Online poker utan pengar

Poker utan insättning: Eller hur man kan dra nytta av erbjudna pengar!

Är det väldigt intressant att spela pengar utan att vara säker på att ha en tillräcklig nivå? Ja om du inte riskerar för mycket och bor i din budget, för att du också måste betala för att lära dig.

Lyckligtvis finns det ett annat alternativ: utnyttja bonusar som erbjuds av pokerrum, inklusive ingen insättningspoker bonus.

I traditionella kasinon är det omöjligt att spela poker utan insättning (eller något annat spel) är inte tillåtet. Det är svårt att se en anläggning låter dig spela gratis. Dessa också vill leva!

Å andra sidan, på webben är det möjligt att sitta vid ett spelbord utan lös lager. Ett praktiskt alternativ för att hitta vilken pokervariant som passar bäst för din spelstil mellan Texas Hold'em, Omaha, turneringar, cash games.

Insättningsbonuspoker är ett perfekt sätt att spela för skojs skull, utan press och utan att leka med rädslan för att förlora pengar (vilket vi ofta kommer att berätta för dig är mycket dålig poker!).

Amatör- eller bekräftade pokerspelare kan därmed förfina sin strategi och lära sig de subtiliteter som bluffar bland alla poker, utan att ta den minsta risken.

Hur läser du listan nedan? Rummen vi listar här erbjuder dig de bästa inga insättningspokerbonuserna på marknaden, enligt deras nuvarande kampanjer. Klicka på "Spela nu" (eller "Gratis nedladdning") för att omdirigeras till rummet. Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret för att börja spela!

Var kan man spela poker online utan insättning utan att behöva lägga in pengar?

 • Känd för att erbjuda action till Texas Hold'em-spelare
 • Utmärkt ny programvara, avsedd för nybörjare
 • Programvara finns i Mac och Linux-kompatibel nedladdningsversion
 • En utmärkt gemenskap
 • Parternas variation och tillgänglighet
 • Erbjuder en $ 1,5 miljoner turnering varje vecka - den största turneringen i världen
 • Erbjuder många satelliter
 • Erbjuder spel som H.O.R.S.E.E. eller Razz
 • $ 15 miljoner garanteras i turneringar varje månad
 • Snabb och flerspråkig programvara
 • Bra funktioner för fritids- och nybörjare
 • Miljoner garanterade priser varje vecka
 • Utmärkt lojalitetsprogram "Edge"
 • Stöds av PokerStars

Tyvärr, det här rummet är inte tillgängligt i ditt land.

Vänligen prova det bästa alternativet som är tillgängligt för din hyra:

Framkomsten av inga insättningspoker bonusar

Under de senaste åren, som erbjudandet om pokerrum har vuxit, har onlinepoker utan inlåning i stort sett demokratiserats.

Det är inte bara idag möjligt att spela utan att behöva ta ut ditt kreditkort, men som en bonus tvingar vissa företag inte att ge sina nya abonnenter en riktigt attraktiv bonuspoker. Allt som återstår är att vederbörligen välja turneringarna med en attraktiv prizepool men en härlig inköp för att göra denna fina välkomstgåva fruktsam.

Fördelen med ingen insättningspoker i Frankrike är dess tillförlitlighet. Till skillnad från vissa andra länder måste pokerrum etableras i Frankrike och respektera en viss etik för att kunna dra nytta av godkännandet av ARJEL. Så du kan spela med sinnesro och vara säker på att erbjudandenna är riktigt bra och ärliga.

En bonus utan bonus är en bonus som rummet erbjuder dig utan några förutsättningar, det vill säga att du inte behöver betala en viss summa för att få det, till skillnad från bonusar som erbjuder dig till exempel 200 € upp till 100% av din insättning.

Bonusen betalas vanligtvis direkt till ditt konto, och du kan omedelbart spela med det. Dessa summor är vanligtvis ganska blygsamma, i storleksordningen 5 till 20 €, men i stor utsträckning tillräckliga för att börja göra dina vapen och att gå in på äventyret, på sidan av lågspelsspel eller turneringar.

Observera att det här är vanligtvis pengar du aldrig kan dra tillbaka. Detta är oftast bara en huvudstad som du kan spela med.

