Lekrum lille

Escape Game i Lille - 6 etableringar

Live Escape Game, ett koncept från Asien, är ett livstidsflyktsspel. Efter att ha erövrat de största städerna i Europa landade han i Frankrike, Paris och de största provinsstäderna. Det är det fysiska förfallet av videospel av typen "Escape Game".

John Doe öppnade den 17 november 2015 i hjärtat av Lille, 6 rum, 450m2 av lek.

pussel: Black Rock Mine, Blue Castle Prison och Magnifico Casino.

adress: 6/8 Rue des Jardins, 59000 LILLE

TГ © s: 03 62 27 63 99

Priser: Från 13,5 € / pers.

öppning: Måndag till söndag från 10:00 till midnatt.

25% minskning

PROMO: 25% minskning för studenter från måndag till fredag ​​från 10:00 till 18:00

1 elev per grupp räcker för att tillämpa minskningen till hela gruppen.

Getout är Lille första Escape Game, öppnade i november 2014, erbjuder detta spelrum nu 5 spel på 6 rum.

pussel: Panic Room Secrets, Cunningham Affair, Tesla Workshop, Fort, och Horus Malediction.

adress: 128 rue Solferino, 59000 LILLE

TГ © s: 03 62 65 40 56

Priser: Från 18 € / pers.

öppning: Tisdag till söndag från 10:00 till 10:30

X Scape öppnade den 31 oktober 2015 och erbjuder 3 spelrum.

Enigma: Karantän och azilum.

adress: 115 National Street, 59800 LILLE

TГ © s: 06 95 43 47 74

Priser: Från 16 € / pers.

öppning: Tisdag till söndag från 9.30 till 21.30.

Team Break öppnade den 13 november 2015 och erbjuder fem spelrum.

Enigma: Omöjligt Mission, Walking Dead, Prison Break och Haunted Room.

adress: 7 Rue du Palais Rihour, 59800 LILLE

TГ © s: 06 61 87 70 37

Priser: Från 25 € / pers.

öppning: Måndag till söndag från 10:00 till midnatt.

Omega Agency öppnade den 23 april 2016 med 2 spelrum.

Enigma: Gömningen av Ali och Polonium.

adress: 129 rue Nationale, 59000 Lille

TГ © s: 06 50 80 46 25

Priser: Från 18 € / pers.

öppning: Måndag till söndag från 10:00 till 22:00.

Escapers Lille öppnade den 22 april 2017 med ett spelrum.

Enigma: Bromsning i Lille

adress: 25 rue Léon Gambetta, 59000 LILLE

TГ © s: 03 20 02 41 11

Priser: Från 18 € / pers.

öppning: Måndag till söndag från 10:00 till 22:00.

Mission Evasion öppnades den 4 december 2015 och stängdes den 23 september 2016.

adress: 68 Boulevard de la Liberté, 59800 LILLE

En timme av spänning, reflektion och nöje

Spelet innehåller 2 Г sex deltagare (även om vissa begrepp som Singapore finns för en enda person) är Г © s'Г undkomma en piГЁce fermГ © e på mindre än en timme. Genom att stödja den rГґle enquГЄteurs expert, kommer du att hitta ledtrådar för att lösa de rГ © Г © mystГЁres pussel och som gör att du kan blockera dГ © Г inte äventyr och guida dig jusqu'Г den clГ © utgång. Denna tävling mot klockan håller dig genom att fördjupa dig i en verklig och spännande värld.

En spelmästare, medlem av organisationslaget, ger instruktionerna till spelarna som kommer att observeras under hela spelets varaktighet från ett kontrollrum. Ett värdefullt stöd som sätter dem tillbaka på spår när de fastnar eller går fel så att de kan hitta utgången i tid.

Ett nytt sätt av kollektiv underhållning

Varje spelrum är inspirerat av decorer och olika element för utarbetandet av sina gåtar. Vissa lägger på en lärd blandning av skattejakt och Cluedo, andra på historiska toner, på logik etc. med ett stödjande landskap, dekorationer mer verkliga än naturen och tack vare tekniker som tillåter att driva gränserna för realismen ännu mer.

