Lanserade online tärningar

Starta kommandoradsprogram [Stängt]

till alla jag vill veta vad som är kommandot under DOS som tillåter att köra ett installerat program.

Jag försökte startkommandot

men det visar mig ett konsolfönster

till exempel om jag vill köra emule hur man skriver in kommandoraden för emulefönstret öppnas.

Frankrike lanserar sin gratis online courseware-plattform

Från och med den 28 oktober kommer internetanvändare, studenter, anställda, arbetssökande eller helt enkelt nyfikna personer att kunna registrera sig på internet för att ta gratis online kurser.

Vill du ta HEC, Polytechnique och / eller Sorbonne kurser gratis på en tid som passar dig? Se dig i januari 2014 på den första franska plattformen för gratis högre utbildningskurser online, lanserad onsdagen av minister Geneviève Fioraso. Från och med den 28 oktober kommer internetanvändare, studenter, anställda, arbetssökande eller nyfiken personer att kunna registrera sig på www.france-universite-numerique-mooc.fr.

В "Förstå utövandet av rättvisa" В

De kommer att hitta Moocs (massiva öppna online-kurser) i matte, historia, filosofi, biologi, lag. designad av institutioner som HEC, Polytechnique, Centrale Paris, Institut Mines Telecom, CNAM eller Universities Bordeaux 3, Montpellier 2, Sorbonne Paris Cité och Paris X Nanterre.

Г ‰ ekvivalentNobel för matematik

Cirka tjugo kurser kommer att presenteras först, då ungefär trettio. Bland dem, två av Moocs mathГ © matic conГ§us av CГ © dric Villani, Fields Medal m³ © -Г © Nobel motsvarande för maths-, Paris station under dГ © hållbar utveckling, en kurs © PanthГ Assas-Paris II att "förstå utövandet av rättvisa" eller en polyteknisk kurs om "olinjär optik". Moocs, som är populära i USA under ledning av plattformar som Coursera eller edX, kommer fram i Frankrike.

Högkvalitativa digitala kurser

En del av dessa kurser, som kombinerar "vidГ © ben, Г © bedömning, mentorskap, peer-korrigeringar, online-interaktion med lärare, kan ge Г © jusqu'Г 160.000 studenter runt om i världen", den ministГЁre. "Utvecklingen av online-kurser under de kommande tio åren kommer att omdefiniera den internationella universitetskartan", sade Ms Fioraso under en presskonferens.

I Frankrike år 2017 måste alla elever ha digitala digitala kurser på varje stadium av sin karriär ", sade hon, för att inte tala om klassernas försvinnande i föreläsning, under presentationen av projektet France Digital University (FUN). Revolution eller läge? "Låt inte nya hegemoniska plattformar diktera spelets regler, fånga allt värde", säger Fleur Pellerin, minister för digital ekonomi.

В "Man kan spela in alla studentinteraktioner med innehåll"

"Det här är början på äventyret, det kommer att behöva undersöka hur det förbättras", säger François Taddei, forskningsdirektör vid Centrum för Tvärvetenskaplig Forskning. Med digital "är det möjligt att registrera alla interaktioner hos studenter med innehåll", att "alltid ha information i realtid för att anpassa sig till deras olika behov" det understryks. Se till exempel när en elev kontrollerar och förbättrar kursen i enlighet därmed, medan "när en student hänger i ett auditorium finns det inget sätt att ta reda på".

Numret "sänker ingångshinderna"

Studenter kan också identifiera kamrater som är intresserade av samma problem som dem själva, även på andra sidan planeten. På samma sätt siffran "sänker inträdesbarriärerna", för anställda i omvandlingssök eller för gymnasier på jakt efter en första syn på en disciplin. "Revolution eller inte, vi måste vänta lite att veta, men det är en möjlighet. Det är nödvändigt att inte sakna båten", sade Franzois Germinet, förberedd ordförande i den numeriska kommittén för universitetschefernas konferens (CPU).

В "Rekrytera de bästa studenterna" В

Resurser för online studenter "finns länge", men det som står på spel är web 2.0 med utbyten mellan studenter, det utmanar vår pedagogik ". Moocs, "revolution" eller "ett enkelt sätt att undervisa? Möjligen lite av båda", säger Thierry Karsenti, Kanada Research Chair i informations- och kommunikationsteknik inom utbildning . De är "en stratГ © GIE otrolig marknadsföring" för universitГ © s, låt "rekrytera de bästa Г © studenter" efter deras rГ © resultat testning, tillåta en "gemensamt arbete", säger han i Review Internationell konferens om teknik inom universitetspedagogik. Men "kan vi lära oss så många studenter på en gång?", "Hur är arbetet med tiotusentals elever värderade?", Rapporterar han. När det gäller deras gratuitoushet pundar många Moocs till studenterna som kan få tillgång till mer genom att betala.

NFB lanserar Aboriginal Cinema (#ONFAutochtones) online. Mer än 200 aboriginska filmskapare, inklusive 20 nya och senaste tillägg, erbjöds gratis in-transit-läsning.