Det andra intresset av inga insättningspoker bonusar

Att börja med en så låg bankrulle är inte dålig i sig: den kan lära dig tidigt på vikten av god kapitalhantering. Det är omöjligt att kasta blomman med geväret i turneringar eller delar där huvudstaden kan bli flammad på mindre än en timme.

Det är i allmänhet tillrådligt att aldrig spela mer än 5% av hans bankrulle i turneringsangivelsen och att ha motsvarande 300 stora mörkar i del av pengar.

Exempel på en turnering: kapital på 10 € - den dyraste turneringen rekommenderas: 0,50 €.

Exempel på ett kontantspel! kapital på 10 € - högsta insatser rekommenderas: 0,02 € / 0,04 € eller mindre.

Se vår strategi - Bankroll Management Section för mer information.

Vilka är de bästa delarna att njuta av din bonus utan poker?

Det finns inget absolut svar på denna fråga. Först och främst måste du se om du är mer bekväm med turneringar eller kontantspel. Dessa är vanligtvis svårare att närma sig för nybörjare, och efterfrågar en annan strategi.

När du börjar kan kontantspel vara en riktig fälla. Med din ingen insättningspokerbonus mottagen på ditt konto går du till ett bord och slutar att förlora allt, i en eller flera gånger (den ondskefulla cirkeln av att förlora en källare och försöker återställa dig för ankomsten förlora en ny, och så vidare).

En av riskerna är alltid att förlora värdet av de pengar du har fått bara för att det erbjöds dig.

Turneringarna (multibord eller sit-and-go) är mer lämpliga för att när du har betalat inköpet spenderar du ingenting (förutom om det gäller turneringar med rebuys och tillägg, även om de förbli frivilliga). Detta ger dig bättre kontroll över din fria kapital och sparar dig från att slösa på det på mindre än en timme.

Sit-and-Go-dubbel eller ingenting är kanske ett av de mest prisvärda sätten att öka din bonus utan bonus. Om din disciplin är bra och du är tålmodig, kommer din kapital att ha en bra chans att gradvis öka.

Varför erbjuder rum inte några insättningsbonus?

En pokerbonus utan deposition betyder vad det betyder: pengar som erbjuds utan att det krävs en insättning från spelaren.

Frågan som kommer upp ofta är: Vilken nytta får de från att ge pengar gratis?

Om själva verksamheten inte ger någonting för tillfället är det en strategi med en långsiktig vision. Pokerrummet hoppas (och förutsätter) att spelaren kommer att stanna kvar i rummet tillräckligt länge för att generera tillräckligt med pengar (raken) för att ersätta det belopp som ursprungligen erbjöds.

För spelaren ändras det inte om han räknas ändå spela.

Inga insättningspokerbonus är ett sätt för operatörer att locka spelare att spela hemma, hoppas kunna behålla dem och hålla dem tillräckligt länge för att investeringen ska vara lönsam.

Men det betyder inte att ingen insättning bonus poker är en booby fälla, tvärtom! Även om kommersiella gåvor alltid har en avsikt, är det inte en dålig affär och du borde inte dra nytta av det!

Här är en tid jag pratade med dig om det fantastiska spelet poker helt i flash: Guvernör i poker. Denna typ av lätt spel att implementera, som börjar i sekunder eller minuter beroende på din Internetanslutning och spelas utan nedladdning eller installation av programvara. Och om du särskilt gillar pokerspel utan nedladdning och ofta utan registrering, hitta i mer än 20 tillgängliga gratis på Opok.fr.

Låt oss göra en liten inventering av olika flashpokerspel att det existerar

O'room är en ingen nedladdning flash pokerrum, som omedelbart startar i din webbläsare, och du kan spela mot andra spelare. Prova O'room nu och få dina O'Dollars gratis!

Delta i turneringar som riktiga pengar, och ta dina första steg på O'room är en bra idé för nybörjare.

Du kan också prova Omaha, utan nedladdning.

Denna lista över pokerspel kommer att öka när nya spel upptäckas, om du känner till andra kan du informera mig.

detta Texas Hold'em poker Flash spel Sätt dig själv i en pokerspelares skor mitt i den västra västern. Du tävlar mot de bästa pokerspelarna i regionen i inga gränser Texas Hold'em-spel, och om du vinner skapar du ett riktigt imperium av olika hus och byar.

