Öppna ett neteller konto

Så här använder du Neteller-kontot för att sätta in online och få ett Neteller-bankkort

Neteller är en online betalningsmetod skapad 1999. Listad i kategorin elektroniska myntgrindar, det gör det möjligt för spelare och pokerspelare att göra insättningar på olika onlinespelplattformar.

För spelarna, använder Neteller gör det möjligt att skilja mellan deras nuvarande konto och medel avsedda att deponera online.

Dessutom har en insättning gjord via Neteller fördelen att du inte lämnar spår på ditt bankkonto. Med Neteller, Du kommer ha tillgång till ett kreditkort Mastercard-typ som heter Net +. Det gör att du kan ta ut pengar eller betala direkt för dina inköp i handeln.

Öppna ett Neteller-konto är helt gratis. För att göra detta, gå till https://www.neteller.com och följ proceduren nedan, som bara tar några minuter. Du kan sedan njuta av alla dessa fördelar som miljontals användare i 180 länder som har övertygats av Netells enkelhet och hastighet för att hantera sina pengar på internet.

Varför använder Neteller att göra inlåning?

För det första är det ett effektivt sätt att hantera dina pengar online med hjälp av en elektronisk plånbok. För spelare är det verkligen viktigt att veta summan som investerats på de olika platserna utan att drunkna i dagens löpande utgifter.

Den andra fördelen med Neteller över en bank är diskretion. Många spelare vill överföra sina pengar utan att behöva motivera det till sin bank eller till och med till skattemyndigheterna. Neteller lämnar inte några direkta spår av dina online-inlåning på ditt bankkonto.

Neteller är en garanti för säkerhet. I själva verket, till skillnad från de så kallade traditionella bankerna som ständigt investerar sina kunders pengar, behåller Neteller alla medel som deponeras av sina användare och har också ett toppmodernt datakrypteringssystem.

Om du öppnar ett Neteller-konto får du tillgång till:

 • Optimal hantering av pengar som spenderas på internetspel
 • Diskreta transaktioner
 • Säkra transaktioner

Var medveten om att öppna ett konto på Neteller är gratis. Detsamma gäller när du använder det för att sätta in pengar på nätet, men avgifter kan genereras av andra användningsområden (se avsnittet "nackdelar" senare i den här artikeln). För att påbörja Neteller-registreringsprocessen, besök https://www.neteller.com.

Dessutom kan Neteller för alla frågor eller information ha en högkvalitativ kundservice lätt att gå med, även om det är nödvändigt att lägga en liten platta på din e-posts svarstid.

För att kontakta Neteller har du flera möjligheter:

 • via telefon på +33 1 709 50529 eller på avgiftsfritt nummer 800 915 584
 • direkt på webbplatsen via livechatt eller via e-postsupport

Netells kundservice är mycket lyhörd och hjälper dig snabbt att lösa eventuella problem.

Vilka sportspel webbplatser accepterar inlåning med Neteller

För närvarande tillåter 3 sport- och pokerinriktade webbplatser sina användare att använda Neteller för att göra sina insättningar (se alla insättningsmetoder på Paris-webbplatsen). Dessa plattformar tillhör marknadsledarna och ensamma utgör en betydande spelpotential.

Med ditt Neteller-konto kan du sätta in på:

 • BetClick : få en sportbonus på 100 euro på https://www.betclic.fr/. Upptäck detaljerna i erbjudandet här och kolla registreringsguiden
 • bwin : Dubbelbeloppet för din första insättning upp till 100 euro på http://www.bwin.fr (se här villkoren för detta erbjudande) och hitta registreringsproceduren i den här artikeln.
 • Winamax : få återbetalning av din första insats om han förlorar upp till 100 euro på https://www.winamax.fr/paris-sportifs (detaljerna på denna sida)

För att använda Neteller för att göra din första insättning på en av dessa plattformar, besök https://www.neteller.com och se stegen nedan!

Vilka nackdelar eller ojämnheter stöter på Neteller?

Om du öppnar ett konto och deponerar pengar online genererar inga specifika kostnader, du borde veta att Neteller gör uttag relaterade till andra användningar av ditt konto.

