Vinnande kombination keno

Kommer snart! Snälla kom tillbaka snart. På Keno.com är det 100% möjligt att spela med 100% finansierade vinster.

The Big Lot startar från € 100 och ökar med varje utdrag som inte vann. Keno.com-spelare har rätt till 3 gratis spel var 4: e timme när de besöker webbplatsen.

Registrering är gratis och ingen betalning krävs.

Klicka här för att spela gratis keno och försök vinna jackpotten!

Förutsägelser giltiga för draget Keno Winner-livet på måndag 26 mars 2018 kl

En serie av Picks för nästa Keno rita, Beräknat med hjälp av senaste hjälpen statistik och probabilitпїЅs utdata av varje nummer. Du hittar Form, Annonser och Allmänna Syntes.

Notera : Dessa Keno-prognoser har utvecklats av Keno KenoLab-mjukvaran (många andra statistik finns också).

Det tar hänsyn till både den senaste formuläret (kortvarig framgång) och den allmänna formen (långsiktig framgång) för att få en vägd rangordning av siffrorna.

Den här webbplatsen använder cookies: Läs mer

Varning: den här webbplatsen är inte en officiell webbplats för franska spelen

Keno resultat - De sista dragningarna av dagen

Keno är ett lotteri-typ spel av chans som upprättats av de franska spelen sedan 10 september 1993. Som regel spelar detta Bingo-liknande teckenspel på kasinon och i allmänhet i grupper. spelare som kommer tillsammans, för skojs skull, men också, och speciellt, för girighet.

Hela poängen med detta spel är att oddsen för att vinna är mycket bredare än för andra lotterier. Dessutom har FDJ sedan den 24 februari 2013 lagt till en ny regel för detta spel för att locka till sig en bredare publik: möjligheten att bli vinnare för livet. Så spelare som kontrolleras alla utgående nummer på sin gate kan välja mellan en månatlig vinst i livet eller alla på en gång ( "cash"), vilket motsvarar 20 års vinster.

Keno resultat sändning schema

Till skillnad från lotterier spelbara från Frankrike (Lotto, Euromillions ..) erbjuder 2-3 drar per vecka, Keno erbjuder spelare 2 daglig dragning, och varje dag i veckan (måndag till söndag). Således kan de mest giriga spelarna prova lyckan flera gånger om dagen och tillfredsställa alla deras behov.

Sedan 2014 är distributionen av dragningarna av spelen anordnade av de franska spelen på TF1-kanalen. För Keno finns det två sändningar som äger rum varje dag: lunch och middag. Dessa scheman som fluktuerar dagligen enligt programtablån är ett tidsintervall behov att basera hoppas få se live TV-sändningar: mellan 13h och 14h för dragningen middagstid och mellan 09:30 ET 22:30 för kvällstävlingen. Den bästa lösningen som återstår spelas upp på TF1-plattformen.

I Frankrike består Keno-nätet organiserat av FDJ av 70 nummer. För att delta i en rutt måste spelaren kolla på ett rutnät med 2 till 10 nummer. Då väljer spelaren en start satsning. Mängden av denna implementering kommer i händelse av vinst, multiplicera dem (100 exempelvis 000 euro per år för livet är endast tillgängliga vid genomförandet av 10 euro till 10 nummer kontrolleras). Till exempel kan en spelare kryssa 10 nummer för en insats på 1 euro, som 2 nummer för en insats på 10 euro. Slutligen kan spelaren välja mellan det enkla multipliceringsalternativet eller alternativet x3 multiplikator. Faktum är att varje dragning av Keno ges en slumpmultiplikator, som sträcker sig från x2 till x10. Genom att kontrollera sitt rutnät väljer han då om han vill bli fördelad genom att vara säker på att få en vinst x3 minimum eller om han är beroende av chans.

Varje Keno-rita består av 20 vinnande nummer. Sannolikheterna är därför mycket intressanta, eftersom en förstärkning är möjlig av de 2 goda siffrorna som är kryssade av 20 (maximal är, kom ihåg, 10 nummer kontrolleras). För att bli en vinnare för livet måste du ha kontrollerat 10 nummer på sitt rutnät, och dessa 10 siffrorna är bland de 20 vinnande numren på tecknet. Slutligen kommer multiplikatorn att göra det möjligt att beräkna de exakta vinsterna, genom att multiplicera dem med angivet belopp, givetvis.

Hur man beräknar dina Keno vinster

För att beräkna hans vinster för detta dragspel, följ bara vinstdiagrammet. I motsats till de andra lotterierna som erbjuds av FDJ följer Keno-vinsterna inte antalet deltagare, och därmed antalet satsningar i potten. Det bör också noteras att FDJ aldrig sänder Keno-resultatrapporter, och att endast vinnarna beslutar sig för att göra sig kända är föremål för nyheter.