Teman för de öppna rummen i Frankrike är många och varierade. Det fördjupar t.ex. cЕ "ur enquГЄtes policiГЁres, historiska äventyr, herrgård © hantГ i fängelser, katakomber, i ett laboratorium galen vetenskapsman i källaren på Sorbonne i Alice in Wonderland eller en världsturné på 60 minuter för att nämna några.

Live Escape Game är en kamp mot tiden och activitГ © idГ © ale att samlas med familj eller vänner, för en fГЄter Г © vГ © ment individ eller för en trevlig utflykt med collГЁgues.

Till skolan

Snabb tillgång till vårt innehåll efter studienivå:

September 2018: öppnande på bachelor campus BA heder företag - marknadsföring - gästfrihet Turism, utbildning på 1 år tillgänglig efter en bac + 2. Kurserna lärs helt på engelska.

September 2018: öppning till bachelor campus växelvis: kundservice försäkring Bank, utbildning på 1 år tillgänglig efter en Bac +2. Fördelar för studenten och för företaget.

Skolensembleet La Salle Lille är glatt att öppna sina dörrar för dig: barnskolan, grundskolan, högskolan, gymnasiet och lärosäten välkomnar dig med glädje.

Registreringarna 2018-2019 är öppna.

Victor gick in i andra professionella på skolan La Salle Lille. Tack vare lärarnas och det övervakande teamets engagemang kunde han investera i det, skicka sin baccalaureat och bedriva högre studier. De extracurricular aktiviteter som han följde (resa till Benin, resa till England, mikroföretag, praktik i företag ...) gjorde det möjligt för honom att upptäcka världen som det är och mogna sitt karriärprojekt. Som förälder uppskattar jag varje dag ackompanjemanget och den verkligt individualiserade uppföljningen av lärarna som följer Victor i hans tillvägagångssätt sedan den andra.

Herr far till Victor, 20 år gammal, BTS MUC2

School Ensemble La Salle Lille välkomnar våra dagis barn postbacs genom att erbjuda utbildnings filiГЁres gГ © nГ © ral, teknisk eller professionell i en ram agrГ © ble med pГ © TEACHINGPROCESSES moderna verktyg. Lärare är investerade och motivГ © s och de utmärkta resultat som erhållits med rГ © diffГ © hyr prГ undersökningar parГ © © © s tГ moignent av qualitГ © © dispensГ undervisning.

Andrй TAVAN, ordförande för OGEC

Skolensemble La Salle Lille fick mig att välja min framtid och att utföra. Efter en ganska hektisk skolkarriär var jag lättad att träffa lärare på e-listan. De har hjälpt mig att vara medveten om vikten av min framtid.

Betty D. 18, student vid terminal L

 • välkommen
 • © kallas CrГ
 • Juridiska meddelanden
  • CoordonnГ © es:
  • Skoluppsättning

  Lille rummet

 • 2 rue Jean Levasseur 59000 Lille

  Uthyrning av traditionella träspel, gamla spel och spel i världen i Lille

  24 och 25 mars: Rolig helg

  En riktigt rolig helg förra mars

  Först och främst kommer mer än 350 spelbord att vara tillgängliga delat med tema:

  Alltid mer rollspel med öppnandet av ett nytt rum.

  Två utrymmen kommer att föreslås till dig med sina partners Echappatoire och Get Out på 2 nya ovanliga platser.

  En mängd utomhus animeringar

  - livsstorlek (svärdstrid, trollboll, ...)

  - Träspel genom Ambiance spel, Wellouej och Tärning väska

  - Laserspel, säkert bågskytte, uppblåsbara spel med Game'O Green

  de ville att spelare och singelspelare skulle träffas, det är därför de organiserar en riktig Speed ​​Dating-spelare och spelare ... Herrar, damer ...

