Rachida dati far till zohra

Dési9shy; gn9eacute; Zohra Datis fader, Dominique Desseigne förklarar varför han är tilltalande

Publicerad fredag ​​den 24 oktober 2014 kl. 11:31 av La Rédaction

Dési9shy; gn9eacute; genom rättvisa som fader till Zohra, dotter till Rachida Dati, försvarar Dominique Desseigne sig själv. För första gången ursäknar han sig för den här affären.

Den 7 oktober 2014 beslutade Tribunal de Grande Instance i Versailles; : Dominique Desseigne är dési9shy; gn9eacute; som far till Zohra, dotter till Rachida Dati, född i januari 2009. Om det inte finns några medicinska bevis bidrag 9e - VD för koncernen Lucien Barrière vägrar att lägga fram ett faderskapstest; - Domstolen ansåg att bevisen från den franska advokatnämnden var tillräckliga, i motsats till vad som framhölls av motparten.

Den 70-årige mannen tror inte att han kommer att vara här. "Jag bestämde mig; att vädja till denna första rättvisa som inte motsvarar det jag upplevde ", försäkrade han i kolumnerna i OBS som ägnar ett långt porträtt till honom. Han säger inte mer, "Den enkla handlingen att framkalla detta förgångna förhållande stiffar", notera listan journa9shy.

Domstolen i Versailles dömde emellertid honom att betala barnbidrag på 2500 euro per månad till Rachida Dati, retro9shy; ac9shy; tive sedan december 2013. En summa långt under9shy vad a9shy Borgmästaren i det 7: e arrondissemanget hade blivit ombedd för den sjunde Paris: 6 000 euro i månaden från Zohras födelse.

Dominique Desseigne kan ha förlorat en kamp, ​​han avser att vinna kriget.

Rachida Dati talar om Zohras far

Lägg märke till de som tvivlade på, Zohra Dati har en pappa! Den tidigare justitieministern har också framkallade; den här mannen på en tv-apparat, lämnar uppenbarligen alltid mysteriet på den man vill behålla.

Sedan Zohras födelse i januari 2009 är det fråga om allas läppar: men vem är hans pappa? Rachida Dati verkar fast besluten att hålla hemligheten, men hon gick med på att prata om den här mannen under en intervju som hon gav till showen Vi pratar om detLCI.

"Jag vill bevara sin far. Det är mellan hans far, Zohra och jag" svarade den tidigare ministern till en surfare som bad honom att äntligen avslöja namnet Zohras far. "Detta är inte mysterium. Jag vill inte avslöja det och jag vill inte att det ska vara svårt9quot; fortsatte Rachida Dati, lämnar föreställa sig att den här mannen inte är anonym. "jag vill inte avslöja honom, eftersom han också har ett liv, det är det. Så jag vill inte avslöja det och jag vill inte exponera alla våra familjer för det" kommer att avsluta den tidigare justitieministern.

Kort sagt, vi kommer aldrig att veta vem Zohras pappa är, men det enda som betyder något är att den lilla tjejen känner henne!

Rachida Dati svänger Zohras far

Mystisk om identiteten till sin älsklings dotters far, Rachida Dati tog slutligen åtgärder för att försäkra sig om att föräldern antar sin roll. Möjligheten för media att avsluta en ohållbar spänning.

En av de bäst bevarade hemligheterna i Republiken har just blivit lyft. Den veckovisa Le Point rév9egrave, på sin hemsida att den tidigare justitieministern har tilldelat Dominique Desseigne, VD för Groupe Lucien Barriere i civil domstol utanför Paris för "faderskap".

"Jag är inte far till Rachida Datis barn"

Utnämnd 2007 under ledning av det enda ministeriet som ligger mellan lyxhotell och smyckenhus har Rachida Dati blivit en symbol för Sarkozy, bling-bling-perioden. En ivrig mor till en liten Zohra, Rachida Dati, har hoppat över hennes mammaledighet. Endast fem dagar efter hennes kejsarsnitt, vår diva av Place Vendôme, slank och kortklädd, återvände till jobbet, på klackar uppflugen. En enda kvinna och en panterkvinna har lyckats kombinera auktoritet och charm, men hennes återkomst med fanfare och babyflaskor har också utlöst kontroverser. Och Rachida Dati var tvungen att ge upp den lyx som den hade projicerat. Hon lämnade sin marocko i juni 2009 för Europaparlamentet. Glömt stjärnan av gazetter, stjärnan av världsliga middagar, den republikanska modellen.

Vid Cluedo av faderskapet av Rachida-barnet förblev mysteriet helt

Rachida Dati: hennes intimitet kränktes

Indignerad vid Punktens uppenbarelser, Rachida Dati fördömer trakasserier som hon är ett offer för och "ohälsosam praxis" för kvinnliga journalister. Fokus.

Rachida Dati: "Min prioritet är Zohra"

Rachida Dati har just publicerat en självbiografisk bok om sin barndom och hennes karriär. Hennes roll som mor, hennes familj, hennes professionella uppgång. Hon betrodde sig i Women's Journal.

Folk massor att stödja Sarko!

Johnny Hallyday, Doc Gyneco, Bernard Laporte eller Jean Reno, de var alla där för att fira segern för den nya presidenten i republiken. Ett riktigt bad av människor för Nicolas Sarkozy.

Rachida Dati: Dominique Desseigne skulle inte vilja känna igen Zohra

Den tidigare justitieministern har inte uttryckligen ändrat lagen namnet på hans barns fader. Hon stämde allegedly Dominique Desseigne för "erkännande av faderskap". läs

Dominique Desseigne är fadern till Zohra

Versailles överklagandenämnd har bestämt: det bekräftade att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dotter till den tidigare justitieministern Rachida Dati.

