Saint denis postnummer på mötet

Interaktiv karta över postnummer i Reunion, Reunion. Klicka bara på destinationen för en postnummer / adress för din postadress.

Varje förvaltningsavdelning upprätthåller sin egen postnummer för postleveransändamål. Att ha rätt kod är väsentlig för din postleverans. Hitta rätt postnummer för Reunion i listan ovan.

Osäker vilken stad du ska välja? Du måste ha Javascript aktiverat för att visa den.

Allmän information om Saint-Denis

Antal invånare i Saint-Denis

Etiketter och utmärkelser av Saint-Denis

Geografisk plats för Saint-Denis

Ställning av Saint-Denis på kartan över Frankrike

Livskvalitet i Saint-Denisnbsp: Ge din åsikt

Rösta på din tur: välj antalet stjärnor som ska tillskrivas Saint Denis genom att sväva över dem och klicka för att validera ditt betyg.

(3,4 / 5 för 38 röster)

(3,5 / 5 för 27 röster)

Rena gator:

(3,2 / 5 för 26 röster)

Ingen förorening:

(3,4 / 5 för 28 röster)

Säkerhetsnivå:

(3,1 / 5 för 28 röster)

Testet från Net surfare på Saint-Denis

En smutsig stad, djur som överges och släpas överallt ".. för dåligt

Lång levande Saint-Denis! : Det är en dynamisk stad med många aktiviteter av alla slag, unga, med dess universitet, idrottsanläggningar. Det är den största staden utomlands! Vad jag tycker om i Saint-Denis: dess biografer, teatrar, dess många barer, dess många restauranger, dess magnifika vattnet, landningen av långdistansplan som löper längs staden. Vad jag inte gillar i Saint-Denis: Bristen på en strand; Vi har fem eller sex kommunala pooler kvar för att bada i solen.

St denis i styrka! : Som en brist på atmosfär! Vad jag gillar i Saint-Denis: Vattnet, floden st denis (blå bassäng till exempel), bergspår. Vad jag inte gillar i Saint-Denis: Bristen på animering: St Denis ville-morte.

Paris i troperna: En administrativ stad med lite nattliv, restaurang eller bar, mellan 12 och 14 timmar är alla affärer på gågatan stängda, det är sorgligt. Vad jag gillar i Saint-Denis: Renovering av strandpromenaden. Vad jag inte gillar i Saint-Denis: Bristen på animering på kvällen.

Saint-Denis postkontor Adress Postnummer i Reunion

Saint-Denis Postnummer 97417 Adress

Kartkoordinaterna för latitud och longitud för Saint-Denis 97417 är -20.8823, 55.4504 som visas på kartan nedan.

De använder sin tid för att skriva sin adress för leverans via post, kurir eller på annat sätt. Postnummeret är obligatoriskt i adressområdet.

Postnummer: Den allmänna termen används i Kanada.

Saint Denis de la Reunion: presentation av huvudstaden på den intensiva ön, karta och adresser

Sidan uppdaterad den 14/04/2014

Status: kommun och prefektur Reunion

Antal invånare: cirka 140 000

Postnummer: 97400

Saint Denis of Reunion med några ord

Saint-Denis, den största staden i DOM TOM, är jämförbar med ett prefektur "moyenne9quot; av provinsen, med fördelen (turist) att vara belägen mellan havet och berget.

Låt oss säga det klart, Saint-Denis är framför allt en administrativ, kommersiell och ekonomisk stad, en av de viktigaste sysselsättningsområdena på ön. Det är också den mest aktiva staden Reunion. Faktum kvarstår att Saint-Denis är en historisk och kulturell mellanlandning i Reunion Island. En eller två dagar (för att undvika söndag) är välkomna i huvudstaden, endast för sina gamla hus och kreolska villor, dess plats för Barachois, dess museer och trädgårdar.

Karta / Karta över Saint-Denis de la Réunion

Allt om Reunions huvudflygplats: presentation, flygrörelser, lämna flygplatsen, foton.

  • Saint-Denis, möte wiki
  • Saint-Denis, mötesöversyn
  • Saint-Denis, Möteshistoria
  • Saint-Denis, Encyclopedia Meeting
  • Saint-Denis, mötesfakta

(avg 23 m eller 75 ft)

1 Franska markregisterdata, som utesluter sjöar, dammar, glaciärer > 1 km² (0,386 mil eller 247 hektar) och flodmynningar.

2 Befolkning utan dubbelräkning: boende i flera kommuner (t ex studenter och hushållspersonal) räknade enbart en gång.

Saint-Denis (Franska uttal: [sɛ.də.ni], eller inofficiellt Saint-Denis of Reunion för disambiguation) är prefekturen (administrativt kapital) i franska utomeuropeiska regionen och avdelningen för Reunion, i Indiska oceanen. Det ligger på öns nordligaste punkt, nära mynningen av Saint-Denis-floden.

Saint-Denis är den mest befolkade kommunen i de franska utomeuropeiska departementen. Vid 1999 års folkräkning fanns 158.139 invånare i tätorten Saint-Denis, 131,557 varav bodde i staden (staden) i Saint-Denis korrekt och resten i den närliggande staden Sainte-Marie.

Saint-Denis grundades av Étienne Regnault år 1669 och blev huvudstad i Réunion ön 1738.

Staden har många stadsdelar: Le Barachois, Bellepierre, Bois-de-Nèfles, Bretagne (The Kite) The Brûlé Kamelia, Downtown, Champ-Fleuri Mountain (Colorado, Stream Vit, St Bernard ), Montgaillard, Providence, La Rivière Saint-Denis (La Redoute) Ruisseau des Noirs, St Francis, St. Jacques, Sainte-Clotilde (rördrom, kitteln, gemensam Prima Domenjod den Moufia) Källa , Treenigheten, Vauban

Den närmaste flygplatsen är Roland Garros flygplats, som också är den viktigaste internationella flygplatsen i Reunion.

Mercure Creolia Hotel, Austral Hotel och Best Western.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map