Senaste 100 tecknar keno

Contents

Keno resultat - De sista dragningarna av dagen

Keno är ett lotteri-typ chansspel som upprättats av de franska spelen sedan 10 september 1993. Som regel spelar detta Bingo-liknande teckenspel på kasinon och i allmänhet i grupper. spelare som kommer tillsammans, för skojs skull, men också, och speciellt, för girighet.

Hela poängen med detta spel är att oddsen för att vinna är mycket bredare än för andra lotterier. Dessutom har FDJ sedan den 24 februari 2013 lagt till en ny regel för detta spel för att locka till sig en bredare publik: möjligheten att bli vinnare för livet. Spelare som har kryssat alla utgående nummer på sitt nät kan välja mellan en månadsmässig vinst för livet eller allt på en gång (i "kontant") motsvarande 20 års vinst.

Keno resultat sändning schema

Till skillnad från lotterier spelbara från Frankrike (Lotto, Euromillions ..) erbjuder 2-3 drar per vecka, Keno erbjuder spelare 2 daglig dragning, och varje dag i veckan (måndag till söndag). Således kan de mest giriga spelarna prova lyckan flera gånger om dagen och tillfredsställa alla deras behov.

Sedan 2014 är distributionen av dragningarna av spelen anordnade av de franska spelen på TF1-kanalen. För Keno finns det två sändningar som äger rum varje dag: lunch och middag. Dessa scheman som fluktuerar dagligen enligt programtablån är ett tidsintervall behov att basera hoppas få se live TV-sändningar: mellan 13h och 14h för dragningen middagstid och mellan 09:30 ET 22:30 för kvällstävlingen. Den bästa lösningen som återstår spelas upp på TF1-plattformen.

I Frankrike består Keno-nätet organiserat av FDJ av 70 nummer. För att delta i en rutt måste spelaren kolla på ett rutnät med 2 till 10 nummer. Då väljer spelaren en start satsning. Mängden av denna insats kommer, om det blir vinst, att multiplicera dessa (till exempel 100 000 euro per år för livet är endast tillgängligt om du ställer in 10 euro för 10 nummer kontrolleras). Till exempel kan en spelare kryssa 10 nummer för en insats på 1 euro, som 2 nummer för en insats på 10 euro. Slutligen kan spelaren välja mellan det enkla multipliceringsalternativet eller alternativet x3 multiplikator. Faktum är att varje dragning av Keno ges en slumpmultiplikator, som sträcker sig från x2 till x10. Genom att kontrollera sitt rutnät väljer han då om han vill bli fördelad genom att vara säker på att få en vinst x3 minimum eller om han är beroende av chans.

Varje Keno-rita består av 20 vinnande nummer. Sannolikheterna är därför mycket intressanta, eftersom en förstärkning är möjlig av de 2 goda siffrorna som är kryssade av 20 (maximal är, kom ihåg, 10 nummer kontrolleras). För att bli en vinnare för livet måste du ha kontrollerat 10 nummer på sitt rutnät, och dessa 10 siffrorna är bland de 20 vinnande numren på tecknet. Slutligen kommer multiplikatorn att göra det möjligt att beräkna de exakta vinsterna, genom att multiplicera dem med angivet belopp, givetvis.

Hur man beräknar dina Keno vinster

För att beräkna hans vinster för detta dragspel, följ bara vinstdiagrammet. I motsats till de andra lotterierna som erbjuds av FDJ följer Keno-vinsterna inte antalet deltagare, och därmed antalet satsningar i potten. Det bör också noteras att FDJ aldrig sänder Keno-resultatrapporter, och att endast vinnarna beslutar sig för att göra sig kända är föremål för nyheter.

Vinsterna är därför fasta, och du behöver bara hänvisa till tabellen nedan för att beräkna det exakta beloppet för varje rutt eller helt enkelt gå till vårt verktyg som är dedikerat till Keno Earnings Calculation.

Video Search Engine resultat för prognostiskt från den senaste keno-teckningen från Search.com.

Resultat från CBS Content Network

Keno: Resultat från de senaste 50.

Keno: Resultat från de senaste 50na tävlar Keno som vinner för livet, Reducerar system av.

En serie förutsägelser för nästa drag av Keno, beräknat med.

