräs eftersom det är både enkelt och helt säkert.

Värdarna, även om många och betalar, tillåter nästan alla att hämta gratis med vissa begränsningar (antal nedladdningar, volymen data nedladdad dagligen och nedladdningshastighet). De mest populära är Uploaded eller Uptobox eftersom alla sina servrar ligger utanför Frankrike och det finns nästan allt.

Vissa hackare gör direkt nedladdning på Free eller 1File-servrar medan servrarna ligger i Frankrike och därför potentiellt övervakas av Hadopi. För att säkra deras anslutning gör de som med P2P / Torrent, de aktiveras helt enkelt innan en VPN gillar ExpressVPN / PureVPN eller NordVPN. De startar VPN, ansluter till en VPN-server som är belägen utomlands och blir helt osynlig för Hadopi-kommissionens ögon. De kan sedan ladda ner filmen tyst och med straffrihet.

Värdarna är glada att vara värd. De hänvisar inte till vad de är värd för. För att söka efter media för nedladdning till värdarna behöver du bara hitta en webbplats som hänvisar till länkar till dessa värdar, Detta är syftet med denna artikel, med en bonus demonstration för dig att förstå. Jag påminner dig om att allt detta är olagligt, det är bara för informationsändamål.

Men allt detta berättar inte hur hackarna ska ladda ner gratis filmer, vi kommer.

De 5 bästa direkta nedladdningssidorna 2018

Här är valet av de bästa direkta nedladdningssidorna. Det här är de mest populära sajterna, nöjen av hackare att ladda ner nästan vad som helst

Trots hans regelbundna motgångar med rättvisa Hämta område lever fortfarande och är fortfarande en av de mest populära Warez-platserna i Frankrike för att ladda ner en film eller serie. Han avbränner alla sina konkurrenter på avstånd. Du hittar 90% av ditt favoritinnehåll.

Den här länken hänvisar till länkar BitTorrent (använd en VPN för att ladda ner en film i Torrent tillåter inte att fångas av Hadopi) men också direkt nedladdningslänkar och länkar Streaming. Genom att klicka på rubriken Direktladdning upptäcker vi massor av innehåll att ladda ner.

Denna styrelse föddes i juni 2016 efter rykten om nedläggning av Wawa-Mania. Tja Wawa-Mania slutade slutligen i oktober förra året ... Phoenix-Warez bländande framgång, som då nådde 30 000 medlemmar. För att undvika överbelastning har forumadministratörerna beslutat att blockera registreringar. Jag är en av de turister som är registrerade. Cool.

En Download Zone klon som började få innehåll när ZT upplevde ett försämring den 28 och 29 november 2016. Men eftersom den verkliga nedladdningszonen finns där igen, är populariteten lägre.

Sidan är särskilt ful, men det finns många filmer, dokumentärer och serier att ladda ner.

Hur hämtar du en film för direkt nedladdning?

I stället för ett långt tal, även om du laddar ner en film där direkt nedladdning är väldigt enkelt, föreslår jag en liten demonstration.

[NER] WaWa-Mania : Detta är ett forum där registrering (gratis) är obligatorisk. Fördelen med forumet är att det är användarna som berikar det med innehåll och ersätter de döda länkarna med giltiga länkar. Wawa-Mania är en referens av sitt slag och du kommer säkert att hitta din lycka i filmer, musik och e-böcker. Det ersätter perfekt Down Paradise och är enligt min uppfattning absolut den bästa nuvarande nedladdningssiten.

NYHETER AV 10/10/2016: Teknisk uppdelning sedan början av oktober, hoppas det här inte är något annat ...

[DOWN] Planet Series : Denna sida är specialiserad i serier. Registrering, som inte är obligatorisk, erbjuder några fler alternativ, till exempel val av flera länkar samtidigt.

NYHETER AV 01/06/2016: Administratören av Planet Series har arresterats i Marseille. Vid hans utträde stoppade han omedelbart platsen och hoppades att domaren skulle vara välgörande under sin framtida rättegång. Det bör noteras att han står inför 5 års fängelse och 500.000 euro i böter. För att inte tala om de stora skadorna som kommer att debitera honom, eftersom de tar ut priset på skenorna säljer de oss i handeln.

[DOWN] Down Paradise : Detta är ett forum där registrering krävs. Moderering är rigorös kvalitet är på rendezvous! Forumsystemet minskar avsevärt antalet döda länkar och ökar innehållets dynamik. När ett innehåll är uppskattat, lämna en kommentar för att komma ihåg det. De olika sektionerna rör sig hela tiden för att bara erbjuda det bästa. Bara nackdelen, forumet, offer för sin framgång är ibland nere ... vänta några timmar och försök igen att du inte kommer ångra det.

