Luck biljett pmu

Basen och den goda klockan av quintéen

Du är här: Hem

Prognos quinté och analys av pmu races

Gratis analys och prognos med en solid grund och ett bra kort för klubbdagen. För dina spel på trotting tävlingar, kolla dagens häst dagligen och satsa på sina chanser.

Till skillnad från många gräsmattor som erbjuder a pmu fri prognos för huvud race för att stödja trifecta kvartett Quinté turf Frequency lovar inte vara de bästa spelarna Quinte prognos eller peka dem systematiskt den vinnande hästen och den vinnande kombinationen av Quinte + i ordning. Det ger helt enkelt spelarna en komplett analys och en kostnadsfri prognos för femte dagen och kvinten i morgon. Varje dag chanserna för alla från och med pmu quinté analyseras med specifika parametrar (Chronos förmåga terrängen, avstånd och spårprofilen, bakgrunder, musik hästar sträng nummer, konditionsnivå, avstånd, skillnad och statistik av föraren, den tränare eller jockey, rebuff, vikt, bär blinkers, handikappvärde). Varje häst i dagens prognos eller nästa dag är därför föremål för en grundlig studie av sin musik och hans närvaro i urvalet är inte kopplat till chans. Detta ger dig all information du behöver satsa bra och vinna på "+" -nivåen. Liksom många punters, se vår speciella dag prognos Quinté med favorit pronation, den fasta basen häst och oundvikliga, det goda förlorare kan krydda PMU rapporter och outsider i loppet som kan ses som bra spel poker. Prognosticatorn för Frequency Turf erbjuder dig också, i händelse av icke-starter, sin sista minut i quinté +. Ta gärna in den här hästen i ditt spel om en konkurrent förklaras vara icke-startande. För att du ska få all information du behöver satsa bra online, kolla in tränare åsikter med en intervju proffsen för varje häst, den bästa körsträcka rabatter, den bästa tiden för avståndet, den femte startlistan + med siffrorna, pälsen av hästar, avståndet, ändra PMU odds dag och attanalys av tiercé quarté quinté av hästprognostikerna av paris turf TV.

Eftersom det inte går att vinna på pmu om du multiplicerar spelen i alla raser på dagen, erbjuder Fréquence Turf dig en häst riktad mot en travrottning. Denna gratis turfprognos är för spelare som vill spela på ett annat evenemang än huvudloppet som stöd för tredje kvartalet + quinté. I allmänhet är det vanligen en häst med betydande inkomstfördröjning som har goda linjer och lite marginal i sin klass. Innan skottet har den här hästen ett bra kort att spela. Du hittar den här gratis PMU-prognosen på samma sida som den femte dagen av studien. När det gäller prognosen tiercé, publiceras den dagen innan för nästa dag, så att du har tid att etablera dina hästspel. Trots att den här tävlingshästen har en bra teoretisk chans att sluta i slutet av sin pmu-race, säger ingenting att det kommer att sluta först vid polen. Så det är inte alltid en solid bashäst eller ett slag på det enda vinnande spelet. Dessutom går det ofta till en spekulativ odds och, så långt som möjligt, är sällan en av de mest spelade hästarna. Satsa på hans chanser i singleplay eller single-play och sätt det i Trios, Coupled eller Pick 5-satsningar. Han kan låta dig vinna oftare på hästkapplöpning och ibland träffa en häst med bra odds.

De bästa förutsägelserna för pressen och webben

För att vara komplett och att ge spelarna en maximal information på linjen, erbjuder Frequency turf dig dagligen en sammanfattning av hästpressen med de bästa prognoserna quinté. Varje dag, kolla in bästa fria förutsägelser webben inklusive Canalturf.com och Zeturf, en bookmaker som licensierats av ARJEL som lovar att franska spelarna att erbjuda de bästa oddsen. För att du ska ha alla kort för bra satsning på nätet, erbjuder vi också Quinté av Turfomania prognos (platsen för att vinna oftare på tävlingarna). Side PMU Press, hitta exklusivt urval av stora hästdagstidningar som Tiercé Magazine (sanning Prono), Equidia (strängen av hästkapplöpningar), The Racing Gazette, Canalturf.com (pronation eller Davy Stephane Nicolas Labourasse) Bilto, Geny Races och RTL med Bernard Glass, häst rovdjur som erbjuder varje sista minut av Quinté + på ORLC (Vi gör om raserna). På webben är Frequence turf dock inte den enda ryttarsidan som erbjuder en analys av quinté och gratis PMU prognoser. Basgräs, Basprono, Tofgräs, Prono turf gratuit, Special Tocard eller Turfprognoser har bra statistik och är regelbundet bland de bästa prognostiska quintéen av duken. Tack vare deras goda resultat och deras framgång kommer dessa specialister att hjälpa dig att satsa bra på pmu och kanske hitta den goda ankomsten av tieré quarté quinté plus. Tveka inte att höra valet av dessa hästdagar och gratis gräsmattor innan du fastställer din prognos på dagen för dagen.