Keno i Frankrike, numren av.

siffrorna på den sista Keno-teckningen. Keno är ett chansspel som kan jämföras med.

Keno statistik veckovisa utskrifter

Sammanfattning. Du kan kontakta oss i vår brevlåda.

I Keno kan vi spela kombinationer av 2 till 10 nummer och det är inte lätt att.

Du kan kolla in den senaste Keno-roten och alla dragningar sedan starten.

JOKER + ® 2 829 224

Ovannämnda resultat lämnas endast för information och är underkastad tillämpningen av partikelhatten. Vänligen kontakta Europeiska unionens officiella tidning och förordningen. Du har 60 dagar att samla dina vinster efter den sista teckningen där du deltar.

De rйpartition 70 numйros som utgör kronan på ritbordet Keno vinnare а livet dйterminйe strax före varje dragning av faзon alйatoire enligt contrфle en fogde, och att respektera lagar chans.

Plats på hjulet

A. Om du spelade online:

Med undantag för partier som motsvarar а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs och Ð numйros trouvйs 9 för 9 numйros cochйs om totala intäkter är а йgal infйrieur eller 2000 euro, är betalningen av crйdit konto FDJ® . Om det totala intäkterna överstiger 2 000 euro betalas betalningen med kredit till ditt FDJ®-konto med förbehåll för presentationen av dina identitetshandlingar.

När du bekräftar din registrering måste du ange en automatisk överföringströskel mellan 50 euro och 9,999 euro (tröskeln är som standard till 2.000 euro). Om du vinner en vinst som överstiger detta tröskelvärde, görs en automatisk överföring till ditt bankkonto.

B. Om du spelade på försäljningsstället:

Kontakta en auktoriserad Keno Life Winner på La Française des Jeux.

Vinster betalas till innehavaren vid inlösen av inkomst och är befriade från inkomstskatter.

Du har 60 dagar att samla dina vinster efter sista tecknet där din omskrivning deltar.

C. Särskilda bestämmelser om betalning av en vinnare som är berättigad till livstidsvinst:

Vinnaren йligible а а vinst livet är vinnaren av en motsvarande vinst а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs eller 9 numйros trouvйs för 9 numйros cochйs som har, för betalning av sina vinster, valet mellan att betala en Årlig livränta för liv eller betalning på en gång av hans vinst, även kallad kontantvinst. Alternativ för årshyra а livet är inte tillgänglig när vinnarna pluralitй eller den totala satsen beror som en Keno vinnare dra а liv når 74,500 000¤ (se "caps") .

För varje dragning, en möjlig kombination mкme а 8, 9 eller 10 numйros kan inte кtre jouйe mer än 35 gånger (genom beräkning upp 1¤) över alla områden.

Conformйment att dйcret på lotteri spel, är den totala vinster från vinnarna enligt oavgjort Keno spel vinnare а liv, inklusive multiplikatorn plafonnй (denna gräns är vanligt med Polynйsie Franзaise).

Keno resultat: de sista dragningarna

Keno är ett FDJ-lottelotteri, som äger rum varje dag i veckan kl 13:45 och 20:30. Särskildheten är att erbjuda spelarna en stor flexibilitet vad gäller vad de vill och vad de vill spela. Vinster är vanliga, men mer blygsamma än i andra spel. Kontrollera ditt rutnät nedan, den här sidan uppdateras med varje ny rita. För att följa nyheterna relaterade till Keno, gå till Raffage-Gagnant.com.

34 36 41 44 45 51 53 55 60 69

39 44 45 49 52 54 55 60 64 70

den frekvens är andelen dragningar, från den nya Winner to Life-formulären 2013, till vilken numret har släppts.

denskillnad representerar antalet utskrifter från vilka det aktuella numret inte längre är utmatat.

den Ny frekvens är intresserad av dragningarna under de senaste två veckorna, och mer specifikt antalet utgåvor av numret under denna period.

den progression jämför utvecklingen av antalet utgåvor av numret mellan de senaste två veckorna och de två föregående veckorna.

Till exempel innebär en ökning med 30% att under de senaste två veckorna är antalet 30% mer än under de föregående två veckorna.

