Maskinens ålder

Большой англо-русский и русско-английский словарь. 2001.

Visa что такое "ålders maskin" i других словарях:

Maskinåldern - 20th century. Ansågs vara högst i tiden mellan första och andra världskriget, den utgör en sen del av industrigruppen. Atomåldern började vid 145.Artifacts ... ... Wikipedia

maskin - <<11>> maskin (n.) 1540s, struktur av något slag, från M.Fr. maskinutrustning, contrivance, från L. machina maskin, motor, militär maskin; enhet, trick; instrument (se Sp, maquina, It, macchina), från Gk. makhana, Doric variant av mekhane ... ... Etymology dictionary

MASKIN - Maskinen är en teknisk verklighet som spelar en roll i produktionen, men det är också en mänsklig och social verklighet som har djupgående effekter på materialets liv män, arbetsorganisation och sociala relationer. Detta ... ... Universal Encyclopaedia

-ålder - ⇒ Åldersgräns, suff. Suff. tränare av subst. åtgärd eller subst. al värde. I. [Med verbala baser] Derivat uttrycka handling; mer sällan ämnet, medlen, resultatet, handlingsplatsen; ålder är oftast förknippad med verbs ... Universal Encyclopedia

Robo Rescue Machine - 出 撃 マ シ ン ロ ボ レ ス キ ュ ー (Shutsugeki Mashin Robo Resukyū!) Genre Äventyr, Mecha TV anime Regi Hideki Sonoda ... Wikipedia

Kelly Machine Gun (rapper) - Machine Gun Kelly Födelse namn Colson Baker Född 22 april 1990 (21) Ursprung Cleveland, Ohio Genrer Hiphop Occupations ... Wikipedia

Anticythere maskin - Machine av Antikythera Diagram prismekanismen The Antikythera maskin (kallas ibland "Antikythera mekanism") är en gammal räknemaskin för att beräkna astronomiska positioner. Det upptäcktes ... ... Wikipedia French

Maskin som drömmar - 105: e berättelsen om serien Spirou och Fantasio Scenario Tome Drawing Janry Colors Stuf Genre (s) Franco Belge Aventure ... Franska Wikipedia

Tillverkningsår - inträffar när en individ medvetet oriktar sin eller hennes äkta ålder. Detta görs vanligen med avsikt att få privilegier eller status som annars inte skulle vara tillgänglig för personen, men också till ... Wikipedia

Heroisk ålder av utforskning i Antarktis - Heroic Age of Antarctic prospektering i kulmen av den heroiska ålder Antarctic utforskning: norska Roald Amundsen nådde Sydpolen 1911 (Amundsen expedition). Den heroiska ålder Antarctic utforskning (1895 ... Wikipedia French

Heroisk ålder av utforskning i Antarktis - Heroic Age of Antarctic prospektering i kulmen av den heroiska ålder Antarctic utforskning: norska Roald Amundsen nådde Sydpolen 1911 (Amundsen expedition). Den heroiska ålder Antarctic utforskning (1895 ... Wikipedia French

I Tustin, Kalifornien, dold i en jättehängare av andra världskriget, förbereder draken dröm luftskeppet för sin allra första flygning.

Detta är ett ambitiöst projekt på 35 miljoner dollar som finansieras av den amerikanska militären. Den lätta, starka och flexibla kolstrukturen är en av flygmaskins hemligheter. Den innehåller tillräckligt med helium för att fylla mer än en miljon ballonger och är täckt med en silverklänning av rymdåldern.

Chief Engineer Tim Kenny anser att detta är framtiden för flygresor.

Age Machine ligger på 121 Boston Street, Boston, MA 02125 Vi är öppna tisdagar 12.00-16.00, lördagar 12.00-17.00, & efter överenskommelse.

New Englands största urval av moderna möbler i mitten av århundradet och bortom. Beläget i Bostons Dorchester-kvarter, erbjuder vi en stor samling designmöbler från tuttondehundratalet, inklusive amerikanska, skandinaviska och italienska klassiker.

Maskinens ålder är inte tillgänglig nu.

Lägg till den här filmen i din profil Maskinens ålder Vi kommer att veta när det blir tillgängligt.

GoWatchIt är din omfattande guide för att hitta filmer och tv-program på plattformarna du bryr dig om - i teatrar, online, på TV eller på Blu-ray / DVD. Använd GoWatchIt för att upptäcka, spara, bokmärke allt du vill titta på!

GoWatchIt är en division av Plexus Entertainment, LLC

GoWatchIt är din omfattande guide för att hitta filmer och tv-program på plattformarna du bryr dig om - i teatrar, online, på TV eller på Blu-ray / DVD. Använd GoWatchIt för att upptäcka, spara, bokmärke allt du vill titta på!

GoWatchIt är en division av Plexus Entertainment

Tack till alla som köpte boken och hjälpte oss att uppnå dessa milstolpar!

 • "Ett fantastiskt bok. Brynjolfsson och McAfee kombinerar Deras kunskap om snabbt växande digital teknik och ekonomi i samband med Ge oss en färgstark bild av tillgång och dynamiska styrkor som formar våra liv, vårt arbete och våra ekonomier. För dem som vill lära sig att "Race med maskinerna," Deras bok är ett bra ställe att börja. "

-Michael Spence, Vinnare av Nobelpriset 2001 i ekonomisk vetenskap.