Kolla in forumet varje dag. Du hittar ett samhälle av insiktsfulla spelare som delar sin passion för pmu raser med andra medlemmar. Vissa turfister erbjuder regelbundet prognosen för loppet som stöd för den tredje tiered quarterbacken: Stor platt handikapp, osbstacle race eller trot race. De gör också papperet för de andra händelserna i PMU-programmet och erbjuder dig tips för att spela i singelspel. De är hästar spotted i kikare som visas i början av en av dagens tävlingar oavsett disciplinen. Det händer också att vissa medlemmar ibland lägger upp information eller tips från spår som de har fått på en racer genom hästens entourage. Nyckelordet i detta forum på gräset och den femte + är vänligheten och delningen av information för att spela bra och vinna PMU. Alla hästsportentusiaster, oavsett om de är erfarna spelare eller nybörjare, är välkomna så länge de respekterar de andra medlemmarna som deltar i diskussionerna. Om du känner dig som en hästhitter, gå med i vårt samhälle för att dela din passion för hästkapplöpning. Du kommer att kunna föreslå din analys och din prono för kvartetten quarté quinté + eller dela din paris pmu av dagen.

PMU-prognosen för dagens quinté och morgonens quinté

Nedan finns gratis prognoser för dagens pmu quinté, morgondagens quinté och igår quinté. Oavsett disciplin, trav eller stora handikapp erbjuder tipsaren Turf Dagligen hans svagare och oundvikliga grund för loppet trifecta Quarte stödja Quinté +.

Prognos quinté den 26 mars 2018 - Massif des Trois Forêts pris

Analysen av tävlingen med tocard och basen av quinté Denna prognos quinté den 26 mars kommer att stödjas av priset för Massif des Trois Forêts, en delad handikapp (referens +18,5) som ingår i programmet för mötespremien som kommer att ha placera på Chantilly Racecourse. Den här platta tävlingen med 52 000 euro i ersättningar deltog av 16 nybörjare som kommer att tävla runt 1:47 på 1300 meter repet till höger om fibersandsspåren (PSF). I samband med denna händelse tar PMU in en spargris på 1 miljon euro. För att vinna det, måste spelarna som har haft turen att ha hittat den vinnande kombinationen av quinté + i ordning också behöva få Number Plus på sin biljett. Prediction Favoriten ställer sig alltmer på skalan värden verkar ROYAL VATI (14) i stor utsträckning kunna slutföras vid ankomsten av denna tiercé. Under ett år släpptes den här hästen, utbildad av Stéphane Wattel, med 4 kilo av handikapparen och är nu mycket konkurrenskraftig. Slutligen tog han också en bra fjärde plats i ett stort handikapp som bestred Chantilly. Måndag, gå till artikeln

Prognos quinté den 25 mars 2018 - Wrestler III Award

Analysen av loppet med förlorare och basen of Quinte i Quinte prognos 25 mars kommer att vara lika stödpris Wrestler III, funktionshinder delas (referens 5 + 7) inskrivna i Premium program möte på Racecourse of Auteuil. Denna hinderkurs med 120000 € av ersättningar samlade 17 förrätter som kommer att tävla runt 15.15 på 4400 meter långa repet till vänster om tågstigen. I samband med detta svåra test för att dechiffrera, tar PMU in en spargris på 1 miljon euro. För att vinna, spelarna som har haft turen att ha hittat den vinnande kombinationen av Quinte + i den ordning kommer också att ha fler antal på sin biljett spel. Med Boost Order ytterligare miljoner kommer också att tilldelas rapporten av den femte ordningen. Favoriten i prognosen Kommer att bevisa sin bra form, COBRA DE LARRE (3) verkar i stor utsträckning kunna avslutas vid ankomsten av denna tiercé. Denna representant för Sylvain Rogers jacka har just avslutat den tredje platsen för en tävling pmu spelat på häckarna i denna racingbanan på Butte Mortemart. Tillbakagången till tippelägen, hans disciplin om tillgång till artikeln

Prognos quinté den 24 mars 2018 - Prix Jean Cabrol

Analysen av loppet med förlorare och basen of Quinte i Quinte prognosen den 24 mars kommer att vara som stöd Jean Cabrol, en trav lopp som ingår i programmet för premium stämma på Vincennes Racecourse. Den här europeiska tävlingen med 72 000 euro i ersättningar samlade 17 förrätter mellan 6 och 10 år, som alla börjar på samma startpost. Alla dessa konkurrenter kommer att tävla runt 15:15 på den selektiva kursen på 2700 meter rep till vänster om det stora spåret. I samband med det här intressanta testet för analys analyserar PMU en spargris på 1 miljon euro. För att vinna, spelarna som har haft turen att ha hittat den vinnande kombinationen av Quinte + i den ordning kommer också att ha fler antal på sin biljett spel. Prognosen favorit bedömas på sina bästa låtar, skugga GAR ( 9) verkar i stor utsträckning kunna avslutas vid ankomsten av denna tiercé. Denna goda mare av italienska ursprung har faktiskt seriösa titlar som ska göras när man analyserar sina prestationer. Förra året hade hon mött hästar som Bauloise Haufor, Afghanska Barbès, Carabinieri, Propulsion, Ringostarr Treb.