Slutligen Följeslagare och antikompagnons är de siffror som kommer ut mest och minst med det aktuella numret på de senaste 60 tecknen (30 dagar).

Denna prognos listar de siffror som är mest förväntade, det vill säga de som inte har varit ute för längst.

67 39 68 57 37 54 17 21 42 64 43 8 6 49 59 58 66 69 34 12

Under de senaste 2 veckorna:

25 28 61 42 47 17 44 4 34 37 57 58 53 33 55 6 39 64 54 68

Denna prognos listar numren som kommer ut oftast, antingen sedan 2013 eller under de senaste två veckorna.

70 19 50 29 16 30 60 51 32 48 36 33 3 56 2 13 9 63 55 14

Under de senaste 2 veckorna:

27 19 43 24 46 56 35 23 21 45 22 15 18 29 30 2 49 20 10 12

Denna prognos listar de siffror som kommer ut månaden ofta, antingen sedan 2013 eller under dragningarna under de senaste två veckorna.

Denna prognos baseras på nuvarande trender: nummer i listan är de som upplevde den starkaste tillväxten i antalet försäljningsställen för de senaste två veckorna jämfört med deras antal butiker i de två föregående veckorna.

Till skillnad från pay-as-you-go lotterispel, som EuroMillions eller Lotto, är Keno-intäkterna fixade. De är desamma i varje rita. Om du har ett, flera eller till och med inget vinnande nummer på din Keno-spelruta, kontrollera vinsterna du har vunnit i tabellen nedan. Denna vinst beror på antalet nummer du har spelat, antalet vinnande nummer på ditt rutnät och din insats. Sammantaget är vinsterna ganska blygsamma men frekventa. Dessutom tillåter "Win for Life" -snyheten dig fortfarande att få upp till 100 000 euro per år under resten av ditt liv.

Glöm inte att multiplicera dina vinster med multiplikatorn om du har spelat det här alternativet! Denna multiplikation av vinster gäller för alla led, även jackpotten.

Om du har vunnit mindre än 500 € kan du få det betalt kontant vid vilken försäljningsort som helst. Å andra sidan, för de största beloppen är det nödvändigt att kontakta ett betalningscenter hos Française des Jeux. Utöver 5.000 € av intäkter är en identitetsverifiering obligatorisk.

Sannolikhet att vinna på Keno

Med tanke på de imponerande vinster rankar sannolikheten att vinna varierar beroende på egenskaperna hos ditt spel rutnät. För att vinna jackpotten (9 antal 9 eller 10 av 10), har du en chans i 387.197 och 1 chans på 2,147,181 respektive Detta är mycket högre än Lotto (1 chans av 19 miljoner) och EuroMillions (1 chans av 116 miljoner). Sannolikheten att vinna lägre är högre, allt från 1 till 6 till 2 av 3 till 1 på 75 000 hitta 8 av 8 nummer. Totalt kan du med Keno Förvänta sig mer frekventa vinster än andra dragspel. Ändå är vinsterna mindre blygsamma, med undantag för jackpottar.

Spelet erbjuder flera alternativ till spelaren, så det kan verka ganska komplicerat. Oroa dig inte, det är väldigt enkelt. Här är steg för steg för att spela ett Keno-galler:

 • Välj fritt mellan 2 och 10 olika nummer på ditt rutnät (talintervall 1-70)
 • Välj din satsning: du kan spela från 1 till 10 € (+ pris för det möjliga multipliceringsalternativet)
 • Välj ditt multipliceringsalternativ (det här är INTE obligatoriskt!):
  • Enstaka multiplikator: Alla dina vinster multipliceras med multiplikatorn som publiceras med teckningen
  • Multiplikator x3: alla dina vinster multipliceras med minst x3 (om i teckningen multiplikatorn är 4, 5 eller 10 multipliceras dina vinster med 4, 5 eller 10)
 • Och det är det! Det är lika enkelt som att spela Keno. Validera ditt nät på FDJ: s webbplats eller i ett av de flera försäljningsställena.

