Topp 10 pc spel gratis

Top10-platser för att ladda ner gratis PC-spel 2017

Om du är ett stort fan av ГЄtes vidГ © o spel, men inte vill betala orimliga priser för tГ © © lГ belastning eller köpa dina spel prГ © fГЁre, det finns flera maniГЁres att fritt internet faГ§on . Flera webbplatser tillåter nedladdning direkt.

I den här artikeln kommer vi att dela med dig de bästa webbplatser för nedladdning av PC-spel gratis. Vi har listat 10 webbplatser som hjälper dig att ladda ner spel på din dator.

Topp 10 bästa webbplatser för att ladda ner PC-spel gratis

Så nedan har vi några av de bästa platserna där du kan få dina favoritspel för PC. Och dessa platser har en enorm samling av spel som du kommer älska att spela på din dator.

Samling av 10 bästa webbplatser för att ladda ner PC-spel gratis

acidplay ladda ner gratis PC-spel

Detta är en av de bästa platserna där du enkelt kan få dina favoritspel. Webbplatsbyggare hade använt system som sökning, betyg och rekommendationer för att bygga en webbplats som hjälper dig att hitta och ladda ner det perfekta spelet på mindre än en minut. Du kan ladda ner de flesta freeware spel direkt från deras nedladdningsservrar. Och alla spel laddas ner digitalt med ClamAV, så de är säkra, säkra och snabba.

Utorrent spel ladda ner gratis PC-spel

en megasökmotor för att hitta allt du gillar (videospel, musik, filmer, ...)

Ursprung på huset premium spel gratis

Detta är en av de bästa platserna där du får gratis premium spel. Du måste besöka webbplatsen regelbundet och få dina favorit PC-spel gratis.

Spel Planet Premium spel gratis

Tidigare Metaboli, erbjuder site gamesplanet.com att ladda ner ett spel och nyckelång till PC eller Mac. Den officiella distributören av MMO-spel, strategi, äventyr, handling

Mega-spel är en annan bra sida där du kan söka spel och kan ladda ner spelet direkt på datorn gratis. Du kan också få gratis 3D HD-spel att ladda ner och alla PlayStation-spel till din dator.

Detta är en av de bästa platserna där du kan få de bästa gratis spelen på din dator. En av de bästa platserna där du kan hitta den enorma samlingen av de bästa spelen du kommer att vilja spela på din dator och alla spel är gratis här.

Full games.sk erbjuder olika bästa PC-spel som actionspel, strategi spel, logik spel, äventyrsspel, sport och racing spel och mycket mer än någonsin du vet. att vara efter att ha besökt webbplatsen. På denna sida hittar du ett antal gratis dataspel som kan laddas ner gratis.

Nästan 8000 spel och filmer att ladda ner också på internet för Xbox-konsoler, Play station, Wii, 3DSVЂ | upptäck de bästa säljare spel och nyheter till rabatterade priser. Webbplatsen presenterar streaming-spel, för att spela direkt på en fjärrserver.

En väldigt upptagen katalog för att få din videospel-dator i Torrent på bara några minuter.

En annan plats där du kan få alla dina spel för gratis nedladdning till din dator. Det är en källa till gratis onlinespel som ger dig spelinformation, spelnedladdningar och spelrecensioner och mycket mer än vad du måste veta efter att du besökt webbplatsen.

Obs! Att ladda ner filen skyddad av upphovsrätten är helt olaglig. Endast royaltyfria spel kan laddas ner juridiskt. Det är viktigt att lära sig om behörigheterna innan någon nedladdning till de webbplatser som presenteras här.

Jag hoppas att du kommer att gilla dessa webbplatser för att ladda ner gratis videospel för pc, så om du har frågor om den här artikeln, fråga mig fritt av kommentarerna nedan, glöm inte att dela med dig den här artikeln.

Topp 10 De bästa gratis spelen för PC, för skojs skull men gratis

Och om inte, hur mår du? Vi ja

Det är ett faktum att du har en själ till gamer, men när du slog alla dina pengar i en datorkraft som motsvarar en kärnreaktor har du inget kvar att köpa spel. Men det håller inte vännen, du hittar bifogad med den här listan med gratis spel som gör att du blöter dina trosor.