 • "Hur vi bygger, använder och lever med våra digitala skapelser kommer att definiera vår framgång som en civilisation under 2000-talet. Kommer vår nya teknik att lyfta oss upp? Den andra maskinen är den väsentliga guiden till hur och varför det kommer att lyckas eller inte kommer att uppnås. "

  -Garry Kasparov, 13: e världschackmästare

 • "Erik och Andy har bott på kanten, med den här boken tar de oss där med dem. Ett strålande blick på framtiden som leder oss till vårt ekonomiska och sociala liv. Läs den andra maskinåldern om du vill förbereda dig själv och dina barn för världens arbete framöver. "

  -Zo9euml; Baird President, Markle Foundation

 • "Den andra maskinen Age erbjuder betydande insikter i hur digitala teknik omvandla vår ekonomi, en process som har bara börjat. Erik och Andrew tes: Som massiv teknisk innovation radikalt omformar vår värld, måste vi utveckla nya affärsmodeller, ny teknik och nya strategier som förstärker våra mänskliga förmågor, så varje person kan stanna ekonomiskt lönsamt i en tid av ökad automatisering. Jag kunde inte instämma mer. "

  -Reid Hoffman, medgrundare / ordförande i LinkedIn och medförfattare till # 1 NYT bestseller Starten av dig

 • "Även om några andra har försökt, hjälpte andra maskinålder verkligen mig att se morgondagens värld genom exponentiella snarare än aritmetiska linser. Makro- och mikroskopiska gränser verkar nu trovärdiga, vilket innebär att elever och lärare är i evighet för att komma ikapp med vad som är möjligt. Det är en framtid som är verkligen spännande! "

  -Clayton M. Christensen, Kim B. Clark Professor i företagsekonomi vid Harvard Business School och författare till Innovators Dilemma

 • "Brynjolfsson och McAfee har rätt: vi står på grund av en dramatiskt annorlunda värld som väcktes av teknik. Andra maskinåldern är boken för alla som vill trivas i den. Jag uppmuntrar alla våra entreprenörer att läsa den, och hoppas att deras konkurrenter inte gör det. "

  -Marc Andreessen, grundare av Netscape och Andreessen Horowitz

 • "Vilken globalisering var den ekonomiska debatten i slutet av 1900-talet? Långt efter finanskrisen och den stora lågkonjunkturen kommer frågorna i denna viktiga bok att vara centrala för våra liv och politik.

  -Lawrence H. Summers, Charles W. Eliot University Professor vid Harvard University

 • "Tekniken vänder världens ekonomier, och den andra maskinåldern är den bästa förklaringen till den här revolutionen, ännu inte skriven."

  -Kevin Kelly, Senior Maverick för Wired och författare av vad Teknologi vill

 • "Brynjolfsson och McAfee tar oss på en virvelvind av innovatörer och innovationer runt om i världen. Men det här är inte bara casual site seeing. Längs vägen beskriver de vad de är, var de är viktiga och var de är på väg. "

  -Hal Varian, Chefsekonom på Google

 • "I den här optimistiska boken förklarar Brynjolfsson och McAfee tydligt det bounty som väntar oss från intelligenta maskiner. Men de hävdar att att skapa bounty beror på att hitta sätt att köra mot maskinen. Det betyder att människor som jag bygger maskiner som är lätta att behärska och använda. I slutändan kommer de som omfamnar den nya tekniken att vara de som gynnar mest. "

  -Rodney Brooks, Ordförande och CTO för Rethink Robotics, Inc.

 • "Ny teknik kan leda till ekonomisk frälsning, eller de kan hota vårt livsförmåga ... eller de kan göra båda. Brynjolfsson och McAfee har skrivit en viktig bok om de tekniskt drivna möjligheterna och utmaningarna under nästa årtionde. Den som vill förstå hur fantastisk ny teknik förvandlar vår ekonomi bör börja här. "

  -Austan Goolsbee, Professor i ekonomi vid University of Chicago Booth School of Business och ordförande i rådet för ekonomiska rådgivare

 • Efter att ha läst den här boken kommer du att upptäcka att kollektiv intelligens inte bara kommer från nätverkshjärnor utan också från massivt anslutna och intelligenta maskiner. I den närmaste framtiden kommer det bästa jobbet för dig.

  -Nicholas Negroponte, Medgrundare av MIT Media Lab, grundare av en bärbar dator för barn, och författare av att vara digital

 • "Den andra maskinåldern hjälper oss att förstå den nya ålder vi går in, genom att arbeta med maskinen kan vi släppa lös den mänskliga uppfinnings fulla kraft. Denna provocerande bok är både jordad och visionär, med högt åtkomliga ekonomiska analyser som ger djup till deras syn. Ett måste läsas. "

  -John Seely Brown, medförfattare av drivkraften och en ny kultur av lärande

 • "Brynjolfsson och McAfee gör ett fantastiskt jobb med att förklara utvecklingen av teknik, vilket ger oss en glimt av framtiden, och förklara ekonomi Dessa framsteg. Och de ger goda politiska recept. Deras bok kan också ha beens titeln Economics 101 Exponential-it är ett måste läsa. "

  -Vivek Wadhwa, Forskningschef vid Duke Universitys Pratt School of Engineering och författare till The Exodus Immigrant

 • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 48 = 54

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map