  För att få veta mer: här

  3: e upplagan av Flipper's-veckan

  Fernand Ganne Gymnasium,

  nära Troyes i Aube (10) 150 km sydost om Paris (A5 - A26)

  90 spelstationer med fri åtkomst på 800 m2

  Flippers, Foosball, Arcade Terminals

  Retro spel och barnspel

  Stativ av reservdelar av Flipper

  Reparation av kort med "Doc Pinball"

  På plats catering och förfriskning rum

  Pris: 4 € vuxen entré - 1 € för barn under 10 år

  2018 världens högsta festivalaffisch

  Ferme Galamé, Museum of Traditional Games i Loon-Plage, organiserar för andra gången världshögskolans festival, från 07 till 11 februari 2018.

  För den andra upplagan av denna unika festival region Galamé Farm sammanträder i Loon-Plage samlare, entusiaster, konstnärer och hantverkare för att avslöja olika former och användningar av Spinning hela världen.

  Under festivalens fyra dagar kommer ett tätt program med öppna aktiviteter och workshops att låta alla upptäcka, göra och naturligtvis att virvla om detta mytiska föremål för barndomen!

  Amatörer, oavsett om du är ny eller erfaren, kom och ha kul på Loon-Plage och slå dina rekordbalanser, böja ner, möta andra toppar ...!

  På scenen beundra beundran avAttila Olah, festivalens hedersgäster och finalist i mästerskapet i Europa av akrobatiska toppar. Förutom Quentin Godet champion i Frankrike och Europa Yo-yo!

  Schemalagda möten som planeras under hela helgen kommer att låta alla njuta av demonstrationerna av dessa virtuoser i disciplinen.

  Med presentationen av unika samlingar av spinning toppar, spinning toppar, diabolos eller yoyos, och upptäcker dessa spel över alla eroder och breddgrader, erbjuder Toupee Festival en unik möjlighet att passera ett festligt, gemytligt och familjen ögonblick runt dessa fantastiska twirlingobjekt!

  Styrelsen, volontärerna och alla föreningsgrupperna presenterar sina bästa önskemål för det här nya året som vi hoppas rika på lekfulla ögonblick.

  Gott nytt år för alla.

  All Hearts Festival 2017 - Buisson Farm

  av 5-17 december Festival All Hearing 2017 - Ferme du Buisson (77) med alla de bästa musikaliska skapande för den unga publiken, Tout'Ouïe parad i 7 städer med sina lekfulla föreställningar och originella konserter, familj och skola. En nyfiken rytmisk och varm eftermiddag stänger festivalen på Ferme du Buisson. Framåt alla!

  Musical rendezvous att vara titillerade öron sedan 2013 har festivalen fortsatt att växa och gå i 8 städer. Med ett sammansatt program med JM France erbjuder det i trettiotvå dagar trettio konserter och musikaliska show som samlar unga och gamla, familjer eller skolbarn för att upptäcka musikalisk skapande för unga publik i all sin mångfald.

  Festivalen slutar på Ferme du Buisson och ger mycket ljud! På söndagen den 17 december inbjuder han familjer till en nyfiken och varm eftermiddag.

  Wellouej kommer att vara närvarande 6,13 & 17 december i byn med sina spel på tidig barndom.

  Speldag på Soisy sur Seine - 10: e upplagan

  den Speldag i Soisy sur Seine hedrar sin 10: e utgåva 24 november, 25 och 26 november nästa. På programmet "Teen Party", "Matinée pour le 0/6 ans" och två dagar av spel för alla åldrar!

  Fête du jeu erbjuder en måste-se för kalendern för staden Soisy sur Seine, med familjer eller vänner, hundratals spel (samhälle, tärningar, kort, gamla spel, strategier, videospel ...) aktivt involverade lokala föreningar.

  med 1.2.3 solföreningar, Soseium Ludi, Mulots de Soisy, Friendship Club & Wellouej och staden Etiolles.

  KOM OCH TROOVE DIN COMPANY GAME

  Ditt barn spelar inte längre med sitt brädspel. Kom och byt ut det lördag och söndag.

  På de olika extracurricular platserna kommer du att kunna deponera, med animatörerna, ditt spel i samhället. Latecomers kan komma och släppa det i sista minuten lördag den 25 november morgon bara på Grand Veneur rummet. Spelet måste vara ett "brädspel" (inget videospel, inga leksaker), det måste vara rent, komplett och i gott skick. Efter att ha kontrollerat ditt spel kommer en biljett att utfärdas. Denna biljett kommer att ge ditt barn möjlighet att välja ett annat brädspel på lördag och söndag i spelets samlingsbyte. Denna transaktion är en present och har inget marknadsvärde.