NYHETER DEN 29/11/2014: Down Paradise är för närvarande inte tillgängligt. Det verkar som om en av animatörerna har några problem med rättvisan så att företaget äger domännamn för att göra otillgänglig åtkomst till webbplatsen. Det luktar trädet för Down Paradise, som redan visste många ekonomiska problem. Jag lämnar den i rankingen ... för tillfället för att om den återvänder är den fortfarande en utmärkt webbplats för direkt nedladdning.

Letar du efter en bra webbhotell?

Alla dessa webbplatser hänvisar till nedladdnings länkar. Källorna lagras hos en värd som är specialiserad på att lagra stora filer.

Prenumerationen är inte obligatorisk men det tillåter att häva vissa restriktioner (antal dagliga nedladdningar, reklam, begränsat flöde, ...).

Ladda ner gratis filmwebbplats utan registrering

med : Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron

snäll : Musikalisk komedi, Drama

The Greatest Showman firar födelsen av show business och det underverk som kommer när drömmar blir sanna. Inspirerad av P.T Barnums ambition och fantasi, här är historien om en visionär som började från ingenting och skapat en show som har blivit ett globalt fenomen.

 • admin
 • 24-03-2018, 22:37
 • 2678
 • 0

med : William Gallienne, Hugh Bonneville, Sally Hawkins

Paddington är nöjd med sin adoptiva familj, Brown, i en lugn del av London där han uppskattas av alla. Medan han letar efter en enastående gåva för sin älskade mosters hundra år, upptäcker han en vacker animerad bok, mycket gammal, hos en antikaffär. Ingen tid att förlora: han knytade de udda jobben för att kunna köpa den! Men när det värdefulla arbetet blir stulen, är Paddington felaktigt anklagat och fängslade. Övertygad om sin oskuld, börjar Browns en utredning för att finna den skyldige?

 • admin
 • 24-03-2018, 10:25
 • 1433
 • 0

med : Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close

Kyle och Peter Reynolds har alltid trott att deras far dog när de var unga. Hur som helst, vilken mamma, en excentrisk kvinna, berättade för dem? Men när de lär sig att hon har ljugit för dem, bestämmer de sig för att leta efter sin far, upptäcka i passerar vad de förmodligen aldrig borde ha vetat om sin mamma?

 • admin
 • 23-03-2018, 22:43
 • 5095
 • 0

med : Ok-Bin Kim, Shin Ha-Kyun, Bang Sung-Jun

Tränad från barndomen till de mest våldsamma stridsteknikerna av en intelligensbyrå efter mordet på sin far, Sook-hee är ett formidabelt vapen. För att vinna sin frihet är hon förlovad som sovande agent. Men en dag kommer hon att upptäcka sanningen om mordet på sin pappa.

Insiders: Escape Plan French BDRiP

 • admin
 • 23-03-2018, 16:02
 • 4689
 • 0

med : Alain Hernandez, Javier Gutiérrez, Luis Tosar

Victor, rånare ensam och mystisk, visar en lång karriär för uppnådda raster. Hans hemlighet? Han utmärker sig genom att piercing väggarna. Hans palm? S försenar inte en? göra ljud i mitten: närmar det sig? av en rysk mafia grupp för att uppnå uppehåll av sie? Hans uppdrag är enkelt: han måste borra ensam det enda sättet som tillåter dem att fly från en internationell bankas säkrade. Men operationen är komplicerad när vagnens förare känner igen det. Eftersom Victor inte är den som han låtsas vara.

 • admin
 • 23-03-2018, 16:02
 • 2126
 • 0

med : Adam Devine, Anders Holm, Neal McDonough, Blake Anderson, Chloe Bridges

snäll : Komedi, Äventyr

I denna action-komedi lär sig tre vänner som är upptagna att finansiera sina videospel att deras beskyddare har kidnappats av terrorister.

 • admin
 • 23-03-2018, 16:02
 • 1754
 • 0

med : Mahershala Ali, Nia Long, Edwards Mitchell, Elvis Nolasco, Curtiss Cook

Berättelsen om rap-mästaren Roxanne Shante. Hon växte upp i de tuffa stadsdelarna i New York på 1980-talet och gjorde ett namn för sig med titeln "Roxanne's Revenge".

