Pingvin spel

Vill du vara miljonär till varje pris? Men skulle du acceptera att förlora en hand för det? Upptäck det i det här helt galna spelet!

Berätta vad du tycker om Millionnaire penguin. Lämna en recension eller dela ett tips.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar!

Vill du vara miljonär till varje pris? Men skulle du acceptera att förlora en hand för det? Upptäck det i det här helt galna spelet!

Berätta vad du tycker om Millionnaire penguin. Lämna en recension eller dela ett tips.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar!

Mot bakgrund av den globala uppvärmningen hade de bara en lösning: att bli Mästare i världen. och bortom! De är utrustade, coachade och intelligenta. relativ, men törst efter makten delar sina trupper. Ditt uppdrag: Skicka dina pingviner för att erövra strategiska områden. Din angreppsplan: samla de starkaste och skicka sedan dina dåliga rekryter till att organisera de motsatta ledningarna. En storskalig operation leds av de mest zany pingvinerna!

redigerad av Bombyx (2016)

Notera de stora illustrationerna, super roliga, med noga en nick till Madagaskar pingviner.

Pingviner Barjots är ett litet kortspel i metalllåda undertecknat Bruno Cathala och Matthew Lanvin.

Petit. men maous beefy :-) eftersom ett taktiskt och subtilt spel är dolt bakom en enkel regel. Jag tror att vi håller en pärla i Bombyx lilla metalllåda samling.

Principen i spelet - Låt oss börja med att förklara syftet med spelet.

Spelkorten representerar 5 familjer av pingvinutforskare. Under matchen lägger du till några kort på din hand och spelar andra framför dig. I slutet av spelet kommer du att poängera (eller inte) poängen i dina kort i hand, men endast enligt de majoriteter som förvärvats med de kort som spelades på bordet. För att vara exakt, i varje pingvinfamilj:

  • Om du är en majoritet i poäng på bordet, så gör du poängen för alla MANCHOTS i denna familj i din hand.
  • Om du inte har majoritet på bordet, poängerar du bara poängen i SMALL SLEEVE i denna familj i din hand.
  • Om du inte har en representant för denna pingvinfamilj på bordet så gör du inte alls, även om du har kort i handen.

Vi känner igen ett favorittema av Bruno Cathala: frustration! Ju mer vi försöker stärka en majoritet på bordet desto mindre tjänar vi poäng i slutet av spelet!

Eftersom vi inte kan vara majoriteten överallt kan vi subtilt få poäng utan majoritet genom att hålla bara ett mycket starkt kort. Faktum är att du måste hitta en balans mellan specialisering på vissa färger och sprinkling på andra.

Några pingviner har effekter som uppmuntrar den rena beräkningen: En pingvinbomb som exploderar alla de stora korten spelade denna tur, en tvillingpingvin som kan spela 2 kort i nästa omgång, en spionpingvin som kan vänta tills spelare sätter sina kort för att välja sitt eget kort.

Spelets tur är inte i vila av originalitet. och frustration :-) Vid varje uppspelning måste varje spelare först erbjuda ett kort till sina grannar åt vänster och höger innan han väljer kortet han spelar framför sig. Det är väldigt grymt att erbjuda kort när du vill behålla dem alla. Du måste göra rätt val att inte onödigt ge dina motståndare vapen för att krossa dig.

Domen - Med en sådan förklaring kan du föreställa dig min entusiasm. Detta spel är ett koncentrat av humor (med illustrationer), vändningar (med specialeffekter), originalitet, taktik och frustration (i ordets goda bemärkelse)! Allt i en regel som kan förklaras om 3 minuter. En regel som tycks störa först, men vi förstår snabbt insatserna när vi spelar spelet!

Utgivaren Bombyx har en bestämd fin näsa för att upptäcka små juveler lekfulla. Detta är helt klart ett bra exempel.

FRUITS SLOT MACHINE

Ett beväpnat banditspel

Publicerad den 8 januari 2015 - Spelat 807 gånger.

Fruits Slot Machine är ett roligt och färgstarkt enhänt banditspel som hjälper dig att skicka tiden om du är på en smartphone, surfplatta eller dator.

Gilla eller jag gillar inte

Dela den här artikeln med dina vänner

Spelet visas inte?

Varning: 6 januari 2017.

Väntar på verifiering av vårt team

Penguin är en av de första pingvin spelen att komma ikapp med allmänheten och bli populär. Spelet presenterar allmänheten hoppet och typen av matchen träffar och det spelar som en charm. Målet med spelet är att slå pingvinen så mycket som möjligt för att få poäng. Du behöver mycket precision och beslutsamhet för detta, så ta din tid och träna så länge du behöver innan du börjar slå. Pingvinerna försöker komma till Madagaskar och de trodde att det enda sättet att komma dit är att träffas med en stor basebollbat av isbjörnen. Det kan låta galet, men det är bara galet nog att arbeta! Du måste beräkna den exakta banan och kraften i strejken för en bra race så var försiktig och slå när du är redo. Ju mer pingvinet stjäl poängen du får. Du kan sedan använda poängen för att köpa olika förbättringar för din fladdermus att slå hårdare och snabbare. Gör alla pingvinerna flyga så att de kan resa till en varmare plats för att tillbringa sin sommarlov i år skyddad från förkylningen. Ha det så kul!

Använd musen för att spela detta spel

Detta spel har lagts till 20/10/2014 | Det spelades 458 gånger

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map