Regel av pokerspel

Stängda poker (pokerregler)

Poker Layout (Poker Rules)

den pokerspelare är ordnade runt ett bord. En knapp indikerar givaren (vilket kan vara virtuellt om bordet har en återförsäljare). Vi spelar medurs från givaren. Till vänster om givaren är den lilla mörken (liten blind) och big blind (big blind).

Omaha spelas ofta svagt hög split. Spelaren kan använda en kombination av två höjder och tre gemenskapskort för högerhanden och en annan kombination (eller samma) av två höjdvärden och tre gemenskapskort för den låga handen.

1. Alla Omaha regler gäller för Omaha high-split låg utom i fallen nedan.

Det finns då tre fler öppna kort och en sista downcard, med en satsningsrunde efter varje, för totalt fem satsningar på ett avtal som spelats i showdownen. Den bästa femkortshanden vinner potten.

Här hittar du all information om reglerna för poker .

PokerStars, EverestPoker, FullTitlPoker, TitanPoker PartyPoker, ChiliPoker .. Alla de bästa pokerrummen testas av mig !! 10 år av online poker !

Du har bluff, har hittat ditt spel, Poker. För en trevlig kväll med vänner, lär dig att spela poker i sin mest populära variant: Texas Hold'em Poker. För att vinna, behöver du inte visa dina känslor och vara strategiska ... Syftet med poker är att vinna alla vinster av dina motståndare, var försiktig så det tar tid och koncentration.

För att spela poker behöver du:

 • Teckensnitt av olika värden för varje spelare att satsa.
 • En uppsättning med 52 kort.
 • Var minst 2 spelare

Organisation av ett pokerspel:

För att börja, måste du ange en givare, För att skilja det från andra måste knappen placeras på bordet bredvid den spelaren. Givaren är ansvarig för att distribuera korten. Vid varje tur ändras givaren medurs.

De två spelarna till vänster om återförsäljaren heter liten blind och big blind. Dessa två spelare är skyldiga att satsa en summa som definieras i början mellan alla spelare, det innan du distribuerar korten.

De spelare som är småblinda och big blind ändras samtidigt som återförsäljaren, det vill säga i varje runda.

Summan satsar för småblind och big blind ökning under spelet. Till exempel kan spelarna komma överens om att öka satsningarna varje halvtimme.

Exempel: Beroende på vilket värde du ger för varje symbol, kan du börja med 5 och 10 för stora och småblinda, och sedan efter en halvtimme, gå till 10 och 20.

Återförsäljaren ger varje spelare två kort, en efter en.

Den första satsningsrundan börjar med spelaren omedelbart till vänster om big blind. Denna spelare, enligt de kort som han har i handen, kan:

 • Att ligga ner. Han kastar sedan sina kort och drar sig permanent från spelet.
 • Titta på big blind, det vill säga, placerar han i potten samma summa som den som deponeras av storblinden.
 • återuppliva. Han lägger sedan en summa högre än den som deponeras av storblinden.

När den första spelaren har fattat sitt beslut är det spelarens tur till vänster och så vidare. Småblinda och storblinden kan antingen styra upp med andra spelares satsningar eller höjningar. Om det finns en höjning sker en andra satsningsrundan.

När den första satsningsrundan är över, återlämnas tre kort till mitten av bordet av återförsäljaren. Dessa kort heter floppen.

Namnlösa: Återförsäljaren måste "grilla" ett kort varje gång han måste lägga kort, det vill säga han håller inte det första kortet i hälen.

Den andra satsningsrundan börjar med spelaren till vänster om dealern. I den här nya rundan har varje spelare möjlighet att säga:

 • kontrollera, Spelaren kan cheker, det vill säga att han inte lägger extra pengar i potten. Han kan bara cheker om spelarna från tidigare inte satsade dem heller.
 • Building, han bestämmer sig för att lägga i summan han vill ha i potten.
 • återuppliva, det vill säga satsa en större summa om en spelare redan har satsat.
 • följ, om en spelare redan har satsat matchade du den här insatsen i potten.
 • Att ligga ner. Han kastar sedan sina kort och drar sig permanent från spelet.

När den andra satsningsrundan är över, returneras ett fjärde gemenskapskort till mitten av bordet. Detta kort heter Turningen.

Den tredje satsningsrundan kan börja som den tidigare.

När denna tur är över kallas ett femte gemensamt kort floden har återvänt till mitten av bordet. När spelarna har avslutat vadslagning visar de som fortfarande är i loppet (det vill säga spelare som inte har gått till sängs) att visa sina kort. Detta är spelaren med den viktigaste kortkombinationen som vinner rundan, så han vinner hela potten.