  Fredag ​​den 24 november, 20h / 23h:

  Särskilda kvällen "Teen" Escape Game, brädspel, atmosfärsspel, brädspel, strategispel ...

  i rummet på Grand Veneur och på kommunala mediebiblioteket

  Lördag 25 november, 10h / 12h30:

  Tidig barndomsmorgon för 0/6 år

  Speciell öppning reserverad för 0/6 åringar

  Läser med "småbarn", "motoriska färdigheter" och "sensoriska" kurser, anpassade spel ...

  i rummet av Grand Veneur

  Lördag 25 14h30 / 19h och söndag 26 november 14h / 18h:

  Öppnande "alla"

  Spel och spel, för alla åldrar!

  Rollspel, rymd "liten barndom", brädspel, manipulativa spel, brädspel, jättespel, skicklighet, spel från hela världen, lego, utställning, spelböcker, simulator ...

  Solidaritetsfestivalen från 17 november till 3 december 2017

  Den internationella solidaritetsveckan blir solidaritetsfestivalen!

  I 20 år har veckan för internationell solidaritet tillåtit de som är engagerade i en mer enad värld att mötas, skapa kollektiv dynamik och att göra sig kända för allmänheten för att uppmuntra fler medborgare att agera. för en rättvis och hållbar värld.

  Vi kommer att vara närvarande denna lördag, 18 november från 18:00 till 22:00 på Caullet Room av Loos-en-Gohèlle med våra spel av huvudvärk.

  Hitta de olika programmen i regionen Hauts-de-France här

  Veckodag av spelet på biblioteket L. Aragon de Lillers

  Fjorton dagar i matchen av 10-10 oktober, 2017 på Lillers kommunala bibliotek - 32 pl Roger Salengro (62190)

  på programmet: workshops, talar, konferenser, animationer ...

  Info och bokningar: 03 21 61 11 22.

  Under tiden med familjens videospel

  från 10 till 21 oktober, 3 olika utrymmen, 3 spelkonsoler kommer att ställas till ditt förfogande med en facilitator för att vägleda dig och presentera dig.

  Makey-Makey Workshop: Skapandet av spelet "Dr Maboul"

  Onsdagen den 11 och 18 oktober från 15h till 17h - hur man gör spelet själv med återvinningsutrustning ... bokning nödvändig.

  Onsdag 11-18 oktober - från 15h till 16h i 6-8 år och från 16h till 17h i 3-5 år. Animerade berättelser på tabletter och projicerade på storskärmen, barn blir historiens historia! bokning nödvändig.

  Spel animeringar härifrån och på andra håll

  Lördag 14 oktober från 14h till 18h av oss kan vi spela Bagh-chal, men också med snöboll, kraft 4 jättar, quoridor, elastiskt bord ... och många andra.

  Fredag, 20 oktober kl 19: Spela tillsammans, en väg till glädje. Möte med författaren Pascal Deru.

  Den stora eftermiddagen av eftermiddagste-spel

  Lördag 21 oktober från 14h till 18h: Femton stora spelbord installeras i mediabibliotekets hjärta; Spel för alla åldrar och alla smaker. Gourmet paus vid 16h.

  Fotografisk utställning "Spel, helgdagar och traditioner"

  Från 30 september till 8 oktober 2017 erbjuder Entr'images dig en kollektiv utställning av tio fotoklubbar i Lillemetropolen på temat « Spel, helgdagar och traditioner i norr". I år är utställningen installerad vid internationella förbindelser i Hall of the International Hotel School of Lille Fives.

  Timmar: lördagar och söndagar från 11h till 18h. Måndag till fredag ​​från 15h till 18h.

  Temat för utställningen är Nordens Spel, Festligheter och Traditioner, "Norden" som tar över Norden av Frankrike. Tvåhundra bilder kommer att presenteras för allmänheten.

