Lotteri generator

Tirage-au-sort.com ger dig tillgång till ett antal parametrar som gör att du kan göra utskrifter som bäst passar dina behov.

Inställningarna är indelade i två kategorier: inställningar och efter-sökningar. Med parametrarna kan du ange olika uppgifter som behövs för dina utskrifter. Post-pull-sökningar är användbara när du drar mycket utskrifter samtidigt, så att du enkelt kan få tillgång till viktiga data.

Hur använder du inställningarna?

I det första fältet måste du ange det antal utskrifter du vill göra, om du anger 20 i det här fältet, när du försöker göra en tjugo första räkning kommer programvaran att varna dig om att du har nått antalet önskade utskrifter.

I det andra fältet anger du det maximala antal som mjukvaran kan rita, om du anger 35, kommer varje teckning vara mellan 1 och 35.

Det tredje fältet är en kryssruta om du önskar att med ett klick på knappen "Pull", utförs alla dina drag. Det här alternativet är mycket praktiskt, även viktigt om du gör ett stort antal drag.

Hur använder man sökningar?

Denna kategori är endast tillgänglig när alla dina utskrifter är färdiga.

Det första fältet låter dig söka på ett nummer. Till exempel gjorde du 100 utskrifter av siffror mellan 1 och 30 och du vill veta om nummer 27 drogs. Du anger 27 i det här fältet och alla utskrifter vars resultat är 27 markeras i grönt. En rad informerar dig under fältet hur många gånger det begärda numret har ritats i alla.

Den andra kategorin låter dig veta resultatet av en rita, särskilt bland alla dina drag. Du har till exempel tagit 300 nummer mellan 1 och 100. Du vill veta resultatet av teckningsnumret 134. Du anger 134 i fältet och en linje nedanför informerar dig om resultatet för denna rita.

Med "Pull" -knappen kan du rita. Om rutan "Utför ett klickdragning" är avmarkerad, varje gång "Pull" -knappen klickas kommer ett nummer att dras tills det maximala antalet dragningar nås. Om rutan är markerad, kommer alla teckningar att göras samtidigt.

Med knappen "Återställ" kan du återställa utskriften och starta om andra utskrifter med samma eller ändra inställningarna.

För att spara ett utskrift, klicka bara på slutet av dina utskrifter på disketten till höger om "Återställ" -knappen. Du måste då klicka på "Kopiera" -knappen. Dina utskrifter sparas i ditt urklipp, du behöver bara klistra in det i dokumentet där du vill spara det (ett orddokument till exempel).

När dina utskrifter sparas klickar du bara på pilen för att återgå till den ursprungliga konfigurationen.

Tirage-au-sort.com, låter dig göra en serie dragningar slumpvis som du kontrollerar några parametrar. Detta kan vara användbart för a lotteri, ersätt en dö, ta en lång tid nummersekvens slumpmässig och många andra användningsområden.

denverktyg Arbetas också för ett litet antal utskrifter, 2 till 30 tryck, endast för lång serie 40 till 10 000 utskrifter. För ett stort antal utskrifter kan körningen ta lite tid och om numret är för stort sätter din webbläsare i trubbel; Det är därför vi rekommenderar att du inte gör för många utskrifter i taget.

Ladda ner Lotto Numbers Generator gratis

För att passera tiden behöver du definitivt ett program som Lotto Numbers Generator, Det är en av de mest kompletta programmen i vår fritidskategori

Ladda ner inte detta program utan att veta några anmärkningsvärda punkter:

 1. Datum för online-publicering:

- Denna programvara finns på vår plattform sedan den 30 augusti 2009

 • Notera av användare:

  - Detta program har blivit betygsatt 3 av surfare

 • Vem redigerade Lotto Numbers Generator ? :

  - är författaren till denna programvara

 • installera Lotto Numbers Generator är tydligt. Återställ filen på din dator och starta installationen, när installationen är klar kan du använda programmet.

  Rita slumpmässiga namn för din presentbutik!

  DrawNames är den enklaste Secret Santa Generator online. Det är snabbt, roligt och gratis!

  • Ingen kommer att få sitt namn
  • Utesluten dragkombination
  • Användbara önskelistor

  Starta en rita

  År 2017, mer än 5 miljoner namn drogs.