En andra körning kan sedan börja.

Pokerkortkombinationer:

Spelaren som vinner en pokerrunda är den som har den största kombinationen av sina kort och / eller de fem korten som återvänder till bordet.

Här är detaljerna om pokerkombinationer från den minsta till den största:

 • PAIRET : Om du har två identiska kort.

VARNING: Om två spelare slutar en runda med varje par, är det den som har det starkaste kortet som vinner potten.

Exempel: mellan ett par 6 och ett par kungar, det är han som har kungens kungvinster.

 • DEN DUBBELA PAIREN : Om du har två par kort.
 • BRELANEN Du har tre av ett slag, om du har tre identiska kort.
 • QUINTE ELLER MER : Du har en svit om fem kort i olika färger följer varandra.
 • FÄRG : Du har en färg om du har fem kort av samma färg med handen och de fem korten på bordet. Det vill säga fem rutor, fem hjärtan, fem spader eller fem klöver.
 • FULLT : Du har 3 identiska kort och ett par.
 • SQUARE : Du har 4 identiska kort.
 • QUINTE FLUSH : Du har den här kombinationen från det ögonblick du har fem kort som följer varandra (THE SUITE) som har samma färg (COLOR).
 • QUINTE FLUSH ROYAL : Den här kombinationen är den starkaste du kan ha. För att få en royal flush behöver du de fem största korten i spelet som följer varandra: essen, kungen, damen, betjänsten och de 10, och de fem korten är av samma färg.
 • Så här vinner du ett pokerspel:

  Vinnaren av a Pokerfest är den som kommer att ha i slutändan återställt alla chips från alla andra spelare.

  Välkommen till PokerListings Frances pokerinlärningsguide, tillägnad alla nybörjare som önskar lära sig reglerna för poker och spela poker Texas Hold'em men också många andra varianter som Omaha, Seven-Card Stud eller till och med kinesisk poker.

  Vi guidar dig också genom satsningsförfarandena, handlingsplanen och handens slut, alla steg för att tävla eller ens organisera ditt eget spel hemma.

  Om du är ny vet du händernas värde poker är det första viktigt. Du kan hitta en förenklad ranking här, men du kan också besöka vår pokerhandbokssida för mer detaljerade förklaringar. Om du har tvivel om Vinnaren av en hand, så missa inte vårt exklusiva "vilket handvinnar" -verktyg, en riktig räknare och simulator för Texas Hold'em!

  Om du har en fråga (särskilt om problem som kan inträffa under distributionen) kan svaret vara i vår vanliga fråga (vanliga frågor).

  Missa inte vårt lexikon av poker och allt villkor för poker kommer snart inte ha några hemligheter för dig.

  För att lära dig mer om pokerstrategi, kolla in vår Pokerstrategisektion, som är en av de största källorna till pokerstrategiartiklar på webben.

  Och när du vet allt för att komma igång:

  Regler för Omaha Poker: Snabb och komplett guide

  Strip Poker Rules (och tips)

  Regler (och strategi) för Crazy Pineapple poker

  Regler för Ultimate Poker och 3-Card Poker

  All-in / All-in-regler och beräkning av sidokrukor

  Grunderna i poker: En pokerhand i 30 sekunder

  Texas Hold'em Poker är ett brädspel som kan spelas var som helst och från 2 till 10 spelare.

  1- En spelare fungerar som en givare. Denna position kallas knappen och ändras efter varje hand i riktning moturs.

  2- De två spelarna till vänster om återförsäljaren kallas respektive småblinda och big blind.

  3- Dessa två positioner kräver tvångsbiter av en förutbestämd mängd. Dessa är de enda två spelare som lägger pengar i potten innan korten delas ut (förutom "antes" om det finns några).

  4- Varje spelare får då två dolda kort. Dessa kallas privata kort, eller "hålkort" på engelska.

  5- När alla kort har tagits ut, börjar den första satsningsrundan med spelaren omedelbart till vänster om big blind. Denna spelare kan antingen vika (kasta sina kort), följa (betala genom att utjämna storleken på storblinden) eller höja (minst dubbelt så stor blind).

  6 Satsningsrundan fortsätter sedan medurs, med varje spelare som har valet mellan att gå och lägga sig (kasta sina kort), följa (betala den största insatsen som gjorts framför honom), satsa eller höja.

  7- När den första satsningsrundan är över, returneras tre gemenskapskort till mitten av bordet. Detta kallas floppen.

