Ladda om ditt PayPal-konto med paysafecard

enkelt och säkert.

individer

Handla online. Skicka pengar till dina nära och kära i Belgien och utomlands.

yrkesverksamma

Gå med i de 7 miljoner företagen som litar på oss runt om i världen.

Partners och utvecklare

Erbjud dina kunder innovativa betalningssystem med PayPal.

PayPal upplever i tre steg.

Registrera ditt konto eller ditt kreditkort på ett säkert sätt.

Betal för dina inköp med din PayPal-e-postadress och ditt lösenord.

PayPal upplever i tre steg.

Anpassa din lösning. Du kan ändra det senare.

Integrera PayPal själv, med en partner eller med hjälp av en utvecklare.

Gå med i 200 miljoner användare som litar på oss.

Betala för dina inköp online med din PayPal-e-postadress och ditt lösenord. Vi använder avancerade krypteringsmetoder för att skydda dina bankuppgifter. Alla dina godtagbara inköp kan också omfattas av inköpsskyddet, under vissa förutsättningar.

Med ditt PayPal-konto kan du handla på miljontals webbplatser runt om i världen, donera till en välgörenhet eller betala tillbaka dina nära och kära från din dator, surfplattform eller smartphone med PayPal-appen.

Att öppna ett konto är gratis och du debiteras inte för köp gjorda med PayPal, förutom i händelse av valutakonvertering. Skicka pengar i euro till dina nära och kära är gratis i Belgien och i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet om du använder ditt PayPal-saldo.

Aktivera One Touch TM på ditt PayPal-konto och betala för dina inköp ännu snabbare. Du behöver inte längre ange ditt lösenord eller bankuppgifter för var och en av dina inköp. Bara betala med PayPal-knappen och vänta tyst på ditt paket.

Registrera och få ut mesta möjliga av ditt PayPal-konto.

Hur kopplar du ditt 4-stjärniga kort till ditt Paypal-konto?

Paypal, en online betalningstjänst, har stor framgång tack vare säkerheten och genomförbarheten som den erbjuder sina användare. Om registrering av bankuppgifter fortfarande är den mest använda metoden för hantering av transaktioner är det också möjligt att använda andra betalningsmedel, till exempel det 4-stjärniga kreditkortet.

Achievement steg

Om du regelbundet gör korrespondensköp hos större återförsäljare som 3 Suisses eller La Blanche Porte, kan du ha det här kortet som låter dig betala för dina inköp omedelbart eller på en variabel tid.

Paypal har samarbetat med kreditbyrån som hanterar detta kort, Cofidis, för att tillåta Internet-användare att betala sina inköp enligt de vanliga villkoren för det 4-stjärniga kortet. Du kan välja att betala för dina inköp eller ladda ditt Paypal-konto omedelbart genom att använda din kreditlinje, med omedelbar återbetalning eller i flera avdrag med räntekostnader.

För att länka ditt 4-stjärniga kort till ditt Paypal-konto:

För framtida köp på Paypal partners webbplatser, välj helt enkelt ditt 4-stjärniga kort som betalning när du vill. Mängden inköp visas på dina månatliga uppgifter eller på 4-stjärnans webbplats, och måste återbetalas omedelbart i flera avdrag (3, 10 eller 24 gånger beroende på beloppet) eller månadsvis (från 20 euro / månad) .

Tips och varningar

Det är också möjligt att ladda ditt Paypal-konto genom att logga in på ditt 4-stjärniga konto.

Från mitt konto 4 stjärnor cofidis, en länk som skickar mig skapa paypal konto eftersom jag har nej och jag skapar. Jag sparar det 4-stjärniga kortet som du anger. Ingenting lättare. "Paypal anger felmeddelande kortnummer och fel". Jag berättar för dem att de inte berätta för mig, telefon cofidis. Jag gillar att cofidis som berättade för mig att paypal.

Jag försökte med en annan personlig CB på webbplatsen alltid samma sak av felmeddelandet.

Så vi går runt och runt och ingen vet var misstaget är. Vad ska jag göra? vet att mina kort är aktiva.

Jag önskar att någon kunde svara på mig, det är brådskande

tack för din förståelse

På samma tema

Att skicka ett paket i Frankrike är relativt dyrt. Det tar mellan 6 och 27 euro beroende på paketets vikt. Visste du att det fanns alternativa lösningar för att spara pengar på att skicka dina paket i Frankrike? découv

Också kallad aerator eller flödesbegränsare är en flödesbegränsare ett munstycke som fästs direkt på ventilen för att ersätta standardluftaren. Det sparar dricksvatten och sparar pengar.