Bland dessa avgifter ligger den största nackdelen i att man måste betala 4 euro varje gång du använder ditt nät + kort för att ta ut pengar i en varuautomat (se avsnittet Betalningskort längst ner i denna artikel)

De priser som debiteras av Neteller visar sig vara något dyra. Ändå ska de relativiseras med tanke på de föreslagna fördelarna. Här är en översikt över avgifterna som används när du använder ditt konto.

Att tillhandahålla ditt Neteller-konto:

Att göra ett uttag:

 • Banköverföring: 7,5 euro
 • kontrollera: 7,5 euro
 • Återkallande från distributören om du har Net + -kortet: 4 euro
 • Betalning med elektronisk betalningsterminal (butiker, restauranger ...): fri
 • Online betalning: fri

Observera att efter en inaktivitet på kontot större än 13 månader, 1,80 euro avgift debiteras varje månad av Neteller.

När det gäller de otillåtna kontoslutningarna som kan läsas på olika forum, visar det sig att de oftast är relaterade till säkerhetsfrågor. Om du exempelvis ansluter från utlandet eller om du inte har lämnat bevis, kommer Neteller att vara särskilt oförsonlig för att verifiera att du är ägare till ditt konto.

Du kommer oftast att kontakta Neteller via telefon (på +33 1 709 50529 från Frankrike eller Belgien). De kommer att fråga dig säkerhetsfrågor för att verifiera att du är kontoinnehavare. Detta kan betraktas som en nackdel eller fördel.

För att påbörja Neteller-registreringsprocessen, besök https://www.neteller.com.

Neteller registrering: proceduren för att öppna ett gratis konto

Om du vill öppna ett Neteller-konto följer du bara stegen nedan. Detta förfarande är helt gratis och kommer bara att hänga dig några minuter

Steg 1: Registrera på Neteller

För att göra detta, besök https://www.neteller.com och klicka på "Registrera gratis" högst upp till höger för att komma åt registreringsformuläret nedan.

Fyll i de olika fälten noggrant, var försiktig med att fylla i dina sanna koordinater för att vara säker på att inte stöta på några problem efteråt.

 • E-postadress: Ange en giltig adress här.
 • Lösenord: välj ditt Neteller lösenord med minst 8 tecken och måste ha minst 1 och 1 bokstav.
 • Kontots valuta: Välj helt enkelt din valuta i rullgardinsmenyn.
 • Personlig information: Ange ditt efternamn, förnamn, födelsedatum och din fullständiga adress här.

Därefter måste du bara klicka på "gå med oss ​​nu" för att skapa ditt Neteller-konto. Ett bekräftelsemail skickas direkt till dig.

Observera att du inte kan använda ditt konto än, Det måste verifieras av Netellers tjänster. För att göra detta, gå igenom följande steg.

Steg 2: Sätt in pengar i ditt Neteller-konto

För att göra din första inbetalning från Neteller klickar du först på fliken "Insättningsfonder" på ditt hemsida.

Om du vill betala med ditt kreditkort, se till att du väljer kreditkort (inte debitering) för att fortsätta till nästa fönster. Observera också att en avgift kan tillämpas baserat på din insättningsmetod som visas på bilden ovan.

Varning: För att ditt Neteller-konto ska aktiveras måste din insättning vara minst 22,50 euro. Det maximala beloppet är satt till 300.000 euro.

Steg 3: Skapa dina säkerhetsfrågor för att öppna ett Neteller-konto

När din insättning har gjorts, klicka nu på fliken säkerhetsproblem för att komma åt fönstret nedan.

Neteller röra inte med säkerhet och kommer systematiskt att be dig att svara på dessa frågor när du kontaktar deras tjänster. Också var försiktig med att hålla dessa frågor med sina svar och att inte skriva in samma svar två gånger.

Bekräfta genom att klicka på "Spara frågor" och fortsätt till sista steget.