Vinsterna är därför fasta, och du behöver bara hänvisa till tabellen nedan för att beräkna det exakta beloppet för varje rita eller helt enkelt gå till vårt verktyg som är dedikerat till beräkningen av Keno-intäkterna.

WIN LOTO och EURO MILLIONS

LOTO-systemet. Hur man vinner på Lotto eller Euromillions? Systemet ändrar sannolikheten för att hitta vinnande nummer!

Euro Millions draw, rapport

Protokoll från Euro Millions och LOTO Draws

Dessa kommentarer gäller alla grupper och inte en i synnerhet

Här är resultaten av tecknen i kronologisk ordning

En rita som vi gillar dem! Ett osannolikt resultat av 3 nummer! Att gå ut en 29-30-31 är inte trivial med mer en serie i 1. Jackpotten hänger fortfarande och går upp i hak! Dessutom har ingen just hittat 5 N ° vilket inte är särskilt överraskande.

För vår gemensamma potta, mot alla odds är detta ett mycket bra resultat!

Med 4 gånger 2 korrekta siffror, men mestadels 3 siffror + möjlighet att som lägger fyra ingen chans att en plötslig vi rör € 78,80 mer än den aktuella summan i potten! Den går från € 69,20 till € 148!

Denna onsdag är en fin dragning i alla ord!

Den vinnande kombinationen: 05 -07-11-46-50 stjärnor 08-11

En kombination med stor amplitud och 3 udda tal för 2 par. Ingen serie eller uppföljare för denna rita. Detta är en kombination av små tal (minst de första 3) som motsvarar födelsedatum, det föredragna valet av spelare! Nu för 46 och 50 måste du födas på dessa datum! Jag kommer alltid att vara förlustspelare eftersom jag är 57 ... och numret existerar inte!

För oss och den gemensamma potten kommer det att bli en mellantävling där stjärnorna kommer att vara lite saknade! Himlen är lite mulet ikväll och vi kan inte se dem bra! Trots att de är där finns det färre vinnande kombinationer i linje med de goda stjärnorna, det är livet och du kan inte göra någonting som jag förklarade för dig den andra dagen.

När det gäller mastersystemet är skillnaderna mellan numren nära den vinnande kombinationen lite för viktig för att vara intressant. Till exempel är detta 5-7-13-43 stjärna 11 inte dåligt, men systemet hittar mycket bättre mycket ofta. Han väntar på att jackpotten blir viktigare för att behaga oss! Under tiden får vi hålla fältet coolt!

Ha en bra helg och glöm inte den berömda ...

Som det är väl sagt ....

En MAN skrev en post till hotellet där det

Uppgift om att stanna.

OCH DEN ANSVAR DET ANSVARLIGEN OM DET KAN KOMMA MED HUNDEN.

RESPONEN AV HOTELLET ÄR IMPAYABLE!

Han skrev: _ "Jag skulle älska att komma med min vän

hund. Han är väldigt ren och mycket välutbildad. Kan jag

att hålla med mig i mitt rum på natten? »_

MAN, DÄR, HAR FÖRSÖKAN ATT MOTTA EN SVAR

Omedelbart från hotellets ledare, som sa:

"Jag har hanterat detta hotell i många år. Hela tiden, aldrig en hund

stjäl inte handdukar, lakan, bestick eller målningar.

Jag fick aldrig sätta en hund i dörren, mitt på natten för bullrigt beteende

och alkoholist. Och hunden försökte aldrig lämna utan att betala. Med andra ord, ja, din hund är

Välkommen till mitt hotell.

Och om han vill garantera för dig, kommer du också att vara välkommen. "

En man fångas av en vakthållare. Hans akvarium är fylld till kapacitet.

Fiskvakten frågar:

- Har du tillstånd för alla dessa fiskar?

- Nej herre, det här är min hushållsfisk.

- Din inhemska fisk?

- Ja, perfekt. Varje natt tar jag min fisk här på sjön, jag låter dem simma en stund i sjön, och när jag visslar, kommer de alla tillbaka och hoppa in i båten. Jag tar med dem hem!

- Men det är löjligt i historien, det är rena och enkla lögner!

- Nej, inte alls, jag ska visa dig, det fungerar verkligen!

- Ok, jag måste se det ...

Mannen tar sedan sin akvarium, det tomma vattnet och väntar stående. Efter några minuter frågar förmyndaren:

- När ska du ta tillbaka dem?

- Ta tillbaka vem?

- Tja, fisk!

Och vackra reflektioner skickade av Michèle ...

1 °) "Glöm aldrig att din nuvarande situation inte är din slutliga destination. Det bästa är ännu att komma. "

2 °) "Ibland sätter de dåliga sakerna som händer oss på vägen till en bättre uppföljare".