Med en tvådimensionell vy kan detta action- och plattformsspel få dig många orgasmer över hundratals timmar du spenderar där. Förutom att musiken är bra är det ett självständigt spel och Citat och Curly Brace är för söta. Även om det är irriterande att vara en amnesiac och stum robot.

TF2 är ett multiplayer-FPS där två lag tävlar i olika kamplägen som Flag Capture eller Control Point. Vad är intressant är att om du tar sniper, medic, pyro eller ingenjören är du en bra kille. Å andra sidan är de andra inte värda att dröja på dem.

Vi börjar på ett spel vars verkliga namn är Slavar till Armok: Guds blod - Kapitel II: Dvärgfästning. Men vi föredrar att säga Dwarf Fortress se DF för den hetaste potatisen. Om du gillar skurkliknande ledning och RPG, ladda ner det och säg att "förlora är kul". Du kommer att skratta för mycket.

Det är ett MOBA-spel och består av ... måste jag verkligen prata om det? LoL är ett av de mest spelade spelen i världen och världsmästerskapen i 2015 räknade med 36 miljoner åskådare. Det är mycket. Samtidigt med en släpvagn som den här kan man bara kasta.

Om du vill ha ett spel av förvaltning och överlevnad med en elegant stil där du kan spela nätter för att utöka din rymdkoloni, så är RimWorld för dig. Med nackdelar om du vill ha ett spel där du lär dig att rida en häst på studben, är det här spelet inte för dig.


GetmediaYoutube.com är en webbapp till gratis online Youtube video, ljud i MP3-format.

Du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 • Hämta videor från Youtube
 • Ladda ner Mp3 från Youtube
 • Ladda ner youtube-spellistan

Alla Youtube media nedladdningar är direkt från Youtube CDN.

Copyright © 2017. Alla rättigheter reserverade av PKL Team.

TOP 40 De bästa gratis PC-spel 2017-2018 för PC-spelare

BjG erbjuder dig hans Top 40 Gratis PC-spel, ja dess ULTIMATE lista över de bästa gratis-spel-spelen på datorn av 2017 för de mest krävande spelarna. Oavsett om du missade saldon på Steam plattform, ursprung eller GOG eller bara för att du vill att spelet som kommer att hålla dig sysselsatt för semester, semester eller helger, erbjuder vi ett urval av de bästa spelen free-to -spel av 2017. Dessa spel är säkra, om du vill spela ensam eller med vänner utan att lägga handen i plånboken. Ja, Dessa 38 gratis spel på PC, kan spelas och laddas ner gratis, och du kan, om du vill, stödja (eller inte) utvecklarna genom att spendera pengar på skinn, bonusar och mer.

Hitta den bästa PC-fria FPS 2017-datorn i den här listan.

En överraskande-liknande okänd (kom ut samtidigt som Övervakning med mindre annonser) erbjuder multiplayer-läget i Free-to-Play. Perfekt för att leka med vänner online. Två lag tävlar om att ta kontroll över olika punkter på kartan över denna FPS Free på PC.

Utgivningsdatum: 3 maj 2016

En utmärkt Overwatch-Liksom det har erövrat många PC-spelare. Ett system för personalisering och förbättring av färdigheterna ger en mer spetsig sida till metan. Två lag tävlar om att ta kontroll över poäng på korten i denna FPS Free PC.

Utgivningsdatum: 16 september 2016

FPS-nominell jägare och TPS-märkt Monster. Utveckla Steg 2 erbjudanden 4-mot-1-spel: 4 jägare mot 1 monster som utvecklas och måste sätta kartongväskan. Perfekt för en liten safari med vänner. Ett vackert, roligt och monstrously roligt spel.

Utgivningsdatum: Februari 2015

En MMOFPS där tre fraktioner kolliderar för att ta kontroll över gigantisk karta. Ett urval av konsekventa styrbara fordon, flera klasser, episka slag och massor av saker att göra i denna gratis MMOFPS på datorn.

Vår presentation av PlanetSide 2

En omdesign av Quake som kommer att skada, mycket dåligt.

Utgivningsdatum: Kommer snart

En Hardcore Tactical FPS baserad på Arma 3 där en enda kula kan räcka för att eliminera en fiende.

Utgivningsdatum: Juli 2017

Hitta den bästa TPS Free-to-Play PC 2017 från vår TOP 40.

en TPS Team Competitive helt ny där du måste sparka skott av målvakten i motståndarna.

