Saltig botemedel av salat

Spa behandling för behandling av gynekologi och kvinnlig sterilitet (GYN)

Salies-de-Béarns saltvatten är gynnsamma för gynekologiska patologier och för behandling av kvinnlig infertilitet.

 • Vaginal bevattning vid badning

Effekter: stimulerande, toning och descontracturant

Vid tidpunkten för den starka medicineringen av förökningsstödet, härdning termisk till Salies-de-Béarn erbjuder ett naturligt och effektivt alternativ till infertilitet.

den härdning Spa är också välsignat och väntar på in vitro fertilisering.

den behandling av stérilit9eacute; kvinna gjorde rykte om Salies-de-Béarn sedan öppnandet av spa-centret år 1857. Varje år, efter härdning till Salies-de-Béarn, många kvinnor blir mödrar.

Vården sker som en del av en 3-veckors kurs som återbetalas av Securit9eacute; Social.

dentermiskt vatten, 10 gånger saltigare änhavsvatten och rik på spårämnen, har stimulerande, antiinflammatoriska, decongestant och remineraliserande egenskaper. den härdning, Det är framför allt ett lyssnande, en utbyte mellan patient och medicinsk kropp, men också ett personligt ackompanjemang.

Möjlighet att följa botemedlet Sterilit9eacute; : Personlig övervakning genom att lyssna och byta ut. Innehåller 3 underhålls-sessioner och 3 poster till vattenlevnadspoolen.

Kliniskt ger värmehärdan en minskning av de smärtor som beror på:

 • återkommande vulvovaginalinfektioner som, även om de behandlas, kan ha en tendens att återkomma eller för att framkalla smärtsam inflammation;
 • bäcken varianter;
 • sammanväxningar som ibland lämnar bukkirurgi (ärr flänsar som skapas mellan inälvorna och som hindrar den fria spela till int9eacute, inre av bukhinnan);
 • av smärta regler som kallas dysmenorré
 • den endom9eacute; trios endometrial vilket beror på närvaron av små öar utanför ut9eacute; rus. Vid varje cykel, den mukosala blödningar, och ökar gradvis volymen av dessa öar som inte kan tömmas eftersom de är nödvändigtvis långt från de naturliga öppningarna, vilket orsakar bäcken buksmärta;
 • av smärta som ibland finns under samlag, av psykogent eller infektiöst ursprung (dyspareunia);
 • premenstruella syndromer;
 • slemhinnans atrofi med svår smärta orsakad av torrhet
 • lokala följder av 9acute pisiotomi;
 • psykologiska problem som härrör från dessa patologier.

Uterin fibroids (godartade tumörer i livmodern muskel):

den härdning till Salies-de-Béarn anges för fibroider tidigt i utveckling, när det finns kontraindikation för operation eller när läkemedelsbehandling är dåligt tolererad. Termiskt vatten påverkar främst fibroidrelaterad bäckenbelastning.

den härdning signifikant minskar blödningen, bäckens sensation av tyngdkraften "vikt i underlivet", smärta av underlivet och urinproblemen som genereras av denna massa som utgör fibroid.

Förbered din botemedel i tre steg

En spa-behandling är en medicinsk procedur.

 • Om du har ordinerat din läkare:

den senare kompletterar en begäran om stöds (tillhandahållen av de primära fonderna), med angivande av den valda stationen: Salies-de-Béarn, en eller två av de 3 terapeutiska indikationerna behandlade av9acute spa : RH / GYN / TDE (Child Development Disorders).

 • RH + GYN eller RH + TDE
 • GYN + RH eller GYN + TDE
 • TDE + RH eller TDE + GYN
 • Om det inte är föreskrivet anses det som en fri botemedel vars finansiering är ditt ansvar
 • De medicinska avgifterna för termisk övervakning och kostnaderna för vård termiska bad omfattas av sjukförsäkringsfonderna:

  • För försäkrade som omfattas av 100% krävs ingen förskott av kostnader, med undantag för tulltillägget.
  • för försäkrade stöds vid vanlig hastighet (65%), bara co-betalning (skillnaden mellan de faktiska kostnaderna och mängden ersättnings sécurit9eacute, social) och prissättningen tillägg måste betalas under din vistelse och är föremål för "en vård av mutualsna.

  Sedan 2014 är tulltillägget reglerat. av curisten.