  Miniparty eller Sainte-Helene

  Miniparty eller Sainte-Helene's festa parti? Kézako.

  Ställ Haute, vet du? Det är rue Pasteur (i Saint Helena) och det här är den plats som staden Saint-André har valt att erbjuda dig en trevlig fest den onsdag den 27 september!

  På festivalsprogrammet kommer DJ Supagroovalistic kollektivet att "ambiancera" på eftermiddagen och leda dina barn i dansen! Dina barn kommer också att vara fria att delta i olika bås där de kan lära sig att klippa och maska ​​med Caroline från Wundertüte, tekniken för skärmutskrift med Olivier de Sabordage, eller upptäck de traditionella flamländska spelen i världen. förening. För att markera minnet av denna dag kommer artisten 4Letters och DOUBLEVA att måla en väggmålning.

  Kom och prova lyckan på raffeln och vinn många priser för barn. Gratis spel öppet för alla!

  Mini-party Place Haute (rue Pasteur) på onsdag 27 september 2017, från 14h till 18h

  Pumpa Festival och Coloquintes 2017 i Marquillies

  Pumpa Festival och coloquintes 2017, på gården Mottes de Marquillies 23 och 24 september.

  Lokala producenter presenterar sina gastronomiska produkter och medan föräldrarna handlar, drar barnen de olika animationerna och våra gamla spel i det stora utrymmet som är tillägnad dem. En måltid föreslås också på söndag eftermiddag för att dela ett ögonblick av gemytlighet mellan alla deltagare i evenemanget

  En plats som förvaltas av Lille för att erbjuda dig exceptionella platser till konkurrenskraftiga priser

  Hitta ett rum efter kategori

  Den första taket av Lille Métropole

  Kapacitet: 100 personer

 • 40 personer i ett möte

  150 personer i en cocktailparty

 • Det nya industri- och evenemangsområdet Lille Métropole

 • Ett magnifikt slott i hjärtat av den belgiska landsbygden

  Kapacitet: 350 personer

 • 200 personer för en gallamiddag

  300 personer i överenskommelse med bricka TV

  350 personer pratar och cocktailparty

 • Ett konstmuseum som är fullt av historia

  Kapacitet: Poolen: 300 personer sitter, 500 personer i cocktail

  Auditoriet: 100 platser

 • La Fabrik: ett atypiskt och varmt utrymme

  150 personer står

  100 sittande personer

 • Oundviklig plats har dess ursprungliga animation erövrat hjärtat av många invånare i Lille Metropolis

  Kapacitet: upp till 125 personer

 • Ett innovativt samlingsrum

  Kapacitet från 10 till 80 personer

 • 60 personer i möte och cocktail

  100 personer för en prestigefylld kväll

 • Mysig loungebar, beläget i hjärtat av Lille

  Kapacitet: 30 personer

 • Ett mysigt kontor anpassat efter dina önskemål

  Kapacitet: upp till 150 personer

 • Concept halvvägs mellan vandrarhemmet och hotellbranschen

  Kapacitet: 98 rum

 • Ett ikoniskt musikaliskt utrymme

  Kapacitet: 500 platser

 • Ett utrymme för samarbetande design

  Kapacitet: upp till 16 personer

 • Futuristisk vandrarhem, unik byggnad i Lille

  Kapacitet: upp till 130 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet: 50 till 500 personer

 • Kapacitet från 10 till 100 personer

 • Ett innovativt konstgalleri

  Kapacitet från 10 till 150 personer

 • Det mest effektiva digitala ekosystemet i Frankrike

  Kapacitet: 250 till 1500 personer

 • En plats i ett!

  Seminarier, konventioner, lagbyggnad, sportevenemang.

  Plenarkapacitet: 300 personer

 • Ett original loft på 2 nivåer helt renoverade

  Kapacitet: 200 personer

 • Ett majestätiskt utrymme där resonerar Orchester National de Lille.

  Kapacitet från 50 till 1500 personer

 • En mytisk villa

  Kapacitet: 300 personer

 • En plats som andas i textilunionen.