Steg 4: Skicka ditt dokument för att validera ditt Neteller-konto

För att validera ditt konto, Du måste nu skicka dokumentet som motiverar din identitet. Kontrollera först att du har en digital bild på ditt identitetskort, ditt körkort eller ditt pass på din dator.

Välj nu typ av bevis och notera sitt ID-nummer (synligt på ditt dokument). Ange slutligen, om det är tillämpligt, utgångsdatum och klicka på Fortsätt för att fortsätta med verifieringen.

Ladda ner nu filen som innehåller beviset (skanna eller foto) och validera för att skicka ditt dokument till Netellers tjänster.

Därefter är allt du behöver göra för att vänta tills ditt konto är validerat av Neteller, räkna från några timmar till maximalt 2 dagar. Din verifierade eller obekräftade status visas högst upp på din hemsida på https://www.neteller.com.

Du är nu i besittning av ditt Neteller-konto och kan göra transaktioner till de platser du vill ha säkert!

Netto + kreditkort oberoende av ditt kontokonto

Genom att öppna ett konto på https://www.neteller.com har du möjlighet att ansöka om Net + kreditkort. Extremt bekvämt, det här kortet ger dig möjlighet att betala direkt för dina inköp i handel och på internet eller för att ta ut pengar.

Detta kort är gratis (förutom fraktkostnader) och genererar inga månadsavgifter. För att få den, fråga den bara på din Neteller hemsida genom att klicka på "net + kort" och sedan "få ett plastkort".

Genom att använda Neteller-kortet, Du kommer att ha tillgång till onlinespel på webbplatsen utan att gå igenom ditt nuvarande konto.

Var försiktig, men om betalningen via en digital terminal inte genererar några extra kostnader, uttag på varuautomaten kostar dig 4 euro varje gång oavsett vilket belopp som återkallas.

Med Net + -kortet drar du nytta av:

 • Från ett "riktigt" kreditkort gratis
 • För att kunna betala för dina inköp i butikerna
 • För att avlägsna vätska
 • Få tillgång till pengar från dina spelwebbplatser utan att gå igenom din bank

Tillåt cirka 5 dagar för att ta emot den, varefter du bara måste aktivera den genom att klicka på "aktivera kort" (alltid i fliken "net + kort"). Ange sedan numret på kortet och kryptogrammet på baksidan av det.

Här är detaljerna som kan genereras av Neteller-kortet:

 • Bearbetning och frakt (plastkort): 10 euro
 • Försäljningsplats Betalning (POS): fri
 • Avgifter för uttag vid en bankomat: 4 euro
 • Valutatransaktioner (vid bankomater eller vid försäljningsställen): 2,95%
 • Annullering och byte av kortet: 10 euro
 • Ytterligare virtuellt kort: 2,5 euro

Neteller är en betalningsmetod som först utvecklades i England. Neteller Limited är ett helägt dotterbolag till Neovia Financial PLC vars aktier är noterade på Londonbörsen. Liksom Moneybookers regleras Neteller av Financial Services Authority (FSA) och är skyldig att följa alla standarder som Europeiska unionen ställer. Dess huvudkontor är baserat på Isle of Man, ett keltiskt territorium som ligger mellan Irland och Storbritannien. Den här ön är den brittiska kronans exklusiva egendom och har flera ekonomiska, skattemässiga och politiska friheter.

Neteller betalningsnätet utvecklades 1999 och behandlar nu miljontals transaktioner dagligen i mer än 160 stater. Även om denna metod ännu inte känner till en stor progression i Frankrike, verkar systemet relativt lovande eftersom det kan täcka ett ganska brett spektrum av aktiviteter i ett stort antal länder.

De tjänster och betalningsmedel som erbjuds av Neteller

Lätt att använda klassisk elektronisk plånbok, ser Neteller ut för sina ytterligare 2 tjänster:

 1. ett Net + Prepaid MasterCard: Mastercard International Credit Card
 2. en Net + Virtual Prepaid Mastercard-kort: virtuella kortet finns i skrivbordsversionen (små nedladdningsbara program Virtual Mastercard generator) och webbversion (generation E-nummer i en säker webbläsarfönster).