Blandning av kläder klassiskt pokerspel och management spel, Du kommer att ha möjlighet att förlänga dina förvärv efter dina segrar. Bli den sanna kungen i Texas genom att kontrollera transportvägar, gårdar, bostäder etc.

Omfattningen av detta spel är integrationen av begreppet förvaltning av bankoll som också tjänar till att upprätthålla och köpa hus och annan egendom ! Governor of Poker är ett flashpokerspel, det vill säga utan programvara eller nedladdning av program.

Vi älskar superb grafik och animeringar, förmåga att spela utan registrering, spel på franska, gratis spel utan pengar, möjlighet att ladda ner det för att spela även om det inte är anslutet.

Vi gillar inte komplexiteten i spelet.

andra flash pokerspel, och mindre känd än den första, Bra spel poker är en Texas Hold'em-spel vilken till skillnad från Governor Of Poker spelas mot andra användare runt om i världen!

Detta spel sätter först och främst den pokers strategi sida, här måste du veta hur man spelar och lurar poker! Ditt mål är att samla så många marker som möjligt på de pokerbord du väljer. Helt flash, så utan installation eller nedladdning, spelas det här spelet enkelt från vilken som helst dator, så länge du har tillgång till Internet.

Förmåga att spela utan att registrera, Om du väljer att registrera, kan du återvända för att spela senare och fortsätta att ackumulera marker. Det här spelet är mycket framgångsrikt, du kan också chatta med andra spelare, att göra vänner, och sedan erbjuda dem eller ta emot marker !

Vi gillar att spela mot riktiga pokerspelare, enkelheten i spelet, ingen risk eftersom det spelas utan pengar.

Vi älskar mindre engelska pokerspel, mestadels tyska pokerspelare, så för katten är det ganska restriktivt!

Detta Texas Hold'em pokerspel är framför allt ett spel för dem som vill spela mer helt enkelt poker! Ingen nedladdning, ingen registrering, inga pengar, ...! Strategisk poker är allt!

Atmosfären i spelet är trevligt, animationerna är enkla, mycket bra hantering. Perfekt för ett litet spel av poker på kontoret!

Vi gillar att spela poker bort utan registrering, mycket snabb laddningstid för spelet.

Vi älskar mindre engelska pokerspel, outhärdlig musik! Phew vi kan klippa ner det till vänster.

Här är ett spel av poker lättare, redigerad av MaxGames, detta Ingen gräns Texas Hold'em pokerspel gör att du bara kan spela ansikte mot ansikte!

Enkelt, snabbt, det här spelet är perfekt för nybörjare, och alla som vill träna för att spela poker snabbt, och speciellt förbättra kunskapen om pokerodds.

Vi gillar det enkla och flytande i spelet.

Vi älskar mindre bristen på alternativ eller faktum att spela bara ansikte mot ansikte.

I serien av gratis flash spel för att spela poker, idag ... en ny liten mjuk: Poker.

Ännu ett annat Texas Hold'em pokerspel i Flash. Ingen nedladdning, ingen registrering och inga pengar! Detta.

Texas Hold'em Poker Heads Up är namnet på detta helt gratis pokerspel och flash. Du kan.

Poker Advance Spelar poker bra online

Gratis Online Poker: Komplett Guide

Det finns flera sätt att spela gratis online poker. Från klassiska freerolls till fiktiv poker till gratis pokerspel som finns överallt på internet. Vi uppmanar dig att ta en titt på dessa olika erbjudanden så att du hittar den som passar dig för att starta poker online gratis.

Det är lite av grunderna för online poker utan pengar, även om du kan hitta dem i zonen riktiga pengar. Det är sant att dessa turneringar är en utmärkt möjlighet att tjäna pengar utan att behöva ta ut ett öre. Det finns alla slags och som du kan se kan de, med lite tur och mycket teknik, tjäna tusentals euro. Några av de största spelarna på planeten började med gratis turneringar för att bygga sin bankrulle och de är nu många gånger miljonärer.