Att veta hur man sparar kan man lära sig. För vissa, inga problem, det är medfödd. De är återgångens kungar och besväret. För andra är detta mindre uppenbart. Men i det nuvarande sammanhanget, mer än vad som helst, är det oundvikligt att

Ladda om ditt PayPal-konto med paysafecard

Registrera dig gratis på mitt paysafecard, ditt paysafecard personliga betalningskonto.

Beställ en paysafecard Mastercard online.

 • Lägg till paysafecard Mastercard som betalningsmetod i ditt PayPal-konto.

  Efter beställningen skickas ditt paysafecard Mastercard per post inom 5 till 10 arbetsdagar. OBS: Under ordern dras de årliga avgifterna på 9,90 euro automatiskt från ditt paysafecard-konto.

  Skapa ett konto mitt paysafecard

  Registrera dig här gratis till mitt paysafecard, ditt personliga online betalarkonto, som du enkelt kan ladda med paysafecard-PIN: med min paysafecard betala snabbt och säkert med ditt användarnamn och lösenord i tusentals webbbutiker.

  order paysafecard Mastercard

  Beställ din paysafecard Mastercard enkelt via ditt paysafecard-konto. Paysafecard Mastercard är en förbetalt kort vilket gör att du kan göra dina betalningar som med ett kreditkort. Online och offline, in 35 miljoner försäljningsställen accepterar Mastercard. Paysafecard Mastercard skickas till dig inom 7 till 10 arbetsdagar per post. Årsavgiften för kortet är 9,90 euro.

  Överför kredit till paysafecard Mastercard

  Beloppet dras direkt från ditt paysafecard-konto och debiteras sedan på ditt paysafecard Mastercard. Observera: en avgift på 4% debiteras för varje omlastning, som vanligtvis görs med förbetalda kort.

  1. Logga in på ditt paysafecard-konto.
  2. Klicka på menyn till vänster på paysafecard Mastercard.
  3. Ange det belopp du vill ladda under Ladda paysafecard Mastercard och bekräfta din post.

  Lägg till paysafecard Mastercard till PayPal

  Viktigt: ditt paysafecard Mastercard debiteras så snart du klickar på "Betala nu". Avgiften visas i ditt paysafecard-konto kort därefter.

  1. Logga in på din PayPal-konto.
  2. Klicka på vänster i menyn på Bankkonton och kreditkort.
  3. Klicka på Lägg till ett kreditkort.
  4. Ange ditt paysafecard Mastercard.
  5. När du handlar i en webbutik väljer du PayPal som betalningsmetod.
  6. I ditt PayPal-konto, välj din paysafecard Mastercard som betalningsmetod och bekräfta betalningen.

  Varför betalar PayPal ett extra belopp på några cent till mitt konto?

  Det är möjligt att PayPal fortfarande tar ut ett extra belopp från ditt paysafecard Mastercard. Det tjänar bara för att kontrollera ditt kort. Som vanligtvis returnerar PayPal beloppet inom 15 dagar.

  Geografisk situation | land

  Copyright © Paysafe Holdings UK Limited. Alla rättigheter förbehållna. Prepaid Services Company Limited har behörighet att utfärda elektroniska pengar och betalningsverktyg av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien enligt "elektroniska pengar Regulations 2011" Brittiska (registreringsnummer: 900.021). paysafecard är ett registrerat varumärke som tillhör paysafecard.com Wertkarten GmbH. paysafecard Master utfärdas av Prepaid Services Company Limited enligt Mastercard International Inc. Master licens är ett registrerat varumärke som tillhör Mastercard International Inc.

  Registrera dig nu för vårt gratis nyhetsbrev. Således kommer du kontinuerligt att informeras om alla tävlingar och erbjudanden för tillfället.

  Så här matar du ditt PayPal-konto

  Du kan använda PayPal över hela världen för att göra eller ta emot betalningar via Internet, vilket eliminerar behovet av fysiska transaktioner. Du kan lägga till pengar på ditt PayPal-konto från din dator när du har angett ett bankkonto eller kreditkortsnummer. Du kan sedan använda ditt PayPal-konto för att betala säkert på tusentals nationella och internationella webbplatser!

  Lägg till pengar på ditt bankkonto Redigera

  Paysafecard, det förbetalda kortet för att sätta in och spela poker utan ett kreditkort eller bankkonto.

  För att sätta in på mitt internetpokerkonto, utan bankkonto eller PayPal-konto eller kreditkort, finns det en lösning: det förbetalda kortet. Med paysafecard kan du byta ut kontanter för kuponger som är materialiserade med 16-siffriga PIN-koder. Dessa bra paysafecard värda 10, 25, 50 eller 100 € finns i en mängd försäljningsställen i närheten av dig.