Neteller har fått flera utmärkelser för sin innovation i förbetalda betalningskort.

Tillgång och anslutning till Neteller-webbplatsen uppfyller standardkraven för teknisk säkerhet. För att säkerställa den ekonomiska säkerheten för dina pengar använder Neteller sina partnerföretag att hålla mer än 100% av de medel som överförs till konton som kan beskrivas som tillfälliga. Detta är tekniken för förtroendekonton. Alla pengar som överförs från ett konto till ett annat tilldelas således en tredje part. Denna princip ökar säkerheten för transaktionen och garantin för att köparen ska betalas. Globalt accepterat har Neteller också engagerat sig i kampen mot bedräglig ekonomisk praxis, användningen av falska identiteter och penningtvätt.

Neteller erbjuder ett komplett utbud av produkter (e-plånbok online, Neteller Mastercard och virtuellt kort system) att betala online, vilket är en obestridlig tillgång. Den elektroniska plånboken används lätt för att betala på handelsplatser. Andra tjänster som överföring av pengar från individ till individ är också ganska användbara.

ägare: Optimal Payments PLC

slogan: Ingen slogan känd eller framläggs officiellt.

logo: Den här är representerad av bokstäverna neteller. Först var detta ord gult med en svart skiss och en vit bakgrund. Sedan sattes ljusgröna i rampljuset. Från och med nu avmarkeras logotypen på en ljusgrön torg med i mitten av den här bokstaven "n" i stora bokstäver. Den svarta färgen förblir närvarande i den grafiska stadgan eftersom MasterCard-korten alltid har bakgrundsfärgen svart.

Antal kunder: Under 2012 hade Neteller cirka 3 miljoner kunder.

Telefonnummer: 01 709 50529

Varför öppna en SKRILL ACCOUNT för att felsöka ditt NETELLER-konto?

I den här videon ska jag förklara varför du använder PENGARBOOKER när du felsöker ditt NETELLER-konto!

Du måste också ha ett skrämningskonto om det finns ett problem med Neteller!

Upptäck hemligheterna av professionella spelare här:

Få 10, 20, 100 eller mer YIELDS än din bokning A med långsiktiga spel! Tillgång till alla mina långsiktiga förutsägelser med 1 avkastning på över 30% här:

Säkra alla dina prognoser till kontanter i dag:

▬▬▬▬▬LES program och verktyg som jag RECOMMANDE▬▬▬▬▬

i Paris Sport eller så kommer jag att återbetala här: https://www.gagner-de-largent-grace-aux-paris-sportifs.fr/gazon-fute

2. Prenumerera på Youtube-kanalen här

4. Som min Facebook-sida här: https://www.facebook.com/Pronostics-Football-Maxence-Rigottier-1891596604202202/?ref=settings

5. Hitta mig på SNAPCHAT: maxrigottier

Forexmäklare accepterar inlåning och uttag via Neteller 2017

Nu när vi vet mer om de metoder som mäklare använder för att samla in insättningar och göra uttag via denna elektroniska plånbok, kan vi diskutera Forex Neteller-mäklare som finns på marknaden. Du kan också se en komplett lista över spelmäklare och operatörer som använder Neteller-tjänster på deras officiella hemsida.

Forex konton accepterar Neteller 2015:

Minsta insättning: £ 100

Demokonto: Nej

Minsta insättning: $ 500

Minsta insättning: $ 100

Ava Financial Ltd, AvaFXs ägare, var en av de första Forex-mäklare på marknaden vilket möjliggör för handlare att handla på sin plattform med Neteller. Vad innebär att använda Neteller på AvaFX? För det första tillåter den näringsidkaren att betala minst $ 100 på sitt konto. Deponeringen sker inom en arbetsdag. Neteller kan inte användas av amerikanska medborgare på AvaFX.

Alpari är en brittiskbaserad Forex-mäklare och reglerad av Financial Conduit Authority (FCA). Alpari började erbjuda Neteller som insättningsalternativ i juni 2013. Företaget är en internationell mäklare som betjänar kunder i mer än 20 länder runt om i världen. Förutom att erbjuda Forex-marknaden erbjuder Alpari även CFD, binära alternativ och handel med ädelmetaller.

