Quiberon Postnummer

Quiberon-staden i Frankrike, Quiberons postnummer, Quiberonregistret, borgmästare och franska invånare namn på Quiberon

Sök i en stad eller en postnummer

Allt om staden Quiberon (56170)!

Kommunen Quiberon ligger i avdelningen Morbihan, numrerad femtiofem (56).

Postkoden för Quiberon är 56170.

Namnen på invånarna i Quiberon är "Quiberonnais" och "Quiberonnaises".

Observera att andra städer använder samma postnummer 56170 (Lista över 3 städer med samma postnummer: 56170).

Karta Cadastre Quiberon Letar du efter information på en tomt, en tomt? den kadastrala extrakt är lediga och tillgängliga enkelt genom att ange önskad adress, från följande länk. Gå till katedralen i Quiberon :
 • Cadastre kartor över QUIBERON

Du kan också begära kadastral information genom att ofta, utan tidsbeställning, besöka kontoret för planering i det berörda stadshuset och be om att se PLU (Lokal Utvecklingsplan) och kadastrala extrakt.

Borgmästaren i Quiberon Adressen till rådhuset i Quiberon Quiberon är

Quiberon rådhus

7 Verdun Street

Du kan nå Quiberon rådhus telefon på 02.97.30.24.00. Du kan skicka ett fax till Quiberons rådhus på nummer 02.97.50.34.32.

Quiberon-telefonprefix Det regionala telefonprefixet för avdelning 56 är 02.

Telefonnumren som används i den här avdelningen finns i formuläret:

 • 02 22 XX XX XX
 • 02 30 XX XX XX
 • 02 56 XX XX XX
 • 02 90 XX XX XX
 • 02 97 XX XX XX

Telefonnummer för fasta linjer börjar med ett prefix mellan 01 och 05.

Fördelningen av dessa prélétoniques svarar på en geografisk uppdelning av det franska territoriet enligt kartan motsatt.

 • 01 = Regioner i Ile de France.
 • 02 = nordvästra franska kvartalet som motsvarar följande regioner: Pays de la Loire, centrum, Basse-Normandie, Haute-Normandie och Brittany.
 • 03 = Northeastern French Quarter som motsvarar följande regioner: Champagne-Ardenne, Nord-Pas-de-Calais, Picardie, Lorraine, Burgundy, Alsace och Franche-ComtГ ©.
 • 04 = Franska sydostkvartalen som motsvarar följande regioner: Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Auvergne, RhГґne Alps och i Korsika.
 • 05 = Franska sydvästra kvartalet som motsvarar följande regioner: Midi-PyrГ © nГ © es, Poitou-Charentes, Limousin och Aquitaine.

Allmän information om Mérignac

Etiketter och utmärkelser av Merignac

Geografisk plats för Mérignac

Placering av Mérignac på kartan över Frankrike

Livskvalitet i Mérignacnbsp: Ge din åsikt

Rösta på din tur: välj antalet stjärnor att ge till Mérignac genom att sväva över dem och klicka för att bekräfta ditt betyg.

(3,7 / 5 för 70 röster)

(4,1 / 5 för 56 röster)

Rena gator:

(3,7 / 5 för 56 röster)

Ingen förorening:

(3,1 / 5 för 49 röster)

Säkerhetsnivå:

(3,4 / 5 för 62 röster)

Kundrecensioner av Mérignac

För mycket trafik, för många byggnader under uppförande. Jag kommer att fly från Merignac så snart som möjligt.

Stort problem med Burck Wood med hundar i frihet trots skyldigheten

(med kommunala bylaw) för att hålla dem i ett lek.

Återigen i morgon kom en hund för att slå mina ben utan att hans ägare blev upprörd.

Ökad medvetenhet från kompetent personal skulle vara välkommen.

Jag bodde på Bordeaux arbete merignac jag net så bra minnen och dessa en region som jag älskar och mitt hjärta stannar fortfarande för fladdermusen

Avenue Aristide Briand ännu smalare gator: Beroende på väljarna finns några Merignacais som bestämmer alla åtgärder och beslut merignac över andra som för stängning och förträngning av körfält. Vad jag inte gillar i Merignac: Vad är den här röran Avenue Aristide Briand var minskat genom platåer pucklar är mer upprörande det råkar köra på mérignac, alla rensar sin front dörr och vill inte ha trafik hemma till nackdel för andra. Mellan gatorna där fordon parkeras på båda sidor av vägen där det är svårt att köra och undvika cyklister blir allt detta farligt, och varför? För vem?

