Pengar turneringen

Davis Cup - Silver Salad Bowl på Auray turneringen

Trevligt initiativ från Franska tennförbundet ! denÖppna Super 12 Crédit Agricole hade tur att ta emot denna torsdag trofén av Davis Cup fick avTeam of France i november förra året. Trevlig operation för tennisklubbenAuray vem kunde ta med sig världen under sin turnering tack vare silversalladskålen. Ett forum har till och med etablerats; Tillagda för att hälsa på besökare kommer hundratals att ta bilder med trofén. En vacker annonsering för turneringen som slutar denna söndag.

Följ tennisnyheterna på Tennis Actu!

Publicerad den 10/03/2018 kl. 15:48 av Alexandre HERCHEUX

Silver turneringen kommer att markera frisläppandet av Secrets of Ulduar. Argent Crusade bjuder alla spelare detta Г Г © vГЁnement stadig spel för att testa deras habiletГ © Г möta andra motståndare som motsätter Г © också Lich King och hans Г © FlГ till. © dare för reprГ varje huvudstad Orgrimmar Г Stormwind, har rest jusqu'Г nordvästra cГґte av Icecrown är oГ№ dГ © driver den här turneringen för att delta i Г © bevis. Alla volontärer är välkomna till paviljongen Silver, situГ © Г väster om turneringen grunderna för ombord på Г © bevis som kommer att göra mästare samtidigt parera prГ © Г möta fienden av alla levande varelser.

Silver-turneringen är som i händelse av ön Quel'Danas organiserad i flera faser som utgör för varje av dem en etapp i din bildande av mästare som representant av en tävling. Först kommer du bara att kunna representera din tävling och därmed stoppa belöningar och prestationer som är förknippade med det.

Ändå blir du en champion för din tävling, du kommer att kunna representera någon annan ras i din fraktion för att avblockera fakta eller tillhörande belöningar (tabbar, bekanta , fästen, banderoller.).

Tillgång till Silver turneringen

Turneringen ligger nordost om iskronen norr om Sindragosa Falls.

Du kan komma åt den direkt från Dalaran och prata med Jean-Pierre Poulain på Krasus-området. Den här kommer att föreslå att du gör det gratis för en första gång.

En gång på plats går du direkt till Flight Master Helicopter Sveltaile som redan finns i Enceinte.

Shot of the Silver Tournament Enclosure

1 - Knight of the Ebony Blade.

2 - Builder goblin

B 3 - Mat och dryck

В 4 - Merchants / Säljare

В 5 - Curiesna

В 1 - Pavilion av Silver Concordat

2 - Lus av alliansens tapperhet

В 1 - Pavilion av Saccage-soleil

B 2 - Lords of Horde's Valiants

В 1 - Aspirantlöss

2 - Lice of the Silver Valiants

B 3 - Champions League

Förhandsgranskningar vid daglig uppdrag

Som indiquГ © i © prГ presentation av Г © vГЁnement, måste du först acquГ © er rang midshipman innan accГ © der enligt tappra Silver så småningom bli mästare som representant för en tävling.

En gång anlänt på plats och efter att ha pratat med flygledaren i zonen är det dags att registrera sig för turneringen. Gå till Silver Pavilion väster om tillhöret, tala sedan med hjärt-sanna rättvisan Mariel som ger dig följande uppdrag:

Silver Turneringen - Tala med Magistère Edien Solcreuse, i Silver-turneringen, för att anmäla sig till turneringen.

Silver Turneringen - Prata med Arcanist Taelis, i Silver Tournament Enclosure, för att anmäla sig till turneringen.

De två Pnj är respektive i Pavilion Sunreaver och Pavilion of the Silver Concordat.

När du har avslutat det här uppdraget kommer du att vara officiellt aspirant, 3 quest kommer då att förklara för dig.

