Spel där du måste klicka

Du måste döda de levande döda och andra monster från detta questspel.

Fotbollsmatch där du först måste välja en markör och ett mål. Där.

Spel där du först måste köpa bilen efter eget val (flera modeller.

Det är nödvändigt att gå så fort som möjligt för att inte fångas av.

Det är nödvändigt att agera snabbt för att style triplets enligt vad de ber om. By.

Du måste styra draken med musen och klicka på den vänstra knappen.

Spela på färger på engelska!

Engelska färgkort

Spel # 1: Sök namnet på den föreslagna färgen.

Spel 2: Ett färgnamn visas (och / eller hört) och du måste klicka på rätt färg.

Denna aktivitet erbjuder dig två spel för att granska färgerna på engelska. Plus en version för tabletter och telefoner. Plus två kort som tillåter en återinvestering på papper.

Det första spelet kommer att be om att hitta namnet på en färg. En lista presenteras och användaren måste välja rätt namn från den här listan. Det kunde ha varit intressant att också skriva namnet på färgen (lite som de andra engelska spelen) men ett lite annorlunda tillvägagångssätt kan variera lite nöjen.

För det andra spelet kommer det att vara nödvändigt att göra motsatsen: en färg kommer att läsas / sagt och det kommer att vara nödvändigt att klicka på den aktuella färgen.

Precis som det första spelet, om spelaren inte hittar, kommer svaret att visas.

Observera att för det här spelet är det möjligt att välja att bara se det skrivna ordet, eller bara höra ordet, eller båda (det här valet föreslås som standard).

När aktiviteten är över kan vi se en anteckning, en kommentar och eventuellt ett förslag på ord att granska!

Klicka!! Klicka!! Klicka! Och klicka igen så fort som möjligt! Det handlar om allt du behöver göra i dessa spel där du måste klickar. Din mus kan vara på väg att explodera, och du kommer nog inte känna dina fingrar efter några nivåer, men oavsett hur mycket du spelar i spelet.

Du måste klicka för att tjäna poäng, guldmynt, ädelstenar. som du kan spendera för att köpa förbättringar som hjälper dig att tjäna pengar. Vad som är bra med dessa klick är att när du har nått en viss nivå kan du sitta och tjäna poäng utan att göra någonting! I allmänhet måste du tjäna en viss summa för att nå ditt mål (som att gå till månen eller bli miljonär).

För att lyckas i dessa spel av klick måste du vara tålmodig och koncentrerad! Det kan ta en stund innan du äntligen kommer dit. Varje förbättring hjälper dig att tjäna mer pengar, men det är också dyrare. Ha kul

Online språkordböcker

WordReference English-French Dictionary © 2018:

WordReference engelska-franska ordbok © 2018:

Vi blandar inte handdukar och handdukar expr

Spela mot datorn eller mot en vän i den här online-versionen av det klassiska brädspelet. Hoppa över bitarna av din motståndare och försök att korsa platån till din för att göra damer.

Det är alltid bra att gå tillbaka till klassikerna och göra ditt bästa på ett av de mest populära brädspelen hela tiden, Chess Classic. Spela antingen mot datorn, eller mot eller en vän i det här tidlösa pusselspelet.

Är du ett schackgeni? Du kan bli en! Spela schack online mot riktiga motståndare eller virtuella motståndare att bli en bra mästare. Skydda kungen till varje pris!

Det är alltid bra att gå tillbaka till klassikerna och göra ditt bästa på ett av de mest populära brädspelen hela tiden, Chess Classic. Spela antingen mot datorn, eller mot eller en vän i det här tidlösa pusselspelet.

Hur lång tid tar det att slutföra dessa stora pussel i detta online-spel? Var och en representerar ett hisnande landskap. Om du letar efter utmaningen kan du prova olika svårighetsgrader. Det är din tur!

Detta aritmetiska pussel som misslyckas på webben är mer komplicerat än det ser ut. Kommer du hitta lösningen?

Spela mot datorn eller mot en vän i den här online-versionen av det klassiska brädspelet. Hoppa över bitarna av din motståndare och försök att korsa platån till din för att göra damer.

Du hittar dussintals galna teman bilder i den här online-versionen av det här traditionella spelet. Montera de nummererade plattorna så fort som möjligt för att få den bästa tiden!

Välj en resväska och ta reda på om du har vunnit en virtuell förmögenhet.

Populära TV-serier väntar på att du kommer att trolla dem i den här nya Troll Face Quest! Efter att ha tackat samma och professionella sport är det ultimata trollspelet tillbaka med ett nytt mål: TV-serien! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face Quest-franchisen nu den mest populära spelspelsserien för tillfället. I Troll Face Quest TV Shows, kämpa för att styra världen av trolling! Lös upp lustiga pussel och fäll dina favorit-TV-program! Som Troll Face Quest-tv-serier kommer du att stöta på många scener och tecken från de bästa komedierna, dramaserierna och mycket mer! En Netflix-fest? Inte idag! Det är fångst eller fångas! När vinteren närmar sig, förbereder undead till troll mänskliga hjärnor, snarare än att äta dem! Sätt på din anti-troll kostym och vänta på ultimata förrädiska strider. Du kan behöva anställa en krökt advokat eller två om du behöver ett kort snabbt för att förkorta din vistelse i fängelset. Det är bara en fråga om tid innan du ser dig själv vid Vita husets huvudkontor. Men det skulle vara bättre om huvudtrollen visar mycket humor! Den underliga världen av skrämmande pussel och dolda föremål som du kommer att gå igenom på alla nivåer av Troll Face Quest TV Shows är att slå huvudet mot väggarna. Skydda dig i skullet av seklet genom att gå till en lösning, för om du låter dem, skickar dessa galen nivåer dig direkt till närmaste asyl. Men om du håller ett kallt huvud och håller dig fokuserad, kan du ta alla de hänsynslösa trollarna i sitt eget spel! Så håll dig kopplad till nästa episod trollesque. Du ska på TV!

Hur många magiska djur tar det för att skapa en enhörning? Här är ett mysterium som du kan lösa i det här galna, helt galen pussel. Samla kycklingar, grisar, apor och mycket mer tills du får en förtrollad häst.

Kommer du vara snabb nog för att bryta de numrerade bollarna som går ner oupplösligt ner på skärmen? Gör det möjligt att bryta dem i detta dynamiska pusselspel.

Kommer du att övervinna detta formidabla matematiska pussel?

Spela mot en vän eller dator i detta schackspel. Klockan vrider sig. Kan du misslyckas innan tiden är klar?

Så många golfbollar, så lite tid! Vagnarna dumpar massor av kulor i den här behållaren. Kan du få dem i hålen innan de börjar översvämma i denna galna action och sportspel?

Denna version av det klassiska brädspelet är perfekt för nybörjare i alla åldrar. Kan du kontrollera din virtuella motståndare och fånga så många av sina delar som möjligt? Det är dags att ta reda på det!

Virtuellt schack har aldrig varit så vackert som i den här 3D-versionen med en träskiva och vackra snidade bitar. Insatsen är lika hög och spelet är lika komplicerat som någonsin.

Detta rike är helt galet, men Mr Box är fast besluten att utforska den. Kan du skydda honom under hans resa? Led honom till rätt ställen för att aktivera broar som gör att han kan korsa farliga hål.

Klar för att ta ut den utmaning som väntar dig på en subatomisk nivå? Hur snabbt kommer du att kunna montera alla elektronerna i detta online-elektrifierande pusselspel? Det är dags att ta reda på det.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 + = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map