  "Jag är mycket nöjd med webbplatsen, jag tycker det är en bra idé för våra namnlistor över en grupp presentutbyte och att dela våra presentförslag utan att veta vem som fick oss."

  Verktyg att dra massor, generera slumpmässiga nummer etc. Rita gör att du kan välja genom att låta chansen bestämma.

  Rita av element eller personer

  Slumpmässig talgenerering

  Hur man ritar?

  Ange de objekt att dra och antalet objekt att skjuta, programmet kommer att generera ett slumpmässigt urval från listan över spelare / vinnare. Denna generation är opartisk och använder en pseudo-slumpgenerator.

  Om du inte har en lista eller har för många objekt, numrera dem och använd slumptalsgenerern.

  Exempel: Lista A, B (2 element) kommer att återvända i genomsnitt 50% av tiden A (tid 2) och 50% av tiden B (tid 2).

  Listan över element kan vara i två former: antingen ett element per rad eller alla element en efter varandra, men i det här fallet får elementen inte innehålla mellanslag.

  Hur har man bevis på det slutliga resultatet av teckningen?

  Sedan 2014, i Frankrike, är det inte längre obligatoriskt att gå igenom en fog för att lämna in regler och resultat av en tävling. För att undvika rättstvister är det lämpligt att skriva en förordning, och för att bevisa rita är det enklaste sättet att filma det live.

  Vad är oavgjort utan rabatt?

  Utan rabatt kan ett draget element endast väljas en gång i rita. Detta är fallet för de flesta dragningar.

  Exempel: Slumpmässig teckning bland A, B, C med 2 element utan överlämning kommer att kunna ge A, B, A, C eller B, C men aldrig A, A eller B, B eftersom det inte finns någon leverans av det första dragna elementet, det går inte att lämna en andra gång.

  Vad är ett rabatterat utskrift?

  Med rabatt, om flera element ska dras, läggs varje draget element tillbaka i listan över elementen att skjuta och kan därför visas flera gånger.

  Exempel: Slumpmässig teckning bland A, B, C med 2 element med handläggning kommer att kunna ge A, B, A, C eller B, C men också A, A eller B, B eller C, C eftersom det första föremålet sätts tillbaka i listan efter första slumpmässiga teckning och kan komma ut en andra gång.

  Hur genererar man ett slumptal?

  Från en lägre (minsta) och övre (högsta) gräns kan slumptalsgeneratorn automatiskt välja en siffra eller ett nummer i intervallet.

  Exempel: För att göra en Youtube-teckning bland 100 kommentarer, rita ett tal mellan 1 och 100.

  Programmet är begränsat till naturliga nummer. För att få ett decimaltal mellan 1,5 och 2,5 fråga ett tal mellan 15 och 25 och dela med 10 eller mellan 150 och 250 och dela med 100.

  Hur genererar man grupper av element?

  Rita mjukvaran kan generera grupper baserat på storleken på varje grupp eller totalt antal grupper.

  Exempel: I en uppsättning av 6 element, kan programmet skapa storleksGrupper 2 (eller 3 grupper 2) eller skapa en uppsättning av två kluster (2 grupper av 3).

  Hur associerar du element från 2 grupper av samma storlek?

  dCode kan generera en genomektion av grupp 1 i grupp 2: ange elementen i de två grupperna den första före den andra.

  Exempel: För att slumpmässigt skapa möten i par 2 (se även mästerskap generator) beskriver gruppen 1 A, B, C och grupp 2 D, E, F och programmet kommer att generera 3 möten t ex A-F, B-D, C-E

  Hur man tilldelar personer till julklappar?

  Fri rita gör att du kan tilldela en person till en annan (annorlunda från sig), vilket är bekvämt, till exempel för julklappar.

  Exempel: Låt A, B, C, D, E, dCode kunna föreslå A-> C, C-> B, B-> E, E-> D, D-> A

  dCode behåller ägande av källkoden för Online Spell Script. Utom öppen explicit källkod licenskoden (indikerade Creative Commons / gratis), någon algoritm, applet, stycke eller mjukvara (omvandlare, lösare, kryptering / dekryptering, kodning / avkodning, kryptering / dekryptering, översättare) eller funktion (konvertera, lösa, dechiffrera , kryptera, dekryptera, kryptera, avkoda, översätta) kodas till datorspråk (PHP, Java, C #, Python, JavaScript, Matlab, etc.) vars DCode har rättigheterna kommer inte att ges gratis. För att ladda ner online-teckningen för offline-användning, gå till kontakt sidan!

  dCode är gratis och dess verktyg är en stor hjälp i spel, pussel och problem att lösa varje dag!