3 °) "Om du inte gillar var du är, flytta eftersom du inte är ett träd".

4 °) "Inget behov av att förstå allt för att gå vidare".

5 °) "Sluta aldrig tro på hopp eftersom mirakel händer varje dag".

6 °) "Tro på dina drömmar, även de vildaste, för om du kan drömma det, kan du göra det".

7 °) "Vi är vad vi tycker medvetet eller ej".

8 °) "Tack varje dag: Tack för den här underbara dagen".

Känd citat som Seneca:

9 °) "Det är inte för att det är svårt att vi inte vågar göra dem. det är för att vi inte vågar göra dem svåra. "

Martin Luther King: "Den goda människan ser inte på fysiska egenskaper, men vet hur man urskilja dess underliggande egenskaper som gör människor mänskliga, och därför bröder" ...... Om alla hade detta i åtanke, skulle vi vara i ett jordiskt paradis .......

Onsdag var vi Saint Benoit, här är några ord på den tid där alla trädde i trädgårdsarbete av nödvändighet (men dessa ord är fortfarande giltiga!)

Den vinnande kombinationen: 13 -30-36-43-48 chans 09

Ett vinnande rutnät med en serie 3 och 3 par för 2 udda.

Jackpotten förblir på plats och stiger till 11 miljoner för måndag. Så det är 10 utskrifter som ingen har hittat rätt kombination!

Och vi är långt ifrån målet på det här nätet för vår gemensamma potten med en gång 2 bra tal och 2 N ° chans är en liten vinst på 9,40 € och potten övergår till 45,40 €. Ingenting seriöst, för som vi har sett i det förflutna, bara en bra rita för att räta ut stapeln och ta en bra start!

Den vinnande kombinationen: 15 -20-24-27-46 chans 10

Den vinnande kombinationen av denna måndag är inget speciellt förutom att ha 3 nummer i samma rad, en genomsnittlig amplitud och 3 par för 2 udda. Fördelen är att onsdagen jackpotten blir ännu vackrare med 12 miljoner i spel!

När det gäller vår vanliga kruka tar den igen färger med ett bra resultat som ger oss 3 gånger 2 bra tal och 4 N ° chans är 23,80 € och krukans mängd passerar ett slag till 69,20 €. Låt oss vänta till onsdag för att känna resten!

Den vinnande kombinationen: 26 -29-37-39-44 stjärnor 09-11

Detta vinnande galler har en serie av 9 (kyckling) och en låg amplitud och 3 udda för 2 par. Vi noterar att alla siffror ingår i andra halvan av siffrorna (från 25 till 50)

Vår gryta kommer vara vällevererad ikväll med denna rita. Stjärnorna har svarat genom att ofta falla på kombinationer med vinnande nummer! Detta är redan en framgång som måste uppskattas eftersom det inte finns mycket som kan göras.

Mastersystemet har också gjort bra med de intressanta kombinationer som kommer att göra våra framtida förmögenheter ... när siffrorna kommer att anpassas! Till exempel denna vackra grill med stjärnorna också väl placerade i himlen ... 25-29-35-44 / 28-37-39-46 8-11 eller detta och alltid med denna stjärna 26-28-36-39 / 11

Vi följer vår väg, och även om det är lite länge och vi inte ser toppmötet ännu, vet vi att det är det bra och att det är där där döljer skatten!

Vilket nöje vi kommer att behöva kasta händer i alla dessa guldmynt! (Jag är inte säker på att FDJ betalar i guldmynt men hej, vi kan alltid föreställa oss!)

Våren har anlänt idag! Här på Le Mans stora sol och blå himmel på morgonen, lycklig för framtiden!

Michèle erbjuder oss ord och information om vårens historia. Sedan slutför Daniel och Hervé vår del för denna tisdag.

"För mycket länge sedan fanns det bara två årstider: sommar och vinter, då tre med vår. Grekerna introducerade hösten som romarna och gallrarna antog. Men på medeltiden började vintern vid Candlemas (2 februari), våren med ishelger (11 maj), sommaren vid Assumption (15 augusti) och hösten i St. Elizabeth (19). November) ".

Här är några ord på våren:

"I månens faser, under vårmånaderna, förändras stora och små".

"När på våren är månen klar, få nötter hoppas; om månen är grumlig, är muttern redoubled. "

"Om snön faller på vårbladet, på hösten kommer det säkert också."

"Aldrig vårregn har gått för dåligt väder".

"Våren slår (regn) trädgårdsmästare springar".

"Regnig vår, mycket hö och lite vete".

"En magpie på våren meddelar dåligt väder".

"På våren blir blodet förnyat".

Daniel i bilder att börja!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map