På Iron FX är transaktioner via Neteller enkla och kostar inte något. En inskränkning på 5 000 dollar tas ut på inlåning. Inlåning sker inom en timme om de initieras under öppettiderna och uttag görs inom en arbetsdag av inledandet.

CommexFX erbjuder marknadstjänster samt ECN-modellen för Forex trading, och mäklaren har inkluderat Neteller som ett alternativ för insättning och uttag. Inlåning krediteras omgående och begäran om återkallelse behandlas inom 48 timmar.

Forex4you är en snabbväxande mäklare som erbjuder handelsmöjligheter via Neteller. För att använda Neteller i uttag eller inlåning måste näringsidkaren logga in på webbportalen på Forex4you hemsida och fylla i lämpliga blanketter. Inlåning behandlas vanligtvis inom 24 timmar, medan uttag kan ta upp till tre arbetsdagar.

eToro är en annan Forex-mäklare som erbjuder Neteller som ett alternativ för uttag och finansieringskonton. För att sätta in pengar via Neteller måste handlare fylla i ett formulär på eToro-webbplatsen och tillhandahålla sitt Neteller ID-nummer. Utbetalningar via Neteller behandlas vanligtvis inom 3 dagar. Utbetalningar via Neteller innebär generellt avgifter baserade på det belopp som återtagits. Begäran måste startas online med formuläret på eToro-webbplatsen.

FXCast är en annan Forex-mäklare som gör det möjligt för handlare att handla med Neteller. För inlåning, bör handlare förvänta sig att betala 5,5% av insättningsbeloppet i avgifter. Inlåning visas inom handlarens Forex-konto inom 24 timmar. Återköp görs till näringsidkarens bankkonto.

Vissa alternativ är tillgängliga för handlare som vill använda Neteller för att handla med en Forex-mäklare.

Om Neteller:

NETELLER är en e-plånbok system som lanserades av Optimal Payments Ltd 1999. Neteller har i hög grad utvecklats från sin blygsamma början och används nu i över 200 länder av individer och företag att göra betalningar på nätet snabbt . Neteller erbjuder även en pengaröverföringstjänst i Storbritannien och har därför ett elektroniskt finansiellt institutlicens utfärdat av Financial Conduct Authority. En av de praktiska aspekterna av Neteller är att Handlare som använder denna tjänst kan dra tillbaka sina vinster direkt till sitt bankkonto.

Med tanke på den mycket lättanvända tjänsten som erbjuds av Neteller har tjänsten blivit populär hos spel- och spelbolag samt med Forex-mäklare och binära alternativmäklare. Neteller mäklare tillåter därför handlare att finansiera sina konton samt göra uttag med hjälp av olika metoder.

Neteller Forex-mäklare tillåter handlare att göra inlåning med:

a) Andra onlineportföljer som Ukash, iDeal, GiroPay, POLi, etc.

b) Näringsidkarens lokala bankkonto.

c) Ett kreditkort accepterat av Neteller-systemet.

Återköp via Neteller kan göras med hjälp av:

a) En direkt överföring till näringsidkarens lokala bankkonto.

b) En överföring från Forex-kontot till NETELLERs elektroniska plånbok.

c) Net + MasterCard® förbetalt kort, vilket är det märkesförskott som erbjuds av Neteller för återtagande av medel från näringsidkarens Forex-konto. Näringsidkare kan därefter konvertera sina pengar till kontanter på MasterCard uttagspoäng. Det här alternativet är tillgängligt i 200 länder.

Fel 1005 Ray ID: 4014bccb26629aa6 • 2018-03-25 22:15:40 UTC

Ägaren till denna webbplats (tutvobed.ru) har tagit av nätet (ASN) din IP-adress är i (51167) från denna webbplats.

Cloudflare Ray ID: 4014bccb26629aa6 • Din IP: 2a02: c207: 2008: 7822 :: 1 • Prestanda & säkerhet av Cloudflare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map