Pokerhänder

Poker Hand Rankings - Poker Hand Top - Poker Hands

Välkommen till vår hemsida ranking av de bästa händerna i poker. Det här är det första du behöver lära dig innan du spelar någon form av poker, för utan det kommer du inte ha någon aning om din kortkombination (hand) är bättre än din motståndares kombination.

Målet med poker är att göra med varje hand den bästa möjliga kombinationen av 5 kort. På så sätt tar du potten när korten slaktas. Detta är en showdown. Det andra sättet att vinna en hand är att bluffa, men det är alltid användbart att kunna placera din motståndare på en svag eller stark hand.

Det finns totalt 10 bästa händerna i poker som du kan få genom att använda 5 kort från ett däck på 52 kort. Det högsta pokerkortet är Ace och det lägsta är 2. För den starkaste kombinationen med 5 kort behöver du en 10, en Jack, en Lady, en Kung och en ess, alla dessa kort av samma färg. Denna kombination heter a royal flush och representerar den bästa pokerhanden, som inte kan slås. I genomsnitt borde du spela en fjärdedel av en miljon händer för att slå en royal flush (förvänta dig inte att denna kombination händer hela tiden och vara väldigt glad när det händer dig).

Den högst rankade handen i denna topp är Ace High, en kombination av 5 kort där ditt högsta kort är ett ess och inget av de andra korten matchar varandra signifikant. I allmänhet är det inte en hand du borde förvänta dig att ha i poker, även om det finns vissa variationer hi-lo poker den svagaste kortkombinationen vinner potten.

Här är några tips om du planerar att spela Texas Hold'em poker: försök att sikta på en uppföljare och / eller en kombination med en flush, eftersom dessa händer kan vara vilseledande och generera stora krukor där de ofta är bästa handen.

Om du inte känner till Topp 10 bästa händer Poker i hjärtat är verkligen en av de första sakerna du bör lära dig om du vill spara tid när du spelar. Om du har en mobiltelefon (eller annan) enhet som kan läsa pdf, föreslår vi att du hämtar vår PDF Hand Ranking. På det sättet kommer du alltid rankningen av de bästa händerna i poker med dig spelar det ingen roll om du spelar på internet, hemma eller i ett kasino.

Du kan alltid hitta Topp 10 bästa pokerhänder genom att gå till den högra kolumnen på vår PokerHarder-webbplats. Så oavsett var du befinner dig på webbplatsen kan du alltid komma ihåg de vinnande händerna på poker. När du känner dig trygg nog kan du alltid försöka spela poker på de fiktiva pokerborden på PokerStars.

Klassificering av kombinationer av 5 kort:

Rangordningen nedan är från den starkaste kombinationen till de svagaste. Den högsta rangen kommer alltid att slå de svagaste. QED

Små detaljer som är viktiga, AS är värd för en ess (ovanför kungen då) eller för en 1 (under 2), som kan vara användbar för en svit.

Du anpassar 5 starka kort som följer varandra och i samma färg.

Fem kort som följer varandra men har det lägsta värdet.

Fyra samma kort (exempel här de fyra damerna) och ett annat kort.

Tre kort samma och två identiska kort. Om du har den här kombinationen och motståndaren har tre av dem 10 och ett par nio, vinner du PCQ den tredubblade anses vara i 1 st.

Fem kort av samma färg som inte följer varandra annars skulle det vara en spola eller en flush.

Fem kort som följer varandra men med olika färger. Essen kan ha det låga värdet eller det höga värdet som här.

Tre kort är samma och därför två olika. (För att inte förväxlas med ett fullt hus)

2x två kort med samma värde och en annan.

Två kort av lika värde och tre olika. Om 2 händer har samma par, bestämmer den starkaste i de återstående korten.

Om ingen kombination har gjorts, vinner det högsta kortet. Om två händer har samma höga kort tittar vi på det högsta kortet på de återstående korten.

Här är rankningen av korten, från högsta (As) till lägsta (två):

påminnelse: Färger har inga värden än andra. Till exempel är en kung av klöver inte starkare än en kung av hjärtan, diamanter eller spader !!

Det finns inget värre i poker än att inte veta de olika kombinationerna och deras rangordning. Online Poker.com är här för att hjälpa! Här är ordningen för de olika händerna i poker. Tveka inte att skriva ut dem, för att lagra dem lättare.

Rät spolning: någon av fem kort av samma färg. (Ex: 8, 9, 10, V, D och As, 2, 3, 4, 5 av samma färg).

En rak flush är den starkaste naturliga handen ("naturlig" för att säga att den erhålls utan ett vinnande kort eller ett vildt kort). Spolningen är kombinationen av en svit och en färg. Alla kort har samma färg och är i följd. Rangordningen av sviter bestäms enligt värdet av det överordnade kortet i sviten. En royal flush är en rak flush vars topp kort är ett ess.

carrй : fyra identiska kort. (Ex: 4 kungar)

De fyra korten har samma värde (4 valet eller 4 "7"). Torget är den näst starkaste handen i poker.

Full: kombination av tre av ett slag och ett par (ex: 3As och ett par av 5). Att dela två fulla, bara titta på uppsättningen eftersom det är omöjligt att ha två identiska uppsättningar i ett kort kort.

färg: alla fem kort av samma färg.

(Ex: 2, 4, 5, 8 och kung av klubbar) Det bästa kortet gör det möjligt att bestämma vilken färg som är överlägsen i fråga om likhet mellan två spelare.

följande: fem på varandra följande kort, men inte samma färg.

OBS: D, R, As, 2, 3 utgör inte en fortsättning. Vid jämlikhet skiljs potten mellan de två spelarna.

brelan : tre identiska kort.