Hur man tittar på kvartetten quarté + quinté och pmu raserna live?

Du är en runner-race racer för din häst paris . Du satsar på nätet och du vill veta resultatet pmu live utan att lägga kedjan Equidia Live till ditt entourage. Kom ihåg att det är möjligt att titta på gratis ankomst stöd av trifecta kvartett Quinté ras på dagen och leva PMU tävlingar på internet med Pmu.fr bookmakers Unibet BetClick turf Zeturf eller Genybet. Dessa online-speloperatörer erbjuder denna tjänst till registrerade spelare på deras webbplats. Franskhästssamfundet (SECF), via sin fria hemsida letrot.com, erbjuder också att titta på videon och resultaten från trottingrace. Observera att Frankrikes Galops webbplats också erbjuder en levande platt race och hinder. Observera att de två moderbolagens tävlingar i Frankrike också ger en återuppspelning av händelser och därmed den tredje dagen.

Hur analyserar man raktävlingar korrekt?

den tiercé quarté quinté + och trottävlingar är spännande händelser att analysera. Pmu satsningar på dessa evenemang kan till och med vara mycket lukrativa när du har kunskapen att studera bra förstartillförandet av förrätter. Det är i själva verket tävlingar där det ofta finns en del logik vid rasens ankomster trots risken för undersökningar och diskvalifikationer för oregelbunden takt. Dessutom, eftersom gräset är en ömsesidig satsning, kan du ibland slå ett större förhållande genom att skapa en bättre PMU-prognos än andra spelare, bland annat genom att inkorporera i hans spel tocards och underdark outsider. För att göra papperet och hitta de bästa linjerna finns det dock många tips och viktiga parametrar att veta. Det är viktigt att studera chanserna för konkurrenter i början och hitta framtiden vinnande hästar. För detta är det nödvändigt att analysera de partiella kronorna och de bästa kilometerminskningarna på avståndet för att veta hästarna som kan fylla sin initiala handikapp. På den här sidan finns det ingen hemlig statistisk formel eller fri programvara eller turf programvara att ladda ner. Du hittar tips och tips om hur du gör din vinnande prognos och hur du spelar mer effektivt. Du kommer att kunna vinna på pmu oftare.

Videor från Grand Prix of America

Grand Prix of America är det viktigaste trifecta Vincennes vintermötet. Denna legendariska händelse är ett världsmästerskap i sele racing. Det äger rum i slutet av januari på avståndet 2700 meter från huvudbanan på Gravelle Plateau-banan. Den dagen de bästa förarna som Jean-Michel Bazire, David och Franck NIVARD Thomain reglera sulky av de bästa travhästar. Återupplev tack vare Equidia Live video, den sista raden i General Knob 2000, Fet Eagle vinner, spricka drivs av Sébastien Guarato, Ready Cash och de kung Lazy ourasi tränad och körd av Jean-René Gougeon Vincennes pave.

I dessa stallar skymtade flera videor på kanalerna Du rör Turfsudouest, Paris Turf TV och Equidia Live. Du hittar intervjuer med jockeys, ägare, förare eller tränare som Sébastien Guarato, Thierry Duvaldestin eller Jean-Michel Bazire. Alla dessa stora hästkapplöpningspersonal ger live information från sitt träningscenter. De ger dig sina åsikter om de hästers färdigheter de tränar varje morgon och pratar om framtida raser som de har riktat sig mot. Ett gyllene tillfälle att bygga en lista över framtiden vinnande hästar för Quinté Quinté + Tiercé och PMU eller PMH-tävlingarna.

Hur man vinner tack vare dagens PMU-prognos?

Du är en turfist och du vill vinna quinté + och pmu-tävlingarna tack vare gratis turfprognoser som utarbetats seriöst av en hästparis-specialist, då är du på rätt ställe. Turf Frequency är en prognostisk webbplats för PMU som ger dig tips om hur du kan förbättra dina hästkapplöpningar och speciellt på dagens pmu-raser. Således erbjuder den dig varje dag en analys av chanserna för varje startare och a prognos quinté exklusiva. Han erbjuder dig också en häst av dagen för travrider. Alla dagliga prognoser som Fréquence Turf publicerar är upprättad av en hästprognostiker som gör papperet seriöst (Stort handikapp i platta eller hinder, trottävlingar). Du kommer att ha all den bästa hästinformationen för att vinna gräset.