Monterad stridsutbildning

Ta den 3 tillgängliga questen:

 • Behärskning av Melee - Tala till Jeran Woodclos och använd 5 gånger Spear Shot på ett mål av Melee.
 • Charge Mastery - Tala med Rugan Ventracier och Charge 2 Sårbara laddningsmål.
 • Behärskning av Shieldbreaker - Tala med Valis Chassevent och använd Shieldbreaker på 2 Sårbara Ranging-mål.

Avsluta paviljongen och kör sedan på berget som ligger nära ingången. Som en aspirant kommer du bara att kunna köra Peregrine Falcon eller Palefrey enligt din fraktion.

Det är så mycket att lära sig grunderna i spelet! Gå mot träningsområdet framför Knights 'Blade of the Blade of Enlightenment.

Prata med de tre ryttarna, de kommer att ge dig flera råd om de 3 bevisen att inse, de ligger i närheten av de olika träningsmålen.

Tips: Ladda upp försvarskapaciteten 3 gånger innan du börjar slå manchetten med kroppen.

Låt oss titta på de olika färdigheter som kan användas under monterad kamp:

Spjutskott: Medium kroppsattack.

Shield Brier: Attack på avstånd, vilket orsakar mindre skador och avlägsnande av ett försvarskikt.

Laddning: Ladda upp dig, orsaka tunga skador och ta bort ett lager av försvar.

Försvar: Du minskar skadorna med 30% (kumulativt 3 gånger).

De två sista färdigheterna gör att du kan läka din monter, för att kasta en utmaning till en annan spelare (monterad kamp duell).

När kampen är väl omhändertagen och de 3 bevis som utförs återvänds till givarens sökande för att slutföra dem.

Bevis på aspiranten

När initieringen är klar har du tillgång till de olika köerna som dagligen är relaterade till din Aspirant-status.

Alla dessa uppdrag kommer att ge dig 1 eller 2 försegling av aspirant, som är nödvändig för din passage till ranken av Silvermanian via questen:

Klar för utmaningen - Ta till NPC av din fraktion 15 Aspiranttätningar för att bli Silver Vaillant.

Det finns 3 dynor dagligen på rank av Aspirant:

 • Field Coaching - Den här är väldigt enkel, du behöver bara eliminera 8 extremiteter från flanken nu i iskretsen. Detta uppdrag kommer att ge dig en Aspirant Seal.
 • Vet hur du håller dina styrkor - Alltid i enkelhet är det här uppdraget att göra exakt träning av kamp monterad under initieringen.
 • För det tredje sökandet finns tre möjligheter, i var och en av dessa möjligheter kommer du att bli ombedd att anmäla ett blad till din fraktion, här är de tre fallen av figur:

 1. En anmärkningsvärd vapen - Du behöver prГ © alable plocka fyra Hyacinth vintern, hittar du frontiГЁres av Icecrown (kartlänk). När du har fått erbjudandet Г jungfrun av Drak'Mar situГ © e Г västra dГ © Desolation drakar (kartlänk), varför du närmar blomman cirkeln i mitten av sjön och be © dГ hyacinter, återstår det bara för dig qu'Г rГ cupГ © © rer bladet för att få turneringen att avsluta quГЄte.
 2. Ett blad värt en mästare - Här måste du gå till Grizzly Hills (länk karta) för att kyssa grodor för att befria prinsessan som kommer att erbjuda dig det efterlängtade bladet. Innan kyssar varje groda var försiktig så att du inte glömmer att använda läppbalsammen. Jag uppmanar dig att skapa ett makro / kyss verkligen hur många grodor att kyss kan vara ganska konsekvent före prinsessans befrielse.

Prinsessen är låst i ett isblock mitt i en sjö vid Howling Fjord (länk karta). Gå med i denna position av kortet för att frigöra det av dess hinder tack vare karmarna och sålunda att ta emot bladet som kompensation. Återgå bladet till turneringen för att slutföra uppdraget.

Om du fyller de 3 uppdragna dagligen tar det 3 dagar för att nå ett tillräckligt antal sälar för att flytta till nästa rang.