Sju år efter flickans födelse har rättvisa avgjort. Appellationsdomstolen i Versailles bekräftade Tribunal de grande instanceens beslut att Dominique Desseigne verkligen var fadern till Zohra, dottern till Rachida Dati, född den 2 januari 2009, rapporterar RTL. VD för koncernen Lucien Barrière hade vägrade att i oktober 2014 lämna in ett faderskapstest som begärdes år 2012. Detta val ansågs vara ett tillträde, ett beslut som bekräftades vid överklagande. Den septuagenariska måste därför betala avgiften på 2 500 euro per månad och sedan barnets födelse, vilket domen redan gav i första hand. Däremot måste Zohra behålla sin mors efternamn: den tidigare justitieministern hade bett att hon kunde bära namnet Dominique Desseigne, vilket domstolen vägrade.

"Med tanke på Zohra är ett beslut juridiskt och mänskligt oklanderlig", berättade AFP advokaten Rachida Dati, Me Christine Guillot-Bouhours, med argumentet "den universella rätt att veta sitt föräldraskap."

Rachida Dati frågade, för hennes dotter, slutet av mediahype

Dominique Desseigne har alltid förnekat att vara far till Zohra, som just har firade sin sjunde födelsedag. Han hade två barn med sin sena fru Diane Barrière, Alexandre och Joy, som nu är vuxna.

Ryktet bundna Rachida Dati och Dominique Desseigne efter tillkännagivandet av graviditeten av den tidigare justitieministern. Tillfrågad av Paris Match 2009, blåsigt entreprenören fördelarna med borgmästaren i sjunde arrondissementet i Paris, fann han "vacker, intelligent och livlig." Han hade i samma intervju hävdade att inte veta vem som var far till flickan föddes i januari 2009. Vid den tiden justitieministern hade ingen officiell följeslagare. I ett uttalande, var Dati chockad insåg hype vid tidpunkten för inlämning av klagomål faderskap: "Idag är tillräckligt nog, som en kvinna och som en mor, kräver jag min dotter, för hennes balans, att allt som stannar! "

Dominique Desseigne har två månader att väcka talan om rättsfrågor.

Eventuell reproduktion förbjuden

Dominique Desseigne: Fadern till dottern till Rachida Dati enligt rättvisa

Rachida Dati hade tilldelat Dominique Desseigne till "faderskapsåterkännande9. Rättvisa har just bevisat honom rätt.

Det var en av de bäst bevarade hemligheterna de senaste åren. Medan hon var justitieminister under Nicolas Sarkozy, Dati födde en dotter, Zohra, den 2 januari 2009. politiker hörde vid den tidpunkten för att skydda sin integritet och hade gömt identitet fadern av detta barn. År 2012, Le Point Reverend, mjölk som Rachida Dati hade bestämt; att tilldela Dominique Desseigne till civila för "erkännande av faderskap". Fadern till barnet är alltså ingen annan än koncernchefen Lucien Barrière, som förvaltar kasinon och hotell. Ålder 68, Dominique Desseigne rankas bland Frankrikes över 100 förmögenheter. Nära till Nicolas Sarkozy var affärsmannen närvarande vid den berömda Fouquet kvällen på kvällen i andra omgången av presidentvalet 2007. Företagets chef går redan igenom; far till två barn - Alexander, 25 år, Joy, 19 år - han hade med Diane Barriere-Desseigne, déc9eacute, d9eacute e, vägrade att erkänna barnet. Kontaktad av tidningen Le Point hade affärsmannen inte velat kommentera informationen i denna media: "Jag har inga kommentarer att göra, annars skulle rättvisa skylla på mig". Enligt en släkting av Dominique Desseigne som intervjuats av tidningen, hade den senare alltid förnekat att vara flickans far.

Faderns identitet till Rachida Datis barn hade varit föremål för många spekulationer efter leverans, vid kliniken La Muette, i 16: e arrondissementet i Paris. Rykten hade stadigt pekat på den tidigare spanska premiärministern José Maria Aznar, som ens hade förnekat i ett officiellt uttalande. En gång hade några kommentatorer ens betraktat en faderskap av Nicolas Sarkozy eller stjärnor av tel9eacute; Idag, med sin rättsliga handling återupplivad av veckan, den nuvarande borgmästaren i 7: e arrondissementet i Paris, skulle förändras kurs. Ingen fråga om att dölja identiteten hos Zohras far, hans beslut att kalla fram är en splittrande vördnad. Vilket kommer definitivt att göra ljud.

Offentligt fördömer Rachida Dati "journalisternas" trakasserier ". "Sedan 6 i morgon har jag trakasserats av journalister om min dotter och hennes privatliv, på utkik efter skvaller eller olämpliga detaljer," sa hon i ett uttalande. Le Point svarade: "I motsats till vad Rachida Dati hävdar har ingen journalist trakasserat henne sedan 6 am. Det var klockan 8 på morgonen som Le Point.fr kallade borgmästaren i 7: e arrondissementet. att hon tilldelade Dominique Desseigne, VD för Groupe Lucien Barrière, till civildomstolen för "erkännande av faderskap" av sin dotter Zohra sattes inte online till 9:00 5. " I uttalandet av Rachida Dati, som hon skrev på sitt Facebook-konto, förnekade inte politiker Dominique Desseignes rättsliga handlingar.

I VIDEO - Dominique Desseigne dök upp på tv 2004 för att prata om sin bok "Tout pour être heureux" och bedrägerierna av hans fru Diane Barrière, efter en olycka.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map