Bli inspirerad av Quinté prognosen för att spela bättre

Dagens analys och prognos läggs online för att hjälpa dig att dechiffrera oddsen för varje starter quinté quinté + dagligen och vinna oftare. Först och främst vet du att du inte kommer att göra någon vinst genom att spela en kombination med så många siffror. Dina vinster kommer aldrig att täcka din långsiktiga satsning. Dessutom med en sådan metod av lek, något spelaren vinner PMU om du inte har möjlighet att sänka en miljon euro i spargris att belöna spelaren med order Quinté och flest på hans kvitto. Varje dag spelar du inte bara den här prognosen på åtta hästar, men ta dig tid att läsa kommentaren och förklara chanserna för varje häst. Ta sedan inspiration från denna kostnadsfria PMU-prognosen för att komma fram till ditt eget urval. Slutligen, göra ditt spel kombinerat eller minskad fält efter den inställning som du vill investera och spel på hästar du föredrar: singel vinnande spel, enkel uppsättning spela tillsammans trio trifecta, kvartett, Quinté +, Multi eller två av fyra.

Datum för FPC IX: Startdatum för kvalifikationerna: 1 februari 2018

Från 25 februari till 12 mars 2018

Var stolt över att säga "Jag kom, jag såg, jag vann"

Upplagan av FPC IX är den största festivalen i Pmu Poker!

På programmet garanterar FPC IX € 2.500.000 med 140 turneringar över 16 dagars tävlingar.

Alla flaggskeppsformat kommer att vara närvarande; Deepstack, Monster Stack, Turbo, Rebuy, Bounty och Progressive Bounty, hittar du också turneringar under flera dagar och speciellt en Super Highroller Full Bounty på € 1.000 vem kommer att spice up den här nya utgåvan! För tillfället, Huvudhändelse format flyg kommer att föreslå en exceptionell utdelning av 250 000 € garanterat, den största turneringen någonsin erbjuds på webbplatsen.

Från 25 februari till 12 mars, så det kommer att finnas något för alla smaker och för alla bankruller, med turneringar mellan € 5 och € 1000

Insättningsbonus och rabatter i vår lojalitetsbutik finns snart!

För att lära dig mer om dessa kampanjer, gå till fliken Bonus.

Från den 1 februari kvalificeras FPC IX från 50 cent!

Varje dag kommer många satelliter från 50 cent till 150 € att vara tillgängliga för att kvalificera sig för alla evenemang.

Erövra PMU.s största prispolis

Hitta programmet genom att klicka HÄR!

Specialerbjudanden "FPC # 87 Mission Freeroll" - 50 gratis Main Event Biljetter

För att sparka upp festligheterna erbjuder vi dig chansen att få din biljett till Hand of the French Poker Championship.

Från 20 februari till 6 mars, delta i 5 kvalifikationsturneringar (1 € Minimum) eller 5 FPC-evenemang och spela 5 SNG Jackpot för att få din biljett till FPC # 87 som kommer att äga rum den 6 mars kl 21

Vi lägger 50 biljetter till Main Event på 250 000 € garanterat till 150 € i begavningen för de lyckliga!

Du behöver inte ens registrera dig, alla spelare som spelar 5 turneringar eller FPC-satelliter kommer att få sin biljett direkt på sitt pokerkonto!

Hitta programmet genom att klicka HÄR!

• Denna kampanj är Electra (Frankrike) Limited, registrerat i Malta under nummer C 51262 och på följande adress: 6256 Office Suite A, Dolphin Court A, Embassy Way, Ta'Xbiex, XBX 1071, Malta ;

• Genom att delta i den här kampanjen godkänner du de aktuella specifika kampanjvillkoren och våra allmänna kampanjer.

• Kampanjen för franska pokermästerskapet börjar den 25 februari 2018 klockan 00:00 och kommer sluta den 13 mars 2018 klockan 00:00 CET

• Kvalificerade turneringar börjar den 1 februari 2018

Hitta programmet genom att klicka HÄR!

SG jackpottarna är också färg FPC IX!

Du har bara 5 minuter att kvalificera dig för huvudevenemanget på 250 000 € GTD 150 € eller för Highroller FPC 1000 €? Ännu bättre, vill du göra FPC IX utan att spendera ett enda öre?

Inga bekymmer, S&G Jaqkpot FPC på € 3 och € 30 har upprättats och kommer att förbli till slutet av festivalen!

Denna säsong på 3 €, super jackpot på 4500 € som kommer att se sin vinnareorlopp med ett paket FPC värt 3 000T €!

För dessa FPC IX SNG jaqkpot 30 € landade på PMU Poker, kommer de att göra det lyckosamma av dig att lämna med ett paket på 10 000T € eller en FPC-biljett värd 1 000 €

För endast 3 € kan du vinna:

För 30 € kan du vinna:

FPC biljetter uppräknade på dessa S&G kan endast användas på dessa FPC IX ventiler:

- Om de intjänade FPC-biljetterna inte används på denna FPC-upplaga kommer de att gå vilse.

- Erbjudande reserverat för spelare med PMU Poker konto;

SNG JAQKPOT är pokerspel i Sit-format&Gå till 3 spelare med 500 startchips och nivåer av persienner på 3 minuter.