  8- Den andra satsningsrundan börjar med den första spelaren som fortfarande är spelad till vänster om knappen. Denna nya satsningsrunda, alltid i ordning medurs, summeras av varje spelare som har möjlighet att kontrollera (om ingen satsar förut), satsa (eller höj om någon har det redan gjort), följ (den senaste största satsningen) eller vika.

  9- När den andra satsningsrundan är över, returneras ett fjärde gemenskapskort till mitten av bordet. Detta kallas turnen.

  10- Den tredje satsningsrundan börjar med den första spelaren som fortfarande står i spel som sitter till vänster om knappen.

  11- När den tredje satsningsrundan är över, returneras ett femte gemenskapskort till mitten av bordet. Detta kallas floden.

  12- Den fjärde och sista betsrundan börjar igen med den första spelaren som sitter till vänster om knappen och fortfarande i spel och fungerar enligt samma princip som de tidigare.

  Att träna och bättre förstå spelets framsteg om du är ensam för tillfället, tveka inte att gå till ett pokerrum utan nedladdning - du kan då börja spela helt gratis eller för pengarna, alla utan engagemang.

  Turneringsdirektörsföreningen ställer in de outtalade reglerna för poker

  Liksom alla andra spel och sport har poker en organisation som hanterar sina regler. Detta är Association of Tournament Directors Association, som också kallas ofta TDA).

  Grundades 2001 av proffs Matt Savage, Linda Johnson, Jan Fisher och David Lamb för att standardisera reglerna för poker har TDA bara vuxit sedan. Idag har det mer än 2500 medlemmar i 63 länder runt om i världen. Det finns chefer för stora pokerrum, kretsar, pokalagor eller oberoende turneringar. De möts vartannat år på "TDA-toppmötet" för att granska reglerna och införa nya reformer. Observera att WSOP Turneringsdirektör Jack Effel sitter i styrelsen.

  Den största pokerregulatorn har internationellt släppt den senaste versionen av sina regler och goda rutiner för arrangörer (och spelare) i oktober 2017.

  Du kan läsa detta dokument på deras hemsida.

  Dessa regler används i de flesta större turneringar runt om i världen.

  Här är några av de senaste tillägg till regler som rekommenderas av TDA avseende turneringar :

  • Mobila hjälpprogram bör inte användas under en aktuell hand. Varje elektronisk apparat får inte orsaka någon skada.
  • När en spelare begär tid för en annan spelare som tar för mycket tid, har den aktuella spelaren 25 sekunder + 5 sekunder i sluträkningen för att fatta sitt beslut.
  • Om en spelare inte är i sitt säte när alla kort har tagits ut, är hans hand förklarad död.

  PokerListings for Mobile: Njut av de senaste nyheterna om poker, strategitips, regler, verktyg, videor och pokerrumsrecensioner med exklusiva bonusar!

  den Texas Hold'em är en variant av poker där varje spelare måste bilda bästa kombinationen av fem kort, genom att associera sina två dolda kort med de fem gemenskapskorten.

  Det är ett komplext spel som kräver flera timmars lärande och övning.

  Olika kombinationer av kort är möjliga på Poker.

  ▼ Du hittar dem nedan från lägsta till högsta ▼

  Kombinationer av kort på Hold'Em Poker

  - Den svagaste handen är Högt kort, bestående av ett enda kort. (t.ex. en ess eller en kung)

  - The par med två kort av samma värde (ex: 2 Kings)

  - The Dubbelpar (ex: 2 Kings och 2 kort "10")

  - The snäll med tre kort av samma värde (t ex 3 kungar)

  - The följande bestående av fem på varandra följande kort av olika färger. (ex: 4 ♥ 5 ♦ 6 ♣ 7 ♣ 8 ♥)

  - The Färg (Flush) består av 5 kort i följd av samma färg (1 ♥ 5 ♥ 8 ♥ 7 ♥ 10 ♥)

  - The Fullt hus bestående av en uppsättning och ett par. (ex: 2 Kings och 3 Queens)

  - The kvadrat formad av 4 kort med samma värden (ex: 4 ♥ 4 ♦ 4 ♣ 4 ♠)

  - The flush formad av en serie av 5 på varandra följande kort av samma färg (4 ♥ 5 ♥ 6 ♥ 7 ♥ 8 ♥)

  - The Royal Flush formad från följande svit samma färg : Ace, King, Lady, Vallet, 10

  Hur spelas ett pokerspel?