  Det kommer sannolikt att stödjas av din kompletterande hälsa enligt ditt kontrakt. Endast bén9eacute, mottagare av CMU-C eller stöd till förvärv av en kompletterande Health är exonér9eacute; s komplement till reglering av taxorna mot uppvisande av bevis.

  Bokningen av härdning måste ske så snart som möjligt för att optimera organisationen av din vård.

  Ditt registreringsformulär måste fyllas i. Ange startdatum för ditt härdning och tidsluckan för vård önskas.

  Sponsringen är reserverad till de som har behandlats följde ett botemedel i anläggningen. Det måste anges på bokningsformuläret under registrering. En gåva kommer att erbjudas för eventuell anslutning till ett nytt spa.

  Engångs en gång per spa säsong.

  Подробная информация о тестах и ​​их значениях доступна на этой странице.

  7: e stycket av Frankrikes gränskollie 2008

  Учтите, что этот сайт не связан с какой либо коммерческой огранизацией или официальным регистром, существует и наполняется только благодаря помощи и усилиям сообщества. По этому, точность и достоверность содержащейся в базе данных информации, не гарантируется.

  Termisk härdning av Salies-du-Salat

  Beskrivning av spa

  Spaet Salies-du-Salat ligger i departementet Haute-Garonne i regionen Midi-Pyrénées. Clinging till foten av Pyrenéerna, den spa i Salies du Salat drar nytta av ett mikroklimat som både är uppfriskande och avkopplande.

  Salies du Salats termiska vatten är det mest mineraliserade vattnet i Europa, med en salthalt av 320 gram per liter. Tack vare detta saltvatten välkomnar etableringen av Salies 2000 curister om året i en modern anläggning. Dess termiska aktivitet, vars saltvattenpåverkan är huvudmotorn, har förnyats och moderniserats tack vare de modernaste teknikerna (bad, dusch, bastu, lera).

  Hälsofältet Salies är specialiserat på behandling av problemen i reumatologi, men föreslår även termiska botemedel för att bota gynekologiska känslor och utvecklingsstörningar.

  Vatten typ: Starkt natriumklorid, brom-jodurerat, magnesiskt vatten

  Renoveringsprojekt för termalbadet Salies du Salat

  Kommunen Salies du Salat har just börjat ett större renoveringsprojekt av spa och spa. Staden har använt ett studiekontor som specialiserat sig på hydroterapi på nationell nivå.

  Renoveringsprojekt för Salies du Salat termiska badet © Salies du Salat termiska bad

  Målsättningen är att göra termiska bad och spa lönsamma samtidigt som man sparar pengar på verksamheten: sekreterar- och datacenter kommer att slås samman för att säkerställa ett permanent hem.

  Beskriv ditt projekt

  Nya Waterflex 2018: 2 Aquabike modeller AQUAGYM AND FITNESSnbsp | Publicerad den 14 mars 2018 Poolstar, med sitt varumärke Waterflex presenterar sina 2 nya produkter för 2018: Inobike 8 och Falcon poolcyklar. Inobike 8: Aquabike med shifter Denna modell gör det möjligt att anpassa motståndet tack vare en buffertbroms ...

 • Nya 2018 Blue Lagoon Spa: Storm Pro SPA AT SOInbsp | Publicerad den 12 mars 2018 Blue Lagoon Spas presenterar sin 2018 nyhet: Storm Pro turbineswim spa. Detta spa, vars dimensioner är 468cm x 230cm x 155cm, för en vattenhöjd på 130cm. Spabadet består av en filtreringspump med låg förbrukning och en värmepump;

 • Sopran: nyhet Blue Lagoon Spas 2018 SPA AT SOInbsp | Skickat den 5 mars 2018 Blue Lagoon Spas France presenterar sin 2018 nyhet: Soprano Spa. 6 platser, 106 massagestrålar, 2 långsträckta platser, allt är tillsammans för att erbjuda dig ett ögonblick av avkoppling. Bland standardutrustning, en apparat för ...

 • Thermalies Lyon: fråga om din gratis entré THERMESnbsp | Publicerad den 28 februari 2018 Salon des Thermalies Lyon är från 2 mars till 4 januari 2018, på Sucrière de Lyon! Vill du besöka det gratis? Det finns fortfarande tid att be om dina gratis biljetter! För att göra detta, gå helt enkelt till Thermalies hemsida och ...

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  28 − = 20

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map