 • admin
 • 23-03-2018, 08:56
 • 2790
 • 0

regissören : Kerry Carlock, Nicholas Lund-Ulrich

med : Vicky Jeudy, Shawn Parsons, Jason Antoon

Under en första nattpatrull hjälp en nybörjare och hans partner en skadad man med en konstig mekanisk arm.

Streaming site utan fri registrering [Stängt]

Vem vet en helt gratis strömmande webbplats utan att behöva ringa ett telefonnummer och andra hinder

Ja om möjligt?

Gäller även för hela filmer?

Släpp dig från massiva musiksamlingar

Din smarta och kraftfulla tagredigerare

KeepVid Music Tag Editor hjälper dig att lägga till eller ändra ID3-taggar Gracenote Media Database, och tar bort dubbletter i iTunes / musikbiblioteket.

Fixa saknad och missmärkt musikinformation

 • Rätta ID3-taggar som sångtitel, artist och mer som är ursprungliga fel eller saknas.
 • Lägg till sångtitel, artist, albumnamn, genre och andra till låtar utan ID3-taggar från cd-skivor eller annat.
 • Batchbehandling stöder 10 000 musikfiler på en gång.
 • Fix ID3-taggar för både iTunes och lokala musikbibliotek.

Musikalbumredigerare, hitta saknade albumartiklar i batch

KeepVid Music Tag Editor hittar och hämtar vackra albumomslag till din lyssningsupplevelse på dina enheter. Det kan lätt

 • Byt ut felaktiga albumverk automatiskt.
 • Lägg till albumomslag för låtar utan omslag från cd-skivor, inspelning och mer.

Ta bort dubbletter i iTunes / Musikbiblioteket

Duplicerade MP3- eller M4V-filer tar upp mycket av ditt värdefulla och begränsade hårddiskutrymme, men det är tidskrävande att vi tar bort dubbletter manuellt.

KeepVid Music Tag Editor kan intelligent identifiera dubbla sånger och ta bort dubbletter i batch enkelt för dina behov.

Det fungerar som en musikspelare, du kan lyssna på musik i biblioteket slumpmässigt.

Gracenote Media Database har högre noggrannhet.

Om du inte är nöjd med den automatiska ID3-informationen, kan du redigera den manuellt.

Det kan redigera ljudtaggen manuellt eller använda automatisk med en stor musikdatabas med ett klick.

3 enkla steg för att fixa ID3-taggar och albumomslag

Steg 1: Importera ditt musikbibliotek

Klicka på "+" för att importera filer från iTunes / musikbiblioteket.

Steg 2: Fix musik med saknad eller missmärkt information

MP3 Tag Editor kommer att utföra en snabbsökning på alla musikfiler och klicka på "Auto Fix" för att fixa musikfiler.

Steg 3: Bekräfta och tillämpa musikinformationen

Klicka på "Apply All" för att ställa in identiteterna samtidigt och "Slutför" för att slutföra processen.

Stödda utdataformat: MP3 (* .mp3), M4A (* .m4a).

En av de saker jag inte är säker på att kunna hitta ett album för var och en av mina låtar. KeepVid Music Tag Editor hittade toner av albumkonst för mig som gör att min samling känns riktigt komplett och organiserad.

Min fru ville att jag skulle rensa musikbiblioteket på Mac över 15 000 låtar, och jag gjorde några sökningar och hittade din webbplats. Din programvara var fantastisk jag blev förvånad. Önska att det kunde gruppera alla album sånger till en mapp Jag rekommenderar starkt att prova.

Jag har som 8K-låtar i min samling, den här mjukvaran gjorde ett bra jobb med alla saknade etiketter. Nu kan jag organisera alla mina musiksamlingar enklare än någonsin. TACKER TILL MIG!

Ladda ner gratis filmwebbplats utan registrering

I Berlin för att ge en föreläsning, faller en man i en koma, offer för en bilolycka. Senare när han vaknar lär han sig att en annan man har tagit sin identitet och försöker döda honom. Med hjälp av en ung kvinna kommer han att göra allt för att bevisa vem han är.

Utgivningsnamn: UNKNOWN.2011.TS.FRENCH.MD.XVID-ESiSTMiR

Utgivningsdatum : 02 mars 2011

exekveras av Jaume Collet-Serra

med Liam Neeson, Diane Kruger, januari Jones

film Franska, brittiska, kanadensiska, japanska, tyska, amerikanska

Produktionsår : 2011

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 55 = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map