Innan spelet börjar, bestämmer en slumpmässig räkning prispengarna: från 2 till 1 500 gånger inträdesavgiften:

För multiplikatorerna x2 till x10 vinner vinnaren hela jackpotten på SNG 3 € och för multiplikatorn x2 vinner vinnaren hela jaqkpoten på SNG 30 €.

Upp till 150 € insättningsbonus och mer!

I samband med FPC IX erbjuder vi dig 100% av din första insättning upp till 150 € i bonus + en 5 € biljett till evenemanget 115: Special Main Event biljetter 20 000 € Garanterat!

Du behöver helt enkelt göra en försörjning på ditt konto PMU.fr mellan 18 februari kl 00:00 och 12 mars 23:59 och överföra det till ditt pokerkonto inom 24 timmar efter din insättning.

Ingen bonuskod att komma in, du kommer att krediteras med din bonus inom 48 timmar efter din insättning på PMU.fr.

Alla första inlåning från € 10 (inom gränsen på € 150) kommer att beaktas under den angivna perioden.

Observera, bonusen är endast giltig en gång under festivalen!

-10% på FPC biljetter i butiken!

Under hela FPC IX-festivalen erbjuder PMU Poker dig möjligheten att köpa dina biljetter med 10% rabatt.

För att dra nytta av det, gå till Loyalty Shop och använd dina PMU poäng.

Varning! Köpta FPC biljetter kommer inte att konverteras till Euro turneringar efter festivalen.

* För alla spelare med en portfölj i minst 15 dagar, gör en första leverans (med kreditkort, kontantkort, elektronisk plånbok eller transfer) på pmu.fr följt av en överföring (inom 24 timmar) av 10 € minimum på nämnda pokerplånbok från 18/02/18 kl. 00:01 till 12/03/18 kl 23:59. Vi ger dig en bonus motsvarande 100% av överföringsbeloppet, upp till 150 euro och en biljett värd 5 € för att delta i FPC # 115 turneringen. Bonusen är föremål för att få villkor och betalas i 5 avdrag. Spelare måste samla 12 PMU poäng per euro bonus inom 90 dagar. Erbjudandet gäller endast en gång per person och per konto. Bonusen kan endast användas en gång och kommer att krediteras nästa dag efter övergångsdagen till pokerplånboken. Vid transfer på fredag ​​eller under helgen krediteras bonusen till spelaren följande måndag. Tidsfristen för att bevilja biljetten för FPC # 115-turneringen motsvarar den för bonuskrediten. Om du till exempel levererar 100 € och sedan överför 50 € inom 24 timmar, erbjuder vi dig upp till 100% av 50 € och din biljett kostar 5 € för att delta i FPC # 115. Vid återkallelse under bonusens giltighetstid kommer den senare automatiskt att avbokas från pokerportföljen.

Den mest älskade av våra FPC-kampanjer är tillbaka!

Gåvor, levande paket, det här är vad som väntar på dig om du vinner en av de prestigefyllda FPC-turneringarna.

Du har 140 chanser att vinna din trofé och mer om du gör vinster.

Bara en regel att vara berättigad att köpa i FPO, Package WSOPC och Millions Barcelona-paketet:

Totalt fält och minskat fält vid PMU: Tiercé, Quarté och Quinté

Du är på väg att satsa på Quinté men bara 4 förrätter verkar vara i topp 5. Och om formlerna totalt fält eller reducerat fält var lösningen?

Dekryptering av deras respektive funktion och deras tariffer.

PMUs totala fält är en vadslagningsformel som är att satsa på Tiercé eller Quinté med alla hästar, förutom minst 1 av dina favoriter. Ett exempel är mer effektivt än ett långt tal, låt oss föreställa oss följande fall:

Antingen en tävling på 12 förrätter. Hästarna nr 4 och n ° 5 verkar du förvärva för en Tiercé. Men för en 3: e för att slutföra satsningen bedömer du att ingen verkligen sticker ut och förtjänar inte en fast prognos. Du har valet mellan 2 alternativ:

 • Du lämnar den 3: e rutan tom: 1 annan part kommer då att väljas slumpmässigt av maskinen, på sätt som ett SpOt-spel.
 • Du satsar på var och en av de andra löparena på en gång.

Det andra fallet är principen för det totala fältet:

 • Den 4: e och 5: e kommer att kallas dina 2 hästar av basis.
 • 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och 12 blir din fält, eller alla som kommer att komma 3: e i ordningen eller i de första 3 i sjukdomen.

Tack vare de 2 grundläggande hästarna + fältet ökar du dina chanser att vinna.

Varning: Det här är inte nödvändigtvis en vinnande fråga: om en av dina baser inte slutar i de första 3, har du förlorat. Men om de agerar enligt dina förutsägelser, så kommer du faktiskt vinna Tiercé. Reglerna är strikt desamma för Quarté eller Quinté.

Dina vinster beräknas sedan enligt oddsen, och i synnerhet beroende på skillnaden i ordern / i störningen. Som du kan se är tanken inte så komplicerad, även om du bara börjar.