  Har du ett problem, en projektidé, behöver ett specifikt verktyg och dCode kan inte (ännu) hjälpa dig? Vill du ha en anpassad utvecklingstjänst? Kontakta mig !

  Virtuell tärning ansökan och teckning

  Vad sägs om en app som kan dra massor bland klassens första namn? Du kan också skriva in dina egna listor, så att appen kan göra rita på något tema, antingen i rent slumpmässigt läge eller i distributionsläge så att varje objekt i listan väljs en gång.

  Vill du helst lita på en tärningsteckning? Hur många tärningar vill du ha?

  Ladda ner och starta programmet

  Hämta och plocka arkivet i ". Zip" -format via länken nedanför artikeln.

  Dubbelklicka på en av filerna "draw-by-sort" beroende på din konfiguration så att programmet startar utan att behöva installera något. Flashplayer måste fortfarande vara närvarande på din dator.

  Hur ansökan fungerar

  Principen för ansökan är särskilt enkel eftersom det tillåter slumpmässigt drag, antingen genom att klicka på "Draw" -knappen eller genom att använda mellanslagstangenten på tangentbordet.

  Teckningarna täcker tre olika delar att välja mellan i appens alternativ: tärning, den siffror eller listor. Var och en av dessa komponenter har sedan sina egna alternativ.

  Detta är ett virtuellt tärningsspel där varje tävling ger en ny kombination. Det är möjligt att välja antal tärningar samt deras lägsta och maximala värden mellan 1 och 10.

  alternativet "Total" Visa bara det numeriska värdet av kombinationen.

  Den här gången handlar det om siffror vars räckvidd du definierar genom att fylla i fälten "min" och "max".

  Du har också två draglägen:

  • "Distribution" välj var och en av numren och distribuera dem en gång slumpmässigt. Varje nummer kommer att ritas en gång slumpmässigt.
  • "Random" tillåter en rent slumpmässig rita. Det betyder att samma nummer kan väljas flera gånger i rad.

  Med det här alternativet kan du rita mycket mellan listor som du har fastställt i förväg. Du är fri att föreställa dig dina egna listor. Det klassiska exemplet är en lista över elever i klassen och slumpmässigt fördelar förnamn under dina aktiviteter. Här, till exempel, vad bestämmer du för deltagandebestämmelsen under ett spel.

  Listorna skapas med hjälp av filen "Rita-the-sort.xml". Du hittar den i mappen 'Resurser' av ansökan.

  Öppna den med en redigerare som Notepad ++ och ändra de befintliga listorna, eller skapa nya som respekterar den använda syntakten.

  Spara sedan den här filen ".xml" utan att ändra namn och starta om programmet. I rullgardinsmenyn i alternativen får du tillgång till dina nya listor.

  Uppdatering 12/10/2016: Det är nu möjligt att rita en serie bilder.

  - En ny titel "bilder" visas i alternativen.

  - En rullgardinsmeny låter dig välja bildmapp som ska användas.

  Processen med att integrera bilder är identisk med "The Mystery Image", "The Puzzle" och andra appar som använder bilder. Du kan titta på deras video handledning om det behövs.

  Här är proceduren för att integrera bilderna i appen:

  1. Öppna mappen "Resurser" i appen.

  2. Redigera filen "draw-au-sort.xml". Kopiera / klistra in elementen i en befintlig mapp och ange de nya värdena: namnet på mappen som innehåller bilderna (inga specialtecken eller utrymme), då antalet bilder som den innehåller. Spara dokumentet.

  3. Gå tillbaka till mappen "Resurser" i appen och öppna mappen "Bilder".

  4. Placera mappen som innehåller bilderna.

  5. Kontrollera att bilderna omdirigeras "1.jpg", "2.jpg", "3.jpg" etc ... (behövs för att använda appen!)

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 1 = 3

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map