  Kapacitet från 60 till 2000 personer

 • Huset: Det privata och trendiga utställningsutrymmet i hjärtat av Lille

  400 personer i en cocktailparty

  200 sittande personer

 • Lyxigt 4-stjärnigt hotell i hjärtat av Lille.

  Kapacitet: 50 till 300 personer i cocktail och 60 till 200 personer sittande

 • Särskilt hotell av XVIIth century.

  Vacker 1900-talets baldakin i smidesjärn.

 • En bikupa av modedesigners

  Kapacitet: 500 till 1000 personer

 • En utbytesplats med internationell dimension

  750 sätesalarium

  21 auditorier med 95 platser

  3200 m2 sportanläggningar

 • Ett utrymme som kombinerar Konst och Innovation

  Kapacitet: från 20 till 200 personer

 • En atypisk plats för dina händelser

  Kapacitet: 20 till 100 personer

 • En original och festlig plats för dina företagsfester

  Kapacitet: 50 till 200 personer

 • En mötesplats för dina kongresser, dina möten eller dina konventioner

  Kapacitet: från 50 till 4500 personer

 • Ett atypiskt utrymme i hjärtat av Lille metropolen

  Kapacitet: 100 till 500 personer

 • En historisk plats i hjärtat av Lille

  Kapacitet: 50 till 450 personer

 • En exceptionell plats och historiskt monument

  Auditorium kapacitet: 200 personer

  Cocktailkapacitet: från 50 till 1000 personer

 • En 360 ° kärl

  Auditorium kapacitet: 230 platser

 • En prestigefylld plats i hjärtat av en anlagd park

  Auditorium kapacitet: 100 platser

  Cocktailkapacitet: upp till 300 personer

  kapacitet "Trädgårdsfest": upp till 1000 personer

 • Ett atypiskt komplex med en grön trädgård

  Kapacitet: 50 till 2700 personer.

 • Ett konstnärligt utrymme

  Auditorium kapacitet: 206 platser

  8 utrymmen från 80 till 1500 personer

 • En plats med flexibla utrymmen

  Cocktailkapacitet 1500

  Mötesförmåga: 80

  Konferenskapacitet: 1000

 • Ett idealiskt utrymme för dina konventioner

  Kapacitet: upp till 7000 personer

 • Vill du organisera en händelse eller vara värd för en grupp? Låt oss veta din förfrågan och vi kommer att svara dig så snart som möjligt!

 • - En kvalitativ transporttjänst på storstadsområdet

 • Ett koncept Vandrarhem / bar i hjärtat av Lille

  Kapacitet: 100 personer

 • Ett atypiskt utrymme för att upptäcka smakerna i regionen

  Kapacitet: 50 till 150 personer

 • Exceptionell inställning för ett unikt ögonblick

  Kapacitet: 100 till 300 personer

 • En originalinställning i hjärtat av Lille

  Kapacitet: 100 personer

 • Universitetet ligger i hjärtat av staden i en exceptionell arkitektonisk miljö.

  Kapacitet: 50 till 800 personer

 • Listat i mer än 20 år i topp 5 av de bästa franska förvaltningsskolorna är handelshögskolan en anmärkningsvärd plats.

  Kapacitet: 50 till 2000 personer

 • Unikt receptionsområde beläget i hjärtat av gamla Lille.

  Kapacitet: 80 till 300 personer

 • Charmigt residens i hjärtat av naturen

  Kapacitet: 20 till 250 personer

 • I hjärtat av ett område med 15 hektar skog med damm och grönska

  Kapacitet: 10 till 400 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet från 50 till 500 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet från 50 till 500 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet från 50 till 500 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet från 50 till 500 personer

 • Ett innovativt 360 ° utrymme

  Kapacitet från 50 till 500 personer

 • Plats kombinerar charmen i det gamla och det moderna

  Kapacitet: 10 till 50 personer

 • Vacker valvkällare i hjärtat av Lille

  Kapacitet: 330 personer

 • Mysig miljö och avkopplande atmosfär under dagen

  Kapacitet: 120 personer

 • Bar ligger i hjärtat av Lille

  Röstade bästa franska klubben på året vid NRJ

  Kapacitet: 400 personer

 • Beläget i hjärtat av den flamländska huvudstaden

  3 olika stämningar

  Kapacitet: 400 personer

 • Utflyktsort och prestige där regerar skönheten, den lugna och den historiska charmen hos en gammal godisfabrik