Avenue Aristide Briand bli farlig: Införandet av vägbulor på båda sidor om allén avsevärt minska den senare blev farligt eftersom plattorna inte syns på natten, så risken för olyckor under denna väg var inte alltför trångt av fordon, allt för två eller tre lokala invånare som klagar över att ha fordon som passerar genom allén mot god luft är överbelastad fordon av natt och dag när hastigheten är cirka 100 km / h och mer för motorcyklar där det finns ett stort antal människor, det vill säga studenter som går till Bissys campus, barn på cykel för att komma till arenan och träbäcken, inget görs för säkerhet , väldigt lite signalering inga hastighetsstötar? Vad jag tycker om Mérignac: Burkets trä. Vad jag inte tycker om i Mérignac: För många affärer och kommersiella områden är det inte längre små slaktbutiker, blomsterhandlare etc.

Mérignac: en stad av välkomst och kulturella metoder. : Mérignac: en trevlig stad att leva för alla generationer. Vad jag gillar i Merignac Merignac erbjuder en kulturell gate vidöppen på praxis och kulturell konsumtion kvalitet: Conservatory of Music, dans och drama, tall teater älskare, musikalisk flygvapnet Bordeaux Aquitaine, skolor, högskolor och framgångsrika akademiska institutioner. Vad jag inte gillar i Merignac: Trycket av utvecklare som under de senaste tio åren, betong stadsbilden där föröka nämnda kubiska och asfalterade parkeringsplatser där glänsande affärer, hus, träd och trädgårdar.

En vacker stad på ett dåligt spår. Fram till 2009 hade staden lyckats förbli trevlig men okontrollerad och ohämmad utveckling av kollektiva bostäder utan hänsyn till de boende på plats är på väg att förstöra allt. Vad jag gillar i Merignac: Grönområden, kommersiella områden väl kombineras och excentrisk, biblioteket, cykelbanor när de respekteras av bilister, det stora antalet och olika hälso- och sjukvårdspersonal. Vad jag inte tycker om i Mérignac: Den sjuka frenesen av allt betong som "mineraliserar" mer och mer vår vackra stad.

Mérignac i nöd: Jag har bott där i 35 år. Mérignac var en trevlig grön stad att bo. Det är över! På grund av den urban förtätning som önskas av det kommunala laget ps (mandatet för mycket för denna borgmästare) mot Merignacians råd. Förändringen kommer att vara (hoppas) 2014, nästa kommunala. Vi kan inte ta mer av denna kommun i följd och destruktiva. Vad jag tycker om Mérignac: Närheten till Bordeaux. Parks. Närliggande affärsområden, tillgång till stränderna. Vad jag inte tycker om i Mérignac: Stadens utveckling. Flygplatsen är alltmer bullriga och förorenande. Våra vackra och breda vägar har alla blivit skamlöst krympta av stadsplanerare och därför omöjliga att cirkulera från 15:30! Jag gillar inte kommunistgruppens delirium urbanistiskt, vilket förstör befolkningens livskvalitet (pålagd social blandning, förtätning med förstörelse av zonerna paviljonger). Förstörelsen av stenhus till förmån för betongbyggnader. Den här galna idén om målet för de 100 000 invånarna som kommunen önskar, alltid mot invånarnas åsikt! Det är galenskapen hos borgmästarnas grannar som vill vara den första staden i avdelningen.

Det var bättre för 5 år sedan: En stad där livet fortfarande är bra trots förstörelsen av stadens centrum. Vad jag tycker om Mérignac: De många gröna utrymmena. Transportmöjligheter: många bussar och spårvagnar. Mediebiblioteket: En mycket framgångsrik rehabilitering. Den gamla kyrkan (tyvärr liten utveckling) dynamisk politik mot seniorer. Sportutrustning och många föreningar. Vad jag inte tycker om i Mérignac: Stadens centrum öde och ransacked. Denna enorma mineral agora är alltid tom framför kyrkan av det som kallas centrum. Alla dessa kommersiella hyddor hyrde eller övergivits ibland, och projekten för förstörelse av det som förblev i regionalstil framför mediebiblioteket. en riktig röra.

Quiberon postkontor Postnummer i Frankrike

Quiberon Postnummer 56170 Adress

Kartkoordinaterna för latitud och longitud för Quiberon 56170 är 47.4841, -3.1196 som visas på kartan nedan.

De använder sin tid för att skriva sin adress för leverans via post, kurir eller på annat sätt. Postnummeret är obligatoriskt i adressområdet.

Postnummer: Den allmänna termen används i Kanada.

Postnummer / Postnummer för Saint-Pierre-Quiberon

Staden Saint-Pierre-Quiberon är en del av Bretonsregionen. Det är omgivet av kommunerna Crach, Ploemel, Etel, Quiberon, Carnac och Erdeven. Postnummeret Saint-Pierre-Quiberon är 56510. Den består av avdelningskoden 56 (avdelning Morbihan) följt av identifieraren av postdistributörskontoret 510.

Staden Saint-Pierre-Quiberon ligger 33 km från staden Vannes.