Utgivningsdatum: Juli 2017

En Action MMO i TPS-vy var du bygg ditt eget fordon för att eliminera hänsynslösa fiender ! Tjäna nivåer och samla objekt från olika fraktioner för att skapa din ultimata krigsmaskin.

Utgivningsdatum: Juni 2017

Vår presentation av CrossOUT

Ett mycket bra TOWER Defense i TPS-vy. Med över 10 spelbara hjältar och hundratals posibla element på golv, tak och väggar, förstöra horder av orker ensamma eller i samverkan.

Utgivningsdatum: 19 april 2017

Ett krigsspel i sikte på atypisk TPS. Befå din trupp med din befälhavare, slåss och eliminera hänsynslösa fientliga trupper med spjut, svärd eller bågar.

Utgivningsdatum: Oktober 2016

Spela som en rymdninja i Warframe med speciella förmågor, kroppskombinationer och en stor och anpassningsbar arsenal, Eliminera dina fiender (PVE eller PVP) med stil, men med din stil.

Utgivningsdatum: 25 mars 2013

Tom Clancy Ghost Recon Phantoms

Två lag tävlar om att ta kontroll över olika punkter på kartan, med 3 klasser och 3 underklasser, förklara för dina fiender hur vi "Rush B Cyka".

Utgivningsdatum: 1 december 2016

Hitta nedan den bästa MOBA-fri-till-spel på PC 2017 i vår TOP 40.

Amatör MOBA? Kom och njut av en nyhet och META återuppfinde på Master X Master. NCSoft Moba. Vad bra att testa utan att vänta.

Utgivningsdatum: 21 juni 2017

Moba i sikte i den tredje personen, mycket grafiskt, De strategiska målen är av stor betydelse i detta MOBA med tanke på TPS.

Utgivningsdatum: Juni 2017

En mycket bra turbaserad MOBA. En balansering av kvalitet, unika förmågor, nya hjältar.

Utgivningsdatum: 4 oktober 2016

En original MOBA, ta kontroll över Mechas, odla kartens mål, förstör dina motståndare utan barmhärtighet.

Utgivningsdatum: Maj 2016

En MOBA med a Blandning av mikro-maskiner, Carmagedon och den bra stora metallen! För de riktiga!

Utgivningsdatum: Januari 2017

Fed upp med samma vågor av hantlangare på din Mobas? Prova Supernova och skapa din ultimata våg av minions på Namco Baidan MOBA!

Utgivningsdatum: 2016

Blizzard MOBA. Spela med hjältar från WOW, Overwatch och Diablo. Fokuserad på lagspel och kartmål, upptäck en MOBA som är annorlunda men att det är min fwewe.

Utgivningsdatum: Juni 2015

MOBA i TPS-vy av Hi-rez Studio, där du spelar gudar, ja gudar, normala.

Utgivningsdatum: Mars 2014

Den berömda MOBA of RIOT. Du känner inte till LOLs lilla nöjen? Pentakills, EloHell, Report x9 och go Gank N44B kommer snart att vara en del av ditt ordförråd.

Utgivningsdatum: 2006

Valve MOBA med högsta pris på världskonkurrenser. En djup meta, och hans många flammare också.

Utgivningsdatum: juli 2013

En Battle Royale realiserades och föreslogs med en ganska framgångsrik balansering.

Utgivningsdatum: Mars 2018

Utgivningsdatum: Mars 2017

Hitta de bästa MMORPG-spelen på PC 2017 i vår TOP 40

En MMORPG i universum av Star Wars, långt före åtgärden i filmerna, a utmärkt nivelleringsfas, fängelsehålor, raider, jeeps, siths, rymdstrider. En utmärkt gratis MMORPG på datorn.

Utgivningsdatum: december 2011

En bra MMORPG, med a dynamiskt stridsystem.

Utgivningsdatum: 2011

En MMORPG baserad på styrelsespelen D&D

Utgivningsdatum: december 2013

En futuristisk MMO TPS med instanser, ventiler, ett stort urval av vapen och spec, stuntfordon och en tv-serie för att fördjupa dig i #oklm-universum.

Utgivningsdatum: april 2013

Trion MMORPG många klasser, fullständiga talangsträd, brister, instanser, raider.