Här är listan över olika freerolls:

 • Dagliga freerolls: deras prispotter är i allmänhet inte så höga, men de kan fortfarande lägga flera hundra euro i spel. Som namnet antyder är de organiserade varje dag i veckan och vissa rum, som Winamax, du föreslår en per timme.
 • Välkommen freerolls eller första insättning: igen är allt i titeln. När du registrerar dig i ett nytt rum eller när du först insätter pengar, erbjuds du biljetter för att delta i en eller flera gratis turneringar. I detta sammanhang kan donationerna vara mycket attraktiva och nå flera tusen euro.
 • Gratis satellit turneringar: Tack vare dessa kan du hitta dig själv en miljonär på nolltid. Vissa rum erbjuder tillgång till sina mest prestigefyllda betalda turneringar genom kvalificerade freerolls. Om du är begåvad kan det vara ditt livs möjlighet.

Online poker i fiktiva pengar

Detta är ett bra sätt att komma igång med poker och spela gratis tills dina ögon brinner med trötthet.

Alla online pokerrum erbjuder dig att spela i den fiktiva pengzonen. I den här delen spelar du inte riktiga pengar och din bankrulle kan laddas regelbundet. Så du har ingen risk att bli arg på din bankir, men du kan dock träna på vilja för att möta utmanarna i den reala pengarzonen senare.

Glasyren på tårtan, vissa rum börjar erbjuda turneringar i den här delen som gör att du kan tjäna pengar för att spela i riktiga pengar. Så det är alla fördelar för dig.

Gratis pokerspel på nätet

Du kommer regelbundet att hitta liten programvara som låter dig spela poker på ett litet nätverk och helt gratis. Fördelen med de flesta av dessa softs, de begär inte registrering och ingen nedladdning av programvara.

Generellt är dessa applikationer i flash och du kan hitta allt nöje för ett bra spel poker utan att behöva komplicera existensen. Detta är verkligen den mest "lätta" sättet att spela poker.

I denna kategori finns spelet "Good Game Poker" som erbjuder dig ett enkelt och glatt gränssnitt på flera språk. Med några få klick kan du sitta vid ett bord och starta ditt spel. Det är upp till dig att försöka nedan.

Gratis online pokerspel utan nedladdning för alla typer av nybörjare och bekräftade spelare.

Spela poker direkt på din Firefox-webbläsare, Internet Explorer, Google Chrome, Safari etc.

Lär dig att leka med poker

Lärande pokerteknik, extrahera fantastiska faktorer och förbättringspoäng för att göra ditt spel optimalt på alla spelkonfigurationer. Lärande poker

Lär dig tekniker för Omaha poker bygger på samma princip som texas holdem med mörkar före floppen, en flopp, en turn och en flod. Omaha Learning poker

En jämförelse av pokersajter att spela live. Spela 24-timmars poker på de bästa online pokerrummen med tiotusentals andra spelare. Topp online poker

Spela poker gratis med K-poker.com

Rummen är öppna 24 timmar / 24 och 7 dagar 7 i veckan. K-poker.com blev på nolltid favorit plats för lärande och utveckling av pokerspelare världen över och är känd för sin vänlighet.

Vi betalar all vår uppmärksamhet på ömsesidig respekt mellan spelare och gott humör på våra bord. K poker du har en ren onlinespel hall utan riktiga pengar, att anpassa sig till spelet för att möta de Hold'em pokerspelare och Omaha i limit, pot-limit och no limit till den berömda.

Hitta alla känslor av spelets erfarenhet, som på ett traditionellt pokerrum på ett kasino direkt i din webbläsare.

Om en tabell där du vill spela är för närvarande full, kan du titta på de andra spelarna och så studera sina spel eller gå till de andra tabellerna så enkelt som att klicka på en knapp. När du är på bordet du vill eller om en plats är tillgänglig kommer du automatiskt att bli inbjuden att gå med i spelet.

K-Poker erbjuder regelbundna gratis turneringar.

Pokersidan ger dig möjlighet att lära dig hur man spelar pokerturnering. Gå med i K-Pokerturneringar Varje dag finns flera gratis pokerturneringar online, toppen är 21h med månadsrankning och finalen.

Varje söndag är Masters fullständiga turnering kl 9:30 på Kpoker.com: " Elit k pokerspelare samlas för denna turnering"

Registrering är enkelt, snabbt och gratis, du behöver inte ange bankuppgifter, och du kan spela direkt i din webbläsare utan att ladda ner programmet. "

K Poker-webbplatsen är gratis och låter dig spela på ett riktigt multiplayer och inget nedladdningspokerrum mot andra spelare online. För att perfekta din spelteknik eller helt enkelt för att lära dig mer om online poker.