  Kapacitet: 900 personer

 • Prestigefyllda och vänliga mottagningsplats i hjärtat av en naturlig miljö

  Kapacitet: 10 till 300 personer

 • Beläget i hjärtat av Lille, är teatern listad som ett historiskt monument

  Fantastisk arkitektonisk stil

  Kapacitet: 1200 personer

 • Plats med frimärke från 1800-talet

  Kapacitet: 1000 personer

 • I hjärtat av en 1700-tals kloster, levande till rytmen av ljusen

  Kapacitet: 10 till 300 personer

 • Beläget i hjärtat av affärsdistriktet Euralille, kombinerar detta affärshotell modern arkitektur, design och komfort.

  Kapacitet: 10 till 250 personer

 • En historisk plats som har behållit sitt ursprungliga utseende klassiskt kloster, beställt runt gallerier.

  Kapacitet: 15 till 120 personer

 • I den historiska stadsdelen Lille, erbjuder denna plats en verklig arkitektonisk resa.

  Kapacitet: 15 till 100 personer

 • På kanten av den största sjön norr om Paris, en förändring av landskap

  Kapacitet: 10 till 200 personer

 • Lugn och balans, frihet och återgång till livets källor

  Kapacitet: från 1 till 8 personer per tält

 • Festligt, elegant och multifunktionellt, tältet Octopus tillåter att skapa utbyte och gemytlighet

  Kapacitet: 60 personer sittande

  80 till 100 personer i cocktail

 • Det elastiska tältet kommer att tilltala fans av originalitet och innovativa koncept

  Kapacitet: 60 personer sittande

  80 till 100 personer i cocktail

 • Tidlös, poetisk i färgerna i dina barndomsdrömmar

  Kapacitet: 50 till 1000 personer

 • Exceptionell produkt, raffinerad i form och material

  Kapacitet: 50 till 1000 personer

 • Fantastiskt, rymligt, flexibelt och framför allt: olika

  Kapacitet: 10 till 1000 personer

 • Smaka på lugnet i staden, föreställ dig en restaurang inbäddat i hjärtat av en av de vackraste parkerna i Frankrike

  Kapacitet: 150 till 300 personer

 • En plats med unik arkitektur

  Kapacitet: 10 till 500 personer

 • Plats fördjupad i historia och vars inredning är hisnande

  Kapacitet: 150 till 300 personer

 • Gemensamhet och elegans hos en restaurang

  Kapacitet: 10 till 50 personer

 • Mitt i ett ridcenter, i en lantlig miljö med utsikt över stenbrottet.

  Kapacitet: 400 gäster står eller 160 i sittplatser.

 • Plats för gemytlighet, möten och utbyten kring multidisciplinära konstnärliga projekt.

  Kapacitet: 10 till 1500 personer

 • Mitt i ett ridcenter, i en lantlig miljö med utsikt över stenbrottet

  Kapacitet: 10 till 100 personer

 • Ett nytt showroom som syftar till att välkomna den största!

  Kapacitet: 1000 personer

 • En alternativ plats mellan konst och affärer i hjärtat av Lille.

  Kapacitet: 200 personer

 • En prestigefylld och avkopplande miljö, totalrenoverad 10 minuter från Lille.

  Kapacitet: 10 till 200 personer på bankett

  10 till 300 personer i cocktail

 • Idealiskt beläget i hjärtat av Lille, kommer du njuta av att välkomna din personal.

  150 personer på bankett

  170 personer i cocktail

 • En varm och flexibel plats bara några minuter från Lille.

  Kapacitet: från 10 till 980 personer

 • En exceptionell inställning för möten eller seminarier i Pévèle.

  Kapacitet: 110 personer sittande

  250 personer i cocktail

 • Ett utrymme designat på en gammal textil spinning mill

  Kapacitet: 50 till 2700 personer

 • En atypisk plats där lagånden härskar!