Vaillantens uppgifter

Övergången till rangen av Vaillant förvärvas av questen utmaningen av den aspirant. För rГ © Aliser denna quГЄte, gå med din häst och din lans Ó förteckningen över kandidater, montera din försvarsnivå dГ © Г bakgrund och talar Г Г © Squire David som kommer att starta strid som kommer att ställa dig Г av en Vaillant silver. Combat är trГЁs prisvärd, försöka hålla din nivå av dГ © fense upp hela kampen och ladda din motståndare dГЁs han kommer att försöka ta ett steg tillbaka.

När du besegra din motståndare, gör quГЄte auprГЁs NPC prГ © känns i paviljongen din fraktion rГ © © cupГ marken bredvid quГЄte A Vaillant [Capital din fraktion]. Denna strävan tar dig till din rasens representant som tar hand om dig. När kontakten är etablerad kommer det nya dagliga uppdraget att visas som, den här gången, får dig att vinna Seal of Tappy.

När du har fått 25 av dessa sälar, kommer du att kunna fullfölja uppdraget "The Valiant's Duties" som gör att du kan bli en Champion.

Här är de fyra täcken som du kommer att kunna förverkliga för att öka ditt lager av tappade sälar:

 • Vid fiendens grindar - Du måste först gå till sydöstkusten för att gå med i lägret. Rida sedan monteringen på platsen, glöm inte att montera din försvarsnivå rätt innan du startar uppdraget. Börja med att eliminera gargoyles i närheten av lägret, två strejker av Shield-Shield (varierad attack) räcker för att komma till slutet snabbt. Därefter närma sig ryttarna (endast de som har en nivå av försvar) och sedan pulverisera i ett med en skyddsbrytare följt av en laddning för att eliminera huvuddelen av de skelett som följer med den. När tekniken är väl i handen, bör detta uppdrag inte utgöra något speciellt problem.
 • EntraГ®nement fält - quГЄte Detta är analogt Г Г som rГ alisГ © © e som midshipman, helt enkelt Г © eliminera denna gång 10 medlemmar av prГ flГ © © senterar i Crown is.
 • Great Melee - För den här uppgiften träffas du på Lions av de tappra i din fraktion med din monter och ditt spjut. Du behöver bara skildra 3 representanter för 3 olika huvudstäder i monterad kamp.

På samma sätt om de fyra quêtesna realiseras dagligen, bör kvoten på 25 förseglingar nås om 5 dagar.

En mästers öde

Övergången utförs av ett uppdrag: Valiant utmaning, att du kommer att återhämta sig när de 25 förseglarna har kommit till din representant.

Du måste överge till Silver Valiant Lice och sedan prata med Danny Squire för att starta kampen mot Silver Champion.

När segern råder kommer tillbaka till huvudmästaren i din huvudstad, kommer det att ge dig följande uppdrag: En Champion Rise. Det består helt enkelt av att tala med Justice Mariel Heart-True i Silver Pavilion som kommer att ge dig 10 tätningar av mästaren och en ganska atypisk bekant: en tävling vars utseende skiljer sig från din fraktion.

Nya dagliga uppdrag visas efter att ha insett en av dessa frågor:

Coin Riddare of the Enemy Blade: Scourgebane (se riddarens plats för ebenholtsbladet på kartan).

Korsad av Silver: Eadric the Pure (Eadric Pur är belägen i Silver Pavilion).

 • Slaget före citadellet - Detta uppdrag liknar fiendens grindar, insåg Vaillant, men proportionerna är viktigare och du kommer att behöva besegra en befälhavare.
 • Slagsmål mot fienden - Detta uppdrag är ganska likt Field Enthusiasm, men du måste döda 15 loppmedlemmar just nu.
 • Bland mästarna - För den här uppgiften kommer det att vara nödvändigt att återvända till musklerna för att bekämpa 4 mästare i monterad kamp och sedan rapportera märken som erhållits efter dina segrar för att fullfölja uppdraget.

Förutom Mästarens Tätning har du valet mellan två belöningar, en handväska med 10 guldmynt eller en Champion's Writ som kan bytas mot 250 poäng av rykte vid Grand Champion i loppet reprГ sentГ © © e.