Varje spelare har sina lilla "lyckliga trick" som han hoppas kommer att få honom att vinna potten. Även om dessa tricks ofta är ganska känslomässiga och inte så rationella, är det här en sammanställning av jordnära tricks baserat på oddsen att vinna, för att bättre spela Keno:

 • Hur många nummer att spela? Sannolikheten att vinna vinst varierar mycket beroende på antalet nummer på ditt nät. Det bästa valet är att spela 9 nummer eftersom det ger dig 1 till 4 chans att vinna mycket. Omvänt spelar 10 nummer du bara 1 chans av 7, och att spela 6 nummer ger 1 chans av 19 för att vinna mycket.
 • Ska vi välja multiplier? Multiplikatorn kan faktiskt vara intressant. Med det här alternativet multiplicerar du priset på ditt nät med 2, och i genomsnitt 2,34 gånger dina vinster. Med andra ord är högre resultat viktigare än högre priser. Om du inte spelar multiplikatorn kan du dock spela ett större antal billigare nät och öka dina chanser att vinna potten. Det är därför ett val att du måste göra enligt dina preferenser mellan: en ökning av dina vinster (vid vinst) eller ökad chans att vinna (men med lägre vinst).
 • Är x3 minimiplikatorn intressant? Mellan den enkla multiplikatorn och minsta x3-multiplikatorn, välj "x3 minimum" om din satsning per nät är minst € 2. Om du bara spelar € 1 per nät, är "Single Multiplicer" mer intressant. Förklaringen härrör från det faktum att "x3 Minimum" kostar 1 € mer (fast) men genererar en ökning av resultatet som beror på vad du satsar på. Med en satsning på € 1 är resultatökningen för låg jämfört med kostnaden för optionen. Å andra sidan, för en satsning på 2 euro eller mer, genererar priset på alternativet en genomsnittlig ökning av ditt resultat högre än prisökningen på ditt nät.
 • Ska jag spela i Flash eller välja mina nummer? Det är detsamma! Sannolikheten för att vinna är densamma, oavsett vad dina siffror är. Flash eller "Lucky Numbers" presenterar inte statistiskt någon skillnad.
 • Kan Keno betraktas som en investering? Nej! FDJ håller fördelen, och totalt kommer spelarna att förlora mer än de kommer att vinna. Det tar mycket lycka till att vinna jackpotten, lägg inte dig i fara ekonomiskt för ett spel. Tipsen ovan ger dig möjlighet att optimera ditt spel, men fördelen förblir för FDJ. Glöm inte det, och satsa bara vad du kan förlora.

Keno teckning av lördagen den 20 januari är franska spel på TF1-kanalen. För Keno är det därför av FDJ, Keno vinsterna följer inte

loto resultat: LOTO Resultat Resultat Utkast euromillions Joker

Keno, resultat och rita av den berömda spelvinnaren för livet av FDJ hitta alla de senaste dagliga resultaten av ritningar på middag och kväll

KENO: resultat, statistik, programvara, system

3: e franska lotteri, Keno "Vinnare för livet" representerar tiotusentals spelare varje dag och erbjuder dragningar

Gratis Keno Games: upptäck ditt Keno-spel

Kolla in de officiella FDJ-resultaten från den senaste JOKER-tävlingen och upptäck dragspelet FDJ för spel: Lotto, Euromillions, Keno

Keno som vinner för livet: Resultatet av middagstävlingen och

Alla resultat från spelen i den franska utgåvan av kvällen Keno för fredagen 21 juli Super Lotto fredag ​​13 juni 2014 # Loto # FDJ.

Loto Jackpot Loto, Loto Foot, EuroMillion, Keno,

FDJ® (Official) - Spel och resultat - KENO VINNANDE A Life® 2 utskrifter per dag för att försöka - Skanna ditt drag spel biljetter och

Loto France FDJ - Android Apps på Google Play

FDJ® (Official) - Spel - KENO VINNANDE A Life® 2 utskrifter per dag för att försöka vinna - Skanna ditt drag spel och se

FDJ® (Officiell) - Spel och resultat Online - Android

Nöjet att spela Keno på kasinon som är närvarande på Keno-vinsterna från FDJ och kontrollen och som kommer att släppas i teckningen.

