Remake horror film

Grudge: En ny remake för Takashi Shimizus kultfilm

Av Julien Paillet den 5 mars 2018 kl 13:09

Kult spökfilmen, Ju-On: The Grudge, kommer att ha rätt till inte sin första, men till hans andra amerikanska remake.

Ursprungligen släpptes 2002 Ju-On: The Grudge. Filmen följer framgången av ring regisserad av Hideo Nakata för några år sedan (1998 i Japan). Den sistnämnda hade lyckats uppfinna genren och lanserade Kaidan-Eiga (den japanska spökfilmen) i biografen. Regisserad av Takashi Shimizu, Ju-On: The Grudge är därför en del av denna nya trend av spökhistoria Japan och är också en framgång.

Naturligtvis kommer arbetet att behålla Hollywoods uppmärksamhet. Så efter att ha ledt Ju-On: The Grudge 2 I sitt land tacklar filmmakern omkroppen på sin ursprungliga film. Nu berättigad Grudge, denna amerikanska versionen vinner en stor framgång på lådkontoret (110 miljoner dollar som bara höjts i USA för en budget på 10 miljoner). En lönsam verksamhet, därför.

Filmen presenterade Sarah Michelle Gellar (Buffy mot vampyrerna) i en remake mer intressant än genomsnittet som hade intelligensen att ta med sina amerikanska karaktärer i Japan. En idé som gjorde det möjligt för den västra tittaren att konfrontera Kaidan-Eiga-genren mer intensivt.

Som en påminnelse följde historien om de två filmerna historien om en ung kvinna som fann sig plågad av en förbannelse inne i ett hemsökta hus. Med sina skrämmande spöken vid tiden (mamman och hennes barn), hennes minnesvärda sekvenser (trappans nedstigning) och hennes innovativa ljuddesign, Ju-On: The Grudge och Grudge var fantastiska horror film framgångar.

Enligt Deadline lär vi oss en ny film Grudge kan komma ut under de närmaste åren med headlining skådespelerskan Andrea Riseborough (Oblivion, Birdman, Svart Mirror). Hon skulle spela en ensamstående mor och en detektiv. Lite är känt för tillfället.

Det finns fortfarande inget utgivningsdatum för denna nya återgivning av Ju-On övervakad av Sony.

Alien Convenant Trailer Vf Movie D Skräck Facebook-sida - Ladda ner mp3-sändning

Перед загрузкой вы можете просмотреть любую песню, наведите курсор Слушать и нажмите "Воспроизвести" или "Нажмите здесь" Скачать для загрузки mp3-файлов высокого качества. Первые результаты поиска - с YouTube, который будет сначала преобразован, после чего файл можно загрузить, но результаты поиска из других источников могут быть сразу же загружены в MP3-файл без какого-либо преобразования или пересылки.

113 Tonton Of Bled Napisy Pl Mp3

Halifeye Biat Mp3

Ksos 2 Marseille Matso Shadro Marina Officiell Video Mp3

Armin Van Buuren På Umf 2018 Gratis Mp3 Hämta

нахаживаем молодых лаек по белке часть 2 Mp3

молитва об очищении рода Mp3

World S Next Supermodel Mp3

T Sm Bayern Bayern Ft Josa Bayern Sång Ny Mp3 2017 Mp3

Cübbeli Ahmet Hoca Efendi Bursa Island Sohbetleri Mevlid 2 Ocak 2015 Mp3

Va B C3 A9b C3 A9 Algerino Mp3

Mmd так красиво Mp3

Mia San Mia FC Bayern Vereinslied Hd Med Lyrics Mp3

Sis Doing The Red Nose Dance Mp3

Bass Music Mix Mp3

Bailando Shuffle 16 Mike Williams Ta mig ner Mp3

Askerin Türküsü 93 Mahmut çektir Sevdiyim Kız Gelin Olmuş Mp3

Självmord Squad Song I Mitt Huvud Inofficiellt Självmord Squad Soundtrack Mp3

Mmd Min Födelsedag Sally Face Mp3

Jul Spåra min väg Jag är ensam 1 Mp3

Zeki Ve Eda Nisan Toreni 4 Mp3

Markus Ma Vida Mp3

Playing School Simulator Girl Jag hittade ett hemligt hemligt och ett Bug Mp3

Vilken vänners karaktär är du Friends20th Mp3 Quiz

Hardwell Umf 2018 Drops Only Mp3

Vernajazz Dance Fusion Parlor Mary Go Roud Mp3

песня бомба нурлан шулаков Akritis детка ты моя конфетка 2018 New Xit Mp3

Serge Charlotte Gainsbourg Citron Incest Mp3

Bailando Konnichiwa Mike Williams Chiki Mp3

Fler Feat Azad Keine Trane Mp3

Eritreansk dikt Mycket Sad 2015 Mp3

Ladda ner mp3, vänligen skaffa dig det på nätet. Загружайте миллионы песен быстро и легко.