Byggandet av Colosseum

Två dagliga kopplade dagliga uppdrag relaterade till byggandet av Colosseum kan återvinnas hos bröderna Gobelin Boumboulon söder om matchens tillslutning.

Förutom de många dagliga quills som föreslagits av turneringen hittar du i bilagan en fortsättning på quest på Black Knight.

Fortsättningen av uppdraget börjar med en undersökning som leds av Rhydalla Crossing (närvarande i Silver Pavilion):

Den svarta riddaren av de Silvery Pines? - Gå bara till gården som ligger här.

Den svarta riddaren i västmarschen? - Du hittar boken i ett hus på västra promenad (länk karta).

 • Seende Kristall - Du måste återställa det Seende Kristet på Satyr i Kristall Songhouse (länk karta).
 • Vad de döda kan prata om - Gå till kyrkogården i Silver-turneringen, allt du behöver göra är att aktivera kristallen på de tre gravarna för att avsluta uppdraget.
 • Manövrera det - Rendezvous söder om Crystal Singing Fortress (länk karta), döda skelett runt dig tills du får en stor vägg. Sedan attack Maloric att stjäla hans Killer Kit, och sedan ta tillbaka det för att slutföra uppdraget.
 • Black Knight Orders - Hoppa till Black Knight's camp i turneringen, använd sedan Magic Bridle på Black Knight's Gryphon som ligger nära sitt tält. Den här leder dig direkt till det dolda lägret, allt du behöver göra är att återställa orderna.

Det sista uppdraget kräver att du är Champion av rasen som du representerar.

Black Knight Fall - Tala med Squire Cavin, som ska starta kampen mot Black Knight, du måste bara döda honom i en enstaka kamp!

När fortsättningen av den svarta riddaren avslutar du ansluta till en dagstidning av gruppen: Hot från ovan. Du måste döda en Wyrm och 3 kultbomber som ligger i sydvästra delen.

Två spelare rekommenderas, men vissa klasser som jägaren eller demonspelaren kan solotera det.

Alla belöningar säljs genom Champion's Seal hos förvaltaren som är relaterad till din tävling som ligger i din fraktion.

Pasteurs institut av Elfenbenskusten

CDC TURNERING: SILVER MEDAL FÖR IPCI

I samband med World AIDS Day anordnade CDC en fotbollsturnering lördagen den 2 december 2017.

Denna turnering, som spelades på det amerikanska gymnasiet, samlade tio lag, inklusive Pasteur-institutet i Elfenbenskusten och hälsopartners i Elfenbenskusten.

I slutet av denna turnering vann Pasteurs institut i Elfenbenskusten silvermedaljen och därmed andra platsen precis bakom PEPFAR-laget som vann 2017-utgåvan.

Med tanke på framgången och atmosfären i denna turnering ägde CDC sitt åtagande att spela denna turnering varje vid firandet av World AIDS Day.

. BRAVO PÅ INSTITUTEN PASTEUR OF CÔTE D'IVOIRE.

Vem sa om Corot att han framför allt var en stor landscaper? Han uppskattade inte företaget av träd.

Gala middag på Albert de Mun High School

Tillbaka i bilder på gallamiddagen som organiserades förra måndagen av Tour d'Argent på applikationsrestaurangen på Lycée Albert de Mun där studenter från.

"På bordet des Vignerons" av Anne Reverdy-Demay

Den som redan har gjort skörden till den sista måltiden vet vad feast betyder.

Quebec Team, Order of the Dragon Vinnar "Silver Lilly Tournament 2012"

Patrice Rolland, Steve Gagnon och Marcus Hamel från hela Quebec-laget, Order of the Dragon, vinnare av Silver Lilly 2012 (foto av Pascal Ratthe)

Joust på Silver Lys 2012 (foto av Michel Filion)

Joust på Lys d'Argent 2012 (foto av Pascal Ratthe)

Melee på Lys d'Argent 2012 (foto av Pascal Ratthe)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

98 − = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map