Utgivningsdatum: Mars 2011

En väldigt fin MMORPG-tecknade stil, som kommer att underhålla dig många timmar

Utgivningsdatum: Juni 2014

En kvalitet MMORPG om det är PVE eller PVP-betyg även om Världen mot världen ligger långt över vilket PVP-läge som helst av någon annan MMORPG.

Utgivningsdatum: augusti 2012

Hitta den bästa RTS Free-to-Play PC 2017 av vår TOP 40.

En RTS fokuserade på makrohantering med 3 separata raser, tar och fortfarande väldigt straffande om du hanterar dina vågor dåligt.

Utgivningsdatum: 2017

Lite anspråkslös RTS men mycket trevligt att spela för att klara tiden.

Utgivningsdatum: 2015

Vår presentation av Istrolid

Uppmärksamhet nugget, ett slagsmål på plattform till 4. Perfekt att sätta på ansiktet ensam eller med vänner, dynamisk och effektiv gameplay med ett stort urval av fighters: "The Legends".

Utgivningsdatum: april 2016

Ett rymdbekämpningsspel, stora fartyg, en taktisk aspekt och spelbart ensamt eller i samverkan, PVE eller PVP.

Utgivningsdatum: 1: a terminen 2017

Ett komplett rymdbekämpningsspel, ganska grafiskt, spelbart ensamt eller i samverkan, PVE eller PVP.

Utgivningsdatum: Februari 2013

Hitta de bästa fri-att-spela-spel för PC 2017 från våra TOP 40.

Ett skjutspel i 2D, spelbart ensam eller med andra, i PVE eller PVP, uppmärksamhet det drar i alla riktningar!

Utgivningsdatum: april 2017

Skjutspel 2D som vill ha MOBA, spelbar i 3 mot 3.

Utgivningsdatum: augusti 2012

Ett skjutspel i sikte på den effektiva och catchy toppen.

Utgivningsdatum: april 2017

en mycket komplett Slash Hack'n9rsquo; med över 7 klasser, tusentals möjliga kombinationer av talangträd.

Utgivningsdatum: Oktober 2013

en mycket bra Hack'n9rsquo; Slash rik på innehåll, med bra stor bashing av Mobs och anpassning av com '.

Fem spelare och en målvakt, det är vad ditt lag ska se ut i MOBA. Skydda din målvakt med hjälp av dina lagkamrater och besegra motståndarens lag ...

 • Navigator
 • Online-spel,
 • fun

Spela bonden lärling i Goodgame Big Farm! I denna jordbruksimulering väntar många uppgifter på dig! Sätt på dina stövlar!

Änglarna är tillbaka, och de är starkare än någonsin! Fördjupa dig i MMORPG League of Angels 2 värld för att besegra onda krafter ...

 • Ladda ner,
 • wwii,
 • Spel på nätet

Ta kontroll över haven i World of Warships. Med ett kraftfullt krigsfartyg kommer att förstöra fiendens fartyg vara barnspel.

 • Ladda ner,
 • Online-spel,
 • Firefly Studios

Ta makten i Stronghold Kingdoms. Förstör dina fiender genom att rekrytera en kraftfull armé, samtidigt som du skyddar dina medborgare.

 • Navigator
 • antiken
 • Spel på nätet

I Empire of Empires måste du leda ditt folk genom mänsklighetens åldrar. Ta makten och skapa ett kraftfullt imperium.

 • Ladda ner,
 • Online-spel,
 • franska

Skriv om historia i War Thunder med autentiska andra världskrigets plan och tankar. Demonstrera din militära överlägsenhet!

 • Ladda ner,
 • Online-spel,
 • franska

Många uppdrag väntar på dig i MMORPG Echo of Soul. Skapa vänskap och starta på ett fantastiskt äventyr ...

Som en liten nyhet är du centrum för alla studerandes uppmärksamhet. På Sweet Love kan du leva en romantik som ingen annan ...

 • Ladda ner,
 • Online-spel,
 • RPG

Som en hjältefighter måste du söka efter fragment av en dyrbar kristall. Många faror väntar på dig.

På Vikings: Clans War, kommer du att delta i strategiska strider på din dator, smartphone eller surfplatta för att bli den bästa Jarl.

Konoha behöver din talang! Hitta alla karaktärer i mangan med samma namn på Naruto Online och kasta in i universum av ninjor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map