Skräckfilm fri streaming

Du är här: Hem> Tagg>

Klar för den stora spänningen? Med vårt urval av gratis skräckfilmer för att kyla ditt blod, gå in i siffror och var redo för det värsta. av Skräckfilmer streaming Lägg inte i alla händer som kommer att glädja dig med skräck! Filmer att titta på gratis och lagligt.

Var försiktig, hemoglobin kommer att flöda! En liten gorefilm blockerades helt av action scener i en post-apokalyptisk värld på Mad Max där bensin har blivit en sällsynt råvara ...

Ångest och spänning med en pantingrytm är på programmet för den här lilla skräckfilmen med en kvävande atmosfär utrustad med en övertygande tolkning och en påtaglig spänning ...

En 100% actionfilm i zombieinvasionsläge med en 4-stjärna cast! Harry Shum Jr. (Glee) och Caity Lotz (Arrow, DC Legends of Tomorrow) är verkligen en del av den här filmen regisserad av Ben Bray ...

Ångestig atmosfär i önskan och spänningen i sitt högsta läge i denna lilla skräckfilm som föreslås för oss av YouTube Crypt TV-kanalen. Fläktar hittar sitt konto!

Corridor Digital i samarbete med AMC Networks erbjuder oss en kort men effektiv film med humor och hemoglobin i The Walking Dead!

En anmärkningsvärd skräckfilm är ganska våldsam men humoristisk med gigantiska visuella effekter, god humor, beslutsamhet och ett osannolikt men underhållande scenario ...

En utmärkt gripande film som är särskilt angelägen mot den oklanderliga förverkligandet! Visuellt är den hög nivå med en fantastisk bild, action och special effekter som arbetat ...

I en värld av världens slut fylld av farliga zombier följer man en blåsten som är mer än sin skugga. Spänd atmosfär och starka känslor i programmet!

I den renaste traditionen av tonårsskräckfilmer är Troubled Youth en framgång! En kort men intensiv film med en skrämmande atmosfär som sätter in en djävulsk varelse i ett universitet.

Lyssna på din rädsla med Larry! En agoniserande atmosfär av önskan i denna effektiva och övertygande liten skräckfilm som går rakt fram till poängen. Spänningen stiger crescendo tills en skrämmande final

Klar för en bra filmtid? Gå tillbaka till Gremlins värld med denna nya fanfilm. En bra film i oklanderlig förverkligande som kommer att glädja alla älskare!

Amatör Alien saga, fördjupa dig i hans univers med denna fanfilm. I en lugubriös atmosfär full av mörker, sjunka i den mest chillande och skrämmande skräcken!

Älskare av spänning och skräck, du kommer att serveras! Upptäck en oroande film med en mörk atmosfär som klipper in i den mest skrämmande skräcken. Det är vettigt att avstå!

En förtryckande atmosfär i denna film gjordes till hyllning till kultserien Stranger Things. Utrustad med en professionell förståelse, ger denna fläktfilm oss sina scener full av spänning ...

En utmärkt film mörk och våldsam på en fantastisk rytm i världen av spelet Left 4 dead. Denna fantastiskt tolkade filmfläkt har skapats av fans av den första timmen av Valves licens ...

Aggressiv atmosfär till dess klimax och maximal spänning i denna grandiösa skräckfilm inspirerad av romanen av författaren H.P. Lovecraft. Låt dig fångas av sin iskalla atmosfär ...

En utmärkt fantasy thriller som blomstrar med skräck. Denna film tolkas vackert av skådespelerskan Rachael Kahne. Han erbjuder oss en intensiv paranormal upplevelse!

Zombie Apocalypse - Bo Living

Fyll i med action och hemoglobin i en förödad värld som är infekterad med zombier. I en värld av världens värld, upptäck en serie explosiva och dekadenta filmer med sexiga hjältar!

Fans av frossa och rädsla, gläd dig, Rotary är för dig! Scary atmosfär i önskan i denna film av skräck kort men intensiv. En mycket trevlig överraskning till den iskalla atmosfären!

Skrämmande atmosfär i önskan i denna lilla skräckfilm av Julian Terry. På programmet: spänning, spänning allt med en elak bild och skott av all skönhet!

Fördjupa dig i början av början och utforska människans värsta mörk med denna utmärkta perfektion av den yttersta perfektionen. För spänningssökare!

Låt dig fångas av denna fasansfulla thriller med intensiv spänning och en upprörande atmosfär för ett fantastiskt resultat. En fantastisk actionfilm du kommer inte att fly undan oskadd!

Dr Elise Rainier, den lysande parapsykologen, kommer att möta det mest skrämmande fallet och.

Insidious: den sista c.

Insidious: den sista c.

Familjemedlemmar hålls fångna av inkräktare som spelar ett livs och dödsspel.

skräck thriller thriller

Kungen har skickat sina bästa riddare för att döda draken som lurar runt sitt slott. När l.

fantastisk action skräckskräck

De fördömda riddarna

De fördömda riddarna

Konsekvenserna av en natts slag.

skräck thriller thriller romantik

På vägen hemma slår Lindsey och Jeff Pittman av misstag en fotgängare.

skräck thriller thriller

Förlamad efter en hemsk olycka, försöker Dana att återhämta sig när hon blir målet för en sp.