(Ex: 6 av en klöver, 6 av en topp, 6 av en kakel)

dubbelpar: två distinkta par (ex: par 4 och par damer).

par : två identiska kort.

Starkt kort Om du inte har par, ingen kostym, ingen färg, det starka kortet i handen är det bästa kortet. När två spelare varken har par, eller kostym eller färg, bestäms vinnaren av båda enligt det starkaste kortet i båda händerna. Om båda spelarna har samma topp kort, det andra kortet desto starkare delningen. Färger spelar ingen roll för att dela de två spelarna.

Hur man spelar poker utan att veta händer, kombinationer och deras värderingar?

Med andra ord, om du inte behärskar dessa grunder, blir det svårt att spela bra. Därför hittar du nedan en rankning av pokerhänder från den starkaste kombinationen, royal flush, till de svagaste, höga kort eller kicker.

Sammanfattning av artikeln

Värde och kombination av pokerkort

De olika händerna och kombinationerna i poker

Förklaringar om händernas värde

Rangordningen av pokerkort sträcker sig från högsta och starka, essen, till den lägsta, den 2.

Dessutom finns det ingen rangordning av färger i poker, till exempel en spets ess till samma värde som ess av hjärtat.

Observera också att kombinationerna av dessa kort är desamma om du spelar Texas Hold'em eller Omaha Poker.

Här är värdet av kort och kombinationer, från starkaste till svagaste. I parentes hittar du namnen på händerna på Shakespeares språk.

den royal flush (Royal flush), är den starkaste kombinationen. Detta är en uppföljare till esset 10 av samma färg. Därför är 4 spolor möjliga. Exempel :.

den rak flush (straight flush) är en fortsättning på 5 kort av samma färg som.

den kvadrat betyder att du har 4 kort med samma värde. Kvadraten av ess är den starkaste, kvadraten av 2 är den svagaste. Oroa dig inte, om du har det borde du inte vara orolig.

den full (full house) är också en intressant pokerhand. Det är cirka 3 kort av samma värde som är förknippade med 2 andra av samma värde som.

den färg (spola) är kombinationen av 5 kort av samma färg som. Här en färg till betjänsten. Den starkaste färgen är färgen till essen.

den följande (rak) kallas också femte, är en kombination av 5 kort som följer varandra, oavsett färg. Exempel :.

den dubbelpar betyder att du har två par, som.

den par betyder att du har 2 kort med samma värde. Exempel.

Under pokerens historia har vissa händer blivit kända. Vissa har också namn som hänvisar till varumärken, personligheter men också i samband med initialerna. Här är de viktigaste:

: American Airlines, Pocket Aces, Pocket Rockets, Vapen eller Massförstörelse

: Anna Kournikova eftersom hon är vacker och hon vinner bara för sällan

: Big Chick

: Black Jack eller Jack Ass

: Kärlek, äktenskap eller royalty

: Cowboys, Kings, Pocket Kings eller King Kong

: Ladies, Twin Sisters, Cowgirls, Pocket Queens eller Hilton Sisters

: Jolly Jumper

: Pocket Tens eller TnT

: Tyska Virgin eller Wayne Gretzky

: Pocket Eights eller Snowmens

: Ficksjuvar eller Sunset Strips

: Rutt 66

: Hastighetsgräns eller ormar

: Jeep, Magnum eller Segelbåt

: Krabbor

: Änder

: Kojak

: Hund

: För kungen!

: Launch Pad

Jackson Five

: Doyle Brunson är för att han vann två WSOPs med den här handen

Pokerregler för nybörjare

Placeringarna av kort från lägsta (2) till högsta (ess) är: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Jack, Queen, King, Ace.

I poker vinner spelaren om han har den bästa handen (se handanalys) eller om alla hans motståndare vika sina kort utan att visa dem. Målet med spelet är oftast att ha den bästa handen i slutet av spelet för att vinna potten.

Den bästa handen och pokerkombinationen på lägst

- Den bästa handen i poker är Royal Flush. Fem starkaste kort av samma färg (10, Jack, Queen, King, Ace).

- Den näst bästa handen är Straight Flush, en kort med fem kort i samma färg.

- Kvadrera (Quads) är den 3: e bästa pokerhanden Fyra kort av samma rang och ett annat kort.

- The Full House är en kombination av tre av ett slag och ett par.

- Spola är en kombination av 5 (fem) kort av samma färg som inte följer varandra.

- Straight: Fem olika färgade kort som följer varandra. Essen kan vara hög (bredvid kungen) eller svag (bredvid 2).

- Tre i ett slag: Tre kort av samma rang med två olika kort.

- Två par. Om två händer har samma par, vinner det högsta femte kortet

- Paret. Två kort av samma rang. Om två händer har samma par, vinner det högsta kortet på det återstående kortet på handen potten.

- Det högsta kortet: Om ingen kombination har gjorts, vinner det högsta kortet. Om två händer har samma höga kort, vinner det högsta kortet på de återstående korten.

I samband med den 18: e utgåvan av Winamax-serien får du en insättningsbonus på upp till € 100 och WSeries Freeroll-biljetter och erbjuder totalt 60 000 euro i biljetter till Million Event!

Varje dag på Betclic Poker, chase vinsterna på Sit Gå Jackpot för exceptionella bonusar.

Gör din första insättning och Unibet poker ger dig 100% av beloppet i Bonus Poker (upp till 500 €) + 6 biljetter till dina första turneringar!

PMU Poker erbjuder dig enligt dina profilpokerturneringar speciellt förberedda för att du ska kunna utvecklas och konfrontera dig med alla typer av motståndare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 80 = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map