  Med PIN-koden för dina kuponger kan du snabbt och konfidentiellt lägga in pengar på ditt Poker-konto.

  Pokerrum accepterar paysafecard kontantkort för insättning:

  Hur man köper paysafecard kontantkort för att spela poker?

  PaysafeCard förbetalda kort finns i mer än 210 000 försäljningsställen i Europa (tobaksaffärer, kiosker eller bensinstationer). Att veta försäljningsställen närmast dig måste du bara gå på webbplatsen: http://www.paysafecard.com och för att ange din adress. Programvaran, som googlemaps, visar dig de tio eller så försäljningsställena som ligger närmast ditt hem och det kommer även att visa dig det kortaste sättet och tiden att komma dit.

  En gång i din tobaksaffär behöver du bara ange hur mycket bra paysafecard du vill köpa (10, 25, 50 eller 100 €). Du betalar tobaksaffären med den metod du väljer (kontanter, kreditkort eller check). Du kommer att få anonyma Paysafecardkuponger med 16-siffriga PIN-koder som skiljer sig från varandra.

  Tack vare dessa 16-siffriga koder kan du betala på mer än 3500 online-butiker, inklusive de flesta stora pokerrummen på Internet. Under sommaren 2011, de pokerrum som accepterar PaysafeCard insättningar är: winamax.fr, pokerstars.fr, partypoker.fr, 888poker.fr, everestpoker.fr, sajoo.fr, partouche.fr, mypok. fr, pkr.fr, pokersubito.fr, acfpoker.fr och pokerxtrem.fr.

  Observera dock, om du kan kreditera ditt pokerkonto utan problem (och även tjäna upp till 10 olika bra paysafecard för att finansiera din bankrulle och därför betala upp till 1.000 €), kommer du att få den mängd av dina potentiella vinster på ett bankkonto som du måste deklarera för att återställa kontot.

  Vad är avgifterna för det paysafecard-förbetalda kortet?

  Under de första 12 månaderna debiterar paysafecard inga avgifter på de kuponger du har förvärvat. Utöver ett år efter köp av dina paysafecardkuponger dras en avgift på 2 euro per månad från din kredit. Var därför uppmärksam på 10 € kuponger: Om du inte använder dem kommer deras nominella värde 0 efter 17 månader.

  Kan vi köpa paysafecard prepaid kuponger på Internet?

  Ja, du kan köpa din paysafecard på Internet. Därför finns det 2 officiella webbplatser som är: www.pinshop.paysafecard.com och www.wertkartenverkauf.com.

  Kan jag dra nytta av ett bankkort med paysafecard? Vad är de därtill hörande avgifterna?

  Ja, det är en av de stora fördelarna med paysafecard. Om ditt pokerrum inte accepterar paysafecard måste det acceptera ett MasterCard-nätverkskort.

  Jo, prenumerera på Yuna Card, en del av Mastercard nätverk och kreditera ditt Yuna kortet med kuponger Paysafecard kan du sätta in pengar på nästan alla online pokersajter.

  För att prenumerera på ett YUNA-kort måste du gå till webbplatsen: www.yunacard.com, fylla i ett onlineformulär (med telefonnummer krävs) och lämna följande dokument: en kopia av ett ID (pass) eller identitetskort) och ett adressbevis på mindre än 3 månader. Inom 7 till 10 dagar med första laddning får du ditt YUNA-kort hemma hos dig. Du kan använda den som betalkort och betala var som helst MasterCard® accepteras, upp till det belopp som finns tillgängligt på ditt kort. Detta YUNA-kort bär en årlig avgift på 24,50 € och kan laddas med bra paysafecard (med 5% av avgifter och 1 € min) eller gratis med bra Cash-Ticket (som fungerar som den bra paysafecard och kan köpas i 150 000 försäljningsställen i Europa). Observera att den här nedladdningen kan göras med din mobiltelefon.

  Vi kan sluta med att säga att det aldrig har varit lättare att spela poker utan ett kreditkort eller bankkonto. Med dina hårda kostnadsbesparingar tillåter inköp av ett paysafecard kontantkort dig att sätta in pengar på pokersajter utan att avslöja din identitet. Slutligen kan du ladda ner ett YUNA-kort från ditt paysafecard, vilket innebär att du kan betala på alla handelsplatserna i Mastercard-nätverket och därmed på alla onlinepokersidor.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 1 = 2

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map