Här är prislistan som tillämpas av PMU på denna typ av problem:

Med tanke på de angivna beloppen är tricket självklart att satsa på högsta bashästar och för a minimum av förrätter : dvs 4 för en Quinté för en tävling kl 12.

Du kommer också att märka att detta är "förenklad formel". Det skiljer sig faktiskt från formeln "Alla beställningar" som låter dig satsa på alla möjliga kombinationer. Detaljer om detta finns i detta PMU-dokument.

Detta är den mest komplexa aspekten av saken. Det beror främst på oddsen och ditt val mellan Tiercé, Quarté och Quinté.

För Tiercé, sakerna är relativt enkla. Låt oss gå tillbaka till föregående exempel:

 • Antag att i sin tur har 4 en rating på 5,2 och 5 av 11,8.
 • För att ta reda på hur mycket du har vunnit multiplicera du oddsen för dina 2 baser och den 3: e som kom fram mellan dem, liksom den av nr 12 på 20.4.
 • Tiercé är 1 €, det ger dig 1 X 5,2 X 11,8 X 20,4 = 1 251,75 €.

Å andra sidan, saker är komplicerade betydligt med Quinté. I själva verket kommer din satsning att gruppera flera potentiella vinstprognoser. Låt oss säga att du har valt dina baser 3 - 6 - 12 - 9, för 12 förrätter totalt (biljettpris: 16 €). Resultaten är 6 - 3 - 12 - 9 - 1. Så du vinner:

 • Quinté i röra
 • 7 gånger Bonusen 4 av 5 (motsvarar de 4 hästarna bland de 5 1: e, oavsett order): 3 - 6 - 12 - 9 - 2; 3 - 6 - 12 - 9 - 4; 3 - 6 - 12 - 9 - 5; etc.

Det här är detsamma som det totala fältet, förutom att förutom de grundläggande principerna satsar du inte på alla hästar, men med ett begränsat antal. Risken är visserligen viktigare, men det gör det möjligt att kontrollera kostnaden för nätet.

Det är också ett alternativ till Multi, vilket inte alltid föreslås. Detta är att satsa på mellan 4 och 7 hästar, och du vinner staven om 4 av dem upptar de första platserna.

Med samma exempel som ovan kan du göra en Tiercé med:

 • 4 och 5 i baser
 • 1 och 2 som "andra chanser": det här är associerade hästar

Med andra ord, med en biljett kan du vinna med:

Följande priser gäller för det reducerade fältet (igen, det här är förenklad formler):

Med de 2 baserna och de 3 medarbetarna i exemplet skulle biljetten således återvända till 12 €, mycket mindre än $ 1,440 att du skulle ha kostat ett Quinté totalt fält!

Även här är beräkningen lite tråkig.

 • Ett Quinté-fält minskar med 3 - 5 - 7 - 12 i basen och 8, 9, 11 och 13 i associerade företag.
 • Detta motsvarar insatsen på 8 € (4 satsningar på 2 €).

Om resultatet är 3 - 5 - 12 - 7 - 9, berör du:

 • Quinté rapporterar i röra
 • 3 gånger Bonus 4 (4 1: a hästarna kom oavsett order) med 3 - 5 - 7 - 12 - 8; 3 - 5 - 7 - 12 - 11 och 3 - 5 - 7 - 12 - 13

Det bästa är att förlita sig på hans specifika relationer enligt sina egna problem: De allmänna formlerna förblir alltför abstrakta och för de flesta av dig kommer det att vara bättre att lita på att du annonserar PMU-maskinen eller webbplatsen.

Om du emellertid vill förlora dig i detaljerna kan du läsa detta dokument. Det avslöjar alla möjliga fall som du bara behöver genomföra med betyg.

Om du vill spela online, tveka inte att använda kampanjkoden PMU. Och om du är nyfiken eller vill utvidga utbudet av möjligheter saknas erbjudanden, till exempel ParionsWeb där du kan få en bonus på din första satsning.

R1 - Chantilly - 1:47 pm

R1 Race nr 1: C1 - priset för Massif des Trois Forets

Divided Handicap - Race D - 52 000 € - Flat - Alla hästar - 4 år och över - 1300 meter - Rope till höger - Avgång runt 13h47

DIVIDED HANDICAP, Ref. 185, FLAT, 1.300 mt-PSF rep DROITE.- För hingstar, valacker och ston 4 år och äldre, som körde från 1 September 2017 included.A minne kommer att erbjudas till vinnaren av hästens ägare genom FRANCE GALOPP.