  Kapacitet: 8 till 60 personer

 • Ett utrymme designat på en gammal textil spinning mill

  Kapacitet: upp till 200 personer.

 • Kapacitet: upp till 120 personer

 • Vacker studio med 200m2.

  Kapacitet: 10 till 200 personer

 • Design loft i ett gammalt garage, idealisk plats att organisera ett seminarium om närhet, en kväll med dina medarbetare.

  Kapacitet: 130 personer i cocktail

 • Ett loft med ett zenitljus

  Kapacitet: 10 till 100 personer

 • Vackra utsikter i detta loft på bottenvåningen

  Kapacitet: 10 till 100 personer

 • Ett loft i ett tidigare depå

  Kapacitet: 10 till 100 personer

 • Trendigt loft i hjärtat av gamla Lille. För dina evenemang från 10 till 30 personer.

 • Det är den dynamiska kontakten att ta med till ditt evenemang!

 • En animering som ger upphov till din kreativitet!

 • En rally som ger dig lugn och välbefinnande på jobbet!

 • En idealisk aktivitet för gourmander och gourmands av choklad!

 • En animering i glädje och gott humör!

  Bli en stjärnfrö med denna karaoke

 • En aktivitet för snösporter entusiaster nära dig!

 • I slutet av din händelse kommer Drive Angel att gå dig säkert!

 • Upptäck alla tekniker och tips för att skapa fantastiska cocktails!

 • Photocall är en idealisk fotoanimering för dina företagsevenemang.

 • Animera dina evenemang tack vare de berömda flamländska spelen i regionen.

 • Rita symbolen på en handling, ett företag, ett datum för att odödliggöra, bra humör garanterat!

 • Quelalle.com föreställdes av ett team passionerat om händelser, kär i Lille och dess region.

 • Vårt jobb: "Plats Finder". Vi är "dina ögon" att identifiera utrymmen som passar dina händelser.

 • Vårt team erbjuder ett fritt urval av evenemangsområden. Vi drar nytta av förmånliga priser på de olika rummen i Lille European Metropolis.

  På Quitterie, som letade efter nya idéer för att få sina barn att svänga eller glida i området, har många av er kommit med dina bästa ställen "Lekplatser" i Lille och omgivning. Här är resultatet av dina förslag som känner bra semester, solen och stunderna att umgås utomhus ... utan att lätta på plånboken. Uppmärksamhet, icke-uttömmande lista som endast förtjänar att slutföras. Vi väntar på dina kommentarer!

  - Jean-Baptiste Lebas Park i Lille med gräsmattor, spel för alla åldrar och närheten av Saint-Sauveur tågstation.

  - Citadelparken i Lille med sina två strukturer för att trampa, träet går runt, åkerna Chicks och zoo nära.

  - Urbanparken i Villeneuve d'Ascq med sin stora spindelväv av slätten Saint-Jean, gröna utrymmen för lounging och ponnyer att smeka.

  - Giants trädgård vid Madeleine, ingen kälke men massor av växter, vatten ... änder, fisk och om du har tur en heron ... plus en liten organisk bar med en stor terrass.

  - Dehaudt gård i Wasquehal med åsnor, kycklingar, får, getter, hästar, gäss, kaniner ... Närvaro av animatörer på onsdagar och helger (avgift) och mycket trevlig lekplats.

  - Den lilla akaciparken Mons-en-Baroeul, på Robert Schuman Avenue, i 1-5 år.

  - François Mitterrand Park i Hellemmes med två glidbanor (varav en blir!), Torget, en stig för cykling ... och ankor!

  - Parken av årstidens följeslagare, mittemot affären i Wambrechies, är inte så stor men det är gratis och det är alltid ett nöje eftersom det är fullt av blommor, växter och buskar. Mycket vacker på våren och han ger massor av idéer till hans trädgård. Barn njuter alltid av djurhallen (åsnor, getter, kycklingar etc.) och fest med hallon.

  - Gayant Park Douai med sin magnifika lekplats på 600 m2 öppen året runt fri tillgång.

  - Burgundy Estate i Estaimbourg, Belgien: djur, lekplatser, en liten labyrint, fiske, båtar, en promenad bland träden ...

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map