Keno resultat och rita - loto-jackpot.com

11.07.2015 · Resultat Keno FDJ - Teckning av lördag 11 juli - Kväll Ett nytt resultat #Keno, Frankrike har publicerats på https:

Keno-resultat - Android-appar på Google Play

Se fdj.fr, bli kanske miljonär med FDJ-onlinespel? ! Keno Lifetime Vinnare JOKER + TECKNINGSPEL Amigo Resultat Amigo INFO

www.Keno.fr - Keno, FDJ® onlinespel. spela

keno resultat fdj franska spel keno rita super loto fdj resultat lotteri nummer resultat av euromillions resultat euromillion fdj

LOTO®, Euro Millions och KENO FDJ® drar videor - YouTube

Draken av Keno: 20 vinnande nummer, hitta 10 och vinn jackpotten. Spelreglerna i Keno är väldigt olika från andra lotterier

keno 200 sista dragningar - Rpdustin Researcher

Från: https: //www.fdj.fr/jeux/jeux-de-tirage/keno/resultats. Kontrollera de officiella FDJ®-resultaten från de senaste Keno-ritningarna och

13.06.2014 · La Française des Jeux, FDJ - TV Lotteri 2015 Lotteri Keno 2012 [23 april 2012]

Keno.com: Keno Vinnare För Livet - Keno Online | FDJ®

FDJ KENO. 56 gillar. KENO FDJ MESSAGE om ett spel som organiseras av franska spelen: keno.

Flash system keno webbplatser - make-your-games.lib

FRANSKA SPEL är ensam innehavare av Loto varumärken, Euro Millions MY MILLION, Keno FDJ och som har daucun anslutning med Presenteras siteRetrouvez

Keno vinsterna: både konsekventa och frestande

Titta på de flesta relevanta flash-system keno webbplatser av 43.5 tusen på KeyOptimize.com. Flash system keno hittades på e300.free.fr, fdj draw. spel

Franska spel - Hem | Facebook

Du kan också ställa in dina Keno-nät med ditt spelspel samt missa några av resultaten från Keno-dragningarna från FDJ och

Keno resultat ⇒ alla FDJ tecknar resultat

keno resultat fdj franska spel keno rita super loto fdj resultat lotteri nummer resultat av euromillions resultat euromillion fdj

Keno teckning av lördag 20 Orient sedan det första lotterispelet, Keno, att konsultera FDJs webbplats men speciellt den officiella tidskriften

Resultat JOKER + ® Loto Teckning Spelresultat

Från: https: //www.fdj.fr/jeux/jeux-de-tirage/keno/resultats. Resultatet av Keno-tecknet på FDJ uppdateras varje dag vid middagstid och på kvällen.

Keno dra resultat - Online kasinospel -

Keno.fr spåras av franska spelen och andra. Keno har en anständig Google-pagerank och dåliga resultat när det gäller keno-rapport: keno-upplagan:

Resultat JOKER + ® Loto Teckning Spelresultat

Upptäck den nya FDJ®-appen Här hittar du alla dina LOTO®-teckningsspel, Euro Millions - My Million och Keno Winner för livet, dina illiko-spel

video keno escoquerie av FDJ - YouTube

Kolla in de officiella FDJ-resultaten från den senaste JOKER-tävlingen och upptäck JOKER + ® Results - draw game | FDJ från Euromillions, Keno

keno rita vid vilken tid-Demcocbs Utgrävningar

Facebook. E-post eller telefon: Lösenord: Glömt konto? Registrera dig. Instruktioner. Du måste logga in för att fortsätta. Logga in Facebook. Logga in. Glömt konto? Skapa ny

keno prognos: Ditt keno resultat

03.07.2015 · hej den här videon visar att de franska spelen vi svindlar i keno bra visning

Keno 50 Last Draw - Rpdustin Researcher

https://www.fdj.fr/jeux/jeux-de-tirage/keno/resultats. Resultatet av Keno-tecknet på FDJ uppdateras varje dag vid middagstid och på kvällen.

De sista femtio keno-tecknen - Spel för dig

Om du gillar Keno kommer du att älska att upptäcka våra många gratis Keno-spel på nätet med en Keno teckna all betalning av FDJ.

fdj keno hemlighet av spelet-Demcocbs Utgrävningar

Det sista resultatet KENO Winner for Life - Beräkna dina vinster omedelbart efter draget med all statistik.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map