En remake av tv-filmen Amour, fara för 1996, moderniserad och utsmyckad med vampyrer.

fantasi komedi skräck skräck

Moder, får jag sova med.

Moder, får jag sova med.

Två tonårsflickor fascinerade av döden bestämmer sig för att kidnappa en seriemördare för att lära dem.

komedi skräckskräck

I Madrid, efter att ha deltagit i en spiritistisk session med sina vänner, är en ung tjej assai.

Med hjälp av hennes vänner går Emily till ett isolerat hus för att ta hand om sin bror Zack, d.

Sex vänner testar deras intelligens i ett spel som tar ett otäckt trick.

thriller skräck fasa

På 1920-talet skickades en armé väder officer till en Antarktis ö p.

skräck thriller thriller

En tonåring och hennes yngre bror måste överleva i 24 timmar i en masshysteri med guld.

En vacker ung kvinna, "The Oregonian9quot ;, försöker fly ett förflutet som man föreställer sig stormigt och traumatiskt.

skräckfantasi fantasiedrama

Brett Anderson, en tidigare poliser, accepterar ett jobb som säkerhetsvakt i en gammal imm.

skräck thriller thriller

En grupp vänner samlas för en vandring i skogen, men det finns en hotfull närvaro där.

Berkeley, en lugn australiensisk fiskeby, dess trevliga invånare, dess golf, dess sjö. A.

skräckskräck fantastiskt

En grupp surfare upptäcker ett gammalt spel, kallat Mamba. Ett spel där döden är på rendezvousen.

thriller skräck fasa

En ung kvinna kidnappad och dold av en seriemördare i ett brunn kan alltid räkna.

skräck thriller thriller

Ett ungt paras liv vänds upp och ner genom att det förekommer övernaturliga krafter som hotar sin familj.

London, 1880. En serie mord skakar Limehouse sjuka stadsdel. Enligt ryktet, dessa.

skräck thriller thriller

GOLEM, Londons mördare.

GOLEM, Londons mördare.

En mamma och hennes son flytta in i en förälders fritidshus som ett resultat av en tragedi, ma.

Thriller skräckskräck

Michael har just stulit ett litet skott, beroende av droger. Snart avlägsnas och tas bort i ett f.

Thriller drama skräck skräck

Tre vänner filmar sig själva i en bur doppad i hajinfekterade vatten för att skicka videon.

Grippe-Sou clownen, skrämmande i det här nya exemplet från "Ça"

Han kom tillbaka. Stephen Kings skrämmande clown, Souz-Grippe, återvänder till mitten av tältet i denna återgivning av det. och släpvagnarna får dig att flipa!

Uppdatering av 3 augusti

En ny 30-sekunders remake of the remake of det ger oss en scen tidigare opublicerad.

Det här är en vacker sång som sjunits av en charmig karaktär ... NEJ JAG BESLUT DET ÄR DEN KLOWN OUIN.

Gå, gå den 20 september i mer än två timmar av terror. Ouin bis.

Den nya släpvagnen till det

Uppdatering av 27 juli

Hahaha! Vilken vacker, strålande sommardag!

Vilken bra tid att gå och titta på en släpvagn! Vilket nöje att upptäcka en ny film av denna vackra sol!

Vad är bra en ny trailer av det, filmens återupptagning med THE WORST CLOWN OF LIFE ALL ENTIRE !

Jag ler men i mitt hjärta gråter jag.

Gör dig redo för den här gången hör vi clownens röst.

Du flyter också. Du flyter också. Du flyter också. Titta på den officiella traileren för #ITMovie, i teatrarna den 8 september. Pic.twitter.com/m60CHKwDUO

det har en andra trailer!

Uppdatering av 15 juni

Hej lysa upp din dag: en ny trailer för Ça. Han ser inte bekväm ut, clownen, med sin gunga ballonger ...

Förlåt på förhand för alla typsnitt i den här artikeln, jag har några skakande händer.

Varför? För som en bra tik såg jag släpvagnen till 2017 remake of det, anpassning av Stephen Kings roman med en HORRIBLE CLOWN EATING MOUTHER AAAAAAH.

Jag gjorde dig redan en punkt på gjutningen av det version 2017 inklusive de olika rykten och sedan det slutliga beslutet om vem skulle ta över Grippe-Sous roll efter den oförglömliga Tim Curry i tv-filmen som traumatiserade generationer av barn.

Som en påminnelse är detta Bill Skarsgård.

Sedan föreslog jag ett fokus på den nya clownen som bytte ut hans utseende: för eller mot influensa-Sou-versionen 2017?

Så efter att ha gjort så mycket skit fick jag titta på släpvagnen ...

det 2017-versionen, släpvagnen

Pappersbåten, clownen, barnen som cyklar och clownen som står fast i gamla bilder, allt är där.

Jag vill dö.

Alla flyter MY MESH YES.

För info, den här filmen anses vara en diptych (som romanen). Denna första del är inriktad på barn till clown, och om allt går bra, kommer en andra funktion visa sin vuxenlivet ... och återlämnande av hotet.

Mod, pipar ... 20 september på bio!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map