Blinkers, Australian Blinkers

Maxime Guyon (60kg) [c: 11]

Mickael Forest (60kg) [c: 15]

Fabrice Veron (60kg) [c: 16]

Pierre Bazire (58,5 kg) [c: 2]

Mickael Barzalo. (58 kg) [c: 12]

Jeremie Monteir. (58 kg) [c: 10]

Christophe Soum. (57,5 kg) [c: 7]

Pierre-Charles. (57,5 kg) [c: 1]

Aurelien Lemait. (57 kg) [c: 9]

Fröken Delphine S. (56kg) [c: 4]

Thibault Speich. (56 kg) [c: 14]

Alexis Badel (55,5kg) [c: 8]

Antoine Hamelin (55,5 kg) [c: 3]

Morgan Delaland. (55,5 kg) [c: 13]

Eddy Hardouin (55,5 kg) [c: 6]

Theo Bachelot (55kg) [c: 5]

Quinté ankomster och rapporter

 • Ankomst Quinté + från 25/03/18 söndag 25 mars 2018: 12 - 5 - 4 - 9 - 3

Quinté + rapporter från 25/03/18: klicka här

 • Ankomst Quinté + från 24/03/18 lördag 24 mars 2018: 12 - 10 - 5 - 1/6

  Quinté + rapporter från 24/03/18: klicka här

 • Ankomst Quinté + från 23/03/18 fredagen den 23 mars 2018: 5 - 7 - 11 - 17 - 9

  Quinté + rapporter från 22/03/18: klicka här

 • Ankomst Quinté + från 21/03/18 onsdag 21 mars 2018: 2 - 10 - 4 - 3 - 8

  Nyheter Tiercé Quarté Quinté

  • 25/03/2018 PMU Resultat: Ankomst av dagens tiercé
  • 25/03/2018 Quinté plus PMU: Giogiobbo är en utmärkt kandidat till seger
  • 24/03/2018 PMU Resultat: Ankomst av dagens tiercé
  • 24/03/2018 Quinté plus PMU: Diamond Charm älskar denna kurs
  • 23/03/2018 PMU Resultat: Ankomst av Quinté du jour
  • 23/03/2018 Quinté plus PMU: Were of the Gers bör inte slå långt
  • 22/03/2018 PMU Resultat: Ankomst av dagens tiercé
  • 22/03/2018 Quinté plus PMU: Céleste Dry har ett bra spelkort
  • 21/03/2018 PMU Resultat: Ankomst av Quinté du jour
  • 21/03/2018 Quinté plus PMU: Good Deal är en bra affär

  Alla nyheter

  Prognosen för pressen av Tiercé Quarté Quinté

  Välj din bookmaker och satsa

  Prono du Tiercé Quarté Quinté

  Quinté plus PMU: Giogiobbo är en utmärkt kandidat till seger

  De 5 nycklarna till Tiercé / e.Tiercé

  1. principen : Tiercé uppfanns 1954 av André Carrus, skapare och president för PMU, och bestrider för första gången den 22 januari 1954 i Enghien. Principen för Tiercé / e.Tiercé är att hitta de tre första hästarna i en tävling genom att specificera ordern. Basbetet på Tiercé är 1 euro.
  2. frekvens : Tiercé äger rum en gång om dagen. Loppet där Tiercé hålls är också den som stöder Quarté + och Quinté +, PMU: s andra flaggskeppsspel. Observera också förekomsten av Classic Tiercé. Detta är ett extra erbjudande av Tiercé som föreslås på de vackraste tävlingarna av 8 förrätter och mer.
  3. Hur man spelar : Sedan 10 december 2015 och separationen av massor PMU spelar spelarna på försäljningsställena PMU, racerbanor och via Allo Pari i det tredje, medan spelarna av PMU.fr spelar e.Tiercé. I PMU: s försäljningsställen kan du spela på disken eller på PMUs interaktiva kiosker. Detta gäller också på racerbanor utom de av Auteuil, Chantilly, Deauville, Enghien, Longchamp, Maisons-Laffitte, Saint-Cloud och Vincennes där det inte finns fler wickets.
  4. Intäkter och rapporter Relationerna mellan det tredje och det tredje är olika. Två PMU-rapporter är tillgängliga för tredje part: order och störning. Bonusser existerar inte till skillnad från Quarté + och Quinté +. Detta är också fallet för e.Tiercé på PMU.fr. Rekordvinsten för Tiercé upprättad den 6 december 2007 uppgår till 49.395 euro. Om det finns 1 non-starter bland dina 3 angivna hästar och dina 2 andra hästar finns i de 2 första platserna, berører du Couplé Gagnant-rapporten. Om det finns 2 non-löpare av dina 3 utvalda hästar och din andra häst är först i mål, får du Single Winner-rapporten. Om det finns 3 icke-löpare bland dina 3 angivna hästar, får du ersättning. Obs: möjligheten att utse en komplementär häst som kan ersätta en eventuell icke-löpare.
  5. Föreslagna formler och tjänster : Tiercé PMU / e.Tiercé PMU.fr är tillgänglig i enhetlig formel, kombinerad och fält (reducerad eller total). Det är också möjligt att spela Tiercé genom att involvera chans, helt eller delvis (blandad), genom den berömda Pariez Spot. Detta spel är också tillgängligt i Flexi-formuläret på 50% av insatsen, dvs 0,50 euro istället för 1 euro.