Institutionen för Saint-Pierre-Quiberon

Staden Saint-Pierre-Quiberon ligger i avdelningen Morbihan dйpartement vars kod är 56. Saint-Pierre-Quiberon är en vanlig medel av befolkningen som ÄR KONSTRUERAT recensйe а 2200 invånare under 2012 medan йtait Ð 2158 2010 och 2167 1999. St. Pierre Quiberon rankas i linje med antalet invånare. Saint-Pierre-Quiberon har ett område på 7,54 hektar (0,0754 km²) vars longitud är -3,133333 grader och latitud är lika med 47.5167 grader. När det gäller densiteten i Saint-Pierre-Quiberon ligger den nära 286 invånare per kmІ.

Bågen i Port Blanc, och i bakgrunden, tullhuset, två symboler i staden.

Saint-Pierre-Quiberon (i Breton: Sant-per-Kiberen) är en fransk kommun som ligger på södra kusten av departementet Morbihan och Bretagne regionen. Saint-Pierre-Quiberon är den norra delen av halvön med samma namn, som också omfattar en del av stadsdelen Quiberon. Invånarna i Saint-Pierre-Quiberon, nummer 2289 enligt den sista senasträkningen 2007, kallas St. Pierrois.

Separat från Quiberon så tidigt som 1653 [2] efter en nedbrytning av socken, blev Saint-Pierre-Quiberon en kommun i sig själv 1856, under namnet St. Peter, och tar sitt nuvarande namn 1962.

Saint-Pierre-Quiberon är känd för sitt unika läge på stranden av bukten Quiberon, dess mikroklimat (mikroklimat i Quiberon halvön), dess vilda kusten som inspirerat många konstnärer och poeter, däribland på 1800-talet.

Staden Saint-Pierre-Quiberon täcker den norra halvan av Quiberon halvön. Saint-Pierre-Quiberon är consititué 16 städer, distrikt eller orter: The Praner Penthievre, Portivy, Kerhostin, Runaron, Le Roch, Keraude, The Praner, Kergroix, Kermahé, Kerdavid, Keridenvel, Kerbourgnec, Kervihan, Kerboulevin, Lilla Rohu och Grand Rohu.

Figuren kan variera beroende på källa. På kommunens officiella hemsida meddelas således siffran på 14 byar. Faktum är att Runaron (felaktigt) anses vara en del av Portivy, precis som Praner ses som centrum av Saint-Pierre-Quiberon. Slutligen anses Rohu ibland vara en global enhet, oberoende av separationen mellan Petit Rohu och Grand Rohu.

Staden har tolv stränder, tio stränder i viken sida: Penthievre (Bay), Kerhostin, Lizeau Poul Perneau, Port Orange, Kermahé, Kerbourgnec, Beg Rohu, Petit Rohu, Grand Rohu.

Ocean sidan har bara tre stränder: Penthièvre (Ocean), Red Castle och Fozo. Vi kan notera förekomsten av fyra stränder på Vildkusten: Port-Blanc, Port-Bara, Port-Rhu och Port-Pigeon. Dock är det strängt förbjudet att simma på dessa fyra stränder, med tanke på Côte Sauvages farliga natur.

Kommunens ursprungliga namn var St. Peter Under det formella inrättandet av staden i 1856, och det var så för nästan ett sekel, fram till 1962, då hette Saint-Pierre-Quiberon, att dra nytta av turismen i närliggande stad Quiberon.

Människor som passerar halvön (turister, men också ägare till bostäder.) Ibland tror vi felaktigt att Saint-Pierre bara är ett distrikt i Quiberon, medan det är bra att en kommun i sig, med dess rådhus, kommunfullmäktige och postnummer.

Byarna har behållit sin traditionella karaktär, med stenhus med halvmånefönster. Portivy, på den vilda kusten, är en fiskeby, medan den största byn, Saint-Pierre, har välkomnat semester turister sedan de första decennierna av 20-talet.

Saint-Pierre är, på sommaren, en familjesemester och tyst. Quiberons bukt, en av de vackraste vikarna i världen, lämpar sig för vattenaktiviteter, speciellt för barn som kan dra fördel av Saint-Pierre segelklubb för att lära sig att navigera.

På västkusten av halvön, Wild Coast, är känd landskap egendom vinterträdgården. De flesta ansedda platser i Wild Coast, som ark Port-Blanc ligger i kommunen Saint-Pierre-Quiberon. På Holy Pierroise del av kusten finns, från norr till söder följande orter: den Fozo, spets Beg-en-Aud, spets Percho Port Blanc Port Bara Port Rhu och Port Pigeon. Den innehåller värdefulla flora nejlikor, lila ljung, ärttörne, sparsamhet, hav rosa. Platsen, vacker men farlig, är förbjuden att simmare. Emellertid kan kusten utforskas till fots, havskajak eller häst.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map