  Spelet spelas medurs med start från återförsäljaren vars position tydligt indikeras av givartoken. Spelare till vänster om återförsäljaren måste var och en göra en obligatorisk satsning, den liten blind och big blind.

  den big blind vars värde är dubbelt så mycket för den lilla mörken är minsta satsningen vid bordet. Värdet på persiennerna bestäms enligt bordets insatser.

  När blindsna är betalda får spelarna vardera två kort som behandlas en efter en. Dessa två kort heter kallade kort. När de dolda korten har delats ut, och spelarna är medvetna om dem, börjar den första pre-flop-budgivningen.

  Spelarna kan då bestämma sig för att stanna i spelet eller inte. De små och stora blindspelarna, som redan har bidragit till potten, återvänder det första bidraget till spelaren som sitter till vänster om big blind. För att stanna i spelet måste spelaren följa den tidigare insatsen genom att lägga samma belopp i potten eller höja genom att satsa minst dubbelt så högt som möjligt.

  En spelare kan också välja att göra mattor genom att satsa alla sina marker.

  Om en spelare inte vill fortsätta passerar han och säger att han går och lägger sig. Han ger sina kort till återförsäljaren utan att offra andra marker.

  När pre-floppen är över, avslöjar givaren flop, det vill säga, tre kort placeras uppåt i mitten av bordet. Dessa kort är vanliga för alla spelare som kan använda dem i kombination med sina dolda kort.

  Efter floppen görs en ny satsningsrunda. Detta börjar med den första spelaren som fortfarande är i spel och sitter till vänster om återförsäljaren. Den här spelaren har tre alternativ:

  ① Stanna i spel utan att satsa och ge initiativ till nästa spelare (vi säger då att han gör Word).

  ② Matcha ett belopp som är lika med minimumet till big blind och maximalt till det totala värdet av de marker som ägs av de andra spelarna.

  Om den första spelaren bestämmer sig för att satsa kan följande spelare antingen passera eller följa satsningen eller höja för att stanna kvar i spel.

  Om den första spelaren gör Word och alla andra efterliknar det slutar budgivningen omedelbart.

  Givaren avslöjar då a fjärde gemensamt kort som heter "Turning". En ny auktionsrunda följer, identisk med den tidigare.

  Efter denna omgång av budgivning avslöjar återförsäljaren ett femte och sista gemensamma kort, floden. Den sista omgången av budet heter slakt börjar då.

  I slutet av denna satsningsrunda avslöjar alla spelare som fortfarande spelar sina spel sina dolda kort, börjar med den sista spelaren som höjer.

  Vinnaren är spelaren med den bästa femkortshanden på en uppsättning av sju. Hans två gömda kort och de fem gemenskapskorten.

  Hur man vinner i Hold'em poker?

  för vinna ett spel av Hold'em Poker, Det är bättre att vara försiktig och inte ta onödiga risker genom att bjuda mer än du borde ha om du har ett genomsnittligt spel.

  För det, börja med ett tätt spel och springa bort från marginella händer. Därefter vara i inflytande av små detaljer, särskilt de som är relaterade till sättet att spela dina motståndare.

  En annan viktig sak i poker är självförtroende : Spelaren framför dig har bara två kort som du, så han har så många chanser att du saknar hans spel.

  Inte improvisera, men se till att ditt skott är trovärdigt för resten av spelet.

  Slutligen, om du bestämmer dig för att spela pengar, spela på dina sätt och särskilt inte med summor relaterade till dina utgifter och din dagliga livsstil. Var försiktig så att du inte förstör dig själv!

  Beställning av kort och kombinationer: Spelets regler

  Beställning av kort i poker: spelets regler

  Poker spelas med ett däck på 52 kort. Kortens ordning är klassisk. Från det svagaste kortet till det starkaste kortet är orderna på poker på följande sätt:

  Beställning av kortkombinationer: spelets regler

  Ordningen med kortkombinationer är densamma för alla typer av poker. Från de starkaste till de minst starka är orderna av pokerkortkombinationer följande:

  En Royal Flush: 10, Jack, Lady, King, Ess av samma familj

  En rak flush: 5 kort av samma familj som följer varandra

  En fyrkant: 4 kort med samma värde

  Ett fullt hus: En uppsättning och ett par

  Om 2 fulla träffas, vinner den med de bästa tre i ett slag.

  En färg: 5 kort av samma färg

  Om 2 färger möts, vinner den med det högsta kortet.

  One Straight: 5 kort av olika familjer som följer varandra

  Om två femtedelar träffas vinner den med det högsta kortet.

  Tre av ett slag: 3 kort av samma värde

  Om två olika spelare har 2 par vinner den som har det högsta paret.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  35 + = 44

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map