  De 5 nycklarna till Quinté + / e.Quinté +

  1. principen : Hitta de fem bästa i raden i ordning med rätt nummer plus (från 0 till 3000 i PMU och från 0 till 100 på PMU.fr). För Quinté + tillgängliga hos PMU finns det fem rader av rapporter: Order, Disorder, Bonus 4, Bonus 4/5 och Bonus 3. För e.Quinté + finns på PMU.fr finns endast tre rapporter: l Order, Disorder och Bonus 4/5.
  2. fördelar : Detta är det enda spelet där jackpotten konkurrerar med stora nationella lotterier. Ett populärt spel där multiplicering av bonusar kan vinna ofta ... men lite. Ändå har möjligheten att spela Quinté + i Flexi introducerats, med 50% eller 25% av grundspelet.
  3. nackdelar : Ordern för Quinté + är svår att hitta (120 beställningar möjliga med 5 nummer). Under 2005 ökade grundspelet från 1,50 euro till 2 euro, vilket betydligt ökar priset på kombinationerna, även om möjligheten att modulera kostnaden är möjlig med Flexi. Introduktionen av Number Plus har införlivat en chans. Genomförandet av Bonus 4 av 5 har tappat alla Quinté + -rapporterna.
  4. Returrätt : 68%
  5. Förväntan på vinster vid Quinté + för 2 euro av aktierna :

  Quinté + Beställ med nummer plus: Spargris: 2.841.667 euro

  Quinté + Order: 59,350 euro

  Quinté + störning: 1 966 euro

  Bonus 4: 94 euro

  Bonus 4 av 5: 32 euro

  Quinté + / e.Quinté + i praktiken

  • Grundinställning : 2 euro
  • frekvens : En gång om dagen
  • Hur man spelar

  På internet (PC, mobil och surfplatta) spelar spelarna med ett PMU.fr-konto e.Quinté +. I PMU: s försäljningsställen, på tävlingsbanorna och via Allo Pari spelar spelarna Quinté +.

  I PMU: s försäljningsställen kan du spela på disken eller på PMUs interaktiva kiosker. Detta gäller också på racerbanor utom de av Auteuil, Chantilly, Deauville, Enghien, Longchamp, Maisons-Laffitte, Saint-Cloud och Vincennes där det inte finns fler wickets.

 • Hur kan jag veta hur mycket jag kan vinna?

  Rapporterna från Quinté + faller nu mycket snabbt, mindre än 30 minuter efter loppet. Number Plus är känt redan före tävlingen. För att se alla ankomster och rapporter från Quinté +: klicka här.

 • Kärlek, metallhippo (hård)

  Tre hippor kommer att odlas i början av scenen.

  Metal Hippo verkar vara ca 5 gånger (först vid 989.999 bas hälsa, då 899.999, 799.999, och etc. tills omkring 500.000 - 425.000, är ​​där han kommer att sluta gyta.)

  De killar sprids i en mycket långsam takt i hela scenen.

  • Måndagar klockan 7:00 till 8:00 och 8:00 till 9:00
  • Tisdagar klockan 11:00 till 12:00 och 11:00 till 12:00
  • Onsdagar kl 8: 00-09: 00 och 16:00 till 17:00
  • Torsdagar klockan 1:00 till 2:00 och 11:00 till 12:00
  • Fredagar klockan 8:00 till 9:00 och 10:00 till 11:00
  • Lördagar klockan 1:00 till 2:00 och 9:00 till 10:00
  • Söndagar klockan 11.00 till 12.00 och 10.00 till 11.00

  Eftersom Metal Hippoe bara tar 1 skada per träff, är det användbart.

  Detta steg är väldigt lätt; Allt som behövs är Cow / Giraffe Cat eller Crazed Cow / Giraffe / Manic Lion Cat. Helt enkelt skräp det tills det är klart. Kritiska slående katter kan hjälpa men inte nödvändigt för detta stadium.

  En annan strategi för detta stadium är ganska ostlikt, du behöver bara 5-7 katter (och CPU om du är lat). Cat Mowhawk, Cat Eraser, Fröken MONEKO, Jurassic Cat Sitter / Catasaurus, Macho Cat Legs, (Island Cat, och någon annan uber att döda basen, valfritt). Vad du vill göra är att lägga ner en Macho Ben och nivå upp din plånbok. När du har gjort det här, bara slå vägen med dina hitters och köttsköldar.

  En tredje strategi är att använda lumbercat med ninja som ett köttskydd. Varje metallhippo kommer att dö mycket snabbt efter det att den kommer ut. Du kan också skicka till återförsäljaren för att förstöra basen snabbare.

  Ett super snabbt sätt att slå den här scenen är:

  Snabbkoppling av katter / kritiska hitter och superhöga skador på katter.

  Först skicka dig snabba hitters / hit hitters, och låt dem förstöra Metal Hippoes.

  Sedan är basen på cirka 550 000 hälsa.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 26 = 30

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map