Genom att klicka på registreringslänken kommer du att omdirigeras till pokerregistreringsformuläret. Godkänn villkoren om du accepterar dem och fyll i formuläret.

För att registrera klicka här registrering Du kan registrera dig direkt i pokerrummet.

När du är registrerad, glöm inte att göra din presentation till de andra spelarna i K poker.

Lär Poker Online med K-poker.com

För att hitta andra bra arenor på nätet, kan du också besöka denna utmärkta online poker webbplats eller besöka vår jämförelse av pokersajter.

Gratis pengar på No Deposit Poker: de bästa erbjudandena

Pengarna som erbjuds gratis till pokerspelare är en övning som tenderar att spridas bland franska operatörer. Men du måste veta några tips och tekniker för att dra nytta av detta belopp på pokersajter utan insättningsbonus.

Du vill få gratis pengar på en pokersida utan att behöva spendera en öre. Senaste erbjudanden, villkor, tips, den här sidan visar de bästa aktuella erbjudandenen.

Turbo Poker har ett nej-insättningsbonus erbjudande på 5 euro som du måste lägga till 10.000 € som du kan vinna under freerolls.

 • När du är registrerad och utan att ha deponerat en dime får du 2 biljetter till veckovisa freerolls med € 2,500.
 • När du har slutfört ditt konto får du denna gåva igen.

Sammantaget är det därför en tårta på 10 000 € som du bara måste ta din del med ...

För mer information om detta erbjudande, besök vår artikel om Turbo Poker-kampanjer.

För alla PMU Poker registrering, Den franska operatören sätter medel: platsen erbjuder 20 euro via en PMU-kod utan förskottsförpliktelse plus en bonus som fördubblar den första insättningen. Hans mål är att vinna på onlinespoker efter att ha lagt handen på turf och onlinespel.

Erbjudandet Bwin 15 euro tillämpas till 26 juni 2010, så det är föråldrat. Bonusen Bwin är fortfarande giltig.

Det bästa erbjudandet är för närvarande på PartyPoker: till 26 april 2012 erbjuder gratis poker PartyPoker 11 euro till de första 10 000 spelarna !

Efter nedladdning av programvaran behöver du bara registrera dig, ingen deposition krävs för att nå 11 €! Var försiktig men spela dem inom 30 dagar: du kan då omedelbart återhämta dina vinster. Detta erbjudande lanserades för första gången mellan 6 januari och 24 januari 2011. Dess framgång drev PartyPoker att förnya det.

I princip erbjuder alla pokersajter pengar till sina spelare, men bara några av dem är helt gratis och garanterade.

 • Vid registreringstidpunkten eller första insättning, är det dock sällsynt för en operatör att erbjuda dig pengar direkt gratis.
 • Efter registrering, Beroende på operatören får du gratis pengar gåvor (ofta i form av gratis biljetter till turneringar) utan några insättningsvillkor.
 • För alla rum, du måste göra en minsta insättning och operatören fördubblas eller till och med tredubbla din insättning över de pokerspel du spelar.

Principen om licensierade pokersajter är att erbjuda betalda pokerspel som genererar intäkter från webbplatsen. För att uppmuntra spelare att satsa pengar, erbjuder många att dubbla den första insättningen av nya spelare. Det är dock inte alltid lätt att röra dem, för att verkligen röra dem måste spelaren spela flera spel för att "låsa upp" bonusen.

Bwin Poker-bonusen och Pokerstars marknadsföringskod är några av de enklaste första insättningsdubbla erbjudandenen att träffa.

Sedan ikraftträdandet av den nya lagstiftningen i Frankrike, är ingen insättning gratis pengar som erbjuds av pokerrummen verkligen mycket sällsynt, eftersom avkastningen till spelare är täckt.

Om du vill spela poker helt gratis är den bästa lösningen att att spela poker på Gametwist och få hans nya spelare bonus på 5000 Twists (virtuella pengar som kommer att fungera som marker).

Du kommer att lära dig mer om den här plattformen genom att besöka vår GameTwist-sida.

För att gå vidare erbjuder o-pokerspelen också en dedikerad del för att spela poker utan pengar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − 64 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map