21 mars 2018 - Montreal - National Film Board of Canada (NFB)

Den 22 mars lanserar National Film Board of Canada Aboriginal biograf (#ONFAutochtones), en ny webbportal som erbjuder gratis in-transit ljudavspelning av mer än 200 titlar - klassiker, noveller och senaste tillägg - från sin unika samling av filmer av aboriginska filmskapare.

Aboriginal biograf utvecklades som en del av NFB: s treåriga handlingsplan för att omdefiniera relationer med aboriginska artister och publik.

Bland verken att se absolut, den revolutionära Du är i indiskt land, Mike Kanentakeron Mitchell; flera titlar av den framstående Alanis Obomsawin, vars flaggskeppsdokumentär Kanehsatake - 270 år motstånd ; den kraftfulla självbiografiska filmen av Gil Cardinal Placerat barn ; Chocken av två världar, Tasha Hubbards prisbelönta film; Om tiden tillåter det, Elisapie Isaacs hyllade arbete; såväl som interwar, från Bonnie Ammaaq, och den här floden, av Katherena Vermette och Erika MacPherson, två nyligen kortade bästa kortfilm på imagineNATIVE Festival.

Bland de nya och senaste tilläggen arbetar tre av Quebec-filmskapare från Abenaki: den prisbelönta animerade kortfilmen Jag gillar tjejer Diane Obomsawin tecken; Hej Ho Mistahey!, inspirerande porträtt av en gemenskapsrörelse för rättvis utbildning för barn från Första Nationen, av Alanis Obomsawin; och Franskan med rött hår, filmskapare och programmerare Monika Ille.

Aboriginal biograf gör det lättare än någonsin att få tillgång till aboriginska berättelser och perspektiv - vare sig det gäller ämne, filmskapare namn, aboriginals folk eller nations namn eller produktionsdatum - och erbjuda val organiserad och kontextualiserad enligt åskådarnas åldrar, samt filmskaparnas biografier.

Samlingen har katalogiserats med användning av en anpassad version av den inhemska material Klassificering Schema systemet (IMCS), utvecklat av Camille Callison (Tahltan Nation), Alissa Cherry och Keshav Mukunda enligt klassificeringssystemet baser som skapats av bibliotekarien Kanien'kehaka (Mohawk) Brian Deer i 1970-talet IMCS fastställdes först 2015 vid National Center bibliotek för sanning och försoning.

Portalens grafiska design inspireras av det ursprungliga arbetet av Eruoma Awashish, en konstnär av Atikamekw och Quebec-anor.

Många av filmerna i denna samling screenas för närvarande i samhällen över Kanada som en del av den aboriginala filmutställningen Aabiziingwashi (Väl vaknat). Sedan loppet av april 2017-tävlingen har över 700 samhällsundersökningar hållits i provinserna och territorierna i landet.

NFB: s aboriginala handlingsplan innehåller mer än 30 åtgärder som NFB har åtagit sig att genomföra som svar på rekommendationerna från Kanada och Kanada om sanningen och försoning.

ANEM lanserar en online-rekryteringswebbplats

Offentliga institutioner börjar digitalisera. För att underlätta tillgången till arbetssökande har National Employment Agency (ANEM) lanserat en ny online-rekryteringsplats.

Till att börja med www.anem.dz finns i wilaya Sidi Bel Abbes, Annaba, Bejaia och Boumerdes och kommer att utvidgas till den 2 januari hela det nationella territoriet efter Mohamed Tahar Chalal, VD för ANEM. Syftet med detta nya stöd är att styra flödet av besök till myndigheter genom att erbjuda arbetssökande möjlighet att göra sin forskning hemifrån.

Ändå förklarade Chalal att kandidaterna fortfarande skulle gå till byrån en gång för valideringen av deras personliga konto på webbplatsen.

Fransk lärare för en online språkskola

Positionens namn: Fransk lärare för en online språkskola

Datum för att ta jobbet: 2018/03/23

Under rubriken: bli lärare.

Lingoda är en online-språkskola som erbjuder kurser på tyska, engelska, spanska och franska. Vi letar nu efter motiverade individer att ge franska handledning via Skype. Om du har erfarenhet inom fransk utbildning och ett diplom i FLE (DAEFLE till exempel) och du har en utmärkt Internetanslutning, intresserar din ansökan oss.

Du är pålitlig, ansvarig och du vet hur du respekterar scheman

Du är idealiskt innehavare av ett DAEFLE-certifikat, och franska är ditt modersmål.

Du har minst ett års erfarenhet som lärare

Du har en lägsta nivå B2 på engelska

Du är intresserad av främmande språk

Vad vi erbjuder dig:

Ett frilanstypskontrakt.

En chans att jobba flexibelt oavsett var du bor.

Utbildningsresurser tillgängliga för dina kurser.

Möjligheten att välja antal timmar du arbetar och chansen att arbeta på distans med flexibla timmar (allt du behöver är en dator, en pålitlig Internetanslutning, en webbkamera, en mikrofon och hörlurar).

En givande yrkeserfarenhet i en dynamisk tysk start.

En 25% rabatt om du vill lära dig engelska, tyska eller spanska.

Under rubriken: bli lärare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag:

Kontaktperson: James Hoyle eller Lingoda GmbH

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map